Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια περασα χθες βραδυ την V15 του miri γιατι ειδα οτι περιειχε updates διαφορων εφαρμογων.

Εχω την εντυπωση οτι ειναι πιο αργη απο την V11 και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι.

Εχω σαν μαρτυρα το βιντεακι που ειχα τραβηξει με την 11 πριν λιγες μερες.

Το ανοιγμα του Start αργει περισσοτερο, το ιδιο και πολλες αλλες εφαρμογες.

Θα την δοκιμασω μεχρι το βραδυ και αν σιγουρευτω θα γυρισω πισω στην V11.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τι εννοείς δεν την δεχόταν; :confused:

Το έβαλα μέσω format με task29 και μετά πέρασα την elegancia v4. Αφού bootαρε η rom και έκανα hard reset, δε μου εμφάνιζε τη διαδικασία εισαγωγής pin και προφανώς δεν είχα τηλεφωνική λειτουργία στη συσκευή. Προσπάθησα να κάνω κλήση μήπως μου ζητήσει pin, αλλά τίποτα.

Αν δε συνεχίσω με την topix 1.5.2 (αυτό είναι και το πιο πιθανό), θα ξανατεστάρω με την elegancia και θα σας πω τι έγινε...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

καλησπερα σε ολους σημερα μου εφερε ενας φιλος το leo του με ενα προβλημα,καθε φοτωγραφια που βγαζει το κινητο την αποθηκευει με την καταληξη .menc τι φταιει για αυτο ενω φαινονται στο leo στο pc τιποτα δεν θυμαμαι οσο ειχα το τηλεφωνο κατι τετοιο..

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

καλησπερα σε ολους σημερα μου εφερε ενας φιλος το leo του με ενα προβλημα,καθε φοτωγραφια που βγαζει το κινητο την αποθηκευει με την καταληξη .menc τι φταιει για αυτο ενω φαινονται στο leo στο pc τιποτα δεν θυμαμαι οσο ειχα το τηλεφωνο κατι τετοιο..

Μήπως έχει επιλεγεί κρυπτογράφηση του περιεχομένου της κάρτας ;

εχεις δικιο elti ευχαριστω δεν το ειχα βαλει ποτε στο leo και δεν πηγε καθολου το μυαλο μου, μου αρεσει που κλασικα.. δεν ειχε πειραξει τιποτα:wacko:

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Θα μεινουμε και ειμεις με την απορια για κατι πολυ απλο :)

Σαν εικονες τα δυο αρχεια Assets_dialer_Normal.bmp και Assets_dialer_Pressed.bmp ανοιγουν κανονικα?

Τα βαζεις στον φακελο των windows στην μνημη του τηλεφωνου σωστα?

Και κάνεις εππανεκκινηση μετά , σωστα?

ναι αυτο κανω γιαννη.προσπαθω παλι.το ξερω οτι ειναι απλο αλλα.......τα βλεπω μεσα στα windows τα αρχεια κανονικα.δεν σβηνουν απο οτι βλεπω για να τα ξαναπερασω.ενας φιλος με ρωτησε αν τα περασα με resco explorer.ναι το ιδιο δεν ειναι με το να τα περναγα μεσα απο το pc?

edit: τωρα μολις καταλαβα οτι δεν μου αντικαταστει τα 2 αρχεια που ειναι ηδη μεσα με αγγλικους χαρακτηρες.υπαρχει τροπος να τα αντικαταστησω?

Edited by tolisfar

ναι αυτο κανω γιαννη.προσπαθω παλι.το ξερω οτι ειναι απλο αλλα.......τα βλεπω μεσα στα windows τα αρχεια κανονικα.δεν σβηνουν απο οτι βλεπω για να τα ξαναπερασω.ενας φιλος με ρωτησε αν τα περασα με resco explorer.ναι το ιδιο δεν ειναι με το να τα περναγα μεσα απο το pc?

edit: τωρα μολις καταλαβα οτι δεν μου αντικαταστει τα 2 αρχεια που ειναι ηδη μεσα με αγγλικους χαρακτηρες.υπαρχει τροπος να τα αντικαταστησω?

Θα το κάνεις με το resco exlporer, δεν είναι το ίδιο με τον explorer από το pc;)

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Administrators
Ενα link αν ειναι ευκολο???? Αξιζει να αλλαξω την 2,06???

Ευχαριστω.... (εχω 1,66 WWE)

http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/Radio_HD2_2105008_2.rar

Modpic.gif

Μηπως ξερει κανεις καποιο cab για να εχω black transparent clock(μονο αριθμους θελω κ απλους),απο το πρωι ψαχνω στο xda,αλλα ακομα τιποτα...

μονο λευκα εχω βρει κ λιγο γκρι,αλλα αν θα μπορουσα να το φτιαξω εγω θα το εκανα μια σμικρυνση 50% κ μαυρα στην ιδια γραμματοσειρα...(καλα καταλαβατε θελω να βαλω ανοιχτοχρωμo wallpaper κ εχω φαει κολλημα τωρα να το βρω)

Ευχαριστω εκ των προτερων!

Everything is touchable...

Και στην Artemis που ειχα και στην Elegancia τωρα, οταν επιλεγω να εμφανιζονται μονο οι επαφες του κινητου, εμφανιζονται και αυτες της sim... Γιατι? :worry:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Θα το κάνεις με το resco exlporer, δεν είναι το ίδιο με τον explorer από το pc;)

επιτελους!το καταφερα.ευχαριστω παιδια(σπυρο,γιαννη) με εσκασε αλλα ολα ενταξει

http://www.vbnfiles.com/xda/HTC%20HD2%20(Leo)/Radios/Radio_HD2_2105008_2.rar

Ρε παιδια ειναι σιγουρα συμβατο το 2,10 radio σε official 1.66 WWe? Αξιζει ο κοπος να το αλλαξω??? Φοβαμαι μην κανω καμια πατατα....:cry:

• Administrators
Και στην Artemis που ειχα και στην Elegancia τωρα, οταν επιλεγω να εμφανιζονται μονο οι επαφες του κινητου, εμφανιζονται και αυτες της sim... Γιατι? :worry:

Μέσω του bsb tweaks επέλεξε hide sim contacts.

Modpic.gif

Μέσω του bsb tweaks επέλεξε hide sim contacts.

Μα το κανω... Και παλι τις δειχνει!!:( Το ξανακοιταω τωρα και ειναι στο off στο BsB... Και στο μενου, εχω επιλεγμενο να δειχνει αυτες του τηλεφωνου... Και παλι δειχνει αυτες της sim!!:wacko:

:!:Η Elegancia παντως φαινεται πολυ καλη... Αισθητικα παντως ειναι φοβερη!! Και μεχρι τωρα δεν εχω βρει καποιο κολλημα...:)

Μα το κανω... Και παλι τις δειχνει!!:( Το ξανακοιταω τωρα και ειναι στο off στο BsB... Και στο μενου, εχω επιλεγμενο να δειχνει αυτες του τηλεφωνου... Και παλι δειχνει αυτες της sim!!:wacko:

Μήπως έχουν αντιγραφεί και στο τηλέφωνο κάποια στιγμή και δεν το πήρες πρέφα; :confused:

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Παιδιά έχω εδώ και δύο βδομάδες την Artemis v.8 WWE με το 2.09 και όλα λειτουργούν άψογα! :)
Φιλικά Γιώργος

Τελικά με τη χρησιμοποίηση των SKTools ,αφού απ εγκατέστησα το WeatherCitiesGR και έκανα clean τη συσκευή με SKTools εγκατέστησα πάλι το WeatherCitiesGR και τώρα πλέον δουλεύει κανονικότατα η εύρεση τοποθεσιών στο πρόγραμμα καιρού και μακριά από μένα ένα hard reset.

Φιλε μου μπορεις να μου πεις τι ακριβως εκανες με το sktools και δουλεψε το WeatherCitiesGR; Σε μενα δεν κανει ανανεωση. Βγαζει σφαλμα. Η αναζητηση και η εισαγωγη πολης γινεται κανονικα αλλα ανανεωση ... γιοκ!

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Μήπως έχουν αντιγραφεί και στο τηλέφωνο κάποια στιγμή και δεν το πήρες πρέφα; :confused:

Mαλλον κατι τετοιο εχει γινει... Εκανα backup με το spb... Δεν ξερω αν αντιγραφει και της sim... Θα κατσω να τις φτιαξω, γιατι μου αρεσει παρα πολυ η rom!!:happy:

Thanks anyway...;)

Στο δικό μου πάντως που το δοκίμασα η elegancia δεν δεχόταν το 2.10 radio...

Eμένα το δέχτηκε κανονικότατα, και αν διαβάσεις αυτά που γράφω έχει άψογο σήμα και κατανάλωση μπαταρίας.:)

Όπως έγραψε και η Ρεβέκκα είναι συμβατό με Elegancia και είναι πολύ καλό!

Δοκίμασε το :)

Καλημερα, κυριοι κ κυριες το RADIO 2.10 ειναι συμβατο με ολες τις ROM, το εχω δοκιμασει και με 2.10 και με 1.72 base και οπου υπαρχει δυνατοτητα απο την ROM ενεργοποιει και τα 576 της RΑM...:)

Νεο RADIO......http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=667284

Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω, γιατί στο δικό μου, παρόλο το fix δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

Update:

Μόλις πριν λίγο έστησα πάλι την elegancia v4 και το radio 2.10 μου δούλεψε κανονικότατα...

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

Στην elegancia υπαρχει καποιος λογος που δεν υπαρχει o windows live messenger? Αν τον εγκαταστησω θα υπαρξει προβλημα? Γιατι παω να ρυθμισω το mail και μου λεει οτι δεν ανοιγει η εφαρμογη του messenger...

Παιδιά έχω εδώ και δύο βδομάδες την Artemis v.8 WWE με το 2.09 και όλα λειτουργούν άψογα! :)

συντοπιτη την ελληνικη εχεις?

συντοπιτη την ελληνικη εχεις?

Όχι Τόλη, την WWE!!!

Είμαστε πολλοί τελικά! Και ο sternas από δω είναι :lol:

edit:

Παιδιά αυτή τι λέει;;; AthineOS 21901 [1.72] Stable as Stock

Τον γνωρίζουμε τον μάγειρα;;; Είναι Έλληνας!!!

Edited by EchiDNA
Φιλικά Γιώργος

παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233

Κωνσταντινος

WP7 Developer : Errorholic Developers

APPS: EZInput 2.0 Greek

TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\

να κανουμε κανενα meeting με κοψιδια αμα ημαστε πολλοι.

Μέσα φίλε... Επίσης είμαι κι εγώ μισός Φαρσαλινός! ;)

παιδια μολις ποσταρα την πρωτη μου ρομ για hd2 μαγειρευω εδω και 2 χρονια για touch pro 2 kai tytn II

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=6257233#post6257233

Και ρωτούσα πιο πάνω :)

Καλή αρχή φίλε, θα την δοκιμάσω στην πρώτη ευκαιρία! :)

Φιλικά Γιώργος