Γιάννης Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδια δεν υπαρχει καποια θηκη για την ζωνη γιατι δεν εχω βρει Εμενα εψαξα και μου πηρε απο ebay μια πολυ κλαη η κορη μου μονο με 6-7 ευρω αν θυμαμαι καλα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Μάλλον είναι μεμονωμένο περιστατικό μιας και δεν έχουν αναφερθεί γενικότερα προβλήματα με τις εν λόγω μπαταρίες. Εάν την έχει δοκιμάσει και άλλος χρήστης καλό θα ήταν να είχαμε και κάποια επιπρόσθετη αναφορά. Tην έχω πάρει εγώ από ebay http://cgi.ebay.com/New-1200mAh-Battery-For-HTC-Touch-HD2-HD-2-T8585-Leo100_W0QQitemZ180463579836QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item2a0477b2bc εδώ και μια εβδομάδα περίπου κανένα πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Βρήκα έναν καλό οδηγό για εμάς τους νέους σε συνδιασμό με την πρώτη σελίδα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625919 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twist3r Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 (edited) Θα επιλέξεις στο συγκεκριμένο path να δημιουργήσεις αυτό το νέο String value. Δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια γιατί εγώ χρησιμοποιώ τον registry editor του Resco. Μην σε απασχολεί. Το βγάζει αυτό όταν έχεις Cosmote, μη σε απασχολεί δεν υπάρχει πρόβλημα. σ'ευχαρισώ για την απάντηση...στο PHM RegEdit δεν μπορώ να βρω καποια επιλογή που να δημιουργεί values...τεσπα ευχαριστώ και πάλι. Μήπως έχει κανείς το Resco Registry Editor να μου δώσει κάποιο λινκ??? Edited February 3, 2010 by twist3r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Βρήκα έναν καλό οδηγό για εμάς τους νέους σε συνδιασμό με την πρώτη σελίδα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625919 φιλε Μανο,ειναι ενας καλος οδηγος για ολους μας ;) κανενας δεν τα ξερει ολα και καλα ειναι να υπαρχουν τετοιοι οδηγοι,για οποια φορα τους χρειαστουμε :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδιά, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά το γερμανικό site της HTC έχει την ελληνική ROM 1.66.482.1 Την κατέβασα αλλά δεν την πέρασα ακόμη γιατί δεν έχω τον χρόνο να την στήσω. http://www.htc.com/de/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=863 Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikogre Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παρακαλώ πολύ μπορείς κανείς να με βοηθήσει πώς γίνετε touch καλιμπράρισμα σε Ελληνικό μενού γιατί το παραπάνω που βρήκα είναι για Αγγλικό μενού. Ευχαριστώ. S.O.S. Υπάρχει κάποιος με ελληνικό μενου να βοηθήσει στο καλιμπράρισμα γιατι αλλού πατάω και αλλού ανοίγει. Ευχαρισιτώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 S.O.S. Υπάρχει κάποιος με ελληνικό μενου να βοηθήσει στο καλιμπράρισμα γιατι αλλού πατάω και αλλού ανοίγει. Ευχαρισιτώ εκ των προτέρων. Τι ακριβώς χρειάζεσαι? Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markezos Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδια στο ndrive μου λεει πως ο χαρτης Gr_nt θα ειναι μεχρι 3-2-2010.. εχω ανοιξει με το password δηλαδη το trial?? δεν ειναι ολοκληρο? οταν παω να τον ξεκ/σω μου λεει πως το password που δινω ειναι για αλλον χαρτη gr_nt με αλλη ημερομηνια εκδοσης.. πρεπει δλδ να βρω αυτον που μου λεει η ετσι ειναι μονο για καποιες μερες? Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Siemens SX1 -> Htc HD2 -> Htc HD7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 παιδια σας παρακαλω αν θελετε να παιρνετε απαντησεις στα μηνυματα σας,μην μου ξαναστειλετε πμ σε αλλη γλωσσα εκτος απο ελληνικα η στα αγγλικα! δεν θα κοιταω καν πμ που εχει ακομη κ τιτλο σε greekglish...απλα θα σβηνεται αμεσως... επισης οσοι εχουν αποριες που εχουν απαντηθει εδω μεσα και ειδικα ειναι αναρτημενα στο 1ο ποστ,θα τους δινω δημοσιως.... δεν ειναι υποχρεωμενος κανενας εδω μεσα να κανει "ιδιαιτερα" μαθηματα.... και ειδικα σε ατομα που βαριουνται να διαβασουν! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδιά, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά το γερμανικό site της HTC έχει την ελληνική ROM 1.66.482.1 Την κατέβασα αλλά δεν την πέρασα ακόμη γιατί δεν έχω τον χρόνο να την στήσω. http://www.htc.com/de/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=863 Νίκος. Καλησπέρα σε όλους. Αρχηγέ :ninja: (Ζαχαράκης εννοείται :)) να προχωρήσω σε εγκατάσταση ή να περιμένω το Ελληνικό σαιτ?:blink: Κυριάκος Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Αρχηγέ :ninja: (Ζαχαράκης εννοείται :)) να προχωρήσω σε εγκατάσταση ή να περιμένω το Ελληνικό σαιτ?:blink: Κυριάκος Κυριακο ειναι στην κριση σου φιλε μου:) το πολυ πολυ να ξαναφλασαρεις οταν βγει η επισημη(ενοω απο την htc ) αν θελεις σωνει και καλα να φλασαρεις κατι δεν δοκιμαζεις κανα ....hspl και καμια cooked rom :lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulis1grk Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Κυριακο ειναι στην κριση σου φιλε μου:) το πολυ πολυ να ξαναφλασαρεις οταν βγει η επισημη(ενοω απο την htc ) αν θελεις σωνει και καλα να φλασαρεις κατι δεν δοκιμαζεις κανα ....hspl και καμια cooked rom :lol: Καλέ μου φίλε θα το ήθελα αλλά δεν μπαίνω στον κόπο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω μετά. Επειδή αυτή η ρομ έχει το ίδιο ρατιο με αυτό που έχω( ELL Radio: 2.06.51.07) και επειδή εμμέσως μου λες να περιμένω οπότε ναι περιμένω. Ευχαριστώ αρχηγέ . Παράθεση HTC HD2 Omega v29 ELEGANCIA with CHT 2- RADIO: 2.15.50.14 Φιλικά Κυριάκος:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikogre Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Τι ακριβώς χρειάζεσαι? Νίκος. Εχω βρει στο forum πως καλιμπραρουμε το touch screen με αγγλικό μενού αλλα όχι πώς γίνετε στο ελληνικό μενού. Ευχαριστώ ΝικοS3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boksic Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδια ποιο ειναι το προγραμμα που συμπιεζουμε ταινιες για να περασουμε μεσα? καποιος που να ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εχω βρει στο forum πως καλιμπραρουμε το touch screen με αγγλικό μενού αλλα όχι πώς γίνετε στο ελληνικό μενού. Ευχαριστώ ΝικοS3 δεν καταλαβαινω που εχεις κολησει φιλε Νικο.. το ιδιο πραγμα ειναι με μονη διαφορα οτι στο αγγλικο τηλεφωνο...τα γραφει στα αγγλικα:lol: Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Καλησπέρα σε όλους. Αρχηγέ :ninja: (Ζαχαράκης εννοείται :)) να προχωρήσω σε εγκατάσταση ή να περιμένω το Ελληνικό σαιτ?:blink: Κυριάκος Κυριακο ειναι στην κριση σου φιλε μου:) το πολυ πολυ να ξαναφλασαρεις οταν βγει η επισημη(ενοω απο την htc ) αν θελεις σωνει και καλα να φλασαρεις κατι δεν δοκιμαζεις κανα ....hspl και καμια cooked rom :lol: Καλέ μου φίλε θα το ήθελα αλλά δεν μπαίνω στον κόπο γιατί είμαι σίγουρος ότι θα το μετανιώσω μετά. Επειδή αυτή η ρομ έχει το ίδιο ρατιο με αυτό που έχω( ELL Radio: 2.06.51.07) και επειδή εμμέσως μου λες να περιμένω οπότε ναι περιμένω. Ευχαριστώ αρχηγέ . Αυτή που έχει βγει είναι η επίσημη, δεν υπάρχει κάτι άλλο να περιμένετε. Είναι η ίδια με αυτή που έχουμε δώσει μερικές μέρες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 καποιος που να ξερει; υπαρχουν δεκαδες εφαρμογες φιλε μου για αυτην την δουλεια! εγω πχ χρησιμοποιω allog mpeg4/to dvd κλπ Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoS3 Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εχω βρει στο forum πως καλιμπραρουμε το touch screen με αγγλικό μενού αλλα όχι πώς γίνετε στο ελληνικό μενού. Ευχαριστώ ΝικοS3 Είναι ακριβώς το ίδιο, όπως γράφει και ο Δημήτρης, αν σε βοηθάω πας όπως σου αναφέρω παρακάτω: Μενού --> Ρυθμίσεις --> Μενού --> Περισσότερα --> Σύστημα --> Οθόνη Νίκος. Παράθεση 00-05 Audi S3 Oettinger...Gone But Not Forgotten 06-14 Porsche 911 C4 Exclusive Sportpack...Absolut Driving Machine!!! 14-... Straight Six Open Top Sliding Machine /// Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Βρήκα έναν καλό οδηγό για εμάς τους νέους σε συνδιασμό με την πρώτη σελίδα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=625919 Τι είναι αυτό ρε παιδιά; Δεν χρειάζεται και flowchart για να φλασάρουμε μια ROM! Εάν το δει κάποιος περισσότερο θα απογοητευτεί παρά θα ενθαρρυνθεί για να προχωρήσει τη διαδικασία. Τα πράγματα είναι απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Εχω βρει στο forum πως καλιμπραρουμε το touch screen με αγγλικό μενού αλλα όχι πώς γίνετε στο ελληνικό μενού. Ευχαριστώ ΝικοS3 Το αντίστοιχο Ελληνικό: Έναρξη/ρυθμίσεις/μενού/περισσότερα/σύστημα/οθόνη/στοίχιση. Τώρα αν έχει νόημα σε αυτήν την οθόνη δεν ξέρω:) Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδια ποιο ειναι το προγραμμα που συμπιεζουμε ταινιες για να περασουμε μεσα? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478050 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikogre Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Το αντίστοιχο Ελληνικό: Έναρξη/ρυθμίσεις/μενού/περισσότερα/σύστημα/οθόνη/στοίχιση. Τώρα αν έχει νόημα σε αυτήν την οθόνη δεν ξέρω:) Ευχαριστώ. Πάντως εχεις δίκαιο. Δεν έχει και πολύ νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 3, 2010 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Παιδιά, δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά το γερμανικό site της HTC έχει την ελληνική ROM 1.66.482.1 Την κατέβασα αλλά δεν την πέρασα ακόμη γιατί δεν έχω τον χρόνο να την στήσω. http://www.htc.com/de/SupportDownload.aspx?p_id=297&cat=2&dl_id=863 Νίκος. Για όποιον θέλει να την κατεβάσει και δεν έχει ελληνική συσκευή, μπορεί με το Serial: HT9BMNW00059. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apozafeir Δημ. February 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2010 Για όποιον θέλει να την κατεβάσει και δεν έχει ελληνική συσκευή, μπορεί με το Serial: HT9BMNW00059. Ανακάλυψα οτι δεν μου ανοίγει τα mms μηνύματα με αυτή την ρομ, με την προηγούμενη επίσημη δεν δοκίμασα, την άλλαξα κατευθείαν. Παράθεση Αποστόλης [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts