Jump to content

[Επίσημο] HTC HD2 (Leo)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Ρε παιδια βρηκα ενα touch hd2 απο ελβετια με αγγλικη γλωσσα το οποιο ειναι ξεκλειδωτο. λειτουργει στην ελλαδα? μπορω να περασω ελληνικα Windows 6.5 ή τουλαχιστον ελληνικη υποστηριξη για τις επαφες τα μηνυματα κλπ? για να του αλλαξω Windows σε ελληνικα θελει ολη την διαδικασια που γραφετε στις αρχικες σελιδες?

Στο πρώτο post υπάρχουν οι αναλυτικοί οδηγοί για αυτό ακριβώς που ζητάς.

Modpic.gif

Ευχαριστω πολυ. Παντως η τεχνολογια σε στελνει καμμια φορα με τα κουλα που γινονται (ημερομηνια εννοω, αλλου ΟΚ και αλλου πα....α)!! Σου ερχεται να το πιασεις και να το σκασεις στο τοιχο να ισιωσει!! Αλλα εχε χαρη το 700αρι!!

Αυτό που παρατήρησα εγώ (με official 1.66) ήταν ότι, η ώρα άλλαξε αυτόματα για το time zone της Αθήνας, αλλά έχοντας επιλέξει ενεργοποίηση του "my location", δεν μπόρεσε να "κάνει" την σύνδεση ότι η Αθήνα και το my location ήταν το ένα και το αυτό.

Μήπως και στην δικιά σου την περίπτωση συμβαίνει το ίδιο? έχεις ενεργοποιήσει το my location?

Σωτήρης

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους,

Νέα ROM από Duttys με το νέο Build 23554

Duttys Leo HG V1.5 [5.2.21897.5.0.91]

# Updated to new CE OS & Build 5.2.23554.5.5.0 & 5.2.21897.5.0.91

# Updated HTCMessaging_Client_1_5_20131933_02

# Added some more of my themes to Compliment the Rom.

# Duttys Black theme selected as default.

# Task Manager now seelctable in Notifications Tab.

# Some bug fixes

# Radio_2.08.50.08.2 included for T-Mous and for Drivers included

# Fixed HTC Messaging settings in other Languages

# Fixed Album updating in Manila Music.

# Updated Microsoft MyPhone

# Added 3G function tab in Comm.Manager.

# Rom set to GSM mode by default for better battery performance can change by 3G function tab in Comm.Manager.

# General speed and battery performance seen in Rom.

# PLEASE NOTE WWE ONLY:

# Remove Document Browser Tab [Cab Available] [WWE Only]

# Remove JetCet Print [Cab Available] [WWE Only]

# Remove Jblend Java [Cab Available] [WWE Only]

# Remove WorldCard Mobile [Cab Available] [WWE Only]

# Remove Most Ringtones [Cab Available]

Edited by ioathe

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Δεν γινεται, το προσπαθησα και μεσω windows που τρεχουν παραλληλα μεσα απο τα mac χρησιμοποιοντας fusion αλλα και παλι τιποτα.

Ο μοναδικος τροπος θα ηταν να εχεις windows αλλα με boot, που λογικα πλεον ειναι σαν να εχεις ενα pc και φυσιολογικα θα πρεπει να το βλεπει.

Η σχεση του HD2 με το macbook pro μου ειναι αρκετα καλη χαρη στο SyncMate που μου επιτρεπει να συχρονιζω τα παντα συν exploring του τηλεφωνου.

Δεν εχω βλεψεις για απομακρισμενη συνδεση με remote desktop γιατι δεν μου χρειαζεται.

Οσα αρχεια μου ειναι απαραιτητα τα εχω στo Drobox Folder και σε εσχατη περιπτωση μπορω να τα κατεβασω απο το Leo οπου κι αν βρισκομαι.

Φυσικα δεν ειναι δυνατον να εχω διαθεσiμα πολλα πραγματα αλλα για τα αρχεια της δουλειας μου, ειναι αρκετα τα 2 γιγα που μου δινει free το dropbox.

Εχεις ασχοληθει καθολου με τις ιατρικες εφαρμογες που κυκλοφορουν για WM?

Μ᾽ενδιαφερει καποια εφαρμογη με αντικειμενο την φαρμακολογια αν υπάρχει.

για φαρμακα γενικοτερα εχω τον εοφ 2003 σε isilo μορφη. γενικοτερα εφαρμογες με φαρμακα κατι εχω στα υποψιν...θα σου στειλω πμ οταν μπορεσω.

Με λένε Νίκο, και είμαι καλά...

Αυτό που παρατήρησα εγώ (με official 1.66) ήταν ότι, η ώρα άλλαξε αυτόματα για το time zone της Αθήνας, αλλά έχοντας επιλέξει ενεργοποίηση του "my location", δεν μπόρεσε να "κάνει" την σύνδεση ότι η Αθήνα και το my location ήταν το ένα και το αυτό.

Μήπως και στην δικιά σου την περίπτωση συμβαίνει το ίδιο? έχεις ενεργοποιήσει το my location?

Σ' εμένα είναι ενεργοποιημένο το Location Service και στο My Location δείχνει Αθήνα χωρίς να το έχω ορίσει εγώ (το έχει εντοπίσει μόνο του). Μου άλλαξε αυτόματα την ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

BTW, τελικά όλα OK με την παραγγελία της Kingston 16 GB Class 10 microSD που είχα αναφέρει εδώ. Σήμερα το πρωί μου ήρθε και είναι ολοκαίνουρια και σφραγισμένη. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

BTW, τελικά όλα OK με την παραγγελία της Kingston 16 GB Class 10 microSD που είχα αναφέρει εδώ. Σήμερα το πρωί μου ήρθε και είναι ολοκαίνουρια και σφραγισμένη. Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν.

Την δοκίμασες?

Εντυπώσεις?

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Την δοκίμασες?

Εντυπώσεις?

Δεν πρόλαβα ακόμα. Θα κάνω δοκιμές μέσα στη βδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις. Κυρίως με ενδιαφέρει το update της βιβλιοθήκης του Manila music player που κάνει 10+ λεπτά με την Class 4 που φοράει τώρα το Leo. Θα δούμε αν με την Class 10 έχει κάποια βελτίωση, αν και δεν περιμένω και πολλά πολλά... Το πρόβλημα είναι μάλλον λόγω κακού προγραμματισμού στον Manila music player. Ίσως το έχουν διορθώσει στην νέα 1.72 ROM.

Μόλις κάνω τις δοκιμές θα σας πω.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Την δοκίμασες?

Εντυπώσεις?

Δεν πρόλαβα ακόμα. Θα κάνω δοκιμές μέσα στη βδομάδα και θα σας πω εντυπώσεις. Κυρίως με ενδιαφέρει το update της βιβλιοθήκης του Manila music player που κάνει 10+ λεπτά με την Class 4 που φοράει τώρα το Leo. Θα δούμε αν με την Class 10 έχει κάποια βελτίωση, αν και δεν περιμένω και πολλά πολλά... Το πρόβλημα είναι μάλλον λόγω κακού προγραμματισμού στον Manila music player. Ίσως το έχουν διορθώσει στην νέα 1.72 ROM.

Μόλις κάνω τις δοκιμές θα σας πω.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552437&u=KINGSTON-SDC10/16GB-16GB-MICRO-SDHC

Φιλικά Γιώργος

εγώ την πάτησα με την κινεζικη :(

μακριά από το link που έδωσα

ενώ την γεμίζω τραγούδια στο pc όταν την βγάλω και την ξαναβάλω μου δείχνει φακέλους κενούς...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ' εμένα είναι ενεργοποιημένο το Location Service και στο My Location δείχνει Αθήνα χωρίς να το έχω ορίσει εγώ (το έχει εντοπίσει μόνο του). Μου άλλαξε αυτόματα την ώρα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Kαι εγω που εχω αγορασει απο τον ιδιο απο ebay μια 8gb class 6 εγινε shiped την τεταρτη οποτε περιμενω κ εγω!!

Eβαλα χθες κ το cookies tab κ το cookies editor κ πραγματικα ειναι πολυ ωραια εφαρμογη!! Εχει παρατηρησει κανενας ομως να τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα η ειναι ιδεα μου? :blink:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Eβαλα χθες κ το cookies tab κ το cookies editor κ πραγματικα ειναι πολυ ωραια εφαρμογη!! Εχει παρατηρησει κανενας ομως να τελειωνει η μπαταρια πιο γρηγορα η ειναι ιδεα μου? :blink:

Είναι όντως φοβερή εφαρμογή.

Είναι η ιδέα σου, ή κάτι άλλο φταίει γιατί το cookies tab δεν επηρεάζει την μπαταρία!

Υπαρχει νεο πληκτρολογιο το οποιο ονομαζεται SlideIt και λειτουργει με τον ιδιο τροπο οπως το swype και στην τελευταια εκδοση που βγηκε υποστηριζει και Ελληνικα.

Το δοκιμασα και στην Αγγλικη και στα Ελληνικα και λειτουργει τελεια. στα Ελληνικα δεν λειτουργει το ιδιο τελεια οπως στα αγγλικα αλλα μολις το συνηθισει καποιος, γραφει τουλαχιστον 5 φορες πιο γρηγορα σε σχεση με τα πληκτρολογια που εχουεμ μεχρι τωρα.

εγω δοκιμασα το demo και θα το αγορασω σιγουρα γιατι μου αρεσει πολυ.

για οποιον ενδιαφερεται εδω ειναι το link :

http://www.dasur.co.il/product/slideit/SlideIT.php

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Είναι όντως φοβερή εφαρμογή.

Είναι η ιδέα σου, ή κάτι άλλο φταίει γιατί το cookies tab δεν επηρεάζει την μπαταρία!

Ισως φταιει κ οτι με το που το εβαλα το σκαλισα κ λιγο να δω τι παιζει κ να βαλω τα shortcuts κτλ γι αυτο να επεσε η μπαταρια:p Παντως δεν το χορταινω το hd2:grin::dance:

Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ

Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░

Radio 2.12.50.02_2

Υπαρχει νεο πληκτρολογιο το οποιο ονομαζεται SlideIt και λειτουργει με τον ιδιο τροπο οπως το swype και στην τελευταια εκδοση που βγηκε υποστηριζει και Ελληνικα.

Το δοκιμασα και στην Αγγλικη και στα Ελληνικα και λειτουργει τελεια. στα Ελληνικα δεν λειτουργει το ιδιο τελεια οπως στα αγγλικα αλλα μολις το συνηθισει καποιος, γραφει τουλαχιστον 5 φορες πιο γρηγορα σε σχεση με τα πληκτρολογια που εχουεμ μεχρι τωρα.

εγω δοκιμασα το demo και θα το αγορασω σιγουρα γιατι μου αρεσει πολυ.

για οποιον ενδιαφερεται εδω ειναι το link :

http://www.dasur.co.il/product/slideit/SlideIT.php

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Γράφει 160 χαρακτήρες στα sms?

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

• Administrators

Δεν επηρεάζει την απόδοση της μπαταρίας το Co0kie's Home Tab.

Modpic.gif

Γεια σας !!! Βρήκα το συγκεκριμενο τηλεφωνο στο e-click.gr με 570 euro.

Σε αλλα πιο γνωστα καταστηματα που κοίταξα ήταν τουλαχιστον 120 euro πανω ..

Είναι λογικο ?? να το προτιμήσω ?? ή θα εχω προβληματα με ενημερωσεις λογισμικου κλπ..

ROM: Omega v22.5 ELL

Radio: 2.15.50.14

• Administrators
Μάλλον δεν θα είναι ελληνική συσκευή. Σιγούρεψε το αυτό πριν το αγοράσεις. Μπορείς εκ των υστέρων να περάσεις το ελληνικό μενού αλλά θα είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να επαναφέρεις την stock rom. Στο πρώτο post υπάρχουν πληροφορίες για όλα αυτά.

Modpic.gif

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

Γράφει 160 χαρακτήρες στα sms?

ναι.. (απο το γνωστο μαγαζακι!!)

Ευχαριστω για τις πληροφοριες καταρχας. Κατα δευτερον αξιζει ολη η διαδιακασια να αγορασω ξενη συσκευη απο το ebay και να την προσαρμοσω στα ελληνικα? Θα μου πάρει κανα χρονο ή καμια βδομαδα (ειμαι σχετικος με pc και λοιπα αλλα δεν εχω ψαχτει με τα κινητα)?

Και τελος γιατι ολος ο κοπος να βαλετε αλλες rom εκτος απο τις γνησιες? Τι διαφορετικο σου προσφερουν? Το κινητο το χρειαζομαι γ δουλεια κ οχι γ παιχνιδια κ χαζουτσικες εφαρμογες οποτε δεν με απασχολει αν θα χασω καποια πραγματα αρκει να δουλευει σωστα το wifi, browsing και mail αντε και κανα Mp3.

Ευχαριστω

Δεν έχεις λόγο να πληρώσεις ακριβότερα την ελληνική συσκευή. Είναι εύκολο να προσαρμόσεις τη συσεκυή στα ελληνικά. Υπάρχουν πολλοί οδηγοί στο 1ο ποστ του θεματος αυτού.

Οι "μαγειρεμένες" ρομς, σου προσφέρουν μερικά πράγματα όπως γρηγορότερη απόκριση συσκευής, εφαρμογές που είναι ήδη περασμένες μέσα στις ρομς αυτές και δεν χρειάζεται να τις ξαναπερνάς, και πολλές τελευταίες ρυθμίσεις και τροποποιήσεις στα WM και στο UI (περιβάλλον χρήστη) της συσκευής που φτιάχνουν οι developers. Δεν έχεις λόγο να κοιτάς ακόμα για μαγειρεμένες ρομς. Μαθαίνεις πρώτα τη συσκευή, βλέπεις τι σου προσφέρουν οι άλλοι και αποφασίζεις εν καιρό, διότι με τις μαγειρεμένες ρομς, χάνεται και η εγγύηση, την οποία επαναφέρεις όποτε θες μεν, αλλά πρέπει να ξέρεις τι κάνεις.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις:

1. Στην εφαρμογή email του Htc Sense όποτε κάνω ένα νέο mail delete μετά από λίγο μου το εμφανίζει πάλι σαν νέο εισερχόμενο. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί αυτό? (Έχω βάλει την Topix 1.5.7)

2. Με την Topix 1.5.7 ποιό θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο Hspl (version) ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων !

Device(s): iPhone 7 Plus 128GB JET BLACK

Γιάννης

ναι.. (απο το γνωστο μαγαζακι!!)

160 χαρακτηρες στα sms δεν εχει.:mad:

κορυφαιο πληκτρολογιο.

εαν ενημερωθει και για 160 αξιζει την αγορα:)

HELP!!

πηγα να βαλω ενα νεο rilphone.dll το εκανα αντιγραφη στο \windows αλλα απο τοτε το κινητο δεν εχει καθολου σημα!!

οταν bootaro δεν ζηταει καν πιν και μου λεει στις ρυθμισεις οτι το τηλεφωνο ειναι απενεργοποιημενο!!

εβαλα και το μπακαπ που ειχα παρει αλλα παλι τιποτα....heeelp