EchiDNA Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 κανονικα την βλεπει απλα νομιζα οτι πρεπει πρωτα να την γυρισουμε σε fat 32 και μετα να περασουμε οποια προγραματα θελουμε Αν σκοπεύεις να φλασάρεις μέσω της κάρτας, καλό είναι να κάνεις ένα φορμάτ σε fat32 από τον υπολογιστή και μετά να περάσεις ότι θέλεις! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Αν σκοπεύεις να φλασάρεις μέσω της κάρτας, καλό είναι να κάνεις ένα φορμάτ σε fat32 από τον υπολογιστή και μετά να περάσεις ότι θέλεις! ;) μπα δεν νομιζω ειναι πολυ νωρις ακομα για φλασαρισματα.ασε να το ψαξω λιγο καιρο ετσι οπως ειναι και μετα αρχιζουμε τα πειραματα.οποτε την καρτα προς το παρον δεν την πειραζω.σωστα καταλαβα? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Σωστά μην την πειράζεις!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλησπέρα κ από εμένα....έχω αφιερώσει πολλές ώρες διαβάσματος όλων αυτών των σελίδων...αλλά έχω μια ερώτηση.Πώς μπορώ να αλλάξω τον ήχο στα μηνύματα με έναν δικό μου;(σε ποιο φάκελο πρέπει να βάλω το αρχείο που θέλω;) Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Στο My Documents στην συσκευή ή στην κάρτα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Στο My Documents στην συσκευή ή στην κάρτα... Ωραίος...έπιασε για τα μηνύματα...αν μου έλεγες κ για ξυπνητήρι.... Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Βάλε ένα third-party ξυπνητήρι όπως για παράδειγμα το G-Alarm που προτείνω ανεπιφύλακτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noolis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Βάλε ένα third-party ξυπνητήρι όπως για παράδειγμα το G-Alarm που προτείνω ανεπιφύλακτα. Καλούτσικο,αλλά δεν χτυπάει δυνατά...ή κάνω λάθος; Παράθεση Everything is touchable... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καταφερε κανεις με 1.66 να του δουλεψει καποιο audio recorder. Σε ολα τα γνωστα software καταγραφει μονο εμενα και πολυ αχνα το συνομιλητή μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Βάλε κάποιο 2.07.χχ.χχ Τhanks. Nα ρωτησω και κατι αλλο. ποιο ειναι το προγραμμα που δημιουργουμε δικα μας wallpaper? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλούτσικο,αλλά δεν χτυπάει δυνατά...ή κάνω λάθος; Ψάξε λίγο στις ρυθμίσεις του, χτυπάει τόσο δυνατά όσο μπορεί να υποστηρίξει η συσκευή. Μήπως το συγκεκριμένο mp3 που δοκιμάζεις δεν έχει την κατάλληλη ένταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Τhanks. Nα ρωτησω και κατι αλλο. ποιο ειναι το προγραμμα που δημιουργουμε δικα μας wallpaper? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=601369 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καταφερε κανεις με 1.66 να του δουλεψει καποιο audio recorder. Σε ολα τα γνωστα software καταγραφει μονο εμενα και πολυ αχνα το συνομιλητή μου. με την επισημη φιλε μου,ΔEN θα καταγραψεις σωστα και την 2η φωνη... με την 1.2 με ραδιο 2.07 και την 1.3.1 τις topix η καταγραφη κλησεων ειναι παρα πολυ ικανοπιητικη με αυτης της 1.3.1 (και το 2.08 ραδιο),ιδανικη! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgaz Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 με την επισημη φιλε μου,ΔEN θα καταγραψεις σωστα και την 2η φωνη... με την 1.2 με ραδιο 2.07 και την 1.3.1 τις topix η καταγραφη κλησεων ειναι παρα πολυ ικανοπιητικη με αυτης της 1.3.1 (και το 2.08 ραδιο),ιδανικη! μονοδρομος η topix μου φαίνεται Αυτο που με χαλαει στην topix ειναι τα μισα ελληνικα μισα αγγλικα στα μενού (Μανιλα Ελληνικα Windows Αγγλικα):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Μπορείς να τα έχεις όλα αγγλικά πάντως, όχι όμως όλα ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 H topix 1.3 έχει ελληνικό t9;Προσωπικά την έχω καταβρεί με το τ9 και το πληκτρολόγιο τηλεφώνου.Υπάρχει κάτι παρόμοιο στην topix για τα ελληνικά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 με την επισημη φιλε μου,ΔEN θα καταγραψεις σωστα και την 2η φωνη... με την 1.2 με ραδιο 2.07 και την 1.3.1 τις topix η καταγραφη κλησεων ειναι παρα πολυ ικανοπιητικη με αυτης της 1.3.1 (και το 2.08 ραδιο),ιδανικη! +1 ίσως είναι η μόνη φορά με τοπιχ 1.2 που η καταγραφή είναι τόσο καλή.ο συνομιλητής ακούγετε καθαρά και με καλή ένταση :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα σε όλους σας. Λίγες απορίες μου θα σας εκφράσω. 1. Τι είναι το pagepool μιας rom; 2. Εάν έχουμε ενεργοποιημένο το push email, υπάρχει περίπτωση να μην μας έρχονται τα mails, έως ότου ξεκλειδώσουμε την συσκευή; Εννοώ αν είναι σε κατάσταση αδράνειας η συσκευή μας επηρεάζει την λήψη των εισερχομένων μηνυμάτων, όταν έχουμε το push email ενεργοποιημένο? 3. Στο bsb tweaks, η επιλογή sms wake up (wake up device when new sms) ορίζει το αν θα βγει από την αδράνεια η συσκευή μας, όταν έρθει νέο sms? 4. Όταν κάνουμε στοίχιση οθόνης, τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε? Να στοχεύσουμε ακριβώς στο σημείο του στόχου και μάλιστα με την πρώτη? Επειδή ακούω την έκφραση (από τον Zaharakis) "καλή στοίχιση" οθόνης, γι' αυτό και η απορία μου. Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 +1 ίσως είναι η μόνη φορά με τοπιχ 1.2 που η καταγραφή είναι τόσο καλή.ο συνομιλητής ακούγετε καθαρά και με καλή ένταση :) Κωστα,δοκιμασε και με το ραδιο 2.08.50.08.2..:) εχει ακομη καλυτερη ποιοτητα ;) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 με την επισημη φιλε μου,ΔEN θα καταγραψεις σωστα και την 2η φωνη... με την 1.2 με ραδιο 2.07 και την 1.3.1 τις topix η καταγραφη κλησεων ειναι παρα πολυ ικανοπιητικη με αυτης της 1.3.1 (και το 2.08 ραδιο),ιδανικη! Δημήτρη τη δοκίμασες και με το bluetooth την καταγραφή της συνομιλίας? Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα, Te_salat ποια είναι η topix 1.2? Έχεις κάποιο download link σε παρακαλώ? εδω η 1.2 http://www.2shared.com/file/11361752/1c79ead8/Topix_v12_ROM_HD2.html mirror http://www.megaupload.com/?d=NDCI0OXU password=kwbr version 1.2 εδω γενικα οι rom http://www.xs4all.nl/~titanxs/theboiler/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δημήτρη τη δοκίμασες και με το bluetooth την καταγραφή της συνομιλίας? τπτ Σπυρο,μια απο τα ιδια....:O ειμαι στην 1.2 απο το απογευμα με μονη διαφορα το ραδιο,( 2.08.50.08.2) που οφειλεται και η καλυτερη ηχογραφηση της 1.3.1 απο οτι καταλαβα,δοκιμαζοντας το και στην 1.2,τελικα... απο μικροφωνο,η μαγνητοφωνηση ειναι τελεια!! αλλα απο bl/ενσυρματο hands free..τζιφος.. πρεπει τελικα να ειναι οντως θεμα hardware ...μακαρι να μην ειναι ετσι,αλλα ολα αυτο δειχνουν:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inspigr Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ευχαριστώ πολύ. Να βάλω αυτή ή την 1.3.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dime Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 αντε να δουμε καμια 2.10. based topix.καλα ο kwbr τι επαθε σταματισε κ μετα ξαναρχισε τα μαγειρεματα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 τπτ Σπυρο,μια απο τα ιδια....:O ειμαι στην 1.2 απο το απογευμα με μονη διαφορα το ραδιο,( 2.08.50.08.2) που οφειλεται και η καλυτερη ηχογραφηση της 1.3.1 απο οτι καταλαβα,δοκιμαζοντας το και στην 1.2,τελικα... απο μικροφωνο,η μαγνητοφωνηση ειναι τελεια!! αλλα απο bl/ενσυρματο hands free..τζιφος.. πρεπει τελικα να ειναι οντως θεμα hardware ...μακαρι να μην ειναι ετσι,αλλα ολα αυτο δειχνουν:O Ευχάριστώ Δημήτρη, το μοναδικό "μελανό" σημείο του Leo (η ηχογράφηση κλήσεων και η φωνητική κλήση από το bluetooth) εξακολουθεί να υφίσταται! btw ωραία η "μαγκιά" με το band switch, πάντα τέτοια:lol: Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ευχαριστώ πολύ. Να βάλω αυτή ή την 1.3.1? δοκιμασε την 1.2 και αν δε μεινεις ευχαριστημενος βαλε και την 1.3.1 (αν και αισθητες διαφορες δε θα βρεις-εγω ειμαι με την 1.3 και οταν βρω χρονο θα δοκιμασω και την 1.3.1) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts