ximikos_fil Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Kαλως σας βρισκω!Η παρεα σας ειναι πολυ καλη και ακρως κατατοπιστικη σχετικα με το HD2!Απεκτησα ενα leo εδω και 10 μερες και εχω να πω οτι το κινητο πραγματικα δεν παιζεται!Το προηγουμενο κινητο μου ηταν iphone και πιστευα οτι δυσκολα θα το αλλαζα....Τελικα με to leo τιποτα δεν ηταν δυσκολο!!!!Θελω να σας κανω μια ερωτηση:τα κουμπια του ψιλοκουνιουνται ή το δικο μου εχει προβλημα???Επισης το κουμπι power μηπως πατιεται λιγο πιο βαθια απο τα υπολοιπα??Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!:D Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odysseas1 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Εάν θα διαβάσεις στο πρώτο post, για να έχεις ελληνική την μπάρα των επαφών του HTC Sense πρέπει να έχεις κάνει ελληνικό το manila αλλά και να έχεις εγκαταστήσει το σχετικό αρχειάκι. Τα έχεις κάνει και τα δύο και δεν σου δουλεύει; athanaso77, σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Βασικά μόλις γυρίσω το manila σε ελληνικά (από το registry εννοώ), τότε η μπάρα των επαφών του manila γίνεται ελληνικά, ακόμα και δίχως το access... To θέμα είναι ότι έτσι γίνονται όλα τα μενού του manila πάλι Ελληνικά. Αναρωτιόμουν αν είναι δυνατόν να έχεις αγγλικό Manila με ελληνική μπάρα στις επαφές του Manila? Επίσης να ενημερώσω όσους έχουν την Ελληνική rom ότι με την νέα έκδοση 1.48.482.4 λύνεται το θέμα με τα κενά σε μεγάλα sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Back up προηγούμενης ROM να υποθέσω ότι δεν βάζω στην επόμενη... έτσι; :O Αν προχωρήσω σε καινούρια ROM το Ndrive (πρόγραμμα πλοήγησης, δώρο της Vodafone) το χάνω; Θα βλέπει το HD2 μου σαν καινούρια συσκευή μετά την καινούρια ROM; Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christav Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Πρόσεξα την εξής ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΑ: Στο "περισσότερες πληροφορίες" όλων των επαφών, στο tab "σημειώσεις" οι ελληνικού χαρακτήρες έχουν αντικατασταθεί με διάφορα σηματάκια. σημειώνω πως οι επαφές μπήκαν στο κινητό μεσω as. Στο παλιό μου cruise αλλά και στο omnia2 δεν είχα τέτοιο προβλημα Μήπως έχει κάποιος καμία λύση? Σε μένα δεν ισχύει αυτό. Τα Ελληνικά βγαίνουν μια χαρά. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι τώρα πρέπει να προβούμε σε περισσότερες κινήσεις για να δούμε τις σημειώσεις κάποιας επαφής σε σχέση με παλαιότερα WM. Παράθεση クリストス.....Χρήστος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 αν μπορει καποιος να βοηθησει και εμενα σχετικα με τα κουμπια?????pleaseeeeeeeeeeeeeeeee............................. Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Σε μένα δεν ισχύει αυτό. Τα Ελληνικά βγαίνουν μια χαρά. Αυτό που με ενοχλεί είναι οτι τώρα πρέπει να προβούμε σε περισσότερες κινήσεις για να δούμε τις σημειώσεις κάποιας επαφής σε σχέση με παλαιότερα WM. ΟΠΑ!!! Στις σημειώσεις των επαφών βλέπεις κανονικά ελληνικά??????? :blink: τότε τι στην ευχή έχει πάθει το δικό μου? η πλάκα είναι ότι τις αντίστοιχες επαφές του outlook τις βλέπω κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Back up προηγούμενης ROM να υποθέσω ότι δεν βάζω στην επόμενη... έτσι; :O Αν προχωρήσω σε καινούρια ROM το Ndrive (πρόγραμμα πλοήγησης, δώρο της Vodafone) το χάνω; Θα βλέπει το HD2 μου σαν καινούρια συσκευή μετά την καινούρια ROM; Τιποτα δε χάνεις απλά αντέγραψε τα αρχεία που έχει η κάρτα σου στο PC σου και όταν τελειώσεις με τη rom τα ξαναπερνάς πίσω. Το πρόβλημα με την πόλη στο καιρό το έχει κανας άλλος? Εμένα μου βγάζει για πόλη την Αρτέμιδα (δηλ Λούτσα) και ούτε έχω πάει καθόλου από εκεί, του έχω περάσει και Αθήνα αλλά αυτό εκεί μου σπάει τα νεύρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Πρόσεξα την εξής ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑΡΑ: Στο "περισσότερες πληροφορίες" όλων των επαφών, στο tab "σημειώσεις" οι ελληνικού χαρακτήρες έχουν αντικατασταθεί με διάφορα σηματάκια. σημειώνω πως οι επαφές μπήκαν στο κινητό μεσω as. Στο παλιό μου cruise αλλά και στο omnia2 δεν είχα τέτοιο προβλημα Μήπως έχει κάποιος καμία λύση? Έχεις αλλάξει τα regional settings σε greek; Το πρόβλημα με την πόλη στο καιρό το έχει κανας άλλος? Εμένα μου βγάζει για πόλη την Αρτέμιδα (δηλ Λούτσα) και ούτε έχω πάει καθόλου από εκεί, του έχω περάσει και Αθήνα αλλά αυτό εκεί μου σπάει τα νεύρα. Αυτό μάλλον θα σου το βγάζει λόγω του My Location. Αγνόησε το επιλέγοντας την πόλη της επιλογής σου. Θελω να σας κανω μια ερωτηση:τα κουμπια του ψιλοκουνιουνται ή το δικο μου εχει προβλημα???Επισης το κουμπι power μηπως πατιεται λιγο πιο βαθια απο τα υπολοιπα??Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!:D Μην αγχώνεσαι, έτσι είναι σε όλους. Τα κουμπιά αποδοχής και απόρριψης κλήσης πατιούνται ελαφρώς βαθύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 οταν βλεπω video στο youtube η μνημη στον αποθηκευτικο χωρο μειωνεται..πωσ μπορουμε να αλλαξουμε την θεση οπου αποθηκευονται τα δεδομενα και να τα βαλουμε στη storage card???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 το θέμα του ημερολογίου έχει αρχίσει και γίνεται πολύ σπαστικό:mad: σήμερα με πήρανε τηλέφωνο για να με ξυπνήσουνε να πάω στη δουλειά. όταν είδα το τηλέφωνο ήταν μια μέρα πίσω και 2 ώρες μπροστά:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 σε ευχαριστω πολυ athanasos77!και ειλικρινα φοβηθηκα οτι ηταν ελαττωμα!ευχαριστω και παλι! Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 σήμερα με πήρανε τηλέφωνο για να με ξυπνήσουνε να πάω στη δουλειά. Βάλε ένα third-party ξυπνητήρι για να ξυπνάς στην ώρα σου. Χρόνια τώρα συνιστώ το pTravelAlarm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Βάλε ένα third-party ξυπνητήρι για να ξυπνάς στην ώρα σου. Χρόνια τώρα συνιστώ το pTravelAlarm. με το μονο ξυπνητηρι που ξυπναω...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAMDAMI Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Βάλε ένα third-party ξυπνητήρι για να ξυπνάς στην ώρα σου. Χρόνια τώρα συνιστώ το pTravelAlarm. Και το Galarm είναι πολύ καλό και στο είχαν προτείνει και πιο πάνω...με το μαμα ξυπνητήρι...απλα δεν πάς πουθενά στην ώρα σου! Παράθεση Λεωνίδας! www.egossip.gr Για όλα τα Gossip! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Έχεις αλλάξει τα regional settings σε greek; Από Πλαίσιο αγορασμένο, greek/ΕΛΛΑΔΑ. Καμιά αλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
starmanwarz Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Καλα ειναι δυνατον σε μια συσκευη των 700€ να μην δουλευει το ξυπνητηρι??Η HTC εχει πολλααααα bugs να διορθωσει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 σε ευχαριστω πολυ athanasos77!και ειλικρινα φοβηθηκα οτι ηταν ελαττωμα!ευχαριστω και παλι! σήμερα το πρωί επισκέφτηκα την ace στην αγια παρασκευή για αυτό ακριβώς το λόγο. το πήρε η κοπέλα στην υποδοχή και επέστρεψε με 2 συσκευές. η μια ήταν του προισταμενου άγγλου(απ ότι μου είπε)και μου έδειξε οτι και αυτή ήταν έτσι με τα κουμπάκια. τελικα δεν είναι πρόβλημα συσκευής όπως νόμιζα και εγώ:happy: οποτε μη τρελαίνεσαι μια χαρά είναι το τηλέφωνο σου:) Βάλε ένα third-party ξυπνητήρι για να ξυπνάς στην ώρα σου. Χρόνια τώρα συνιστώ το pTravelAlarm. αυτό έχω εδώ και χροοοοονια αλλα λόγο του ότι αλλάζει ημερομηνία και ώρα χτυπάει στη λάθος ώρα:wacko: edit: sorry για τα 2 post πάτησα πολλαπλή αλλα δεν ξέρω τι έγινε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Από Πλαίσιο αγορασμένο, greek/ΕΛΛΑΔΑ. Καμιά αλλη ιδέα? Hard reset. Και το Galarm είναι πολύ καλό και στο είχαν προτείνει και πιο πάνω...με το μαμα ξυπνητήρι...απλα δεν πάς πουθενά στην ώρα σου! Ποια έκδοση έχεις; Εάν δεν το έχεις πληρώσει δεν έχεις πρόβλημα με την full έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 ευχαριστω πολυ KOSTASKELLAS Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirkonsta Δημ. December 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2009 Hard reset. Πόσο μισώ αυτές τις λέξεις :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_KOSTASKELLAS_ Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 ευχαριστω πολυ KOSTASKELLAS :) αυτό που παρατήρησα μόλις τώρα είναι ότι αλλάζει ώρα και ημερα όταν κάνει σύνδεση στο internet έχω βάλει το cab disable current location αλλα δυστυχώς τιποτα. ενώ ορίζω εγώ μια πολη αυτό ξαναγυρνάει ''στη θέση μου'' με αποτέλεσμα να αλλάζει η ώρα και η μέρα:wacko::( καμια ιδεα??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoX Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Hints AND Tips Απενεργοποίηση Ανεπιθύμητων Εικόνων στο Αλμπουμ Με το κόλπο αυτό δεν φαίνονται στο άλμπουμ οι φωτογραφίες από φακέλους που βρίσκονται στο storage card , ή και αλλού. Το πρόβλημα προέκειψε όταν περνούσα εικόνες στις επαφες και εμφανιζε τους φακέλους με τις εικόνες από το iGo , destinator , Ndrive κτλ. Διαδικασία με έναν Registry Editor , πχ PHM Registry Editor πάμε HKEY_LOCAL_MACHINE HTC HTCAlbum Ignored και κάνουμε NEW STRING VALUE παράδειγμα έχουμε το iGO8 στο root του Storage Card τότε κάνουμε NEW STRING VALUE με Value name iGO8 και Value Data \Storage Card\iGO8 έτσι θα πάρει και όλα τα subfolders μεσα στον iGO8 φάκελο σώζουμε και σοφτ ρεσετ ΕΤΟΙΜΟΙ !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPERI Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 :) αυτό που παρατήρησα μόλις τώρα είναι ότι αλλάζει ώρα και ημερα όταν κάνει σύνδεση στο internet έχω βάλει το cab disable current location αλλα δυστυχώς τιποτα. ενώ ορίζω εγώ μια πολη αυτό ξαναγυρνάει ''στη θέση μου'' με αποτέλεσμα να αλλάζει η ώρα και η μέρα:wacko::( καμια ιδεα??? Aπό ότι βλέπω και μένα μου αλλάζει την πόλη και πάει στο my Location από μόνο του αλλά δεν αλλάζει ούτε η ώρα ούτε η μέρα. Αφου ούτως η άλλως τα δεδομένα της ημερομηνίας αλλά και της ώρας είναι ίδια οποιαδήποτε ελληνική πόλη και αν δείχνει. Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει στην συσκευή σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Κατι ξερεις εσυ και δε μας το λες......:ninja: Μπα, τιποτα προς το παρον. Τεστ ROM με 7αρια αργει ακομα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 17, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2009 Μπα, τιποτα προς το παρον. Τεστ ROM με 7αρια αργει ακομα... :worry: Είναι νωρίς ακόμα για να συζητάμε κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts