malias4 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Eγω που ειχα ολλανδικη συσκευη κ εκανα το αρχικο hspl κ περασα την 1.66 wwe oficial δεν χρειαζετε να κανω το hspl2 ε? :confused: Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δεν είναι απαραίτητο. Βάλε αν θέλεις τη συσκευή σου σε bootloader και αν έχεις στο SPL 1.66.HSPL είσαι μια χαρά και δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αλλιώς βάλτο από το HSPL2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 έχω περάσει το Manila Birthday v2.3.2 λειτουργεί κανονικά στη συσκευη. μετά από ορισμένο χρονικό διαστημα όταν πάω να το ανοιξω με βγάζει μύνημα ότι δεν μπορεί να βρει το φάκελο .ξαναπερνάω το cab και ξαναλειτουργεί . καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmilong Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα.. θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα οπου να παιζει τ.ν.. ελληνικα καναλια.. ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) κι ομωσ δεν ειναι...αν βγαλεισ φωτο θα δεισ.... Καλησπέρα σε όλους.... Λοιπόν το πρόβλημα της κάμερας και του φλάς λύνεται μέσω Htc.... χτές τους έστειλα ενα mail με τα προβλήματα της κάμερας τα οποία υποθέτω οτι γνώριζαν αφού στις αμερικάνικες rom το έχουν λύσει, και σήμερα μου ήρθε ενα mail με την εξης διευθυνση : http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=808 Το οποίο αφορά rom 1.60 και πάνω και λύνει το πρόβλημα του φλας... Απαιχτοι οι τύποι τη μια μέρα το έστειλα την επομένη απάντησαν κιόλας.... Edited March 25, 2010 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπέρα σε όλους.... Λοιπόν το πρόβλημα της κάμερας και του φλάς λύνεται μέσω Htc.... χτές τους έστειλα ενα mail με τα προβλήματα της κάμερας τα οποία υποθέτω οτι γνώριζαν αφού στις αμερικάνικες rom το έχουν λύσει, και σήμερα μου ήρθε ενα mail με την εξης διευθυνση : http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=0&dl_id=808 Το οποίο αφορά rom 1.60 και πάνω και λύνει το πρόβλημα του φλας... Απαιχτοι οι τύποι τη μια μέρα το έστειλα την επομένη απάντησαν κιόλας.... Το δοκίμασες? Το πρόβλημα του φλας λύθηκε? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Το δοκίμασες? Το πρόβλημα του φλας λύθηκε? Οχι δεν το δοκιμασα ακομα γιατι εδω που ειμαι δεν εχω υπολογιστη και ειναι σε exe το αρχειο αλλα γραφουν οτι αφορα τη καμερα και το φλας...και ειναι απο τη μαμα εταιρια... Και το εστειλαν αφου τους ειχα στειλει mail με το προβλημα, αρα αυτο θα λυνουν. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Οχι δεν το δοκιμασα ακομα γιατι εδω που ειμαι δεν εχω υπολογιστη και ειναι σε exe το αρχειο αλλα γραφουν οτι αφορα τη καμερα και το φλας...και ειναι απο τη μαμα εταιρια... Και το εστειλαν αφου τους ειχα στειλει mail με το προβλημα, αρα αυτο θα λυνουν. Ρεβέκκα το αρχειο το τρεχεις απο το hd2 για να κανεις εγκατασταση και οχι απο τον υπολογιστη. οποτε αν το εχεις στο hd2 σου καντο εγκατασταση και πες μας αν σου λυνει το προβλημα. :) Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Πατησα πανω αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη μου..... Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifsta Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 (edited) ''This hotfix is not compatible with your device'' μου λεει εμενα..... :wacko: Απ'ο,τι γραφει αυτη η αναβαθμιση ειναι συμβατη μονο με 1.60.XXX.X και κατω.... Edited March 25, 2010 by tsifsta Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek101 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα θα ειθελα να ροτησω αν γινετε να βαλω για ηχω μηνηματος ενα mp3 αρχειο ή αν υπαρχει κανενα *.cab αρχειο που να ειναι converter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα θα ειθελα να ροτησω αν γινετε να βαλω για ηχω μηνηματος ενα mp3 αρχειο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3090047#post3090047 Το οποίο αφορά rom 1.60 και πάνω και λύνει το πρόβλημα του φλας... Και κάτω. Όσοι έχετε 1.66 ROM δεν βάζουμε αυτό το hotfix. Είναι για προηγούμενες εκδόσεις. καλησπερα.. θελω να ρωτησω αν γνωριζει καποιος κανενα προγραμμα οπου να παιζει τ.ν.. ελληνικα καναλια.. ευχαριστω.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=252392 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 το φλασ μονο στην 2.10 ειναι καλο.....στις αλλεσ ακομα κ στην 1.66 ειναι πολυ δυνατο...... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 καλησπερα θα ειθελα να ροτησω αν γινετε να βαλω για ηχω μηνηματος ενα mp3 αρχειο ή αν υπαρχει κανενα *.cab αρχειο που να ειναι converter Για ήχο κλήσης είναι όπως το απάντησε ο Γιάννης Για ήχο μηνύματός πρέπει να το μετετρεψεις σε wav και μετά να το βάλεις το κανεις cory στον φάκελο των windows Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek101 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Για ήχο κλήσης είναι όπως το απάντησε ο Γιάννης Για ήχο μηνύματός πρέπει να το μετετρεψεις σε wav και μετά να το βάλεις το κανεις cory στον φάκελο των windows ναι το ξερω οτι πρεπη να ειναι σε *.wav αλλα ροταω μημπος υπαρχει κανας τροπος ωστε να βαλω mp3 σε ηχο μηνηματος ή εστω αν υπαρχει καπιο converter που να περναει μεσα στο hd2 σε *.cab μορφη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Ο dialer εμφανίζεται στα ελληνικά ρίχνοντας στα win τα παρακάτω αρχεία Προστέθηκε στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 μπορεις να βαλεις και mp3 για ειδοποιησεις μηνυματων ριχτο στο storage card/my documents χυμα και επελεξε το κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Mια απορια με το gps του hd2 παιδια... Εχω το εργοστασιακο copilot8, αυτο που ειχε εγκατεστημενο στη συσκευη κ πριν μια εβδομαδα κατεβασα το χαρτη της ολλανδιας(μιας κ μενω εδω).. Ως εδω ολα καλα, κ δουλευει κ χωρις προβληματα, λεει ομως οτι ειναι trial version οταν το ξεκιναω κ οτι τελειωνει πχ σε 8 μερες... κ απο κατω εχει ενα πρασινο βελακι κ δεξια του το activate.. Αν πατησω το πρασινο βελακι με βαζει μεσα στο gps κανονικα, αν πατησω στο activate μετα μου ζηταει κωδικο κτλ.. Ρωταω λοιπον εγω, οταν τελειωσουν οι 8 μερες της trial, δεν θα δουλευει το gps καθολου? Η θα δουλευει με οσους χαρτες εχω προλαβει να κατευασω ? ? ? Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δεν θα δουλεύει καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Καλησπερα. Που μπορω να βρω το radio 2.09.51.03_2 σε μορφη RUU_signed.nbh και οχι σε μορφη exe οπως το εχει στο xda? Θελω να το βαλω μαζι με το task 29. Ευχαριστω... Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εάν τρέξεις το .exe θα σου κάνει extract το .ruu αρχείο που θέλεις. Πάρτο από εκεί και μετά ακύρωσε τη διαδικασία του exe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
de_thymamai Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Εάν τρέξεις το .exe θα σου κάνει extract το .ruu αρχείο που θέλεις. Πάρτο από εκεί και μετά ακύρωσε τη διαδικασία του exe. Εκανα extract το αρχειο exe χωρις να το τρεξω...Μου εβγαλε καποια αρχεια και το πηρα απο εκει. Το ιδιο πραγμα ειναι? Παράθεση Αλέξης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malias4 Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Δεν θα δουλεύει καθόλου. Oποτε πρεπει να παω εδωhttp://www.alk.eu.com/copilotlive/ κ να αγορασω το προιον κ μετα να ξανακατευασω τους χαρτες κτλ? Αν ληξει η trial μπορω πχ μετα απο 5 μερες να το κανω αυτο η πρεπει να γινει οσο ειναι ενεργη? Παράθεση Γιωργος απο Ολλανδια αλλα η καρδια μου χτυπαει ΚΡΗΤΗ Htc HD2 LEOROM★ Miri & DINIK ★░v17.6░ WWE ░ Radio 2.12.50.02_2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 ''This hotfix is not compatible with your device'' μου λεει εμενα..... :wacko: Απ'ο,τι γραφει αυτη η αναβαθμιση ειναι συμβατη μονο με 1.60.XXX.X και κατω.... Sorry παιδιά απο τη χαρά μου οτι υπήρχε official fix παρερμήνευσα ότι διάβασα....και κυρίως γιατί στο mail που τους είχα στείλει ανέφερα οτι είχα την 1.66 rom.:confused: Ξαναέστειλα πάντως mail που τους τονίζω ξανα την rom που έχω και το μήνυμα που μου έβγαζε..οπότε ελπίζω να έχω σύντομα απάντηση. Αυτή τη φορά όμως δεν θα την ξαναπατήσω πρώτα θα το εγκαταστήσω, εάν στείλουν τίποτα, και ύστερα θα το ανεβάσω μη ξεφτιλιστούμε τελείως....:lol: Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2010 Oποτε πρεπει να παω εδωhttp://www.alk.eu.com/copilotlive/ κ να αγορασω το προιον κ μετα να ξανακατευασω τους χαρτες κτλ? Αν ληξει η trial μπορω πχ μετα απο 5 μερες να το κανω αυτο η πρεπει να γινει οσο ειναι ενεργη? Δεν χρειάζεται να ξανακατεβάσεις τους χάρτες. Απλά με τον κωδικό έχεις απεριόριστη χρήση. Εντούτοις... θα έλεγα πριν προβείς στην αγορά του να δοκιμάσεις και άλλα προγράμματα πλοήγησης (iGO8.3.4, miomap2008, Automapa 6.02, Destinator 7). Sorry παιδιά απο τη χαρά μου οτι υπήρχε official fix παρερμήνευσα ότι διάβασα....και κυρίως γιατί στο mail που τους είχα στείλει ανέφερα οτι είχα την 1.66 rom.:confused: Ξαναέστειλα πάντως mail που τους τονίζω ξανα την rom που έχω και το μήνυμα που μου έβγαζε..οπότε ελπίζω να έχω σύντομα απάντηση. Αυτή τη φορά όμως δεν θα την ξαναπατήσω πρώτα θα το εγκαταστήσω, εάν στείλουν τίποτα, και ύστερα θα το ανεβάσω μη ξεφτιλιστούμε τελείως....:lol: Συμβαίνουν αυτά... :rolleyes: Εκανα extract το αρχειο exe χωρις να το τρεξω...Μου εβγαλε καποια αρχεια και το πηρα απο εκει. Το ιδιο πραγμα ειναι? Ακριβώς το ίδιο πράγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts