_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 http://cgi.ebay.com/Bike-Handlebar-Mount-Holder-Bicycle-for-HTC-HD2-HD-2_W0QQitemZ200429680175QQcmdZViewItemQQptZUK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries?hash=item2eaa8a362f αυτό το είδα και εγώ στο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αντέξει πάνω στη μηχανή... πολύ φοβάμαι ότι θα ψάχνω τηλέφωνο στην εθνική οδό :lol::lol: εγω εχω αυτη χρονια τωρα:) δημήτρη αυτό πως δένει πάνω στη μηχανή??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) αυτό το είδα και εγώ στο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να αντέξει πάνω στη μηχανή... πολύ φοβάμαι ότι θα ψάχνω τηλέφωνο στην εθνική οδό :lol::lol: δημήτρη αυτό πως δένει πάνω στη μηχανή??? η βαση που προταθηκε απο τον firiel ειναι πολυ ντελικατη και εγω την φοβαμαι,μαλλον καλυτερα,δεν θα τολμαγα ποτε να δεσω πανω στο μηχανακι μου το λεο μου σε αυτη και να κινηθω με 250+ :cry::cry: με velctro.(χρατς :p)το οποιο ειναι παρα πολυ δυνατο!!!:O αυτη που εχω Κωστη ειναι τεραστια και το λεο σχεδον γεμιζει την οθονη της. το touch στην οθονη του λεο γινεται απροβληματιστα,με γυμνο χερι,αλλα σε κατασταση πλοηγησης,ακομη και με το γαντι της μηχανης! το μονο που δεν εχει,ειναι τρυπα(και δεν προκειται να κανω,για να μην χαλασω την αδιαβροχοποιηση της) ωστε να περναει ο φορτιστης ρευματος(στο μηχανακι μου εχω παροχη) αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι προβλημα... το λεο ειναι το μονο κινητο μου,που καταφερνει να γεμιζει ολην την οθονη αυτης της θηκης :lol: Edited February 26, 2010 by zaharakis Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 εμενα παντως και μαλιστα σε ολες τις ρομ απο την στιγμη που εχει βγει αυτο το αψογο προγραμματακι Co0kie.HomeTab_v1.5.4 ακομα και σε εγκατασταση στην sd δεν μου δημιουργει απολυτος κανενα προβλημα. Προβλήματα δεν δημιουργεί σίγουρα και μάλιστα σε καμία έκδοση του Manila! Από εκεί και πέρα σίγουρα είναι και θέμα γούστου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Εχει e-reader κλπ Δειτε αυτο: The eReader tab is part of the rom but disabled by default. You can enable that by editing this key Code: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "Manila://reader.page.hidden"=dword:0 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Εχει e-reader κλπ Δειτε αυτο: The eReader tab is part of the rom but disabled by default. You can enable that by editing this key Code: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "Manila://reader.page.hidden"=dword:0 Το ενεργοποιησα, τι μονο που μενει τωρα ειναι να βρουμε βιβλια στα ελληνικα Κωστα σε ευχαριστω Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 παιδια καλησπερα.θα ηθελα τα φωτα σας.στον φακελο μουσικη δεν μου παιζει τους ηχους.ουτε αυτους που εχω περασει εγω ουτε αυτους που εχει το τηλ. μεσα απο την μανα του.και στους ηχους κλησεις εχει κολησει σε ενα συγκεκριμενο μολιις τον αλλαξω αυτο επανερχρεται εκει που ηταν πριν.μπορει καποιος να βοηθησει. ευχαριστω Δεν ξερω με ποια rom εχεις το προβλημα και ποτε αρχισε να το κανει, αλλα αν εχεις backup χωρις το προβλημα κανε hard reset και μετα restore Γιαννης Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Δεν ξερω με ποια rom εχεις το προβλημα και ποτε αρχισε να το κανει, αλλα αν εχεις backup χωρις το προβλημα κανε hard reset και μετα restore Γιαννης εχω την1.66 και οταν εγκαταστησω το clear temp που εδωσε ο ζαχαρακης στο 1 ποστ με τις ρυθμησεις οπως τις εχει αν ανοιξω τον φακελλο μουσικης μου λεει οτι τα αρχεια πιθανον εχουν διαγραφει .που ειναι το λαθος απο χθες παιδευομαι και δεν βγαζω ακρη καθε βοθεια δεκτη Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 επαναλαμβανω πως δεν με νοιαζει τι εσυ βαζεις και δεν σου αρεσει,αλλα πως η πληροφοριση οτι το προγραμμα δημιουργει προβληματα ειναι λαθος,η αν θες θα επρεπε να γραψεις πως στην συγκεκριμενη ρομ το προγραμμα κανει κολπα. (δεν μαλωνουμε παιδες) :) αστους,θα το καταλαβουν καποια στιγμη :lol: ρε τρελε καθε στιγμιαια εστω,καθυστερηση στην αποκριση της συσκευης,εμενα δεν μου αρεσει ...δεν την ανεχομαι ! και οσες φορες και αν της εδωσα μια 2η ευκαρια,αυτη η εφαρμογη μου εκανε κουλα...και τι ενοω εγω κουλα? καθε στιγμιαιο εστω(το τονιζω εστω και στιγμιαιο κολημα,καθυστερηση) στην εναλλαγη οθονων,στο scrolling πανω κατω κλπ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για συσκευη δικη μου!! ετσι για μενα αυτη η εφαρμογη,οτι και να λενε ολοι οι αλλοι,δεν ειναι στην ιδανικη μορφη (ακομη) για να την εχω στο λεο μου. γκε γκε ?:p οι ρυθμισεις στα προγραμματα μαγνητοφωνησης (το ξεχασα πριν,σορυ) vito audio notes calls autorecord mp3 high quality mic auto gain-high ACR HD samples per second 48000 sound codec PCM bits per channel 16 επισης μια μικρη πληροφορια για οποιον εχει βαλει το 2way plus incall recording.cab.. μην περιμενετε να γραψετε ποτε με αυτον τον τροπο κληση :happy: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 αστους,θα το καταλαβουν καποια στιγμη :lol: ρε τρελε καθε στιγμιαια εστω,καθυστερηση στην αποκριση της συσκευης,εμενα δεν μου αρεσει ...δεν την ανεχομαι ! και οσες φορες και αν της εδωσα μια 2η ευκαρια,αυτη η εφαρμογη μου εκανε κουλα...και τι ενοω εγω κουλα? καθε στιγμιαιο εστω(το τονιζω εστω και στιγμιαιο κολημα,καθυστερηση) στην εναλλαγη οθονων,στο scrolling πανω κατω κλπ ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για συσκευη δικη μου!! ετσι για μενα αυτη η εφαρμογη,οτι και να λενε ολοι οι αλλοι,δεν ειναι στην ιδανικη μορφη (ακομη) για να την εχω στο λεο μου. γκε γκε ?:p οι ρυθμισεις στα προγραμματα μαγνητοφωνησης (το ξεχασα πριν,σορυ) vito audio notes calls autorecord mp3 high quality mic auto gain-high ACR HD samples per second 48000 sound codec PCM bits per channel 16 επισης μια μικρη πληροφορια για οποιον εχει βαλει το 2way plus incall recording.cab.. μην περιμενετε να γραψετε ποτε με αυτον τον τροπο κληση :happy: γκε γκε!!!! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
simos206 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Να κάνω μια ερωτησούλα σχετικά με την μπαταρία. Είναι καλό όποτε μπαίνουμε στο αμάξι να συνδέουμε το τηλ. με τον φορτιστή αυτοκινήτου ώστε να μην μείνουμε από μπαταρία ποτέ ή απλά μικρύνουμε την διάρκεια ζωής της, διότι κόβουμε πολλές φορές την φόρτιση ???? Παράθεση Σίμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πως μπορώ να βάλω τέρμα πάνω δεξιά το εικονίδιο με τον task manager που είχε και στα wm6.1????Δεν μπορώ να το βρω!Σας παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Πως μπορώ να βάλω τέρμα πάνω δεξιά το εικονίδιο με τον task manager που είχε και στα wm6.1????Δεν μπορώ να το βρω!Σας παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος! Αυτός ο task manager δεν υπάρχει πλέον στις επίσημες εκδόσεις rom της htc, περισσότερα στο 1ο post: Leo hints & tips) ή να βάλεις κάποιον άλλον (wtask, resco κτλ)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardamas Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Παιδιά καλησπέρα, είμαι επιτέλους μετά από πολύ καιρό αναμονής και εγώ κάτοχος του HD2 με ελληνικά. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την περιστροφή της οθόνης. Γίνεται σε όποιο μενού ή πρόγραμμα και να είσαι ή σε ορισμένα μόνο δουλεύει. Και αν γίνεται παντού τι αλλαγή πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις γιατί η μόνη περιστροφή της οθόνης είναι μόνο για τις φωτογραφίες Παράθεση __________________________________________ ΧΡΗΣΤΟΣ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fallen_angel58 Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) Πως αντικαθιστούμε ένα shotcut στο manilla αν θέλουμε? Επίσης όταν κάνω περιστροφή του κινητού δεν μπάινει σε landscape mode...ουτε και στις φώτο....τι κάνω λάθος???? Ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας και την συνεργασία σας!!! Edited February 26, 2010 by fallen_angel58 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Λοιπον η 1.5.1 δουλευει μια χαρα σε μενα με το backup που ειχα απο την 1.4 Περισσοτερα αυριο σχετικα με μνημη και μπαταρια. Σχετικα με το Co0kie's home tab: Μολις πηγα απο την1.2 στην 1.4.1 και πριν το εγκαταστησω, μου φανηκε οτι το scrolling της μπαρας με τα tab του manila ηταν πολυ ταχυτερο. Αυτο μου κινησε την υποψια. Το ξαναεβαλα τωρα στην 1.5.1 δεν εχει προβλημα απλα μου δημιουργει την εντυπωση οτι το scrolling δεν ειναι το ιδιο. Μαλλον θα ειναι η ιδεα μου. Εν πας περιπτωση δεν μου χρειαζονται ολα αυτα τα εικονιδια. Θα μου εφτανε μια καρτελα με καμια 20 αρια. Γιατι χρησιμοποιοντας και το start απο το hardbutton μπορω να εχω και οσα δεν χρησιμοποιω συχνα. Ειναι πιο γρηγορο να πατας το start και το εικονιδιο του προγραμματος που θελεις παρα να σρολαρεις κατω για να μπεις στην πρωτη καρτελα και μετα δεξια για να πας σ αυτο που θελεις. Εκτός αυτου με τοσα εικονιδια αργεις να βρεις αυτο που ψαχνεις. Τα ειχαμε στο iphone και δεν ειναι τοσο λειτουργικα. Ειχα δοκιμασει αυτο που εχει ο Ζαχαρακης, αλλα στην 1.4 δημιουργουσε προβλημα. Δεν εμπαινε στα ρολογια, δεν εμπαινε στο σεταρισμα της ημερομηνιας και εσπαγε την μπαρα που γραφει την ημερομηνια και την ωρα αφυπνισης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ρε παιδια κατι κουλο...ειμαι απο expanys με μαμα αγγλικη.εβαλα την ελληνικη.το κουλο ειναι οτι στο ρυθμησεις->καρτα SD, μνημη τηλεφωνου στην καρτελα που βγαζει , η μνημη τηλεφωνου ειναι γραμμενη στα ρωσικα-βουλγαρικα....τι κουλο ειναι αυτο? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 ρε παιδια κατι κουλο...ειμαι απο expanys με μαμα αγγλικη.εβαλα την ελληνικη.το κουλο ειναι οτι στο ρυθμησεις->καρτα SD, μνημη τηλεφωνου στην καρτελα που βγαζει , η μνημη τηλεφωνου ειναι γραμμενη στα ρωσικα-βουλγαρικα....τι κουλο ειναι αυτο? Bug της ελληνικής ίσως;;; :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 (edited) εβαλα την ελληνικη.το κουλο ειναι οτι στο ρυθμησεις->καρτα SD, μνημη τηλεφωνου στην καρτελα που βγαζει , η μνημη τηλεφωνου ειναι γραμμενη στα ρωσικα-βουλγαρικα....τι κουλο ειναι αυτο? Ποια έβαλες ακριβώς; Πως μπορώ να βάλω τέρμα πάνω δεξιά το εικονίδιο με τον task manager που είχε και στα wm6.1????Δεν μπορώ να το βρω!Σας παρακαλώ ας βοηθήσει κάποιος! Duttys Task Manager for Leo.cab Παιδιά καλησπέρα, είμαι επιτέλους μετά από πολύ καιρό αναμονής και εγώ κάτοχος του HD2 με ελληνικά. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την περιστροφή της οθόνης. Γίνεται σε όποιο μενού ή πρόγραμμα και να είσαι ή σε ορισμένα μόνο δουλεύει. Και αν γίνεται παντού τι αλλαγή πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις γιατί η μόνη περιστροφή της οθόνης είναι μόνο για τις φωτογραφίες Στο πρώτο post υπάρχει ένα link... - Screen Rotation με παρατεταμένο πάτημα του πλήκτρου αποδοχής κλήσης Να κάνω μια ερωτησούλα σχετικά με την μπαταρία. Είναι καλό όποτε μπαίνουμε στο αμάξι να συνδέουμε το τηλ. με τον φορτιστή αυτοκινήτου ώστε να μην μείνουμε από μπαταρία ποτέ ή απλά μικρύνουμε την διάρκεια ζωής της, διότι κόβουμε πολλές φορές την φόρτιση ???? Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Να το φορτίζεις χωρίς περιορισμούς. Edited February 26, 2010 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Εχει e-reader κλπ Δειτε αυτο: The eReader tab is part of the rom but disabled by default. You can enable that by editing this key Code: [HKEY_CURRENT_USER\Software\HTC\Manila] "Manila://reader.page.hidden"=dword:0 Το e-reader παρουσιάζει παρένθετα προβλήματα. Γιαυτό είναι απενεργοποιημένο by default. Δεν συνιστώ τη χρήση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Γεια σας και απο εμενα ,εχω και εγω πλεον το HD2 στα χερια μου και ειπα να αλλαξω μια ρομ .Εκανα οτι γραφει στα πρωτα ποστ σχετικα με το SPL.Παω λοιπον να κατεβασω την Topix 1.5.1 και διαβαζω αυτο No radio, ipl or spl included. Please use an appropriate spl before flashing this rom. τι ακριβως πρεπει να κανω δηλαδη να κανω γιατι δεν καταλαβαινω ,λογω αγγλικων... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmanda Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Παίδες η cosmote το έφερε, Μόλις το πήρα και φπρτίζεται, 700 ευρώπουλα!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Γεια σας και απο εμενα ,εχω και εγω πλεον το HD2 στα χερια μου και ειπα να αλλαξω μια ρομ .Εκανα οτι γραφει στα πρωτα ποστ σχετικα με το SPL.Παω λοιπον να κατεβασω την Topix 1.5.1 και διαβαζω αυτο No radio, ipl or spl included. Please use an appropriate spl before flashing this rom. τι ακριβως πρεπει να κανω δηλαδη να κανω γιατι δεν καταλαβαινω ,λογω αγγλικων... Θα συνιστούσα να μείνεις λίγο με τη συσκευή όπως έχει σε official κατάσταση πρώτα μέχρι να αποκτήσεις την απαραίτητη εξοικείωση και μετά να την πειράξεις. Πας να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου, να την θέσεις εκτός εγγύησης (μέχρι να την ξανακλειδώσεις) και θες να περάσεις άλλη rom χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο. Ελπίζω να το λαμβάνεις αυτό μόνο ως συμβουλή. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 zαχαρακη μια βοηθεια.εβαλα το clear temp απο το πρωτο ποστ με τις ρυθμησεις που το δινεις.στο φακελλο μουσικης δεν παιζει κανενα αρχειο ουτε απο αυτα που εχω περασει εγω ουτε αυτα που ειχ το τηλ. ξερεις τιποτα για αυτο ευχαριστω Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puntog Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Καλησπερα εχω και resco explorer και τον kwtask, ειναι απαραιτητη και η δυο? δεν εχω καταλαβει απολυτα, βασικα ο kw απλα κλεινει τα παραθυρα, μπορει να το κανει και ο resco ? καποια βοηθεια για spb backup :-) Παράθεση "objects in mirror are losing" gatos-cupra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. February 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2010 Θα συνιστούσα να μείνεις λίγο με τη συσκευή όπως έχει σε official κατάσταση πρώτα μέχρι να αποκτήσεις την απαραίτητη εξοικείωση και μετά να την πειράξεις. Πας να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου, να την θέσεις εκτός εγγύησης (μέχρι να την ξανακλειδώσεις) και θες να περάσεις άλλη rom χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο. Ελπίζω να το λαμβάνεις αυτό μόνο ως συμβουλή. ;)μα για αυτο το πηρα ....:) και πως θα την αποκτησω αν δεν προσπαθησω .... Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts