Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Πέρα απο του Κωστή τη καινούργια rom και την artemis βγήκε και καινουργια energy 23566 build....

Ενημερωτικά... κυκλοφορεί και πιο καινούργιο WM6.5.X build... 23568.

Modpic.gif

Συμφωνω και εγω με τον Κωστα (Tel Salat) για την enery..Μου κανει κολληματα...

Και στα sms..Θα φαει σουτ...Υπαρχει καμια καλη σταθερη Ελληνικη με manilla και με το κανονικο προγραμμα για mms που σου μειωνει αυτοματα το μεγεθος στις φωτο...

Αλλιως θα βαλω παλι 1,66..Εστω Αγγλικη αλλα σταθερη και οσο γινεται πιο μαμα..Καλη και ομορφη η energy αλλα κανει δυο τρια κολληματα την μερα...Ειδικα οταν ειναι ωρα σε sllep

Φιλικά Γιώργος

Καλησπερα παιδια . Θυμαται κανεις ποιο πληκτρολογιο προτεινει ο Δημητρης για την energy;

Γιαννη το δικο σου δινει . Ειναι στην πρωτη σελιδα ;

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα. Κάνε χρήση της "Τροποποίησης" ή της "Πολλαπλής Παράθεσης"
Γιώργος

Καλημέρα,

Είμαι και 'γω ένας ευτυχής κάτοχος της συγκεκριμένης συσκευής εδώ και μερικές μέρες και έχω μερικές απορίες.

α) Υπάρχει μήπως κάποιος εύκολος τρόπος να περάσω της επαφές μου απο το Tytn II στο HD2 χωρίς να μπώ στην διαδικασία του συγχρονισμού με το pc;

β) Το Destinator 7 που χρησιμοποιώ στο Tytn II λειτουργεί άραγε στο HD2 ή χρειάζομαι καμιά νεότερη έκδοση;

Ευχαριστώ εκτών προτέρων!

Συμφωνω και εγω με τον Κωστα (Tel Salat) για την enery..Μου κανει κολληματα...

Και στα sms..Θα φαει σουτ...Υπαρχει καμια καλη σταθερη Ελληνικη με manilla και με το κανονικο προγραμμα για mms που σου μειωνει αυτοματα το μεγεθος στις φωτο...

Αλλιως θα βαλω παλι 1,66..Εστω Αγγλικη αλλα σταθερη και οσο γινεται πιο μαμα..Καλη και ομορφη η energy αλλα κανει δυο τρια κολληματα την μερα...Ειδικα οταν ειναι ωρα σε sllep

Βαλε την Αρτεμις εχει ολα οσα θες.

Αν την βαλεις και σ αρεσει, αρκει το sbs για να ρυθμισεις 2-3 πραγματακια συν το Ameba για να κλεινεις τις εφαρμογες με το (Χ), το PLToggle για rotation εκει που χρειαζεται κανοντας press & hold το button του τηλεφωνου.

Ολες οι φυσιολογικες λειτουργιες της συσκευης γινονται σωστα και γρηγορα.

Αν θες νορμαλ χρηση, δηλαδη αυτην για την οποια προοριζεται η συσκευη θα κανεις μια χαρα την δουλεια σου.

Αν θες να σκαλιζεις και να πειραματιζεσαι με πραγματα που ουσιαστικα αποτελουν μερος του χομπι της εξερευνησης των δυνατοτητων της συσκευης τοτε χρειαζεσαι κατι πιο πουσαρισμενο.

Εγω ειμαι υπερ της οσο δυνατον μικροτερης χρησης tweak-apps απο to XDA. Για παραδειγμα τι να κανω τους drivers που βελτιωνουν τα 3D γραφικα αλλα εις βαρος της μπαταριας και πιθανως αλλων λειτουργιων, οταν δεν παιζω παιχνιδια που το χρειαζονται.

Γενικα στην συσκευη μου βαζω μονο οτι χρησιμοποιω καθημερινα και τα οποια θελω να δουλευουν τελεια.

Στο iphone ειχα δεκαδες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιουσα σχεδον ποτε. Πλεον θεωρω λαθος την εγκατασταση εφαρμογων που δεν προσφερουν τιποτα.

Αυτο που θελω ειναι αψογη λειτουργια τους θεματος τηλεφωνο-ομιλια, να πατω mails και να ανοιγει η εφαρμογη ακαριαια, να μπορω να κατεβασω και να επεξεργαστω τα αρχεια μου, να εχω σωστο opera και οσο γινεται καλυτερη φωτογραφια.

Και γενικα να διατηρει η συσκευη μου την φρεσκαδα της απο το πρωι που την ανοιγω μεχρι το βραδυ χωρις soft reset και κυριως χωρις να χρειαστει να ανοιξω το καπακι.

Η energy δεν μου εδωσε ποτε αυτη την σιγουρια.

Της μερες που την ειχα, εκανα μια δουλεια στο γραφειο μου, οπου επρεπε να εχω συνεχως ανοικτο το resco photo manager. Εβαζα την συσκευη σε sleep και οταν ηθελα να παω στην επομενη φωτο την επανεφερα με τον slider. 2-3 φορες στην διαρκεια του 8 ωρου ειχα παγωματα που ομως δεν εγιναν κολληματα. Αρκουσε το κλεισιμο της εφαρμογης. Οταν την ξανα ανοιγα δουλευε κανονικα.

Ολα αυτα για μενα ειναι σημαντικα. Απο την στιγμη που δεν ειχα περασει apps που θα μπορουσαν να δημιουργησουν προβληματα, την ειχα φλασαρει με ολους τους κανονες

(περασμα της official 1.66 HSPL2 2.08, Task 29 με το τελευταιo radio 2.10, φλασαρισμα και hard reset), δεν γινεται να μην φταιει η ρομ. Εκτος κι αν θελει καποιες εφαρμογες για να φιξαρουν τυχων προβληματα. Κατι που δεν ειμαι διατεθημενος να κανω. Ας το κανει ο Cooker.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχω περασμένη την Energy.Leo.23563.Sense2.5.Cookie.HomeTab.Apr.23 και δεν μπορώ να απεγκαταστήσω το TCPMP που φέρει μαζί της η ρομ, ώστε να περάσω καινούρια έκδοση του συγκεκριμένου προγράμματος...
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Ενημερωτικά... κυκλοφορεί και πιο καινούργιο WM6.5.X build... 23568.

καλα καθε μερα τις βγαζουν?που ειναι γιαννη εχεις link?καλα θα ηταν να επιανε το ραδιο χωρις ακουστικα!στο acer s200 υπηρχε ρομ που το κανε αυτο αν δεν κανω λαθος ετσι?τα παιδια που το ειχαν θα γνωριζουν

Edited by tolisfar

καλο μηνα σε ολους!!!

επειδη εχω διαβασει παρα πολλα και εχψ μπερδευτει,ηθελα να ρωτησω,μετα απο hspl πρωτα περναμε το radio και μετα τη rom?παιζει ρολο η σειρα?ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλο μηνα σε ολους!!!

επειδη εχω διαβασει παρα πολλα και εχψ μπερδευτει,ηθελα να ρωτησω,μετα απο hspl πρωτα περναμε το radio και μετα τη rom?παιζει ρολο η σειρα?ευχαριστω!

Πρωτα το ραδιο και μετα τη ρομ, επειδη μπορει περνοντας πρωτα τη ρομ, με το υπαρχων ραδιο της συσκευης το τηλεφωνο μπορει να κολησει και να μην ανοιγει..

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

βρε παιδια ενεργοποιω τα poush mail αλλα μου ζηταει domain βαζω αυτο που μου εχει μεσα στον λογαριασμο του yahoo αλλα οταν ξαναπαω εκει που ειναι η ενεργοποιηση στο push το εχει ανενεργο.πως ενεργοποιητε;

Φιλικά Γιώργος

στο username βάλε ολόκληρο το mail και η επιλογή του domain θα απενεργοποιηθεί.Τουλάχιστον με gmail έτσι δουλεύει.

Πρωτα το ραδιο και μετα τη ρομ, επειδη μπορει περνοντας πρωτα τη ρομ, με το υπαρχων ραδιο της συσκευης το τηλεφωνο μπορει να κολησει και να μην ανοιγει..
ευχαριστω γιωργο να ρωτησω και κατι αλλο:το ραδιο εκτος απο την αποδοση του τηλεφωνου και του gps επηρεαζει και την ταχυτητα συνδεσης στο ιντερνετ με gprs?η αυτες οι ταχυτητες ειναι στανταρ σε ολα τα radio και roms?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια και καλη λευτερια....

Μπορω να βγαλω αυτο το G που ειναι στην πανω μπαρα?

Τι να κανω για να βλεπω σε Landscape το Garmin?

Ευχαριστω

καλα καθε μερα τις βγαζουν?που ειναι γιαννη εχεις link?καλα θα ηταν να επιανε το ραδιο χωρις ακουστικα!στο acer s200 υπηρχε ρομ που το κανε αυτο αν δεν κανω λαθος ετσι?τα παιδια που το ειχαν θα γνωριζουν

Στο acer με την επίσημη έκδοση 2.0 και άνω το ράδιο λειτουργεί και χωρίς ακουστικά.

Στο acer με την επίσημη έκδοση 2.0 και άνω το ράδιο λειτουργεί και χωρίς ακουστικά.

και πολυ καλα μαλιστα! το επιβεβαιωνω αυτο!

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Mιας και το έφερε η κουβέντα,στο acer μπορούσες να πληκτρολογήσεις συχνότητα.Πατούσες πάνω στη συχνότητα και έβγαινε ένα πληκτρολόγιο για να βάλεις την νέα συχνότητα.Γίνεται κάτι ανάλογο στο hd2,γιατί όσο και να έψαξα δε το βρήκα;:worry:

Mιας και το έφερε η κουβέντα,στο acer μπορούσες να πληκτρολογήσεις συχνότητα.Πατούσες πάνω στη συχνότητα και έβγαινε ένα πληκτρολόγιο για να βάλεις την νέα συχνότητα.Γίνεται κάτι ανάλογο στο hd2,γιατί όσο και να έψαξα δε το βρήκα;:worry:

οχι δεν γινεται...οσο και οτι δεν παιζει ραδιο χωρις ακουστικα...

δουλευει χωρις αυτα η εφαρμογη,αλλα τα χρειαζεται για κεραια;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Administrators
παιδια γιατι μου γυρναει σε edge απο gprs ειναι φυσιολογικο αυτο?

Φυσιολογικότατο. Το EDGE είναι με απλά λόγια "ενισχυμένο" GPRS και απλά υποστηρίζεται από τον πάροχό σου στην περιοχή που βρίσκεσαι.

Μπορω να βγαλω αυτο το G που ειναι στην πανω μπαρα?

Για ποιο λόγο να το βγάλεις; Σου δείχνει απλά τη διαθεσιμότητα σύνδεσης από το δίκτυο σου. Είναι μια απλή ένδειξη, τίποτε άλλο και αυτό δεν βγαίνει.

Γιαννη το δικο σου δινει . Ειναι στην πρωτη σελιδα ;

Είναι στην πρώτη σελίδα και δεν είναι δικό μου. Το έχει κάνει dump από την official ελληνική rom ο b16b. Τα credits σε αυτόν. ;)

Modpic.gif

Παιδια καλησπερα,στην ρομ του energy πιο ελληνικο πληκτρολογιο δουλευει??? γιατι δοκιμασα ενα και μου κανει κατι τρελά.Εχω την εντυπωση πως το πληκτρολογιο του ειναι πιο μεγαλο απο το κανονικο..

ευχαριστω εκ τον προτερων

οχι δεν γινεται...οσο και οτι δεν παιζει ραδιο χωρις ακουστικα...

δουλευει χωρις αυτα η εφαρμογη,αλλα τα χρειαζεται για κεραια;)

δημητρη αυτην της υπογραφης μου δεν εβαλες?βγηκε και αλλη?κατι αναφερε ο γιαννης?

• Administrators
Παιδια καλησπερα,στην ρομ του energy πιο ελληνικο πληκτρολογιο δουλευει??? γιατι δοκιμασα ενα και μου κανει κατι τρελά.Εχω την εντυπωση πως το πληκτρολογιο του ειναι πιο μεγαλο απο το κανονικο..

ευχαριστω εκ τον προτερων

Ποιο δοκίμασες;

δημητρη αυτην της υπογραφης μου δεν εβαλες?βγηκε και αλλη?κατι αναφερε ο γιαννης?

Η τελευταία του NRG είναι αυτή ορθώς αυτή που έχεις στην υπογραφή σου. Αυτό που είπα είναι ότι κυκλοφορεί πιο καινούργιο build (23568) και ο NRG σύντομα θα βγάλει καινούργια rom βασιζόμενη σε αυτό.

Modpic.gif

Eκανα τη διαδικασια με το task29, περασε το ραδιο, αλλα οταν παω να περασω την rom δεν την βρισκει μεσα απο την καρτα... Δοκιμασα και με αλλη καρτα αλλα τιποτα... Τι να κανω? Η ρομ ειναι σε αρχειο .nbh...Μπορω να την περασω μεσω usb κι οχι απο την καρτα?

Εdit: Ύστερα απο πολλες προσπαθειες, τη φλασαρει τωρα... Ελπιζω ολα να πανε καλα... Παρ' ολα αυτα, αν ξερει καποιος ας απαντησει την ερωτηση μου, για να ξερω για αλλη φορα... Πως μπορω δηλαδη, να περναω αρχεια .nbh μεσω usb...

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Αν εννοείς στα μηνύματα, μετατρέπονται αυτόματα σε κεφαλαία για να μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες. Κάπου υπάρχει η ρύθμιση για μικρά αλλά θα πέσεις στους 70 χαρακτήρες γιατί αλλάζει η κωδικοποίηση (περιέχει πιο πολλά bytes).

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)