virland Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Λοιπον κανε τα παρακατω και θα καθαρισει! FREE ROM SPACE 3. Use file explorer (Enable "show all files") and delete the following or move them to storage card if you need them. a. Folder: My Device\Music Delete the sample song folders. b. Folder: My Device\My documents\My Pictures Delete all or move to storage. c. Folder: My Device\My documents\My wallpapers Delete all or move to Storage. d. Folder: My Device\My documents\My wallpapers e. Folder: My Device\Program files Delete the folder "copilot" f. Folder: My Device\Windows\Animated Wallpaper Delete all or move to Storage. g. Folder: My Device\Windows\ Delete Opera 9.exe h. Folder: My Device\Windows\Start Menu\Programs Delete which ever shortcut you don't need. i. Folder: My Device\Windows\Rings Delete the Ring tones you don't use or move them to storage. Πρεπει μετα να εχεις 155+ Mb free:) Τα έχω ήδη μεταφέρει όλα αυτά στην εξωτερική μνήμη και παρ' όλα αυτά ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο έχει μόνο 42mb.....:confused: Έσβησα το copilot και πήγε στα 55mb, opera.exe δεν βρίσκω παρά μόνο το φάκελο opera αυτόν σβήνω; Ευχαριστώ πολύ παιδιά και sorry αν σας ζαλίζω.....;) Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τα έχω ήδη μεταφέρει όλα αυτά στην εξωτερική μνήμη και παρ' όλα αυτά ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο έχει μόνο 42mb.....:confused: Έσβησα το copilot και πήγε στα 55mb, opera.exe δεν βρίσκω παρά μόνο το φάκελο opera αυτόν σβήνω; Ευχαριστώ πολύ παιδιά και sorry αν σας ζαλίζω.....;) Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια με το clear temp, ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ (από το 1ο post)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Μολις εβαλα να δοκιμασω την Topix_1.5.4. Την εχει δοκιμασει κανενας? Με ποιο Radio ROM παιζει καλυτερα? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Γιατί δεν κάνεις μια προσπάθεια με το clear temp, ακολουθώντας τις οδηγίες που υπάρχουν εδώ (από το 1ο post)! Το έκανα και αυτό, βέβαια είδα τις εικόνες που είχε και σε εμένα δεν είχε τέτοιες επιλογές πχ. clean ram.... Τσεκάρισα τα υπόλοιπα και απλά απο 55mb πήγε στα 60mb..... Το σύνολο του χώρου αποθήκευσης είναι 178 από τα οποία τα 60 τώρα είναι ελεύθερα....δέν ξέρω αν είναι καλά....:confused: Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω registry να τον αυξήσουμε;;;; ΡΕΒΕΚΚΑ. Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 εκτος απο το active sync υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα συγχρονισμου της συσκευης, με τα windows xp? εχω προβλημα με οτι υπαρχει στην καρτα δεν μπορω να το μεταφερω στον υπολογιστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfinas_HD2 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 εκτος απο το active sync υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα συγχρονισμου της συσκευης, με τα windows xp? εχω προβλημα με οτι υπαρχει στην καρτα δεν μπορω να το μεταφερω στον υπολογιστη. όντως και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Δεν μπορω να περασω ουτε μουσικη ουτε τιποτα στην καστα μνημης. Παράθεση Samsung galaxy Note Htc HD2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) όντως και εγω το ιδιο προβλημα εχω. Δεν μπορω να περασω ουτε μουσικη ουτε τιποτα στην καστα μνημης. Όταν συνδέετε το κινητό στο pc να επιλέξετε σύνδεση με Disk Drive και όχι ActiveSync. Θα βλέπετε στο pc την κάρτα μνήμης σαν drive και μπορείτε να ανταλλάξετε με το pc ότι αρχεία θέλετε. Αυτό δεν είναι το πρόβλημα, καλά κατάλαβα? Το έκανα και αυτό, βέβαια είδα τις εικόνες που είχε και σε εμένα δεν είχε τέτοιες επιλογές πχ. clean ram.... Τσεκάρισα τα υπόλοιπα και απλά απο 55mb πήγε στα 60mb..... Το σύνολο του χώρου αποθήκευσης είναι 178 από τα οποία τα 60 τώρα είναι ελεύθερα....δέν ξέρω αν είναι καλά....:confused: Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω registry να τον αυξήσουμε;;;; ΡΕΒΕΚΚΑ. Νομίζω ότι θα σου είναι πιο εύκολο να κανείς Hard Reset (οχι soft reset) και να στήσεις τα πάντα από την αρχή. Πίστεψε με πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα θα λύσεις έτσι το πρόβλημα σου. Edited March 12, 2010 by ioathe Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Το έκανα και αυτό, βέβαια είδα τις εικόνες που είχε και σε εμένα δεν είχε τέτοιες επιλογές πχ. clean ram.... Τσεκάρισα τα υπόλοιπα και απλά απο 55mb πήγε στα 60mb..... Το σύνολο του χώρου αποθήκευσης είναι 178 από τα οποία τα 60 τώρα είναι ελεύθερα....δέν ξέρω αν είναι καλά....:confused: Υπάρχει κάποιος τρόπος μέσω registry να τον αυξήσουμε;;;; ΡΕΒΕΚΚΑ. Νομίζω ότι θα σου είναι πιο εύκολο να κανείς Hard Reset (οχι soft reset) και να στήσεις τα πάντα από την αρχή. Πίστεψε με πιο γρήγορα και πιο ξεκούραστα θα λύσεις έτσι το πρόβλημα σου. Καλύτερα να κάνεις ένα hard reset και να αρχίζεις να βάζεις τα προγράμματά σου ένα ένα για να δεις τι παίζει με τον χώρο στη μνήμη του Leo! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxetypo Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 καλησπερα στο forum,ενω οταν πατουσα το πληκτρο τελους κλησης μου κλειδωνε το τηλ σε οθονη αναμονης(χωρις κωδικο) , ξαφνικα δεν το κανει,παραμονο οταν πατησω παρατεταμενα το πληκτρο με την επιλογη "κλειδωμα"(βλεπω την μπαρα ξεκλειδωματος) και ενω εχω διαβασει το manual δεν μπορω να βρω πως το επαναφερω σε αυτη την ρυθμιση-καποια βοηθεια????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 καλησπερα στο forum,ενω οταν πατουσα το πληκτρο τελους κλησης μου κλειδωνε το τηλ σε οθονη αναμονης(χωρις κωδικο) , ξαφνικα δεν το κανει,παραμονο οταν πατησω παρατεταμενα το πληκτρο με την επιλογη "κλειδωμα"(βλεπω την μπαρα ξεκλειδωματος) και ενω εχω διαβασει το manual δεν μπορω να βρω πως το επαναφερω σε αυτη την ρυθμιση-καποια βοηθεια????? Δοκίμασε να πατήσεις έναρξη και μετά κάτω αριστερά κλείδωμα! Λογικά μετά θα στρώσει! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 οταν χρησιμοποιω το clean ram η το freeup ram του sktools μετα δεν πατιεται η εναρξη.....δεν μπαινει δηλαδη στο start menu....εχω topix 1.5.2 ....εχει παρατηρησει κανεισ κατι?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Να ρωτήσω κάτι... Όταν μας βγάζει τα pop up για αναφορές παράδοσης κ.α δεν μπορούμε να έχουμε μια επιλογή "Ματαίωση" εκτός απο το "Αναβολή" που έχει τώρα έτσι ώστε να σβήνεται και η ένδειξη της ειδοποίησης επάνω στην μπάρα και να μην χρειάζεται να μπαίνουμε στο μνμ για να το κάνει "Αναγνωσμένο" .... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Τα έχω ήδη μεταφέρει όλα αυτά στην εξωτερική μνήμη και παρ' όλα αυτά ελεύθερο αποθηκευτικό χώρο έχει μόνο 42mb.....:confused: Έσβησα το copilot και πήγε στα 55mb, opera.exe δεν βρίσκω παρά μόνο το φάκελο opera αυτόν σβήνω; Ευχαριστώ πολύ παιδιά και sorry αν σας ζαλίζω.....;) Στη συσκευη σου(οχι στη storage card) πηγες στη διαδρομη.. Application data HTC HTC ALBUM και να διαγραψεις τη Cashe και οτι αλλο εχει εκει? Αν οχι καντο και πες μας! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 οταν χρησιμοποιω το clean ram η το freeup ram του sktools μετα δεν πατιεται η εναρξη.....δεν μπαινει δηλαδη στο start menu....εχω topix 1.5.2 ....εχει παρατηρησει κανεισ κατι?? Έτσι συμβαίνει. Πριν τρέξεις το freeup ram μην επιλέγεις την πρώτη επιλογή για να κλείνει τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Να κάνω μία ερώτηση? Έχω κατεβάσει κάποια wallpapers απο ένα site , αλλα είναι σε .jpg και όχι σε .png Tα .png είναι μεγαλύτερης ευκρίνειας? Γιατι αυτά που έχω βάλει, ενώ στο PC φαίνονται πολύ όμορφα και καθαρά (και είναι σε σωστές διαστάσεις) στην οθόνη του HD2 βγαίνουν κάπως "θολά"... Απεναντίας, τα "sample" wallpapers που έχει μέσα το HD2 φαίνονται πεντακάθαρα..!!! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Να κάνω μία ερώτηση? Έχω κατεβάσει κάποια wallpapers απο ένα site , αλλα είναι σε .jpg και όχι σε .png Tα .png είναι μεγαλύτερης ευκρίνειας? Γιατι αυτά που έχω βάλει, ενώ στο PC φαίνονται πολύ όμορφα και καθαρά (και είναι σε σωστές διαστάσεις) στην οθόνη του HD2 βγαίνουν κάπως "θολά"... Απεναντίας, τα "sample" wallpapers που έχει μέσα το HD2 φαίνονται πεντακάθαρα..!!! Για δοκίμασε μ' αυτό: High Quality Wallpaper Patch Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Για δοκίμασε μ' αυτό: High Quality Wallpaper Patch Έχω την Official ROM (1.66) Δεν νομίζω να πειράζει ε?... Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Έτσι συμβαίνει. Πριν τρέξεις το freeup ram μην επιλέγεις την πρώτη επιλογή για να κλείνει τα πάντα. ευχαριστω Γιαννη.... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Έχω την Official ROM (1.66) Δεν νομίζω να πειράζει ε?... Δεν έχει σχέση αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxetypo Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Δοκίμασε να πατήσεις έναρξη και μετά κάτω αριστερά κλείδωμα! Λογικά μετά θα στρώσει! Δυστηχως το κολπο δεν επιασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 12, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 εκτος απο το active sync υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα συγχρονισμου της συσκευης, με τα windows xp? εχω προβλημα με οτι υπαρχει στην καρτα δεν μπορω να το μεταφερω στον υπολογιστη. Όταν συνδέσεις τη συσκευή με το PC εμφανίζεται ένα pop-up menu για το τι σύνδεση θέλεις να κάνεις. Επέλεξε την δεύτερη και έτσι θα βλέπεις την κάρτα μνήμης σου στο PC σαν usb stick. Τι πρόβλημα έχεις με το activesync; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 καλησπερα σε ολους εχετε δοκιμασει το task29; αξιζει να φλασαρουμε ετσι ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 Όταν συνδέσεις τη συσκευή με το PC εμφανίζεται ένα pop-up menu για το τι σύνδεση θέλεις να κάνεις. Επέλεξε την δεύτερη και έτσι θα βλέπεις την κάρτα μνήμης σου στο PC σαν usb stick. Τι πρόβλημα έχεις με το activesync; γιαννη μπορεις να μου πεις τι γραφει αυτη η επιλογη συνδεσης?το προβλημα που εχω ειναι οτι ενω απο το pc βλεπω τους φακελλους και τα αρχεια που εχω στην καρτα,οταν παω να μεταφερω ενα αρχειο απο την καρτα στον υπολογιστη δεν το μεταφερει.απο τον υπολογιστη στην καρτα το μεταφερει κανονικα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 (edited) Παιδιά, είστε ευχαριστημένοι απο τις φωτογραφίες που βγάζει ο Λέοντας?... Εγώ να πώ την αλήθεια, όχι κ τόσο... Σίγουρα δεν βγάζει χάλια φωτογραφίες, αλλα πίστευα πως θα βγάζει πολύ πιό καθαρές... Έκανα κάποιες ρυθμίσεις στην φωτογραφική, και ψιλοέφτιαξε... Και ήθελα να ρωτήσω... Παίρνει κ άλλο φτιάξιμο?... Υπάρχουν τρόποι πέρα του μενού? Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό το "ξεθώριασμα" στην εικόνα... Δεν είναι συμπαγής η εικόνα... Edited March 12, 2010 by ultraxmode Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. March 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2010 καμια καλή ROM? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts