Te_salat Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδια περασα χθες βραδυ την V15 του miri γιατι ειδα οτι περιειχε updates διαφορων εφαρμογων. Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο αργη απο την V11 και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι. Εχω σαν μαρτυρα το βιντεακι που ειχα τραβηξει με την 11 πριν λιγες μερες. Το ανοιγμα του Start αργει περισσοτερο, το ιδιο και πολλες αλλες εφαρμογες. Θα την δοκιμασω μεχρι το βραδυ και αν σιγουρευτω θα γυρισω πισω στην V11. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Τι εννοείς δεν την δεχόταν; :confused: Το έβαλα μέσω format με task29 και μετά πέρασα την elegancia v4. Αφού bootαρε η rom και έκανα hard reset, δε μου εμφάνιζε τη διαδικασία εισαγωγής pin και προφανώς δεν είχα τηλεφωνική λειτουργία στη συσκευή. Προσπάθησα να κάνω κλήση μήπως μου ζητήσει pin, αλλά τίποτα. Αν δε συνεχίσω με την topix 1.5.2 (αυτό είναι και το πιο πιθανό), θα ξανατεστάρω με την elegancia και θα σας πω τι έγινε... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 καλησπερα σε ολους σημερα μου εφερε ενας φιλος το leo του με ενα προβλημα,καθε φοτωγραφια που βγαζει το κινητο την αποθηκευει με την καταληξη .menc τι φταιει για αυτο ενω φαινονται στο leo στο pc τιποτα δεν θυμαμαι οσο ειχα το τηλεφωνο κατι τετοιο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elti Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 καλησπερα σε ολους σημερα μου εφερε ενας φιλος το leo του με ενα προβλημα,καθε φοτωγραφια που βγαζει το κινητο την αποθηκευει με την καταληξη .menc τι φταιει για αυτο ενω φαινονται στο leo στο pc τιποτα δεν θυμαμαι οσο ειχα το τηλεφωνο κατι τετοιο.. Μήπως έχει επιλεγεί κρυπτογράφηση του περιεχομένου της κάρτας ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 εχεις δικιο elti ευχαριστω δεν το ειχα βαλει ποτε στο leo και δεν πηγε καθολου το μυαλο μου, μου αρεσει που κλασικα.. δεν ειχε πειραξει τιποτα:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) Θα μεινουμε και ειμεις με την απορια για κατι πολυ απλο :) Σαν εικονες τα δυο αρχεια Assets_dialer_Normal.bmp και Assets_dialer_Pressed.bmp ανοιγουν κανονικα? Τα βαζεις στον φακελο των windows στην μνημη του τηλεφωνου σωστα? Και κάνεις εππανεκκινηση μετά , σωστα? ναι αυτο κανω γιαννη.προσπαθω παλι.το ξερω οτι ειναι απλο αλλα.......τα βλεπω μεσα στα windows τα αρχεια κανονικα.δεν σβηνουν απο οτι βλεπω για να τα ξαναπερασω.ενας φιλος με ρωτησε αν τα περασα με resco explorer.ναι το ιδιο δεν ειναι με το να τα περναγα μεσα απο το pc? edit: τωρα μολις καταλαβα οτι δεν μου αντικαταστει τα 2 αρχεια που ειναι ηδη μεσα με αγγλικους χαρακτηρες.υπαρχει τροπος να τα αντικαταστησω? Edited April 21, 2010 by tolisfar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 ναι αυτο κανω γιαννη.προσπαθω παλι.το ξερω οτι ειναι απλο αλλα.......τα βλεπω μεσα στα windows τα αρχεια κανονικα.δεν σβηνουν απο οτι βλεπω για να τα ξαναπερασω.ενας φιλος με ρωτησε αν τα περασα με resco explorer.ναι το ιδιο δεν ειναι με το να τα περναγα μεσα απο το pc? edit: τωρα μολις καταλαβα οτι δεν μου αντικαταστει τα 2 αρχεια που ειναι ηδη μεσα με αγγλικους χαρακτηρες.υπαρχει τροπος να τα αντικαταστησω? Θα το κάνεις με το resco exlporer, δεν είναι το ίδιο με τον explorer από το pc;) Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Ενα link αν ειναι ευκολο???? Αξιζει να αλλαξω την 2,06??? Ευχαριστω.... (εχω 1,66 WWE) http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/Radio_HD2_2105008_2.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μηπως ξερει κανεις καποιο cab για να εχω black transparent clock(μονο αριθμους θελω κ απλους),απο το πρωι ψαχνω στο xda,αλλα ακομα τιποτα... μονο λευκα εχω βρει κ λιγο γκρι,αλλα αν θα μπορουσα να το φτιαξω εγω θα το εκανα μια σμικρυνση 50% κ μαυρα στην ιδια γραμματοσειρα...(καλα καταλαβατε θελω να βαλω ανοιχτοχρωμo wallpaper κ εχω φαει κολλημα τωρα να το βρω) Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Και στην Artemis που ειχα και στην Elegancia τωρα, οταν επιλεγω να εμφανιζονται μονο οι επαφες του κινητου, εμφανιζονται και αυτες της sim... Γιατι? :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Θα το κάνεις με το resco exlporer, δεν είναι το ίδιο με τον explorer από το pc;) επιτελους!το καταφερα.ευχαριστω παιδια(σπυρο,γιαννη) με εσκασε αλλα ολα ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/Radio_HD2_2105008_2.rar Ρε παιδια ειναι σιγουρα συμβατο το 2,10 radio σε official 1.66 WWe? Αξιζει ο κοπος να το αλλαξω??? Φοβαμαι μην κανω καμια πατατα....:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 21, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Και στην Artemis που ειχα και στην Elegancia τωρα, οταν επιλεγω να εμφανιζονται μονο οι επαφες του κινητου, εμφανιζονται και αυτες της sim... Γιατι? :worry: Μέσω του bsb tweaks επέλεξε hide sim contacts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μέσω του bsb tweaks επέλεξε hide sim contacts. Μα το κανω... Και παλι τις δειχνει!!:( Το ξανακοιταω τωρα και ειναι στο off στο BsB... Και στο μενου, εχω επιλεγμενο να δειχνει αυτες του τηλεφωνου... Και παλι δειχνει αυτες της sim!!:wacko: :!:Η Elegancia παντως φαινεται πολυ καλη... Αισθητικα παντως ειναι φοβερη!! Και μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιο κολλημα...:) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μα το κανω... Και παλι τις δειχνει!!:( Το ξανακοιταω τωρα και ειναι στο off στο BsB... Και στο μενου, εχω επιλεγμενο να δειχνει αυτες του τηλεφωνου... Και παλι δειχνει αυτες της sim!!:wacko: Μήπως έχουν αντιγραφεί και στο τηλέφωνο κάποια στιγμή και δεν το πήρες πρέφα; :confused: Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδιά έχω εδώ και δύο βδομάδες την Artemis v.8 WWE με το 2.09 και όλα λειτουργούν άψογα! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Τελικά με τη χρησιμοποίηση των SKTools ,αφού απ εγκατέστησα το WeatherCitiesGR και έκανα clean τη συσκευή με SKTools εγκατέστησα πάλι το WeatherCitiesGR και τώρα πλέον δουλεύει κανονικότατα η εύρεση τοποθεσιών στο πρόγραμμα καιρού και μακριά από μένα ένα hard reset. Φιλε μου μπορεις να μου πεις τι ακριβως εκανες με το sktools και δουλεψε το WeatherCitiesGR; Σε μενα δεν κανει ανανεωση. Βγαζει σφαλμα. Η αναζητηση και η εισαγωγη πολης γινεται κανονικα αλλα ανανεωση ... γιοκ! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Μήπως έχουν αντιγραφεί και στο τηλέφωνο κάποια στιγμή και δεν το πήρες πρέφα; :confused: Mαλλον κατι τετοιο εχει γινει... Εκανα backup με το spb... Δεν ξερω αν αντιγραφει και της sim... Θα κατσω να τις φτιαξω, γιατι μου αρεσει παρα πολυ η rom!!:happy: Thanks anyway...;) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregrapt Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Στο δικό μου πάντως που το δοκίμασα η elegancia δεν δεχόταν το 2.10 radio... Eμένα το δέχτηκε κανονικότατα, και αν διαβάσεις αυτά που γράφω έχει άψογο σήμα και κατανάλωση μπαταρίας.:) Όπως έγραψε και η Ρεβέκκα είναι συμβατό με Elegancia και είναι πολύ καλό! Δοκίμασε το :) Καλημερα, κυριοι κ κυριες το RADIO 2.10 ειναι συμβατο με ολες τις ROM, το εχω δοκιμασει και με 2.10 και με 1.72 base και οπου υπαρχει δυνατοτητα απο την ROM ενεργοποιει και τα 576 της RΑM...:) Νεο RADIO......http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=667284 Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω, γιατί στο δικό μου, παρόλο το fix δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Παράθεση HD2 T-Mobile Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0 Radio: 2.15.50.14 Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don Karlos Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Update: Μόλις πριν λίγο έστησα πάλι την elegancia v4 και το radio 2.10 μου δούλεψε κανονικότατα... Παράθεση Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Στην elegancia υπαρχει καποιος λογος που δεν υπαρχει o windows live messenger? Αν τον εγκαταστησω θα υπαρξει προβλημα? Γιατι παω να ρυθμισω το mail και μου λεει οτι δεν ανοιγει η εφαρμογη του messenger... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 Παιδιά έχω εδώ και δύο βδομάδες την Artemis v.8 WWE με το 2.09 και όλα λειτουργούν άψογα! :) συντοπιτη την ελληνικη εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 (edited) συντοπιτη την ελληνικη εχεις? Όχι Τόλη, την WWE!!! Είμαστε πολλοί τελικά! Και ο sternas από δω είναι :lol: edit: Παιδιά αυτή τι λέει;;; AthineOS 21901 [1.72] Stable as Stock Τον γνωρίζουμε τον μάγειρα;;; Είναι Έλληνας!!! Edited April 21, 2010 by EchiDNA Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233 Παράθεση Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2010 να κανουμε κανενα meeting με κοψιδια αμα ημαστε πολλοι. Μέσα φίλε... Επίσης είμαι κι εγώ μισός Φαρσαλινός! ;) παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233 Και ρωτούσα πιο πάνω :) Καλή αρχή φίλε, θα την δοκιμάσω στην πρώτη ευκαιρία! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts