Γιάννης Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καλημερα Γιαννη:) οχι φιλε μου,απλα συνδεεις την συσκευη με τον υπολογιστη,τσεκαρεις οτι σιγουρα ειναι συνδεμενη κι τρεχεις το exe της ρομ.μιλαμε παντα για επισημη ρομ ετσι;) μολις τελειωσει το φλασαρισμα,κανεις ενα hard reset κ αρχιζεις να στηνεις το τηλ σου:) Ευχαριστω αλλα μπερδευτηκα...Με αναμενη την συσκευη ξεκιναω ?Με το hard reset μετα το Upgrate δεν επανερχεται η rom που ειχε η συσκευη κατα την αγορα της ? Λεω να βαλω αυτη _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.66.482.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship.exe ενω εχω την _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ευχαριστω αλλα μπερδευτηκα...Με αναμενη την συσκευη ξεκιναω ?Με το hard reset μετα το Upgrate δεν επανερχεται η rom που ειχε η συσκευη κατα την αγορα της ? Λεω να βαλω αυτη _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.66.482.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship.exe ενω εχω την _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe ναι αναμενο κι φορτισμενο φουλ! το HR απλα "ξαναγραφει" την ρομ ωστε να "κατσει" καλυτερα μετα το φλασαρισμα. παντως μου φαινεται πολυ περιεργο που δεν την εχεις βαλει ακομη!ειναι πολυ καλυτερη απο την 1.48! μια συμβουλη πριν αρχισεις το φλασαρισμα. κατεβασε την ρομ απο το επισημο site της htc βαζοντας τον serial number της συσκευης σου!μην εμπιστευεσαι αλλα uploads αν δεν ξερεις ποιος το εχει ανεβασει και αν ειναι δοκιμασμενο! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 καλημερα Γιαννη:) οχι φιλε μου,απλα συνδεεις την συσκευη με τον υπολογιστη,τσεκαρεις οτι σιγουρα ειναι συνδεμενη κι τρεχεις το exe της ρομ.μιλαμε παντα για επισημη ρομ ετσι;) μολις τελειωσει το φλασαρισμα,κανεις ενα hard reset κ αρχιζεις να στηνεις το τηλ σου:) @TeSalat Κωστα καλημερα:) δεν φταιει σιγουρα το resco,το χρησιμοποιω μονιμα,εχω κανει να μου ανοιγει τα παντα αυτο και οχι το album. κατι αλλο στην κανει την δουλεια... κατι αλλο περιεργο,στην 1.5.2 χρησιμοποιω το 1.54 cookies home.το 1.6 δεν μου "εκατσε" ποτε σωστα οσες φορες κ αν το δοκιμασα.οχι οτι με χαλαει,καθε αλλο! Δημητρη εκανα μια τελευται προσπαθεια. Εκανα hard reset και εβαλα τα προγραμματα που υποπτευομουν προσθετοντας και το BsB. Εκανα 10αδες δοκιμες χωρις να μου ξαναπαρουσιαστει το κολλημα. Παλιοτερα που ειχα την 152 δεν ειχα τετοιο προβλημα αλλα τοτε χρησιμοποιουσα παντα το BsB. Δεν ξερω μπορει να λεω βλακειες αλλα ισως αυτες οι ρυθμισεις που εχει για την καμερα και βιντεο πιθανως να λυνουν το προβλημα. Θα δουμε. Επαναφερω τωρα το backup μου μαζι με το BsB και βλεπουμε. Βαριεμαι να στηνω παλι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Δημητρη εκανα μια τελευται προσπαθεια. Εκανα hard reset και εβαλα τα προγραμματα που υποπτευομουν προσθετοντας και το BsB. Εκανα 10αδες δοκιμες χωρις να μου ξαναπαρουσιαστει το κολλημα. Παλιοτερα που ειχα την 152 δεν ειχα τετοιο προβλημα αλλα τοτε χρησιμοποιουσα παντα το BsB. Δεν ξερω μπορει να λεω βλακειες αλλα ισως αυτες οι ρυθμισεις που εχει για την καμερα και βιντεο πιθανως να λυνουν το προβλημα. Θα δουμε. Επαναφερω τωρα το backup μου μαζι με το BsB και βλεπουμε. Βαριεμαι να στηνω παλι. δεν αποκλειεται..δεν θα το σκεφτομουν καν,γιατι εγω θεωρω must το BsB. παντως μακαρι να βγω ψευτης,αλλα σε βλεπω να στηνεις απο την αρχη...:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Δοκίμασα Artemis v.8, Miri v.11, και τώρα είμαι με miri v.11 elegancia και 2.07.50.27. Εντυπώσεις, πολυ καλή η artemis και σταθερή και ελληνική αλλά έχει ακόμα ελαφρύ πρόβλημα με τη κάμερα σε αντίθεση με του miri που δεν έχει και έχει και πιο ωραία χρώματα. Το μόνο πρόβλημα πού έχω εντοπίσει είναι οτι όταν μιλάς στο τηλέφωνο και κάποια στιγμή σταματήσεις να μιλάς ακούγεται ένας θόρυβος σαν το άτομο με το οποίο μιλάς να είναι κοντά σε θάλασσα. Ρεβέκκα. Και εγω εχω το ηχο αυτο αλλα οχι σε ολες τις κλησεις :blink: Θα δοκιμάσω την miri v12 και ελπίζω να έχει διορθωθεί. Ευχαριστω αλλα μπερδευτηκα...Με αναμενη την συσκευη ξεκιναω ?Με το hard reset μετα το Upgrate δεν επανερχεται η rom που ειχε η συσκευη κατα την αγορα της ? Λεω να βαλω αυτη _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.66.482.1_Radio_Signed_15.30.50.07U_2.06.51.07_Ship.exe ενω εχω την _HTC HD2_RUU_Leo_HTC_ELL_1.48.482.4_Radio_Signed_15.28.50.07U_2.05.51.05_2_Ship.exe Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες από εδώ http://www.htc.com/gr/SupportViewNews.aspx?dl_id=863&news_id=530 δεν θα έχεις πρόβλημα. *Για download Serial: HT9BMNW00059 Το hard reset φερνει την ρομ στην αρχικη μορφη της χωρις να εχει τιποτα μεσα (δεδομενα - προγραμματα) και δεν αλλαζει την ρομ. πχ αν εχεις 1.66 μετα το hard reset παλι 1.66 θα εχεις. Edited April 10, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα...Μετα απο καποιο καιρο που ασχοληθηκα με ενα μηλοτηλεφωνο τελικα κατεληξα στο HD2..Φοραω την Ελληνικη 1.66...λιγο μπερδεμα τα μενου του μιας και ειχα σηνυθισει να εχω τον απλο τροπο ρυθμισεων...Αρκετα γρηγορο(γανταζομαι οτι με μια πιο ελαφρια ρομ θα πεταει...Εχω μερικες ερωτησεις...Εψαξα αλλα ειναι και 600σελιδες..Υπαρχει περιπτωση να εχουμε της επαφες στο sence οπως στο Diamond;δηλαδη οχι σε κουτακια αλλα να κυλαω της φωτο με της αγαπημενες επαφες;;Εχω επαανω την 1. του core αλλα οταν παιζω ενα video δεν μου εχει ηχο,λεει πως δεν υποστηριζεται...Υπαρχει κανενας εξτρα codecs;;Ο tcpmp το παιζει μια χαρα και τω καλο ειναι οτι παιζει και srt υποτιτλους αλλα στο λεω κανει σπασιματα...Στο Ομνια 1που εχω παιζει την ιδια ταινια σαν νερακι....Καταλαβαινω πως αλλο Qm επεξεργαστης και αλλο intel αλλα τοσο μεγαλες διαφορες;;; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dynamitis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Και εγω εχω το ηχο αυτο αλλα οχι σε ολες τις κλησεις :blink: Θα δοκιμάσω την miri v12 και ελπίζω να έχει διορθωθει. δεν εχει σχέση με την όποια rom που θα βάλεις, αλλα με το radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Αυτο εκανα Δημητρη. Μου το πρωτοεκανε χθες ενω ειχα την 1.5.2 με περασμενο το παλιο μου backup. Εκανα Task29 και την ξαναπερασα και μετα εριξα το backup μου. Συνεχιστηκε Εκανα hardreset και την εστησα απο την αρχη παλι τα ιδια. Τωρα θα κανω παλι hard reset και θα δοκιμασω χωρις τιποτα αλλα ποιο προγραμμα μπορει να δημιουργει προβλημα μονο στο βιντεο; Το μοναδικο που εχει σχεση ειναι το resco viewer το οποιο ομως το χρειαζομαι οσο τιποτα αλλο στην δουλεια μου και δεν νομιζω οτι μπορει να φταιει ενα προγραμμα με τοσες πωλησεις. Κώστα μου θυμίζει το πρόβλημα μου με την κάρτα μνήμης! Κάπως έτσι ξεκίνησε!!! :) δεν αποκλειεται..δεν θα το σκεφτομουν καν,γιατι εγω θεωρω must το BsB. παντως μακαρι να βγω ψευτης,αλλα σε βλεπω να στηνεις απο την αρχη...:( Δημήτρη ευχαριστώ φίλε για το νέο must have!!! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pfg Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 δεν μου κάνει ενημέρωση από τότε που πέρασα τις ελληνικές πόλεις από το πρώτο ποστ. κάποιος είχε αναφέρει ότι πρέπει μέσα στη registry να περάσουμε καινόύρια διευθυνση για να κάνει ενημέρωση (σε ποιο σημείο της registry μπαίνει η διεύθυνση που κάνει αναβάθμιση ο καιρός ?) Ελληνικές πόλεις πως πέρασες; Το τηλέφωνό σου είναι το HTC HD2; Παράθεση HTC 8X :WP8.1:8.10.12359.845 HTC HD2: Rom: 3.14.482.2, Radio:2.16.50.14 iGo Primo:2.0 v9.6.2.209584-Garmin MobileXT: 5.00.20Wp, NOKIA N95 Garmin Mobile XT v5.00.60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καλησπερα και χρονια πολλα...Μετα απο καποιο καιρο που ασχοληθηκα με ενα μηλοτηλεφωνο τελικα κατεληξα στο HD2..Φοραω την Ελληνικη 1.66...λιγο μπερδεμα τα μενου του μιας και ειχα σηνυθισει να εχω τον απλο τροπο ρυθμισεων...Αρκετα γρηγορο(γανταζομαι οτι με μια πιο ελαφρια ρομ θα πεταει...Εχω μερικες ερωτησεις...Εψαξα αλλα ειναι και 600σελιδες..Υπαρχει περιπτωση να εχουμε της επαφες στο sence οπως στο Diamond;δηλαδη οχι σε κουτακια αλλα να κυλαω της φωτο με της αγαπημενες επαφες;;Εχω επαανω την 1. του core αλλα οταν παιζω ενα video δεν μου εχει ηχο,λεει πως δεν υποστηριζεται...Υπαρχει κανενας εξτρα codecs;;Ο tcpmp το παιζει μια χαρα και τω καλο ειναι οτι παιζει και srt υποτιτλους αλλα στο λεω κανει σπασιματα...Στο Ομνια 1που εχω παιζει την ιδια ταινια σαν νερακι....Καταλαβαινω πως αλλο Qm επεξεργαστης και αλλο intel αλλα τοσο μεγαλες διαφορες;;; Δεν θυμαμαι πως ηταν στο Diamond αλλα αν εχεις φωτο για ολες τις αγαπημενες σου μπορεις με ρυθμιση να εμφανιζονται μονο αυτες και να κανεις κυλιση. Η σωστη εκδοση του core player παιζει τα παντα κανονικα. Δεν θυμαμαι ποια εκδοση ειναι και δεν μπορω τωρα να το ψαξω γιατι ειμαι σε μια διαδικασια που κανω φορματ την καρτα μου και μεταφερω αρχεια. Καποιος θα στον δωσει με ΠΜ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Ελληνικές πόλεις πως πέρασες; Το τηλέφωνό σου είναι το HTC HD2; Απο το πρωτο post: Όλες οι ελληνικές πόλεις στον καιρό του HTC Sense http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3091327#post3091327 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Μπορει να με βοηθησει καποιος για τις διπλες φωτογραφιες στο albums??? Ακολουθησα το link στη πρωτη σελιδα πηγα μεσω registry explorer στο HKLM\Software\HTC\Camera\Image αλλα το μονο που μου εμφανιζεται ειναι τα frame file-Image prefix-Storage Name-Template Folder-Video prefix.....καμια ιδεα??? Να προσθεσω πως χθες εγκατεστησα το cab του κωστη για την camera και λογω του ο,τι δεν δουλευε το απεγκαταστησα με αποτελεσμα να χαθει απο το Start Menu τα εικονιδια Camera και Camcorder. Με τα πολλα καταφερα και βρηκα μεσα στα windows μονο την Camera και τν επανεφερα στο Start Menu..... Edited April 10, 2010 by tsifsta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Δοκιμασα ολα οσα ειπαμε. Ξανα task29 φορματ στην καρτα και επιλεκτικο περασμα resco explorer, resco photo viewer. To ξανα εκανε 2 φορες. Περναω τωρα την v12 του μιρι επειδη δεν χρειαζεται να αλλαξω τιποτα και μετα ολοταχως την official αν συνεχισει και εκει. Θυμαμαι ο kwbr μου ειχε πει τοτε οτι ενας λογος που ξαναγυριζει στην 166 ειναι οι drivers στις photo klp Μπορει να μην το βγαζει σε ολους. Πρεπει να δω τι γινεται και με αλλες ρομ. Καποιες φορες καταλαβαινω απο πριν οτι θα το κανει γιατι παρουσιαζονται την ωρα που τραβω το βιντεο σπασιματα η θαμπαδες. Οποτε μολις πατω να τερματιστει η βιντεοσκοπιση μενει στην κλεψυδρα. Edited April 10, 2010 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εμένα μου έχει μένει η εντύπωση από εποχής HD, ότι το Manila και οι διάφορες παρεμβάσεις της HTC, όπως τo message, δημιουργούν προβλήματα. Περισσότερα στο HD και πολύ λιγότερα στο HD2. Έτσι πάντοτε προσπαθώ να χρησιμοποιώ καθαρές ROMS. Eνώ όμως στο HD είχαμε αρκετές επιλογές (Onco, Panosha, Miri κ.α), εδώ έχουμε μόνον δύο: 1.- CleanEX Universal Dev Team & 2.- Miri Την πρώτη την δοκίμασα πρόσφατα και την θεωρώ απαράδεκτη, πιθανώς λόγω της δυσλειτουργίας των drivers γραφικών. Έτσι παρέμεινα στην Xlight του MIRI με το Shell της SPB. Πιστεύω ότι χρησιμοποιώντας προγράμματα της ίδιας εταιρείας με το UI, όπως εδώ το SPB TIME και το Weather έχεις καλύτερη ανταπόκριση και λιγότερα conflicts. Επίσης εγκαθιστώ τα πάντα στην κύρια μνήμη και πάντα έχω ελεύθερα περισσότερα από 170 mb (Αρχικά 285). Το κακό όμως του Miri είναι τα διάφορα κατάλοιπα στη ROM των προγραμμάτων που δεν περιλαμβάνονται σ'αυτήν και στην Registry και στον φάκελλο των Windows. Σ΄αυτό βέβαια ο ίδιος δικαιολογείται ότι είναι προγράμματα που πιθανότατα θα εγκατασταθούν από τον χρήστη και έτσι θα βρει έτοιμη παραμετροποίηση και ότι δεν στοιχίζουν τίποτα σε χώρο. Έτσι για παράδειγμα έχει στην registry HKCU / Software / HTC / HTCSENSOR / GSensor / ModuleName και / WhiteList καταχωρήσεις για τον opera 9 που δεν είναι στην ROM για δυνατότητα autorotation σε περίπτωση εγκατάστασης. Το ίδιο συμβαίνει για το Office, το adobe reader κ.α. Εάν όμως προτιμήσεις τον opera 10 ή το Documents to go αυτά σου μένουν αμανάτι. Συγγνώμη για τον όγκο του μηνύματος αλλά είχα πάρα πολύ καιρό να γράψω στο forum. Φιλικά Τάκης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Μπορει να με βοηθησει καποιος για τις διπλες φωτογραφιες στο albums??? Ακολουθησα το link στη πρωτη σελιδα πηγα μεσω registry explorer στο HKLM\Software\HTC\Camera\Image αλλα το μονο που μου εμφανιζεται ειναι τα frame file-Image prefix-Storage Name-Template Folder-Video prefix.....καμια ιδεα??? Να προσθεσω πως χθες εγκατεστησα το cab του κωστη για την camera και λογω του ο,τι δεν δουλευε το απεγκαταστησα με αποτελεσμα να χαθει απο το Start Menu τα εικονιδια Camera και Camcorder. Με τα πολλα καταφερα και βρηκα μεσα στα windows μονο την Camera και τν επανεφερα στο Start Menu..... Από αυτά που γράφεις μάλλον κάτι έχει πειραχτεί στην registry (και όχι μόνο!). Μάλλον θέλεις hard reset! Edited April 10, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Δοκιμασα ολα οσα ειπαμε. Ξανα task29 φορματ στην καρτα και επιλεκτικο περασμα resco explorer, resco photo viewer. To ξανα εκανε 2 φορες. Περναω τωρα την v12 του μιρι επειδη δεν χρειαζεται να αλλαξω τιποτα και μετα ολοταχως την official αν συνεχισει και εκει. Θυμαμαι ο kwbr μου ειχε πει τοτε οτι ενας λογος που ξαναγυριζει στην 166 ειναι οι drivers στις photo klp Μπορει να μην το βγαζει σε ολους. Πρεπει να δω τι γινεται και με αλλες ρομ. Καποιες φορες καταλαβαινω απο πριν οτι θα το κανει γιατι παρουσιαζονται την ωρα που τραβω το βιντεο σπασιματα η θαμπαδες. Οποτε μολις πατω να τερματιστει η βιντεοσκοπιση μενει στην κλεψυδρα. πολυ κουφο φιλε!πραγματικα εχω μπερδευτει.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 πολυ κουφο φιλε!πραγματικα εχω μπερδευτει.... Δουλευει σωστα μονο με ρομ που εχει drivers απο 1.66 η 1.72 περασα πρωτα την oficcial 1.66 και μετα την 1.59 topix και δουλευει μια χαρα:wacko: Φυσικα δεν ειναι προβλημα που θα σ΄ενοχλει καθε μερα, αφου για να το κανει πρεπει να κανω 10 απανωτες εγγραφες βιντεο. Αλλα αν εισαι απαιτητικος με την συσκευη σου δεν μπορεις να ανεχθεις την παραμικρη δυσλειτουργια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Κωστα καλησπερα...Ο koala ειμαι απο το navimania...Βλεπω σωθηκες και εσυ απο το μηλοτηλεφωνο!!!χαχαχα...εχω βαλει τον resco explorer 8 αλλα καθε φορα που παω να στειλω κατι με bt κρασαρει..Το ιδιο και με τον μαμα explorer...Εχει δουλεψει κανεις το G-Alarm;;Το δουλευω χρονια στο ομνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα στο HD2 με το που ξεκιναει να βαραει σταματαει και ετσι δεν ξυπναω...Βασικα εχω εντωπισει πολλα λαθακια...Απο το sense αν πατησω μενου στα αγαπημενα προσωπα μου βγαζει μονο αφαιρεση..Που ειναι αυτη η ρυθμιση;;Σε ολες της αγαπημενες επαφες εχω φωτο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εχει δουλεψει κανεις το G-Alarm;;Το δουλευω χρονια στο ομνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα στο HD2 με το που ξεκιναει να βαραει σταματαει και ετσι δεν ξυπναω... Πριν λίγες μέρες βγήκε η νέα έκδοση του G-Alarm v.2.5. Έχει ρύθμιση για το πόση ώρα θα χτυπάει αλλά και πολλά άλλα :) Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 (edited) Ο 7 resco κρασάρει.ο 8 στέλνει κανονικά.Αφού σου κρασάρει και με τον win explorer,κάτι έχει πειραχτεί στις ρυθμίσεις του bt. Και το g-alarm 2.3 δουλεύει κανονικότατα Edited April 10, 2010 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εκανα αναβαθμιση rom σχετικα ευκολα αν και μια φορα μου ειπε οτι το κινητο δεν ειναι συνδεδεμενο. Δοκιμασα ανεπιτυχως μια φορα να επαναφερω δεδομενα με Spb backup και μου εβγαλε λαθος στο service.exe. Μετα το καταφερα και ειναι σε εξελιξη εδω και μια ωρα περιπου...Ειναι φυσιολογικο ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Από αυτά που γράφεις μάλλον κάτι έχει πειραχτεί στην registry (και όχι μόνο!). Μάλλον θέλεις hard reset! Καηκαμε.....:cry: Κανοντας ενα backup μπορω να επαναφερω κατευθειαν αυτα που ηδη εχω στη συσκευη μετα το hard reset???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Κωστα καλησπερα...Ο koala ειμαι απο το navimania...Βλεπω σωθηκες και εσυ απο το μηλοτηλεφωνο!!!χαχαχα...εχω βαλει τον resco explorer 8 αλλα καθε φορα που παω να στειλω κατι με bt κρασαρει..Το ιδιο και με τον μαμα explorer...Εχει δουλεψει κανεις το G-Alarm;;Το δουλευω χρονια στο ομνια και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος αλλα στο HD2 με το που ξεκιναει να βαραει σταματαει και ετσι δεν ξυπναω...Βασικα εχω εντωπισει πολλα λαθακια...Απο το sense αν πατησω μενου στα αγαπημενα προσωπα μου βγαζει μονο αφαιρεση..Που ειναι αυτη η ρυθμιση;;Σε ολες της αγαπημενες επαφες εχω φωτο Τόσο το G-Alarm όσο και το Resco Explorer v8.00 δουλεύουν εξίσου σωστά σε official αλλά και όχι μόνο rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Εκανα αναβαθμιση rom σχετικα ευκολα αν και μια φορα μου ειπε οτι το κινητο δεν ειναι συνδεδεμενο. Δοκιμασα ανεπιτυχως μια φορα να επαναφερω δεδομενα με Spb backup και μου εβγαλε λαθος στο service.exe. Μετα το καταφερα και ειναι σε εξελιξη εδω και μια ωρα περιπου...Ειναι φυσιολογικο ?? Οχι δεν ειναι! Ολη η διαδικασια ειναι το πολυ 15 λεπτα Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 10, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2010 Καηκαμε.....:cry: Κανοντας ενα backup μπορω να επαναφερω κατευθειαν αυτα που ηδη εχω στη συσκευη μετα το hard reset???? Εάν έχεις κάποιο παλιό backup από όταν δούλευε σωστά η συσκευή μπορείς να το επαναφέρεις μετά το hard reset. Εάν έχεις σκοπό να πάρεις τώρα backup δεν λέει τίποτα γιατί όταν το επαναφέρεις μετά από hard reset θα επαναφέρεις και το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts