dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 το κανω εγκατασταση στην συσκευη???η στην καρτα μνημης?? στη μνημη του τηλεφωνου αφου θα τρεχει συνεχεια στο background;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 στη μνημη του τηλεφωνου αφου θα τρεχει συνεχεια στο background;) Θέμα: hd2 οριζοντια γραμμη pixels!!! help!! Χαιρετε κυριοι! εσεις μπορειτε να χαιρεστε εγω όχι. πρωην κατοχος iphone μπηκα στον πειρασμο και πηρα πρν απο 2 ωρες απο vodafone το hd2! στα πρωτα 15 λειτουργειας του, πάνω που απο λεπτο σε λεπτο το καψουρευόμουνα ολο και πιο πολυ, πανω που πηγα να αλλαξω το background βγήκε στον πανω μερος τησ οθόνης( λιγο πιο πανω απο το κέντρο) μια οριζόντια γραμμη pixels!!!!! ειπα θα φύγει αλλα τίποτα!! εκανα επανακιννηση αλλα τίποτα, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πάλι τιποτα.... κλαψ! 1η ερωτηση! το έχετε ξανακούσει, εχει γίνει αυτο το πρόβλημα σε κάποιον άλλο κατοχο της συσκευης απο την ελλαδα η απο το εξωτερικο? 2η ερώτηση! παιζει αν flasaro και κανω reset η κανα τάμα να φυγει αυτη η διαλογραμμη που τόσο χαλάει την μόστρα της οθονάρας 3η ερωτηση! υπάρχει καποια πιθανότητα να με βοηθήσετε ρε παίδες και να μη μου πείτε αυτό που απευχομαι να απαντήσετε? δηλαδη στειλτό απο εκει που το πηρες ρε φιλε, κρλιμα ρε γκαντεμογλου, καλα να πάθεις ρε που σκασες 700 ευρω και εφυγες απο το μηλαρακι σου κτλ please help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 το κανω εγκατασταση στην συσκευη???η στην καρτα μνημης?? Οτιδήποτε έχει να κάνει με το πείραγμα των αρχείων συστήματος της συσκευής, πάντα τα εγκαθιστούμε στην κύρια μνήμη. Θέμα: hd2 οριζοντια γραμμη pixels!!! help!! Χαιρετε κυριοι! εσεις μπορειτε να χαιρεστε εγω όχι. πρωην κατοχος iphone μπηκα στον πειρασμο και πηρα πρν απο 2 ωρες απο vodafone το hd2! στα πρωτα 15 λειτουργειας του, πάνω που απο λεπτο σε λεπτο το καψουρευόμουνα ολο και πιο πολυ, πανω που πηγα να αλλαξω το background βγήκε στον πανω μερος τησ οθόνης( λιγο πιο πανω απο το κέντρο) μια οριζόντια γραμμη pixels!!!!! ειπα θα φύγει αλλα τίποτα!! εκανα επανακιννηση αλλα τίποτα, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πάλι τιποτα.... κλαψ! 1η ερωτηση! το έχετε ξανακούσει, εχει γίνει αυτο το πρόβλημα σε κάποιον άλλο κατοχο της συσκευης απο την ελλαδα η απο το εξωτερικο? 2η ερώτηση! παιζει αν flasaro και κανω reset η κανα τάμα να φυγει αυτη η διαλογραμμη που τόσο χαλάει την μόστρα της οθονάρας 3η ερωτηση! υπάρχει καποια πιθανότητα να με βοηθήσετε ρε παίδες και να μη μου πείτε αυτό που απευχομαι να απαντήσετε? δηλαδη στειλτό απο εκει που το πηρες ρε φιλε, κρλιμα ρε γκαντεμογλου, καλα να πάθεις ρε που σκασες 700 ευρω και εφυγες απο το μηλαρακι σου κτλ please help Επιστροφή στο κατάστημα αγοράς για αντικατάσταση. Μην συμβιβαστείς με τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Θέμα: hd2 οριζοντια γραμμη pixels!!! help!! Χαιρετε κυριοι! εσεις μπορειτε να χαιρεστε εγω όχι. πρωην κατοχος iphone μπηκα στον πειρασμο και πηρα πρν απο 2 ωρες απο vodafone το hd2! στα πρωτα 15 λειτουργειας του, πάνω που απο λεπτο σε λεπτο το καψουρευόμουνα ολο και πιο πολυ, πανω που πηγα να αλλαξω το background βγήκε στον πανω μερος τησ οθόνης( λιγο πιο πανω απο το κέντρο) μια οριζόντια γραμμη pixels!!!!! ειπα θα φύγει αλλα τίποτα!! εκανα επανακιννηση αλλα τίποτα, εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πάλι τιποτα.... κλαψ! 1η ερωτηση! το έχετε ξανακούσει, εχει γίνει αυτο το πρόβλημα σε κάποιον άλλο κατοχο της συσκευης απο την ελλαδα η απο το εξωτερικο? 2η ερώτηση! παιζει αν flasaro και κανω reset η κανα τάμα να φυγει αυτη η διαλογραμμη που τόσο χαλάει την μόστρα της οθονάρας 3η ερωτηση! υπάρχει καποια πιθανότητα να με βοηθήσετε ρε παίδες και να μη μου πείτε αυτό που απευχομαι να απαντήσετε? δηλαδη στειλτό απο εκει που το πηρες ρε φιλε, κρλιμα ρε γκαντεμογλου, καλα να πάθεις ρε που σκασες 700 ευρω και εφυγες απο το μηλαρακι σου κτλ please help 1ον κανε ενα φλασαρισματακι. 2ον μαλλον ειναι προβλημα οθονης(δυστυχως).κανε το πρωτο και βλεπουμε.... 3ον εε ναι μπορει να χρειαστει να το πας για σερβις.αγορασμενο δεν το χεις??μην φοβασε τιποτα τοτε.:D 4ον ποιο μηλο??αα ναι καταλαβα.ο κοσμος εξελισεται φιλε μου. 5ον τι σχεση εχει το μηνυμα που εστειλα σε αλλο φιλο με το προβλημα σου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) κλαψ και ξανακλαψ ρε παίδες.. αν κανω reset, flasaro roms η τίποτα άλλα μαγικα μπορεί να γλιτώσω αυτες τις μανούρες? αν φλασαρο η κάνω κάνενα απο τα μαγικα που θα μου προτείνετε αγαπητα χανταδες μου παιζει να χασω εγγυηση? please help παίδες καταλαβαίνω πως όσοι δεν είστε χαιρέκακοι κι ελπίζω να μην υπάρχει ουτε ένας ανάμεσας σας, συμπάσχετε στο πόνο ενος νιοφερτου χαντα... ευχαριστω όλους σας εκ των προτέρων για την όποια προσπάθεια κανετε να βοηθήσετε.. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων. Edited March 6, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 κλαψ και ξανακλαψ ρε παίδες.. αν κανω reset, flasaro roms η τίποτα άλλα μαγικα μπορεί να γλιτώσω αυτες τις μανούρες? αν φλασαρο η κάνω κάνενα απο τα μαγικα που θα μου προτείνετε αγαπητα χανταδες μου παιζει να χασω εγγυηση? please help δεν εχει νοημα να πας σε cooked rom.μεινε με την official.κ φλασαρε αυτη.αν δεν γινει κατι στειλτο στην ace hellas.που μενεις??αα κοιτα δεν νομιζω οτι υπαρχουν χαιρεκακοι εδω μεσα.ημαρτον και εμεις με την ψυχη στο στομα ειμασταν οταν το πηραμε κ το δοκιμαζαμε.:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 :!:μηπως μπορει καποιος να μου πει πως γυρναει η οθονη σε landscape κατα την πλοηγηση:!: Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 θα δοκιμασω ενα hard reset , μετα φλασαρισμα και ευχομαι στον αγιο Χανταδιο να στρωσει. απο θεσσαλονικη κεντρο dime μου. παιζει να με στείλουν απο τον ανα στον καιφα? απο vodafone στην ace και τουμπαλιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 6, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Δεν χρειάζεται καν φλασάρισμα. Hard reset και αν δεν φτιάξει... επιστροφή στο κατάστημα αγοράς. :!:μηπως μπορει καποιος να μου πει πως γυρναει η οθονη σε landscape κατα την πλοηγηση:!: Εξαρτάται κατά πόσο υποστηρίζεται από το εκάστοτε πρόγραμμα πλοήγησης. Το κάθε ένα έχει τα δικά του settings. Αυτόματη περιστροφή κανένα δεν κάνει πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 απο hard reset τζίφος, απο ματαιοδοξια κι πιστη στον αγιο Χανταδιο θα κάνω ενα φλασαρισμα για να πω οτι το κανα κι αυτο. δεν εχετε ακουσει πουθενα πως προβλημα παρόμοιο με το δικο μου φτίαχτηκε με κάποιο τρόπο τυπου flash κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 θα δοκιμασω ενα hard reset , μετα φλασαρισμα και ευχομαι στον αγιο Χανταδιο να στρωσει. απο θεσσαλονικη κεντρο dime μου. παιζει να με στείλουν απο τον ανα στον καιφα? απο vodafone στην ace και τουμπαλιν? ειλικρινα δεν ξερω αλλα αποτι εχω ακουσει ειναι αρκετα γρηγοροι.παντως κανε και οτι σου λει ο φιλος athanaso77 κ εγω για 100% σιγουρια κ μετα αν δεν στρωσει πισω.μακαρι να μην χρειαστει,ακομα κ να μου λεγαν αυριο μου το στελνουν πισω εγω θα ξενερωνα αλλα αν δεν γινεται αλλιως:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dikemon Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους... Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να πάρω internet από το κινητό μου στο laptop. Έχω σύνδεση με Vodafone για internet. Πως γυρίζει σε landscape, έβαλα και το παραπάνω προγραμματάκι που λέτε και μετά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Καλησπέρα σε όλους... Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να πάρω internet από το κινητό μου στο laptop. Έχω σύνδεση με Vodafone για internet. Πως γυρίζει σε landscape, έβαλα και το παραπάνω προγραμματάκι που λέτε και μετά.... wi fi router και μετα βρησκεις το κινητο απο το pc.που το βλεπει σαν router κ συνδεεσε οπως σε αυτο στο σπιτι σου.προσεχε τις χρεωσεις(ογκο δεδομενων) καλη τυχη..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 απο hard reset τζίφος, απο ματαιοδοξια κι πιστη στον αγιο Χανταδιο θα κάνω ενα φλασαρισμα για να πω οτι το κανα κι αυτο. δεν εχετε ακουσει πουθενα πως προβλημα παρόμοιο με το δικο μου φτίαχτηκε με κάποιο τρόπο τυπου flash κτλ? τελικα τι εγινε :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 τζιφος παιδες, απαραδεκτο.. ελπιζω πως η κακοτυχια της οριζοντιας pixelιαρισμενης γραμμης να μην πέσει πάνω σε κανεναν άλλο Χανταδιοακια!!! κρίμα κι αδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 τζιφος παιδες, απαραδεκτο.. ελπιζω πως η κακοτυχια της οριζοντιας pixelιαρισμενης γραμμης να μην πέσει πάνω σε κανεναν άλλο Χανταδιοακια!!! κρίμα κι αδικο! δευτερα πρωι πρωι πισω με την αποδειξη κ ολα θα πανε καλα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 παιδες οταν μπαινω σε.καποια site-blogs και υπαρχουν καποια βιντεο,δεν μπορω να τα δω.Τι πρεπει να περασω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 παιδες οταν μπαινω σε.καποια site-blogs και υπαρχουν καποια βιντεο,δεν μπορω να τα δω.Τι πρεπει να περασω; λογικα το flash plugin.ποια ρομ εχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) ειλικρινα δεν ξερω αλλα αποτι εχω ακουσει ειναι αρκετα γρηγοροι.παντως κανε και οτι σου λει ο φιλος athanaso77 κ εγω για 100% σιγουρια κ μετα αν δεν στρωσει πισω.μακαρι να μην χρειαστει,ακομα κ να μου λεγαν αυριο μου το στελνουν πισω εγω θα ξενερωνα αλλα αν δεν γινεται αλλιως:X φιλε μου απο οτι ξερω την πρωτη εβδομαδα απο την αγορα ειναι υποχρεωμενοι να σου το αλλαξουν απο το καταστημα που το πηρες.για περισσοτερες πληροφοριες εποικοινωνησε με τι Ι.Ν.Κ.Α αυτοι θα σου πουν τι ακριβως πρεπει να κανεις και ποια ειναι τα δικαιωματα σου Edited March 6, 2010 by mips Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 λογικα το flash plugin.ποια ρομ εχεις?? 1.66 official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 (edited) Λύση για το πρόβλημα με τον καιρό : Βάλτε η τροποποιείστε εάν υπάρχει ήδη στο μητρώο αυτό το κλειδί : HKCU/SoftWare/HTC/manila Weather.ServerURLOverride=http://htcweather.conflippersweather.com/weathertranslate.php?ac=CONFLIPPER&locCode=%25ls&v ersion= 1&device=innovation Το έκανα και έκανε αμέσως update!! Πηγή : http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5804811&postcount=68 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5804770&postcount=481 Edited March 6, 2010 by KPERI Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 φιλε μου απο οτι ξερω την πρωτη εβδομαδα απο την αγορα ειναι υποχρεωμενοι να σου το αλλαξουν απο το καταστημα που το πηρες.για περισσοτερες πληροφοριες εποικοινωνησε με τι Ι.Ν.Κ.Α αυτοι θα σου πουν τι ακριβως πρεπει να κανεις και ποια ειναι τα δικαιωματα σου αυτο με τη μια εβδομαδα δεν το γνωριζα.γαματο.μια χαρα για το φιλο μας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hkrit Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 φιλε μου απο οτι ξερω την πρωτη εβδομαδα απο την αγορα ειναι υποχρεωμενοι να σου το αλλαξουν απο το καταστημα που το πηρες.για περισσοτερες πληροφοριες εποικοινωνησε με τι Ι.Ν.Κ.Α αυτοι θα σου πουν τι ακριβως πρεπει να κανεις και ποια ειναι τα δικαιωματα σου 10 μέρες προθεσμία για τυχόν προβλήματα μου είπαν προχθες απο Vodafon ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 1.66 official τοτε θες το flash plugin.βεβαια δεν ειναι 100% συμβατο με ολα τα site αλλα κ το 95% δεν μας χαλαει καθοτι δεν υπαρχει ακομα 100% συμβατοτητα για τα κινητα.ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ??κανε ενα ψαξιμο στο νετ η βαλε αν θες την topix 1.5.3 rom που το εχει μεσα με πολλα αλλα mods.και εισαι οκ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 τοτε θες το flash plugin.βεβαια δεν ειναι 100% συμβατο με ολα τα site αλλα κ το 95% δεν μας χαλαει καθοτι δεν υπαρχει ακομα 100% συμβατοτητα για τα κινητα.ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ??κανε ενα ψαξιμο στο νετ η βαλε αν θες την topix 1.5.3 rom που το εχει μεσα με πολλα αλλα mods.και εισαι οκ.:) Αν εννοεις το flash player 7,το εχω περασει αλλσ παλι τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts