Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H ENERGY θα μεινει για καιρο μεχρι να την κανει update!

Σε μενα 4η μερα και κανενα προβλημα!

Παρτε και μια taskbar που στους xda λεγαν οτι ειναι φαντασμα........ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!

Edited by vasilis_hd2
Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Με τα sms δεν εχεις κανενα προβλημα; οταν εχεις λαβει 2 sms σου γραφει στο εικονιδιο τον αριθμο 2 η βλεπεις μονο απο τα notifications οτι εχεις sms?

Θα της δωσω μια τελευταια ευκαιρια γιατι μ αρεσουν καποια πραγματα.

Θα περασ πτωτα task29 και θα την ξαναφλασαρω ετσι για να μην λεει ο φιλος μου ο Ζαχαρακης και να μην εχω αμφιβολιες.

Τελικα αυτο που ειδα στην ρομ του *Κωνσταντινου σχετικα με το touch & scrolling παρατηρηται και σε αλλες που βασιζονται στην 2.11

Κωστα εμενα δειχνει κανονικα τον αριθμο των sms που εχω λαβει στην lock screen πανω στο κομπι ξεκλειδωματος.συγκεκριμενα πριν λιγο ειχα 3 και το ειδα απο εκει.

για τα υπολοιπα που λες,εχω βαλει τον νεο chainfire driver 2.0 στην ρομ,ισως αυτο να με βοηθαει που δεν εχω λαγκαρισματα κλπ προβληματα σε touch feeling.

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Δειτε την μπαταρια!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

θα κανω add τα cab να γυρνας το θεμα σε κανονικο... ;)

εχω την καμερα Camera_6_26_20121425_00 πιο καινουρια..

το οτι δεν ειναι τοσο ευαίσθητη η οθωνη ειναι επειδη το εχω αλαξει εγω.. αλλα θα σκεφτω μπας και το γυρισω στο κανονικο...

με αυτο το τροπο γραφεις πολυ ανετα μυνηματα... αλλα στο οπερα νομιζω δυσκολευσαι παραπανω.. θα το κοιταξω...

για να την κρατησεις εκτος απο το θεμα τι διαφορετικο θα ηθελες...

με αυτο το θεμα εκτος οτι ειναι πιο γρήγορη παζει να καιει λιγοτερη μπαταρια ;)

πιο γρηγορη ειναι επειδη το καθε εικονακι με 2 χρωματα μονο ειναι λιγοτερα kb ;)

Κωστη η ρομ ειναι καλη απλα μ αρεσει οσο γινεται πιο κοντα στην official σε οτι εχει να κανει με εμφανιση.

Το touching οπως εχει εξεληχθει στα τελευταια builds των 6.5.χ ειναι πολυ κοντα στην βελουδινη αισθηση του iphone. Καλυτερα να το επαναφερεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ελληνικα πως εβαλες??

Φλασαρα και εγω πρωτη φορα το |HD με την 6,5χ που λεει ο φιλος μου ο Ζαχαρακης.

Καμια φορα δεν βγαινει με το Χ αλλα ολα καλα για την ωρα..

Ερωτηση..Εχω βαλει για πληκτρολογιο το finger εχω προβλημα στους 160χαραχτηρες;Ποιο ειναι το αλλο πληκτρολογιο που κανει για να το δοκιμασω;;Δεν ανεβαζετε καμια φωτο με κανενα καλο θεμα;;και το αναλογο cab...

Ποια η διαδρομη για να αλλαω το 409 σε 408 και να εχω Ελληνικα....

Φιλικά Γιώργος

Βάλε το ελληνικό της htc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077947#post3077947

Για το ελληνικό manila δες στο πρώτο ποστ του θέματος στο σημείο

HTC Sense (Manila) tips & tricks:

Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές):

Βάλε το ελληνικό της htc http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3077947#post3077947

Για το ελληνικό manila δες στο πρώτο ποστ του θέματος στο σημείο

HTC Sense (Manila) tips & tricks:

Αλλαγή του interface του HTC Sense σε ελληνικό (για αγγλικές συσκευές):

Thanks man...Και κατι ακομα στις επαφες για να μου βγαζει και ελληνικα γραμματα στα δεξια στη μπαρα παιζει να αλλαξω τιποτα?

παιδια βοηθεια...

μου εχει αδειασει τελειως η μπαταρια,το βαζω στο φορτιστη και δεν αναβει το λαμπακι της φορτισης.το εβαλα στο φορτιστη αυτοκινητου,παλι τιποτα!ειναι δυνατον να χαλασε η μπαταρια?εβαλα ενα αλλο καλωδιο micro usb και δεν εκανε τιποτα...αν ξερει καποιος ας μου πει τι μπορει να εχει συμβει

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια μια απορια!λοιπον θελω να παρω το κινητο απο γερμανια(t-mobile) με συνδεση σε αυτην την εταιρια για να βγει πιο φτηνα αλλα μου ειπαν οτι θα ειναι κλειδωμενο για 2 χρονια σε αυτην την συνδεση!μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να το ξακλειδωσω και να βαλω αλλη καρτα????

Ποια η διαδρομη για να αλλαω το 409 σε 408 και να εχω Ελληνικα....

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Ξέρει κανείς με ποιον player γίνεται η καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή αρχείων mkv;

Με το TCPMP μόλις ανοίγω κάποιο πέφτει το πρόγραμμα

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

Ξέρει κανείς με ποιον player γίνεται η καλύτερη δυνατή αναπαραγωγή αρχείων mkv;

Με το TCPMP μόλις ανοίγω κάποιο πέφτει το πρόγραμμα

δυο ειναι τα προγραμματα... TCPMP πιο πισω εχω ποσταρει το τελευταιο με τους τελευταίους codec καμια 5αρια σελιδες

και το core player 1.36

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

Κωστη η ρομ ειναι καλη απλα μ αρεσει οσο γινεται πιο κοντα στην official σε οτι εχει να κανει με εμφανιση.

Το touching οπως εχει εξεληχθει στα τελευταια builds των 6.5.χ ειναι πολυ κοντα στην βελουδινη αισθηση του iphone. Καλυτερα να το επαναφερεις.

μαλλον θα το επαναφέρω στην επομενη... αλλα τοτε η ενερτζι ειανι πολυ μακρια απο αυτο που θες και πιο κοντα η αρτεμις σωστα?

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

δυο ειναι τα προγραμματα... TCPMP πιο πισω εχω ποσταρει το τελευταιο με τους τελευταίους codec καμια 5αρια σελιδες

και το core player 1.36

Έχω εγκατεστημένο το TCPMP 0.72 RC1 - μήπως χρειάζομαι μόνο τους κατάλληλους codec;

Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος...

Παιδια περασα το πληκτρολογιο αλλα δεν καθετε καλα...Μου δειχνει ορισμενα συμβολα παραδιπλα με αποτελεσμα να κριβει τα κανονικα..Λειτουργει αλλα ειναι ολιγον στραβα..Μπορω να κανω κατι;;;:cool:

Φιλικά Γιώργος

Γεια σας,

δεν ξερω αν το ειδατε αλλα στο ελληνικο επισημο site της HTC βγηκε το παρακατω update με ημερομηνια 27.04.10 :

Update for HTC HD2 Music Stability

http://www.htc.com/gr/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=938

Παιδια καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και κανοντας μια ερευνα αγορας εχω καταμπερδευτει...

Στο skroutz η τιμη του, ακομα και ελληνικο, αρχιζει απο 529 ευρω! Στο expansys κανει 509 (μαλιστα πηρα κιολας για να το επιβεβαιωσω) ενω τα υπολοιπα γνωστα (πλαισιο και σια) απο 677 ως και 710 ευρω. Ρωτωντας στο πλαισιο προς τι η διαφορα τιμης μονο βλακα δε με ειπανε και πως η επισημη τιμη της αντιπροωπιας ειναι τα 710 και οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο.Ποια ειναι η αληθεια τελικα?

Γιατι κοιτουσα και σε αγγελιες και υπαρχουν πολλοι που το δινουν καινουργιο-σφραγισμενο στα 520+ ευρω... Γνωριζει κανεις να μου πει αν οντως εχει μειωθει η τιμη του κινητου?

Παιδια καλησπερα,

Ενδιαφερομαι να αγορασω το κινητο και κανοντας μια ερευνα αγορας εχω καταμπερδευτει...

Στο skroutz η τιμη του, ακομα και ελληνικο, αρχιζει απο 529 ευρω! Στο expansys κανει 509 (μαλιστα πηρα κιολας για να το επιβεβαιωσω) ενω τα υπολοιπα γνωστα (πλαισιο και σια) απο 677 ως και 710 ευρω. Ρωτωντας στο πλαισιο προς τι η διαφορα τιμης μονο βλακα δε με ειπανε και πως η .nεπισημη τιμη της αντιπροωπιας ειναι τα 710 και οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο.Ποια ειναι η αληθεια τελικα?

Γιατι κοιτουσα και σε αγγελιες και υπαρχουν

πολλοι που το δινουν καινουργιο-σφραγισμενο στα 520+ ευρω... Γνωριζει κανεις να μου πει αν οντως εχει μειωθει η τιμη του κινητου?

παρε το απο expansys και ας ειναι και παρανομο.οι πιο πολλοι εδω απο εκει το πηρανε

Παιδια καλησπερα,

Στο skroutz η τιμη του, ακομα και ελληνικο, αρχιζει απο 529 ευρω! Στο expansys κανει 509 (μαλιστα πηρα κιολας για να το επιβεβαιωσω) ενω τα υπολοιπα γνωστα (πλαισιο και σια) απο 677 ως και 710 ευρω. Ρωτωντας στο πλαισιο προς τι η διαφορα τιμης μονο βλακα δε με ειπανε και πως η επισημη τιμη της αντιπροωπιας ειναι τα 710 και οτιδηποτε αλλο ειναι παρανομο.Ποια ειναι η αληθεια τελικα?

Γιατι κοιτουσα και σε αγγελιες και υπαρχουν πολλοι που το δινουν καινουργιο-σφραγισμενο στα 520+ ευρω... Γνωριζει κανεις να μου πει αν οντως εχει μειωθει η τιμη του κινητου?

αυτα που πουλαει το πλαισιο τα παιρνει απο την ace που παντα πουλαει πολυ ακριβα, αλλα και στο service αν σου εχει τελειωσει η εγγυηση καλυτερα να το αλλαξεις παρα να το επισκευασεις.παρε απο expansys με αγγλικη ρομ για να εισαι σιγουρος οτι δεν εχουν βαλει cooked ελληνικη,για να εχεις και την εγγυηση.και απο ελληνικα πληκτρολογια και μενου θα βρεις στο φορουν στην πρωτη σελιδα.αυτο εκανα και εγω και πολλοι αλλοι

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παρε το απο expansys και ας ειναι και παρανομο.οι πιο πολλοι εδω απο εκει το πηρανε

Δεν υπάρχει η έννοια παράνομο εδώ. Απλά το expansys πουλάει αγγλικές συσκευές οι οποίες όσον αφορά τις συσκευές της HTC είναι αισθητά φθηνότερες των ελληνικών.

Παιδια περασα το πληκτρολογιο αλλα δεν καθετε καλα...Μου δειχνει ορισμενα συμβολα παραδιπλα με αποτελεσμα να κριβει τα κανονικα..Λειτουργει αλλα ειναι ολιγον στραβα..Μπορω να κανω κατι;;;:cool:

Ποιο πληκτρολόγιο ακριβώς πέρασες;

Modpic.gif

• Administrators
παιδια μια απορια!λοιπον θελω να παρω το κινητο απο γερμανια(t-mobile) με συνδεση σε αυτην την εταιρια για να βγει πιο φτηνα αλλα μου ειπαν οτι θα ειναι κλειδωμενο για 2 χρονια σε αυτην την συνδεση!μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να το ξακλειδωσω και να βαλω αλλη καρτα????

http://hyfeno.com/how-to-unlock-htc-hd2/

http://leo.unlock-now.com/sim-unlock-HTC-HD2/

το επισημο τηs htc που μου ειπε ο bbbb greek keyboard 160.:)

Κάποιο link; Είναι κάποιο από αυτά που υπάρχουν στο πρώτο post και αν ναι ποιο ακριβώς;

καλησπερα παιδες. γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο προγραμματακι ωστε μετα απο επανακινηση να σου κραταει το πληκρολογιο που εχεις βαλει και να μην σου ξεκιναει το αυτο που εχει απο την μανα του; εκτος βεβαια του sipchange το οποιο μου βγαζει σφαλμα.

Αφού δεν σου δουλεύει το Sip Change, έχεις δοκιμάσει το Default_IM_WM5.CAB;

Αυτό που δυσκολεύει είναι ότι στο πληκτρολόγιο υπάρχει η δόνηση και δυσκολεύει όταν γράφεις.

Το έχω απενεργοποιήση απο το bsb tweaks αλλά παρ'ολα αυτά εξακολουθεί και υπάρχει.

Υπάρχει απο κάπου αλλού αυτή η ρύθμιση ωστέ να απενεργοποιήσω την δόνηση απο το πληκτρολόγιο το οποίο παρεπιμπτόντως είναι το EZinput 2.1.2011.

:):):):)

Keyboard_Disable_Vibration.cab

δεν ήξερα ότι εκτός από διαφορές στη μνήμη το US HD2 είναι και μεγαλύτερο, δείτε εδώ:

Το σημαντικότερο για τη συσκευή της t-mobile us που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι δεν λειτουργεί το 3G στη χώρα μας μιας και υποστηρίζει διαφορετικές συχνότητες.

Modpic.gif

rapidshare.com/files/347785285/HD2GreekKeyboard.cab Στην προηγουμενη σελιδα ςιναι το link που με παραπεμπει σε αυτο.

Φιλικά Γιώργος