zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καλημερα παιδια :) Κωστα χαιρομαι που το βολευτηκες τελικα κι δεν σου λειπει το μηλο! εν μερει ανησυχουσα μηπως και δεν σε καλυπτε,γιατι σε ειχα μπριζωσει και εγω πριν το αποφσσισεις...δεν ηθελα να σε παρω στον λαιμο μου,οχι φυσικα οτι το αποφασισες για αυτο,αφου λιγο πολυ τα ιδια γουστα κι λογικη εχουμε με αυτα:) εγω δοκιμαζω απο χθες την 1.3.1 με το ραδιο το 2.0.8 (το 2) ... δεν ειν καθολου κακη αλλα,η 1.2 νομιζω πως εχει γινει η σταθερη βαση πλεον(οπως του ονκο στο hd) και για μενα.. Γιωργο εγω δεν μπορω να φανταστω wm μου χωρις τον wtask! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά καλημέρα! Να ρωτήσω κάτι? Ελληνικό ή Αγγλικό??? Και γιατί??? Έχει δοκιμάσει κανείς απο εσάς το SPB Themes 3.5.3 ? Εγκαθίσταται εύκολα? Αυτά. Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα. Κώστα (Te_Salat) χαίρομαι που γράφεις τα ανωτέρω, επιβεβαιώνουν και τη θέση μου που έλεγα σε κάποιες αναφορές μου οτι δεν υπάρχει καλύτερο λειτουργικό σε συμβατότητες και δυνατότητες απο τα WM. Οχι βέβαια οτι το ανακάλυψα εγώ, αλλά είμαι απο τους υποστηρικτές της άποψης αυτής, και ας τ' "ακούω" μερικές φορές.. :lol:. Βέβαια, γούστα είναι αυτά, και τι ζητά ο κάθένας! Δύο μόνο προβληματάκια μέχρι στιγμής με απασχολούν στην εξαιρεική αυτή συσκευή: Έχω custom rom (xtreme) και δεν έχω καταφέρει (ούτε με την Artemis 4.0 WWE) να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο με 160. Αυτό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα δεν δίνει 160. Κάποια στιγμή γυρνάει σε 70. Το ίδιο και με το Fingerkeyboard. Υπάρχει λύση; Επίσης, ομολογώ οτι δεν έχω δει σε προηγούμενή μου συσκευή, τόσο κακή απόκριση στο πληκτρολόγιο! Πληκτρολογώ 2-3 φορές έναν χαρακτήρα για να έχω τον σωστό. Πατιούνται συνέχεια δεξια-αριστερά... Έχω δοκιμάσει και το tweak με την μείωση ευαισθησίας οθόνης, αλλά τπτ. Έχω τόσο χοντρό δάχτυλο;; :lol: Καμία πρόταση; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Εάν το συγκεκριμένο δοκιμασμένα δουλεύει και με το bluetooth headset, ενημερώνω αναλόγως το πρώτο post. Μου δουλεψε με αυτο με την μονη διαφορα οτι ενεργοποιειτε μεν απο το Bluetooth αλλα δεν ακουγετε καποιος ηχος στο ακουστικο και δεν μπορω να μιλησω απο αυτο να πω το ονομα του καλουντος.Απλα ενεργοπειειτε και πρεπει να μιλησω και να καλεσω φωνητικα απο την συσκευη μονο και οχι απο το bluetooth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Κώστα είχες γράψει ότι το δουλεύεις χωρίς την χρήση task manager και χωρίς να κλείνεις τις εφαρμογές από το παρασκήνιο! Πες μας τις εντυπώσεις σου σχετικά με την κατανάλωση μπαταρίας!!! Τελικα ειδα οτι δεν μου προσφερει κατι σε ταχυτητα και υπαρχουν καποιες εφαρμογες που δεν κλεινουν με τιποτα οπως Skype, fring. Εβαλα λοιπον τον Task manager του experia γιατι ο WkTask μου την σπαει πρωτον γιατι θελει hold οταν πατας να ανοιξει και κυριως γιατι κανει την task bar μανταρα καλυπτοντας καποια εικονιδια. Κώστα, συμφωνώ απόλυτα. Το έχω σχεδόν ένα μήνα και ακόμα με εκπλήσσει, που όχι μόνο δεν έχει τα κλασικά προβλήματα των win mobile, αλλά αντίθετα μόνο τα καλά τους. Έχοντας μάθει και την capacitive ακόμα και το internet browsing το κάνω πιο γρήγορα απο το iphone, το οποίο ήδη πούλησα. Ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή. Συγνώμη για το offtopic, αλλά πραγματικά με εκπλήσσει τόσο που ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα συναισθήματά μου. Κι εγω ηθελα να τα πω γιατι τελικα διαπιστωνω οτι πολλες φορες καποια πραγματα που ειναι πιο in που λεμε δεν σημαινει οτι ειναι και καλυτερα. Οταν πηγα στο iPhone τον περασμενο Ιουλιο ειχα πει οτι αν το νεο HD ειναι οπως το θελω θα επανελθω γιατι καποια πραγματα που κανουν τα wm δεν γινονται στο iphone αλλα και στα mac ισχυει το ιδιο. Φερειπειν οποιος δουλευει πολυ το excel η λυση ειναι μονο microsoft. Συν οτι αγαπω την δυνατοτητα παραμετροποιησης κατι που δεν υπαρχει στο Μηλο. Τελικα το GoogleTranslator λειτουργη ΜΟΝΟ οταν εισαι συνδεμενος στο ιντερνετ λιγο δωρο αδωρο γιατι ετσι κι αλλιως σε αυτη την περιπτωση μπορης να πηγαινεις μεσα απο το site tou Google και να το κανης αντιγραφη επικοληση και ετοιμο Το καλο θα ητανε να λειτουργη και οταν δεν υπαρχη συνδεση :( Φυσικα και θελει ιντερνετ:) απλα η εφαρμογη εχει νοημα γιατι ειναι πολυ πιο γρηγορο να βρεις μια λεξη μεσω αυτης παρα να συνδεθεις και να ψαχνεις. Εκτος του χρονου θα καταναλωσεις περισσοτερα ΚΒ αν μπεις απο τον Opera. καλημερα παιδια :) Κωστα χαιρομαι που το βολευτηκες τελικα κι δεν σου λειπει το μηλο! εν μερει ανησυχουσα μηπως και δεν σε καλυπτε,γιατι σε ειχα μπριζωσει και εγω πριν το αποφσσισεις...δεν ηθελα να σε παρω στον λαιμο μου,οχι φυσικα οτι το αποφασισες για αυτο,αφου λιγο πολυ τα ιδια γουστα κι λογικη εχουμε με αυτα:) εγω δοκιμαζω απο χθες την 1.3.1 με το ραδιο το 2.0.8 (το 2) ... δεν ειν καθολου κακη αλλα,η 1.2 νομιζω πως εχει γινει η σταθερη βαση πλεον(οπως του ονκο στο hd) και για μενα.. Γιωργο εγω δεν μπορω να φανταστω wm μου χωρις τον wtask! Δημητρη σιγουρα η γνωμη σου ειχε ιδιαιτερη βαρυτητα γιατι ειχες και τις δυο συσκευες οποτε επαιξε μεγαλο ρολο στην αποφαση μου. Αν θυμασαι απο την ημερα που ανακοινωθηκε το Leo, ποτε δεν ειπα κατι αρνητικο και παντα μ αρεσε.:lol: Επισης δεν ειμαι απ αυτους που επαναλαμβανουν το καθιερομενο και καλα αμα πας στα mac δεν ξαναγυρνας στα windows. Επισης πολλοι αν το HD2 εγραφε αντι για HTC, iPhone, θα ηταν πολυ ευχαριστημενοι . Το HD2 εχει τοσα πολλα πραγματα να ασχοληθει κανεις, που τουλαχιστον για μενα δεν αξιζει να παιζω με εναλλαγες ρομ που στουν ουσια ελαχιστες διαφορες εχουν. Το εχω στησει καταπληκτικα και ειναι πλεον επαγγελματικο εργαλειο. Δεν ειναι ευκολο να στηνω και να βαζω τις ρυθμισεις για τους συχρονισμους που θελω. Θα ξαναφλασαρω μονο αν υπαρξει κατι πολυ σημαντικο η οταν βγει καποια σταθερη 6.5.3Χ Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosm Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Μου δουλεψε με αυτο με την μονη διαφορα οτι ενεργοποιειτε μεν απο το Bluetooth αλλα δεν ακουγετε καποιος ηχος στο ακουστικο και δεν μπορω να μιλησω απο αυτο να πω το ονομα του καλουντος.Απλα ενεργοπειειτε και πρεπει να μιλησω και να καλεσω φωνητικα απο την συσκευη μονο και οχι απο το bluetooth Μπορει να μου γραψει καποιος τι γραφει στο hkmachine.......software.......microsoft......bluetooth.....audiogateway.....απο πανω εγω εχω btagextmodule και απο κατω b+ha4phonebook.dll..........μηπως μου φταιει αυτο...ας μου στειλει καποιος τις δικες του διευθυνσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 καλησπερα παιδια .. απο τις μαγειρεμενες ρομ ποσες εχουν την ελληνικη μεσα ; μονο του στερνα; την εχει δοκιμασει καποιος απο δω μεσα ; τ copilot δεν μπορουμε ν τ ξηλωσουμε ; ευχαριστω Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) καλησπερα παιδια .. απο τις μαγειρεμενες ρομ ποσες εχουν την ελληνικη μεσα ; μονο του στερνα; την εχει δοκιμασει καποιος απο δω μεσα ; τ copilot δεν μπορουμε ν τ ξηλωσουμε ; ευχαριστω Απο οτι έχω δει, ελληνική έχει μόνο ο Sternas. Δοκίμασα την Artemis 3.7 και 4.0. Πολύ καλές ρομ, αλλά κάποιο προβληματάκι με τον dialer που νομίζω οτι ευθύνονται τα 6.5.5 και τουλάχιστον ο Sternas δεν το έχει λύσει απόλυτα, με οδήγησαν να την βγάλω. Πάντως, δεν είναι τίποτα σημαντικό. Όταν καλείς και θέλεις να κλείσεις τη γραμμή πριν συνδεθεί, δεν κλείνει. Πρέπει να "χτυπήσει" στον άλλον για να κλείσεις τη γραμμή. Edited February 22, 2010 by keras Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα. Κώστα (Te_Salat) χαίρομαι που γράφεις τα ανωτέρω, επιβεβαιώνουν και τη θέση μου που έλεγα σε κάποιες αναφορές μου οτι δεν υπάρχει καλύτερο λειτουργικό σε συμβατότητες και δυνατότητες απο τα WM. Οχι βέβαια οτι το ανακάλυψα εγώ, αλλά είμαι απο τους υποστηρικτές της άποψης αυτής, και ας τ' "ακούω" μερικές φορές.. . Βέβαια, γούστα είναι αυτά, και τι ζητά ο κάθένας! Δύο μόνο προβληματάκια μέχρι στιγμής με απασχολούν στην εξαιρεική αυτή συσκευή: Έχω custom rom (xtreme) και δεν έχω καταφέρει (ούτε με την Artemis 4.0 WWE) να έχω ελληνικό πληκτρολόγιο με 160. Αυτό που υπάρχει στην πρώτη σελίδα δεν δίνει 160. Κάποια στιγμή γυρνάει σε 70. Το ίδιο και με το Fingerkeyboard. Υπάρχει λύση; Επίσης, ομολογώ οτι δεν έχω δει σε προηγούμενή μου συσκευή, τόσο κακή απόκριση στο πληκτρολόγιο! Πληκτρολογώ 2-3 φορές έναν χαρακτήρα για να έχω τον σωστό. Πατιούνται συνέχεια δεξια-αριστερά... Έχω δοκιμάσει και το tweak με την μείωση ευαισθησίας οθόνης, αλλά τπτ. Έχω τόσο χοντρό δάχτυλο;; Καμία πρόταση; δεν μπορω να φανταστω οτι εχεις τετοιο προβλημα με τα sms :blink: εγω δουλευω μονο το πληκτρολογιο του Δημητρη,απο την 1η μερα!!δουλευει ΑΨΟΓΑ ΠΑΝΤΟΥ!! και φυσικα 160 χαρακτηρες στα σι εμ ες :lol: οσο για την πληκτρολογηση,εχει ξανακουστει και μαλιστα απο σοβαρο χρηστη(Βαγγελης) που δεν σηκωνει αμφισβητηση,οπως φυσικα δεν αμφισβητω και εσενα Κωστα :) παιξτε λιγο με τις ρυθμισεις (αλλα προσπαθειστε να μην χρησιμοποιειτε cache /screen tweaks σε cooked roms!ειναι ηδη πουσαρισμενες ;)) καντε ενα καλο screen allingment και ενα καλο calibrate στον G-sensor..και τσεκαρετε μετα παλι.. αλλα θα σου προτεινα να δοκιμασει και αλλες ρομς οπως και ραδιος;) εχει παρατηρηθει παλιοτερα(δεν ξερω για ποιο λογο,απο εποχης καιζερ) οτι καποια ραδιος ειχαν καλυτερη αισθηση στο touch :O μου φαινεται περιεργο αυτο,αλλα και εμενα μου εχουν δωσει κατα καιρους τετοιες εντυπωσεις μετα απο αλλαγες ραδιος σε συσκευες wm.. με τις topix και με το ραδιο 2.07 δεν εχω προβλημα ασαφειας στο πληκτρολογιο.. ακομη παντως τεσταρω την 1.3.1 με το 2.08.50.08.2 ραδιο... τα 8αρια τα ραδιος ειναι λιγο περιεργα....δεν μπορω να καταλαβω ακομη γιατι τα δοκιμαζω :happy: @TeSalat Κωστα κατσε με την 1.2 και κανε την δουλεια σου οπως σου αρεσει :) οποτε μπορω και βρισκεται κατι καλο,θα το δοκιμαζω και θα ενημερωνω... παντως ΔΕΝ εχω βρει σοβαρο λογο ακομη να μεταπηδησει κανεις απο την 1.2 και το 1.66 build σε συνδοιασμο με το 2.07 ραδιο, στις 1.3χ και στα πιο νεα ραδιος...για αλλες ρομς μην παιδευοσαστε αδικα....ο Kwbr εχει βρει την συνταγη μου φαινεται(παλι και στο λεο) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δημητρη εγω με την 1.3.1 εχω προβλημα με την εναλλαγη 3G στο comm manager δενμου δουλευει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Το θέμα με το πληκτρολόγιο, είναι κουφό, το παλεύω, φανταζόμουν οτι θα ήταν γενικότερο το πρόβλημα... δεν ξέρω τι να πω.. Ράδιο έβαλα χτες το 2.08.50.08.2 γιατί το προτείνει ο Smaberg, και το δοκιμάζω. Το θέμα με την πληκτρολόγηση το είχα και στις 4 ρομς που πέρασα, 1.48 που είχε, 1.66, Artemis, Xtreme... Θα το παλαίψω πάλι με τον τρόπο που προτείνεις Δημήτρη. Ευχαριστώ. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Δημητρη εγω με την 1.3.1 εχω προβλημα με την εναλλαγη 3G στο comm manager δενμου δουλευει... Κωστη δεν χρησιμοποιω ποτε τον commanager :!: κανε μια αναζητηση(με τον resco) στον φακελο windows, για ενα αρχειο με το ονομα band,θα σου βγαλει καποια αρχεια. πατα πανω στο CMBandswitch με το σημα του τηλεφωνου:!: θα σε περασει στο σημειο που ειναι το αρχειο. κανε αντιγραφη/επικοληση συντομευσης μεσα στο windows/start menu/programs και βαλτο σαν συντομευση στα shortcuts του sence :) εγω αλλαζω 3G/GSM απο εκει και ολα αμεσα,αλλα μια χαρα!! και μου αρεσει που εχω δωσει screenshots μου και το εχω 1η μουρη!!:lol: αλλα λιγοι προσεχουν τις λεπτομερειες.. Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Μου δουλεψε με αυτο με την μονη διαφορα οτι ενεργοποιειτε μεν απο το Bluetooth αλλα δεν ακουγετε καποιος ηχος στο ακουστικο και δεν μπορω να μιλησω απο αυτο να πω το ονομα του καλουντος.Απλα ενεργοπειειτε και πρεπει να μιλησω και να καλεσω φωνητικα απο την συσκευη μονο και οχι απο το bluetooth Μπορει να μου γραψει καποιος τι γραφει στο hkmachine.......software.......microsoft......bluetooth.....audiogateway.....απο πανω εγω εχω btagextmodule και απο κατω b+ha4phonebook.dll..........μηπως μου φταιει αυτο...ας μου στειλει καποιος τις δικες του διευθυνσεις. Νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο με το θέμα bluetooth + φωνητική κλήση, όταν το τηλέφωνο είναι κοντά στο ακουστικό η φωνητική κλήση θα δουλεύει (θα ενεργοποιείται από το ακουστικό και θα καλεί από το τηλέφωνο). Υποθέτω ότι είναι θέμα hardware, γιατί για τον ίδιο λόγο η ηχογράφηση κλήσεων (π.χ. vito audio notes) δουλεύει ικανοποιητικά αμφίδρομα και στους δύο συνομιλητές όταν δεν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό αλλά όταν συνδεθεί το bluetooth ο δεύτερος συνομιλητής δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η καταγραφή της ομιλίας από το bluetooth! Έχει γίνει αρκετή συζήτηση γιαυτό το θέμα σε προηγούμενα posts αλλά και στους xda και λύση δεν έχει βρεθεί (τουλάχιστον ακόμη)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθείς άλλο με το θέμα bluetooth + φωνητική κλήση, όταν το τηλέφωνο είναι κοντά στο ακουστικό η φωνητική κλήση θα δουλεύει (θα ενεργοποιείται από το ακουστικό και θα καλεί από το τηλέφωνο). Υποθέτω ότι είναι θέμα hardware, γιατί για τον ίδιο λόγο η ηχογράφηση κλήσεων (π.χ. vito audio notes) δουλεύει ικανοποιητικά αμφίδρομα και στους δύο συνομιλητές όταν δεν είναι συνδεδεμένο το ακουστικό αλλά όταν συνδεθεί το bluetooth ο δεύτερος συνομιλητής δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου. Για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η καταγραφή της ομιλίας από το bluetooth! Έχει γίνει αρκετή συζήτηση γιαυτό το θέμα σε προηγούμενα posts αλλά και στους xda και λύση δεν έχει βρεθεί (τουλάχιστον ακόμη)! Δυστυχως Σπυρο,εκει καταληγουν ολοι...οτι ειναι θεμα hardware... παντως στην 1.3.1 με το ραδιο που ειπα,η μαγνητοφωνηση συνομιλιας ειναι ΑΡΙΣΤΗ και απο τις δυο κατευθυνσεις!!! θα δοκιμασω και με handsfree(καλωδιο και bl )το απογευμα να δω τι γινεται..αν και δεν πιστευω...:( Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Γιατί... είπαν κάτι που δεν ισχύει; :confused: Όσο είσαι με διαφορετική rom από την προβλεπόμενη είσαι εκτός εγγύησης. Προσθέτει σχεδόν όλες τις ελληνικές πόλεις στο tab weather του manila. Θα τις βρεις εάν κάνεις αναζήτηση στα ελληνικά και ξεκινώντας με κεφαλαία. Δώσε βάση και στους τονισμένους χαρακτήρες.[/ καλημερα,,παιδια εβαλα το "]WeatherCitiesGR.cab,,αλλα οταν πας να κανω update δεν κανει και κολλαει,,τι να κανω;; σε μαγειρεμενη ρομ δουλευει κανονικα,,εχω την 1,66 ...αν σασ ειναι ευκολο μια απαντηση,,,,(nikosz75013@hotmail.com)eyxaristw Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ms2000 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=19848 καποιος εμπειρος μπορει ν μας πει αν ισχυει κατι τετοιο και ειναι ωφελειμο για τ κινητο μας Παράθεση Απαγορεύεται η ανάρτηση αγγελιών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=612580 ειναι σταθερη,,αλλα καπου καπου οταν αλλαζεισ wallpaper κολλαει απο τησ ρυθμισεισ,, ο ηχοσ και οθονη Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 http://www.bytheway.gr/portal2/forum/showthread.php?t=19848 καποιος εμπειρος μπορει ν μας πει αν ισχυει κατι τετοιο και ειναι ωφελειμο για τ κινητο μας το μεγιστο καλυτερο δυνατο(χωρις να αγγιζει την υπερβολη) ειναι το pagepool μιας ρομ,να μην ξεπερναει τα 20mb :!: εκει ειναι και ολες οι ρομ πλεον του λεο στημενες ;) εκτος της official που συνηθως ειναι dynamic(που σημαινει οτι αναπροσαρμοζεται αυτοματα αναλογα τις απαιτησεις ) καλα θα ειναι ΝΑ ΜΗΝ πειραματιζεστε με τετοια πραγματα,δεν υπαρχει λογος,πλεον με το λεο. στα παλιοτερα wm βοηθουσε παντα ενα μεγαλυτερο pp..αρκει να μην ξεπερνουσε τα 20mb οπως ειπα πριν... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παιδια μια βοηθεια για το weather greece city.....δεν δουλευει στο hd2;;; εχς την 1,66 μεσα...... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Σας ευχαριστώ όλους για το πολύ καλό και χρήσιμο forum. Κάνω post πρώτη φορά και θέλω να σας πω ότι με την βοήθεια σας έχω καταφέρει να φτιάξω το HD2 μου και να είναι τέλειο. :):D:) Έχω όμως το έξεις πρόβλημα. :cry: Όταν από το Start menu πατώ το Today εικονίδιο αντί να με πηγαίνει στην κεντρική σελίδα του HTC sence (αυτή με το ρολόι) με πηγαίνει σε όποια καρτέλα ήμουνα πριν (πχ αν ήμουνα στο ημερολόγιο με πάει από το Today εικονίδιο στο ημερολόγιο και όχι στην κεντρική σελίδα. Κάτι έκανα και δεν μπορώ να το επαναφέρω και είναι πολύ ενοχλητικό για μένα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμον. Έχω την Topix 1.3 (δεν είναι όμως από την Topix 1.3 αλλά κάποιο πρόγραμμα που έβαλα μετά. Σας ευχαριστώ πολύ, Γιαννης Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 22, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 παιδια μια βοηθεια για το weather greece city.....δεν δουλευει στο hd2;;; εχς την 1,66 μεσα...... Αυτό που δίνω στο πρώτο post δουλεύει σίγουρα και με την 1.66. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastassis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα διαχείρισης εισερχόμενων κλήσεων? Με την έννοια να μπορώ να ορίζω ποιες κλήσεις θα δέχομαι και ποιές θα απορρίπτονται αυτόματα? Παράθεση 1) Note 8 2) Note III Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Παιδιά γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόγραμμα διαχείρισης εισερχόμενων κλήσεων? Με την έννοια να μπορώ να ορίζω ποιες κλήσεις θα δέχομαι και ποιές θα απορρίπτονται αυτόματα? Magicall.Δοκιμασμενο και καλο! Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Καλημέρα σε όλους σας. Λίγες απορίες μου θα σας εκφράσω. 1. Τι είναι το pagepool μιας rom; 2. Εάν έχουμε ενεργοποιημένο το push email, υπάρχει περίπτωση να μην μας έρχονται τα mails, έως ότου ξεκλειδώσουμε την συσκευή; Εννοώ αν είναι σε κατάσταση αδράνειας η συσκευή μας επηρεάζει την λήψη των εισερχομένων μηνυμάτων, όταν έχουμε το push email ενεργοποιημένο? 3. Στο bsb tweaks, η επιλογή sms wake up (wake up device when new sms) ορίζει το αν θα βγει από την αδράνεια η συσκευή μας, όταν έρθει νέο sms? 4. Όταν κάνουμε στοίχιση οθόνης, τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε? Να στοχεύσουμε ακριβώς στο σημείο του στόχου και μάλιστα με την πρώτη? Επειδή ακούω την έκφραση (από τον Zaharakis) "καλή στοίχιση" οθόνης, γι' αυτό και η απορία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Το θέμα με το πληκτρολόγιο, είναι κουφό, το παλεύω, φανταζόμουν οτι θα ήταν γενικότερο το πρόβλημα... δεν ξέρω τι να πω.. Ράδιο έβαλα χτες το 2.08.50.08.2 γιατί το προτείνει ο Smaberg, και το δοκιμάζω. Το θέμα με την πληκτρολόγηση το είχα και στις 4 ρομς που πέρασα, 1.48 που είχε, 1.66, Artemis, Xtreme... Θα το παλαίψω πάλι με τον τρόπο που προτείνεις Δημήτρη. Ευχαριστώ. Καλησπέρα παιδιά, Αυτό με τα sms (160 χαρ.)το είχα και εγώ στις 2 topix (1.2-1.3) και με τα δυο πληκτρολόγια, μάλιστα όταν έβαλα την 1.3 το δοκίμασα πριν βάλω οτιδήποτε άλλο αλλά δεν. Το θεώρησα τυχαίο γεγονός μιας και δεν είχε αναφερθεί ξανά αλλά απ'οτι φαίνεται υπάρχει και άλλο περιστατικό. Δεν έχω δοκιμάσει κάποια άλλη wwe μιας και η συσκευή μου είναι Ελληνική αλλά με 1.48 και 1.66 δεν είχα πρόβλημα ούτε και με την Artemis τώρα. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts