Jump to content

bardamas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by bardamas

  1. Παιδιά καλησπέρα. Μετά από λίγο καιρό, λόγω προβλημάτων, επέστρεψα. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει περάσει το igo στο hd2 και γενικότερα τι γίνεται με navigator πρόγραμμα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. παιδιά, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρυπτογραφεί ή να κρύβει με κωδικό, ένα αρχείο word ή excel για να μην είναι αναγνώσιμο από οποιονδήποτε ? Έχει μεγάλη σημασία στη δουλειά μου.
  3. παιδιά, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κρυπτογραφεί, με κάποιο τρόπο, ένα αρχείο word ή excel για να μην είναι αναγνώσιμο από οποιονδήποτε ?
  4. Παιδιά καλησπέρα, είμαι επιτέλους μετά από πολύ καιρό αναμονής και εγώ κάτοχος του HD2 με ελληνικά. Η ερώτηση μου είναι σχετικά με την περιστροφή της οθόνης. Γίνεται σε όποιο μενού ή πρόγραμμα και να είσαι ή σε ορισμένα μόνο δουλεύει. Και αν γίνεται παντού τι αλλαγή πρέπει να κάνω στις ρυθμίσεις γιατί η μόνη περιστροφή της οθόνης είναι μόνο για τις φωτογραφίες
  5. Παιδιά καλησπέρα. Είμαι σχετικά νέος στο forum, κάτοχος παλιού HTC (P3300) και μελλοντικός του HD2. Περιμένω και εγώ λόγω επιδότησης (WIND) να το πάρω. Θα ήθελα παρόλα αυτά να ρωτήσω κάτι "περίεργο". Υπάρχει περίπτωση να γίνει συγχρονισμός (contacts, outlook) του HD2 και του PC μέσω WiFi. Το ρωτάω αυτό γιατί μετά από τόσο καιρό με το παλιό P3300, βάλε-βγάλε, το USB βίσμα άρχισε να τα "παίζει" και πρέπει να κάνω "μαγικά" για να συγχρονιστεί. Ευχαριστώ, εκ των προτέρων, :bow: και όταν θα το αποκτήσω κι εγώ θα επανέλθω με περισσότερες ερωτήσεις.
×
×
  • Create New...