Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωστα καλησπερα...Ο koala ειμαι απο το navimania...Βλεπω σωθηκες και εσυ απο το μηλοτηλεφωνο!!!χαχαχα...εχω βαλει τον resco explorer 8 αλλα καθε φορα που παω να στειλω κατι με bt κρασαρει..Το ιδιο και με τον μαμα explorer...Εχει δουλεψει κανεις το G-Alarm;;Το δουλευω χρονια στο ομνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα στο HD2 με το που ξεκιναει να βαραει σταματαει και ετσι δεν ξυπναω...Βασικα εχω εντωπισει πολλα λαθακια...Απο το sense αν πατησω μενου στα αγαπημενα προσωπα μου βγαζει μονο αφαιρεση..Που ειναι αυτη η ρυθμιση;;Σε ολες της αγαπημενες επαφες εχω φωτο

Καλως τον. Καλωσορισες στο myphone.:)

Οπως σου ειπαν και τα αλλα παιδια εδω, ολα δουλευουν καλα.

Μολις βρεις τι ταιριαζει στην συσκευη θα δεις οτι δεν υπαρχουν προβληματα.

Τυχαια για πρωτη φορα σημερα απο την μερα που το πηρα, εστησα και δουλεψα την official ρομ.

Πιστεψε με δεν ειδα σχεδον καμια διαφορα σε σχεση με τις ρομ που φλασαρουμε και μας παιδευουν. Λεω σχεδον γιατι οταν φορτωθει ειναι ενα κλικ πισω σε ταχυτητα αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι πληρης.

Με σωστο στησιμο μπορεις να την κρατησεις σε καλα επιπεδα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλησπέρα παιδια εχω το εξης πρόβλημα υπάρωουν στιγμες που δεν αποστέλονται τα μηνυματα η αποστέλονται μτεα απο ώρα λες και το κινητο δεν έχει σήμα αλλα δεν υπαρχει τετοιο θέμα επισης δε μπορω ενω ΕΧΩ 3g να κάνω βιντεοκληση πως μπορω να κάνω μεσα απο το μενου....σορυ α ρωταω ερωτησεις για αρχαριους αλλα ψαχνοντας μαθαίνεις

Eυχαριστω πολυ με εσωσες με το G-alarm...Παιδια κατι με το θεμα των φωτο στα αγαπημενα προσωπα;;Το G-Profile μου δουλευει καλα αλλα μου οταν αλλαζω προφιλ δεν βλεπω να μου αλλαζει η ενταση..Θα δοκιμασω και με το αθορυβο..Και ο φιλος μου ο bbbb εδω....

Φιλικά Γιώργος

θέλω να αλλάξω το

wallpaper στη κεντρική οθόνη.

έχω κατεβασμένα κάποια cab

αρχεία που είναι wallpaper.

κάνω install το cab αρχείο μου

ρωτάει το τηλέφωνο ότι θα

αντικατασταθεί το wallpaper

.συνεχίζω την εγκατάσταση στη

συσκευή και μετα μου ζητάει επανεκίνηση.

όταν ανοίγει το τηλέφωνο έχει το

γνωστό μαύρο wallpaper και από πίσω

είναι αυτό που πέρασα.πως μπορώ να

αντικάταστήσω το υπάρχον wallpaper και

να βάλω κάποια εικόνα ? τι διαδικασία πρέπει

να ακολουθήσω .κάνω κάτι λάθος?

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

Δες και το free tprofiler http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=629507 μήπως κάνει καλύτερα αυτό που θες

Καλησπέρα. Εγκατέστησα το igo8 αλλα έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Πληκτρολογείται συνέχεια το Α χωρίς να πατάω τίποτα. Τι φταίει μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ

Καλησπέρα. Εγκατέστησα το igo8 αλλα έχω πρόβλημα με το πληκτρολόγιο. Πληκτρολογείται συνέχεια το Α χωρίς να πατάω τίποτα. Τι φταίει μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ

Κάνε την παρακάτω ρύθμιση

Ρυθμίσεις: συσκευή: διαχείριση ενέργειας: χρήση ρυθμ. συσκευής

υπαρχει περιπτωση ποτε το leo να δεχτει android os?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

θέλω να αλλάξω το

wallpaper στη κεντρική οθόνη.

έχω κατεβασμένα κάποια cab

αρχεία που είναι wallpaper.

κάνω install το cab αρχείο μου

ρωτάει το τηλέφωνο ότι θα

αντικατασταθεί το wallpaper

.συνεχίζω την εγκατάσταση στη

συσκευή και μετα μου ζητάει επανεκίνηση.

όταν ανοίγει το τηλέφωνο έχει το

γνωστό μαύρο wallpaper και από πίσω

είναι αυτό που πέρασα.πως μπορώ να

αντικάταστήσω το υπάρχον wallpaper και

να βάλω κάποια εικόνα ? τι διαδικασία πρέπει

να ακολουθήσω .κάνω κάτι λάθος?

Για να βάλεις τα cab που λες πρέπει να έχεις βάλει πριν το High Quality Wallpaper Patch

Φιλικά Γιώργος

Τελικα σημερα δεν ειναι η μερα μου.

Εφτιαξα το ενα προβλημα και μου βγηκε αλλο.

Ουτε στο Diamond δεν ειχαμε τετοιες πατατο-ρομ.

Ειπα πριν οτι εβαλα την γνησια την εστησα και αφου κρατησα ενα backup για καμια δυσκολη στιγμη, ειπα να βαλω την τελευταια topix μιας και δεν αισθανομαι καλα να εχω official:rolleyes:

Την εβαλα, δοκιμασα την καμερα σε βιντεοσκοπιση και αφου περασε ολα τα τεστ αρχισα να την στηνω.

Τελειωνοντας παω να γραψω ενα ποστ εδω και ενω ειμαι σε landscape και γραφω μια χαρα γυρνα το τηλεφωνο σε portrait και το πληκτρολογιο γινεται αστα να πανε.

Αλλου το διαστημα, αλλου η τελεια αλλου το κομα.

Κανω soft reset, τιποτα. Δοκιμαζω και τα δυο διαθεσημα πληκτρολογια που εχουμε και στα δυο εκανε το ιδιο πραγμα.

Κανω hard reset και χωρις να εχω τιποτα αλλο ριχνω το πληκτρολογιο και παλι τα ιδια.

Τσαμπα ο κοπος μου.

Αντε ξανα φλασαρισμα.

Δεν ξερω αλλα δεν βλεπω να ησυχαζω αν δεν βαλω την official.

Ομως αμα φτασω να μεινω με την official σε λιγες μερες που θα ειμαι Αθηνα θα μπει αγγελια.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειπα πριν οτι εβαλα την γνησια την εστησα και αφου κρατησα ενα backup για καμια δυσκολη στιγμη, ειπα να βαλω την τελευταια topix μιας και δεν αισθανομαι καλα να εχω official:rolleyes:

Την εβαλα, δοκιμασα την καμερα σε βιντεοσκοπιση και αφου περασε ολα τα τεστ αρχισα να την στηνω.

Τελειωνοντας παω να γραψω ενα ποστ εδω και ενω ειμαι σε landscape και γραφω μια χαρα γυρνα το τηλεφωνο σε portrait και το πληκτρολογιο γινεται αστα να πανε.

Κανω soft reset, τιποτα. Δοκιμαζω και τα δυο διαθεσημα πληκτρολογια που εχουμε και στα δυο εκανε το ιδιο πραγμα.

Κανω hard reset και χωρις να εχω τιποτα αλλο ριχνω το πληκτρολογιο και παλι τα ιδια.

Τσαμπα ο κοπος μου.

Αντε ξανα φλασαρισμα.

Ομως αμα φτασω να μεινω με την official σε λιγες μερες που θα ειμαι Αθηνα θα μπει αγγελια.

Κωστη καλημερα :)

φιλεμου δεν φταιει το τηλεφωνο...κατι αλλο ειναι..δεν ειναι φυσιολογικα ολα αυτα τα κουφα που σου τυχαινουν:O

δεν τα εχω αντιμετωπισει ποτε μεχρι στιγμης στο λεο...κατι δεν εχει παει καλα απο καποια ρομ...

ξεχασε τις Official ρομς,βαλε task29,με το ραδιο που θελεις,μετα την 1.5.2,hard reset και ΞΑΝΑ φλασαρισε την ιδια ρομ,HR και δοκιμασε το.

και μην περνας backup!προσπαθησε να το στησεις απο την αρχη...

αν οντως εχει παθει κατι η συσκευη εισαι πολυ ατυχος ρε φιλε,τι αλλο να πω...:(

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Eυχαριστω πολυ με εσωσες με το G-alarm...Παιδια κατι με το θεμα των φωτο στα αγαπημενα προσωπα;;Το G-Profile μου δουλευει καλα αλλα μου οταν αλλαζω προφιλ δεν βλεπω να μου αλλαζει η ενταση..Θα δοκιμασω και με το αθορυβο..Και ο φιλος μου ο bbbb εδω....

Το G-Profile δουλεύει κανονικά.

Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν οτι ειχα μεγαλη κατανάλωση μπαταριας (χωρις να το χρησιμοποιώ έπεφτε η μπαταριά σε 1 ώρα πάνω από 10%,

όταν το έβγαλα η συσκευή επανήλθε. Ειχα δοκιμάσει την εκδοση G-Profile v.1.1.

Είχε άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Τσαμπα ο κοπος μου.

Αντε ξανα φλασαρισμα.

Κωστα διαβασα προσεκτικα τα προβληματα που εχεις αυτες τις μερες και παρατηρω οτι και στην miri αλλα και στην topix τα προβληματα δεν ειναι φυσιολογικα και δεν εχουν σχεση μεταξυ τους, για μενα δεν φταίνε οι ROM.

Κατι αλλο συμβαινει και δεν θελω να πιστέψω οτι ειναι η συσκευή.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Εκανα αναβαθμιση rom σχετικα ευκολα αν και μια φορα μου ειπε οτι το κινητο δεν ειναι συνδεδεμενο. Δοκιμασα ανεπιτυχως μια φορα να επαναφερω δεδομενα με Spb backup και μου εβγαλε λαθος στο service.exe.

Μετα το καταφερα και ειναι σε εξελιξη εδω και μια ωρα περιπου...Ειναι φυσιολογικο ??

Λοιπον....Η επαναφορα απο Spb Bakup την ωρα που πηγα για υπνο ηταν κολλημενη λιγο πριν το τελος που εκανε επαναφορα την HKEY_CLASSES_ROOT για δυο ωρες περιπου.Αφησα το κινητο και τωρα που το ειδα εχει ολοκληρωθει.

ΑΛΛΑ

ενω πριν το κινητο ελεγε rom

1 48 482 4 26/11/09

τωρα λεει παλι

1 48 482 4 αλλα ημερομηνια 13/1/10

Τι εχει γινει δεν καταλαβαινω....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• Administrators
υπαρχει περιπτωση ποτε το leo να δεχτει android os?

Μην στηρίζεσαι σε κάτι τέτοιο. Και να γίνει θα είναι σε εντελώς δοκιμαστικό επίπεδο με τα περισσότερες λειτουργίες να μη λειτουργούν. Εάν θες Android, απευθύνσου σε μια αντίστοιχη συσκευή.

Modpic.gif

Μια ερωτηση για το Κέντρο συσκευών των Windows Mobile

Εχει ρυθμιση ή να διατηρουντε τα αρχεια του υπολογιστη και στο κινητο με τον συγχρονισμο , ή να μεταβαλονται και στον υπολογιστη οταν κανουμε συγχρονισμο με αυτα του κινητου.

Αυτη η επιλογη ομως για να την αλλαξουμε πρεπει να ειναι συνδεδεμενο το κινητο με κινδυνο ο συγχρονισμος που ξεκιναει αυτοματα να μας κανει ζημια...

Τι μπορουμε να κανουμε για να αποφυγουμε κατι τετοιο ?

Φιλικά Γιάννης

Εχει ρυθμιση ή να διατηρουντε τα αρχεια του υπολογιστη και στο κινητο με τον συγχρονισμο , ή να μεταβαλονται και στον υπολογιστη οταν κανουμε συγχρονισμο με αυτα του κινητου.

Αυτη η επιλογη ομως για να την αλλαξουμε πρεπει να ειναι συνδεδεμενο το κινητο με κινδυνο ο συγχρονισμος που ξεκιναει αυτοματα να μας κανει ζημια...

να σταματησες να συγχρονιζεις με το pc οπως κανω εγω χρονια τωρα!

για αυτον τον λογο επιμενω στην stand alone δυναμη του λεο!δεν χρειαζεσαι υπολογιστη πουθενα...

σωζεις τα παντα μεσα στην καρτα και απλα καποια στιγμη που θα βρεις χρονο απλα τα περνας στον υπολογιστη για καλο και για κακο..

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Συγχρόνισε τις επαφές σου με το google mail σου και μετά δεν θα φοβάσαι μην χαθούν

斯塔夫罗斯 :O

να σταματησες να συγχρονιζεις με το pc οπως κανω εγω χρονια τωρα!

για αυτον τον λογο επιμενω στην stand alone δυναμη του λεο!δεν χρειαζεσαι υπολογιστη πουθενα...

σωζεις τα παντα μεσα στην καρτα και απλα καποια στιγμη που θα βρεις χρονο απλα τα περνας στον υπολογιστη για καλο και για κακο..

Ευχαριστω αλλα για να περασω καποια στιγμη τις επαφες στον υπολογιστη , πρεπει το προγραμμα αυτο να ειναι προρυθμισμενο να αποθυκευσει στον υπολογιστη τα δεδομενα του κινητου και οχι το αναποδο.Αυτο δεν ξερω πως γινεται χωρις συνδεση.

Φιλικά Γιάννης

Συγχρόνισε τις επαφές σου με το google mail σου και μετά δεν θα φοβάσαι μην χαθούν

Θα το δοκιμασω και αυτο αν και δεν εχω google mail.Συγνωμη για το διπλο quote αλλα δεν ειχα δει την απαντηση.

Φιλικά Γιάννης

παιδια καλημερα :D μια απορια παλι!! Για να φλασαρω την τοπιξ 1.5.2 πρεπει πρωτα να πρασω το hspl2? Εχω ηδη κανει hspl giati eixa perasei thn 1.66wwe..:wacko::wacko:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Καλημέρα.

Δυστυχώς δεν υπάρχει λύση.

Έχω ψάξει το τελευταίο εξάμηνο πολλά φόρουμς για λύση, επειδή στο ActiveSync στα XP, τουλάχιστον είχαμε την επιλογή να ενημερωνόμαστε κατά τον συγχρονισμό για τα αντικείμενα σε conflict, και να αποφασίζουμε αν θα κρατήσουμε το νεότερο ή το παλαιότερο ή -ακόμα καλύτερα- αν θα κρατούσαμε και τα δύο με αποτέλεσμα διπλοεγγραφών ,μεν αλλά χωρίς απώλεια δεδομένων δε.

Φαίνεται ότι για κάποιο περίεργο λόγο οι προγραμματιστές της Microsoft, έχουν απενεργοποιήσει αυτή την επιλογή και κάποιος ισχυρίζεται ότι την "έσπασε" αλλά ούτε οδηγίες δίνει ούτε και εγγυάται ότι μετά δουλεύει το WDMC κανονικά...

Η μόνη λύση που έχω βρει, είναι -δυστυχώς- να κάνω πολύ συχνά συγχρονισμό: μόλις φτάσω σπίτι κάνω συγχρονισμό με την επιλογή να μου ενημερώσει τα στοιχεία στο pc και όταν φεύγω από το γραφείο/ιατρείο να μου ενημερώσει την συσκευή, ώστε αν προσθέσω κάτι μετά στη συσκευή, να έχει νεότερο timestamp για να αναγνωριστεί σαν μόνο του νεότερο στο WDMC....

Σαχλαμάρες πρόγραμμα, αλλά εγώ δεν μπορώ να φύγω από το Outlook και αυτό που ο zaharakis προτείνει, μου είναι ιδιαίτερα δύσχρηστο....

Καλά να τα λουστούμε περιμένοντας την Microsoft να ασχοληθεί...

EDIT: Επιβεβαιώνω όμως αυτό που είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ, ότι στην ΠΡΩΤΗ φορά του συγχρονισμού ανεξάρτητα με την "κατεύθυνση" που επιλέγεις, δεν σου σβήνει τίποτα και συνδυάζει τα δεδομένα....

Edited by gregrapt

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

Ευχαριστω αλλα για να περασω καποια στιγμη τις επαφες στον υπολογιστη , πρεπει το προγραμμα αυτο να ειναι προρυθμισμενο να αποθυκευσει στον υπολογιστη τα δεδομενα του κινητου και οχι το αναποδο.Αυτο δεν ξερω πως γινεται χωρις συνδεση.

Γιαννη για αυτον τον λογο,προλαβαινεις να αλλαξεις την ρυθμιση ωστε να κρατησει τα αρχεια σου στο τηλ και να αλλαξει μονο του υπολογιστη,μην ανυσηχεις.

απλα επειδη μετα απο καθε φλασαρισμα,θελει νεα ρυθμιση το pc για synch ειναι σπαστικο και επικινδυνο...και το εχω καταργησει οπως ειπα χρονια τωρα...

Τσαμπα ο κοπος μου.

Αντε ξανα φλασαρισμα.

Παρόλο που έχω καταλάβει ότι προτιμάς να σταθεροποιηθείς με 6.5 και topix, και παρόλο που μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό ΄το συγκριτικό που είχες αναφέρει με τον ανηψιό(?) σου, θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω ότι με την elegancia 2.0 και παραμετροποιημένη με αρκετά cabaκια, δεν έχω καθόλου κολλήματα και 1-2 bugs τα οποία έχω, πιό πολύ βγαίνουν στο interface του ελληνικού πληκτρολογίου που έχω (Dr Mobile), παρά σε περιβάλλον της ίδιας της ROM....

Το radio σίγουρα δεν είναι το καλύτερο -χειρότερο από αυτό που συνοδεύει την official 1.66 ELL- αλλά από τη ROM δεν έχω παράπονο με βαριά χρήση.

Τα γράφω αυτά, μήπως και θέλεις να δοκιμάσεις....εναλλακτική Miri....

HD2 T-Mobile

Rom: Elegancia V2-final-CHT 2.0

Radio: 2.15.50.14

Δεν θα είχα καταφέρει τίποτα, χωρίς την βοήθεια του forum...Thanks to all:)

Λοιπον....Η επαναφορα απο Spb Bakup την ωρα που πηγα για υπνο ηταν κολλημενη λιγο πριν το τελος που εκανε επαναφορα την HKEY_CLASSES_ROOT για δυο ωρες περιπου.Αφησα το κινητο και τωρα που το ειδα εχει ολοκληρωθει.

ΑΛΛΑ

ενω πριν το κινητο ελεγε rom

1 48 482 4 26/11/09

τωρα λεει παλι

1 48 482 4 αλλα ημερομηνια 13/1/10

Τι εχει γινει δεν καταλαβαινω....

Τελικα ξαναεκανα αναβαθμιση , hard reset και ξαναπερασα ολα απο την αρχη.Ολα καλα....Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Καλησπέρα έχω το εξείς πρόβλημα που έχει αναφερθεί βέβαια εδώ το οποίο το ψάχνω μέρες αλλά δεν μπορώ να το βρώ. Το facebook το βλέπω με κουτάκια έχω την ελληνική rom 1.66 τι πρέπει να κάνω για να διαβάζει κανονικά? Ευχαριστώ
enas apwros :cool: