Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Το συγκεκριμένο cab απευθύνεται σε WM6.5 roms. Θα χρειαστεί να βρεις κάποιο άλλο που να απευθύνεται σε WM6.5.X roms όπως αυτή της συσκευής σου.

Modpic.gif

Καλησπέρα!

έχω να κάνω και εγώ μια ερωτησούλα!

Πως θα μπορέσω να κάνω πολλαπλή επιλογή αρχείων μέσα απο το file manager?? δεν βρίσκω πουθενά αυτή την δυνατότητα...και είναι αρκετά χρήσιμη ..για πολλαπλή αντιγραφή αρχείων σε άλλο φάκελο και πολλά άλλα!

θυμάμαι παλιότερα που ε ίχα windows mobile μπορούσα κανονικότατα!!!!

όπως επίσης...δεν μπορώ να τα στείλω με αυτό τον τρόπο όλα μαζί με bluetooth!!!!:cry:

θεωρώ ότι κάπως θα λύνεται όλο αυτο....γι'αυτο θέλω τα φώτα σας!

• Administrators
θεωρώ ότι κάπως θα λύνεται όλο αυτο....γι'αυτο θέλω τα φώτα σας!

Βάλε το resco explorer (μακράν ανώτερος file explorer από τον default της συσκευής) και θα κάνεις αυτά που θες πανεύκολα.

Modpic.gif

Παιδια καλημερα.

Προσπαθησα να αντιγραψω τα 2 images στα windows για Greek Dialer και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορω να κανω overwrite. Tι να κανω?

SE P800-910i, MIOA701, AIRIS T620, XDA FLAME, HTC HD2 AKA LEO ROM: indie : Dinik v:22

OMEGA BETA TESTER

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση....αλλα βλέπω ότι είναι trial!!!

εγώ θέλω κάτι μόνιμο!!υπάρχει κάτι ή έστω αν έχεις κάποιο ***** να μου στείλεις....

• Administrators
Παιδια καλημερα.

Προσπαθησα να αντιγραψω τα 2 images στα windows για Greek Dialer και μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν μπορω να κανω overwrite. Tι να κανω?

Θα χρειαστείς και εσύ τον resco explorer. :rolleyes:

Modpic.gif

• Administrators
(sorry gia ta greeklish alla postarw apo to kinito!)

Υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο στο πρώτο post.

Μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται.

Modpic.gif

Μετα απο 1 μηνα σχεδον στην topix 1.5.2 φλασαρα ξανα πισω στην oficial 1.66 αλλα αυτη την φορα την ελληνικη!!!

Πρωτη φορα στο τηλεφωνο και ελληνικα αλλα.. δεν παλευετε η 1.66 ρε παιδια :lol:

Στο ρεπο μου θα φλασαρω την nrg να παρω μια γευση απο τα 6.5.x και την νεα topix 1.6.5 (αν και ακουγοντε παραπονακια για αυτην) καθως και την νεα ρομ του συμφορουμιτη μας ioathe !!! Και θα καταληξω παλι καπου για κανενα μηνα...

Καλο βραδυ στα παιδια...

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Καλημέρα,

Είμαι και 'γω ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και μερικές μέρες και έχω μερικές απορίες.

Υπάρχει μήπως κάποιος εύκολος τρόπος να περάσω της επαφές μου απο το Tytn II στο HD2 χωρίς να μπώ στην διαδικασία του συγχρονισμού με το pc;

Ευχαριστώ εκτών προτέρων!

Καλήμερα,

Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα για το παραπάνω που ρωτάω; Για το Tytn II βρήκα το SBP Backup και κράτησα τις επαφές. Το ίδιο πρόγραμμα απ' ότι βλέπω υπάρχει και για το HD2. Θα ήταν λογικό να περάσω το backup των επαφών του Tytn II στο HD2 ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος;

Πως διαγραφουμε dead links και φακέλους απ την εναρξη ???? Edited by Godzilla13

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

Πως διαγραφουμε dead links και φακέλους απ την εναρξη ????

Στον φάκελλο: Συσκευή->Windows->Start Menu

είναι όλες οι συντομεύσεις

• Administrators
file to xerw, aplws an paratirises to provlima pou antimetwpizw einai sthn egkatastash twn efarmogwn diladi kai tou plhktrologiou..

Μήπως να αλλάξεις rom;

Modpic.gif

παιδιά χρειάζομαι ένα scientific calculator έχετε κανένα υπόψιν σας??

στείλτε μου κανα λίνκ!

http://www.implicitsoftware.com/mobile_scicalc.html

http://www.spacetime.us/

χρησιμοποιώ τα παραπάνω αρκετόν καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και με το spacetime θα δυσκολευτείς λίγο με το χειρισμό του χωρίς γραφίδα.

Παιδιά, κατάλαβε κανένας τι παίζει με τον καιρό και την ώρα; Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα πάντως.

Όσοι είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, μάλλον δεν πρόκειται ποτέ να έχουν πρόβλημα μιας και αυτές οι πόλεις είναι εξαρχής περασμένες στο τηλέφωνο.

Το πρόβλημα νομίζω ότι παρουσιάζεται σε άλλες επαρχιακές πόλεις. Τελικά από ό,τι κατάλαβα το τηλέφωνο βρίσκει την πόλη μόνο του αρκεί να έχεις στο ρολόι επιλεγμένο το "η θέση μου" και όχι κάποια πόλη. Δεν ξέρω τον τρόπο που το βρίσκει ακριβώς και εξηγώ γιατί:

Εγώ έχω κοσμοκάρτα και το τηλέφωνο δεν μπορεί να συνδεθεί μέσω gprs για ίντερνετ. Παρόλα αυτά αν κλείσω το τηλέφωνο μέσω του Comm Manager, δεν μπορεί να κάνει ανανέωση στον καιρό. Επίσης δεν μπορεί να κάνει ανανέωση αν έχω ανοιχτό το τηλέφωνο αλλά κλεισμένο το WiFi. Για να γίνει η ανανέωση καιρού τα χρειάζεται και τα δύο ανοιχτά και WiFi (Internet) και Τηλέφωνο!

Μπορεί κάποιος να το εξηγήσει αυτό;

Σήμερα έγινα ρεζίλι στη δουλειά. Ευτυχώς ελαφρώς γιατί καθυστέρησα μόνο 5 λεπτά και αυτό χάρις στο βιολογικό μου ρολόι. Το ρολόι του HTC δεν μπορώ να καταλάβω πότε πήρε ώρα από το ίντερνετ και αυτορυθμίστηκε μία ώρα πίσω. Η ρύθμιση στο ρολόι ήταν στο "Η θέση μου" και ο καιρός έδειχνε Ιωάννινα. Στο ρολόι τις άλλες πόλεις της Ελλάδας τις είχε κανονικά στην ώρα τους αλλά "Η θέση μου" ήταν μια ώρα πίσω!

Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει αυτό. Την προηγούμενη με είχε πάει ώρα Νέας Υόρκης (και καιρό Νέας Υόρκης) από μόνο του.

Τελικά σήμερα σκέφτηκα να κοιτάξω λίγο πιο βαθιά στις ρυθμίσεις:

Ρυθμίσεις > Μενού (κάτω δεξιά) > Περισσότερα > Ρολόι και αφυπνίσεις > Τόπος κατοικίας > GMT+2 Minsk !!! Άει στο δ... Πριν από λίγο το είχα βάλει GMT+2 Αθήνα Κωνσταντινούπολη!! Τώρα πήγα να γράψω την ακριβή διαδρομή της ρύθμισης και το βλέπω αλλαγμένο!

Μένω Γιάννενα. Μπας και ανήκουμε στη Λευκορωσία και δεν το μάθαμε;

Τι τρέχει ρε παιδιά, μήπως ξέρει κάποιος;

EDIT: Μιας και ο τόπος κατοικίας αλλάζει από μόνος του σε Minsk, είπα να κάνω ντρίπλα και να βάλω το "Τόπος προσωρινής κατοικίας": Αθήνα. Ρυθμίζω, πατάω αποθήκευση στο παραθυράκι επιβεβαίωσης που ανοίγει και όταν ξαναμπαίνω μετά από λίγο έχει αλλάξει και η προσωρινή κατοικία σε Minsk!!

Edited by leftezi

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Μήπως να αλλάξεις rom;

Μα όλα τα άλλα λειτουργούν άψογα και όπως είπε και ο "zaharakis" είναι από τις καλύτερες Rom η Energy..γι'αυτό σκέφτηκα μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα..! θα ρωτήσω και στο ξένο φόρουμ μήπως ξέρουν κάτι αυτοί! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πάντως! :)

Ευθύνονται τα προγράμματα πλοήγησης. Αν έχεις NDrive, θα ήταν καλύτερα να χρησιμοποιείς αποκλειστικά αυτό. Πάντως μετά από χρήση άλλου λογισμικού πλοήγησης, έλεγξε αν έχει αλλάξει η πόλη, στις ρυθμίσεις ώρας. Διαφορετικά όπως ήδη διαπίστωσες, η έγκαιρη άφιξη στη δουλειά το επόμενο πρωί δεν είναι σίγουρη:(

Έχω Destinator και Igo.

Αυτά μου αλλάζουν την ώρα δηλαδή; !!

Υπάρχει κάποια λύση για πιο αξιόπιστο ξυπνητήρι;

Samsung S5 (no root)

ναι φιλος,για το Igo δεν ξερω αλλα το Destinator ευθυνεται σιγουρα.Με το που το ανοιξεις και πιασει δορυφορο,εισαι αυτοματως 1 ωρα μειον στο ρολοι και μινσκ στην ζωνη ωρας.Καπου ειχα διαβασει ενα τροπο να το φτιαξεις,αλλα δεν το θυμαμαι που.Οποτε χρησιμοποιω το Destinator μετα αλλαζω ωρες κτλ.Βεβαια δεν το πολυχρησιμοποιω για να μου σπασει τα νευρα,δεν ξερω εσυ ποσο συχνα το δουλευεις.

ναι φιλος,για το Igo δεν ξερω αλλα το Destinator ευθυνεται σιγουρα.Με το που το ανοιξεις και πιασει δορυφορο,εισαι αυτοματως 1 ωρα μειον στο ρολοι και μινσκ στην ζωνη ωρας.Καπου ειχα διαβασει ενα τροπο να το φτιαξεις,αλλα δεν το θυμαμαι που.Οποτε χρησιμοποιω το Destinator μετα αλλαζω ωρες κτλ.Βεβαια δεν το πολυχρησιμοποιω για να μου σπασει τα νευρα,δεν ξερω εσυ ποσο συχνα το δουλευεις.

Ρε κοίτα να δεις!!!

Έπαθα πλάκα τώρα!

Μόλις έβαλα το Garmin. Κάνει κι αυτό τέτοια κόλπα;

Samsung S5 (no root)

σαν λύση έχει προταθεί να προστεθεί στο sys.txt (igo8) το εξής:

[timezone]

sync_time=0

use_auto=0

sync_os_timezone=0

reset_os_timezone=0

auto_index=37

index=37 ; GMT+2 Athens, Bucharest, Istanbul

αλλά τουλάχιστον σε εμένα δεν δουλεύει. πάλι η ώρα αλλάζει σε μινσκ.