sv2bzq Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Όπως το είπε δηλαδή ο forisp2004 δεν δουλεύει;; Αλήθεια, το BsB Tweaks το έχει δοκιμάσει κανείς; Άξίζει να το βάλουμε; Γεια σας και από εμένα . Παιδιά δουλεύει μια χαρά σε εμένα αλλά με κάρτα COSMOTE δεν ξέρω εάν πεζη κάποιο ρόλο. εγώ θέλω να ρωτήσω που βάζουμε τα στοιχεία μας ( OWNER NAME ). Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Απ'το κακό στο χειρότερο.... Προχθές δεν μου συνδεόταν με το εργοστασιακό bluetooth του αυτοκινήτου και τώρα δεν συνδέεται-συγχρονίζεται με τον Η/Υ.... Ουφφφ!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 εγώ θέλω να ρωτήσω που βάζουμε τα στοιχεία μας ( OWNER NAME ). 5. Enable Hidden Owner Info in Settings\Personal Folder Go to HKLM\ControlPanel\Owner and change Hide from 1 to 0 and then reset. You can now enter your name you want to register old apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έκανα restart στον Η/Υ και soft reset στο Leo και ακόμη να καταφέρω να τα συγχρονίσω... Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα! Τι μπορεί να φταίει; Edit: Τελικά ήταν το Zonealarm Που μου έκανε την ζημιά!!! Γκρρρρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lan Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Το δικό μου Leo ενώ συνδέεται μια χαρά με το εργοστασιακό Blue tooth του αυτοκινήτου μου, αρνιέται πεισματικά να ενεργοποιήσει(!) το blue tooth όταν του το ζητήσω... Μετά από soft reset το ανοίγει κανονικά. Τις πταίει;;; Υ.Γ.: Να το αφήνω ενεργοποιημένο συνεχώς ούτε λόγος με την μπαταριούλα, που την τελειώνω 1 φορά την μέρα ;) Παράθεση The HD2 has no limits. It's middle name is INFINITE! P800, P990i, P1, LEO(!), Sensation, Lg Nexus4, Lg Nexus5, One M8(!), Z5_6853 Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Έκανα restart στον Η/Υ και soft reset στο Leo και ακόμη να καταφέρω να τα συγχρονίσω... Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα! Τι μπορεί να φταίει; Edit: Τελικά ήταν το Zonealarm Που μου έκανε την ζημιά!!! Γκρρρρ... Χαζή ερώτηση αλλά μήπως έχεις επιλέξει στο κινητό, άλλη επιλογή εκτός του active sync ??? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 To Resco Explorer στην κάρτα ή στην συσκευή το εγκαθιστούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2bzq Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 5. Enable Hidden Owner Info in Settings\Personal Folder Go to HKLM\ControlPanel\Owner and change Hide from 1 to 0 and then reset. You can now enter your name you want to register old apps. Σε ευχαριστώ πολύ ... Παράθεση SV2BZQ GEORGE FOLTOPOULOS htpp://www.sv2bzq.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Παιδιά αυτό το ρολόι είναι συμβατό με το Leo? http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=157770 αυτό ρε παιδιά το ξέρει κανείς? Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Εβαλα το Vovichek_Jamrecords 16 TT UPDATED.cab για 4 x 4 quicklinks αντί των 3 x 3 και δεν μπορώ να κάνω remove σε κάποιο quicklink. Ενώ πάω κανονικά menu--> remove quick links φαίνεται ότι το αφαιρεί αλλά αυτό παραμένει στη θέση του. Είναι κάποιο bug που έχει αναφερθεί; Υπάρχει άλλος τρόπος αφαίρεσης εκτός από απεγκατάσταση και ξαναεγκατάσταση του Vovichek_Jamrecords 16 TT UPDATED.cab; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 αυτό ρε παιδιά το ξέρει κανείς? Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=362218 δεν ξέρω αν σου κάνει αυτό, τυχαία είχα πέσει πάνω του παλαιότερα Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommacgr Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Για σας κ απο εμενα. Ρε παλικαρια εχω αγγλικο HD2 και ακολουθω τα βηματα κατα γραμμα για να βαλω την ελληνικη ρομ . Μετα το 5 βημα κανω restart και μου πεταει μυνημα οτι πρεπει να φορμαρω την κάρτα ξανα. Μια λυση παλικαρια.............please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
F_i_L Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Να ρωτήσω κάτι: Η μπαταρία του κινητού πόσες μέρες κρατάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Για σας κ απο εμενα. Ρε παλικαρια εχω αγγλικο HD2 και ακολουθω τα βηματα κατα γραμμα για να βαλω την ελληνικη ρομ . Μετα το 5 βημα κανω restart και μου πεταει μυνημα οτι πρεπει να φορμαρω την κάρτα ξανα. Μια λυση παλικαρια.............please Κάποια από τα προηγούμενα βήματα δεν έχει γίνει σωστά, πρόσεξε στο σημείο με τους δίσκους και τις κάρτες στον υπολογιστή (HxD> Extras> Open disks>)! Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 To Resco Explorer στην κάρτα ή στην συσκευή το εγκαθιστούμε; Όπου θέλεις. Και στην κάρτα μνήμης άφοβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros_87 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 ρε παιδια εχει δοκιμασει κανεις το NDrive; εγω που το δοκιμασα εκανε σηνεχος αναπρογραματισμο ποριας για να παω απο αγ δημητριο χαλανδι μου εκανε 1 ωρα διαδρομη θελω να κουσω εντιποσης για το NDrive !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Για δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=362218 δεν ξέρω αν σου κάνει αυτό, τυχαία είχα πέσει πάνω του παλαιότερα ευχαριστώ φίλε μου... καλύτερο από αυτό που ζητούσα... Παράθεση My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 Η HTC κάνει αργά αλλά σταθερά βελτιώσεις στην απόδοση του HD2 από rom σε rom!!! Δείτε: http://pocketnow.com/thought/htc-improving-the-hd2-rom-by-rom?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pocketnow+%28pocketnow.com%29 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 καθε αναβαθμιση της ρομ σημαινει απωλεια των εγκατεστημενων προγραμματων?γιαιτ αν ειναι ετσι μονο σε major αναβαθμισεις αξιζει ο κοπος Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. December 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 καθε αναβαθμιση της ρομ σημαινει απωλεια των εγκατεστημενων προγραμματων?γιαιτ αν ειναι ετσι μονο σε major αναβαθμισεις αξιζει ο κοπος Ακριβώς, αν αναβαθμίσεις χάνονται τα πάντα από τη συσκευή σου! Από 'κει και πέρα είναι καθαρά δικό σου θέμα πότε θα αναβαθμίσεις! ;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 14, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2009 καθε αναβαθμιση της ρομ σημαινει απωλεια των εγκατεστημενων προγραμματων?γιαιτ αν ειναι ετσι μονο σε major αναβαθμισεις αξιζει ο κοπος Δεν είναι απλά αναβαθμίσεις πρόκειται για καινούργιες rom, που πάντα αξίζει να περνάς στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Οκ, λυθηκε και το τελευταιο αξιο λογου (κατ'εμε) bug της συσκευης (sms delay): http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=812&news_id=407 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 15, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Τουλάχιστον οι αντιδράσεις τις εταιρίας στα ομολογουμένως λιγοστά bugs της συσκευής είναι ικανοποιητικά γρήγορες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Οκ, λυθηκε και το τελευταιο αξιο λογου (κατ'εμε) bug της συσκευης (sms delay): http://www.htc.com/europe/SupportViewNews.aspx?dl_id=812&news_id=407 Να'σαι καλά φίλε μου, ευχαριστούμε για την ενημέρωση και καλή σου μέρα.:) Οντως ήταν ενοχλητικό να πρέπει να πατάς συνέχεια το enter. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. December 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2009 Καλημέρα, στο pro και στο diamond μέσω του diamond tweak μπορούσα να ρυθμίσω το wlan να μένει ανοιχτό ακόμα καί όταν η συσκεύη έπεφτε σε standby. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο να το πετύχω αυτό στο Hd ? Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts