GreatLorens Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 και το κουπόνι που θα το βρω ? Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 και το κουπόνι που θα το βρω ? Δες στην υπογραφη του miky7 εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2984029#post2984029 τον οποιο και ευχαριστουμε :lol: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Όσο το βλέπω τόσο πιο πολύ μου αρέσει......και ας είναι και λίγο μεγαλούτσικο σε σχέση με το Omnia I που έχω τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreatLorens Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Εγω τελικά έκανα την παραγγελία απο Expasnsys τώρα θα δουμε αν και πότε θα το παραλάβω. αντε να γινουμε πολοι να έχουμε να λέμε Παράθεση Goodbye Nexus --Welcome Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Εγω τελικά έκανα την παραγγελία απο Expasnsys τώρα θα δουμε αν και πότε θα το παραλάβω. αντε να γινουμε πολοι να έχουμε να λέμε Καλορίζικο φίλε μου! Και εγώ έτοιμος είμαι να το πάρω αλλά 3 πράγματα με φοβίζουν...μπαταρία, φωτεινότητα οθόνης και μέγεθος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 η μπαταρία αλλάζει με μεγαλύτερη. ο φωτεινότητα είναι εντάξει. σε σχέση με το omnia 2 απλώς δεν είναι τόσο φωτεινό. το μέγεθος είναι το μόνο σου πρόβλημα Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 η μπαταρία αλλάζει με μεγαλύτερη. ο φωτεινότητα είναι εντάξει. σε σχέση με το omnia 2 απλώς δεν είναι τόσο φωτεινό. το μέγεθος είναι το μόνο σου πρόβλημα Δεν πρόλαβε να βγει καλά καλά το κινητό και βγήκε μπαταρία? Το μέγεθος φοβάμαι και εγώ! Είναι σαν το Mio P560 που έχω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Δεν πρόλαβε να βγει καλά καλά το κινητό και βγήκε μπαταρία? Το μέγεθος φοβάμαι και εγώ! Είναι σαν το Mio P560 που έχω! Παίζει ρόλο και το πάχος.... σε σχέση με το 560 είναι το μισό! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Παίζει ρόλο και το πάχος.... σε σχέση με το 560 είναι το μισό! :) Σε αυτό έχεις δίκιο! Αλλά σε όποιο βίντεο και να δώ δεν φαίνεται και κανα τέρας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Σε αυτό έχεις δίκιο! Αλλά σε όποιο βίντεο και να δώ δεν φαίνεται και κανα τέρας! Σε σχέση με τα Omnia, Omnia II & HD2 που είχα το τελευταίο 6μήνο η διαφορά εστιάζεται περισσότερο στο βάρος της συσκευής, αυτή είναι που κάνει την αίσθηση, παρά το μέγεθος το οποίο και δεν απέχει και πολύ! Επίσης είναι και τι έχεις συνηθίσει! Άλλος το θέλει να είναι στιβαρό στο χέρι του και άλλος να είναι πούπουλο! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Σε σχέση με τα Omnia, Omnia II & HD2 που είχα το τελευταίο 6μήνο η διαφορά εστιάζεται περισσότερο στο βάρος της συσκευής, αυτή είναι που κάνει την αίσθηση, παρά το μέγεθος το οποίο και δεν απέχει και πολύ! Επίσης είναι και τι έχεις συνηθίσει! Άλλος το θέλει να είναι στιβαρό στο χέρι του και άλλος να είναι πούπουλο! :) Αλήθεια, τί βάρος έχει η κάθε συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Αλήθεια, τί βάρος έχει η κάθε συσκευή? HD2 157 gr HD 146 gr D2 117 gr Omnia II 129 gr Omnia 122 gr Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gemarkor Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 HD2 157 gr HD 146 gr D2 117 gr Omnia II 129 gr Omnia 122 gr "Ζυγίζει" λίγο το HD2.....Για "όπλο" καλό είναι.......:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Μερικά ενδιαφέροντα benchmarks σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό... http://pocketnow.com/review/htc-hd2?p=4 Γιατί μας πληγώνεις?.... Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Γιατί μας πληγώνεις?.... Για να παρεις Βαγγελη. Τι περιμενεις ? Αντε, αφου το ειδες και απο κοντα. Αν δεν σε ικανοποιει και το HD2, τοτε τι αλλο να πω :worry: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Για sms 160 χαρακτήρων από το default πληκτρολόγιο της htc κάντε click Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Για sms 160 χαρακτήρων από το default πληκτρολόγιο της htc κάντε click Μπράβο φίλε, πολύ καλή δουλειά σε ευχαριστούμε πολύ! :) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatalus Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Πολυ ομορφα! Να δουμε το ιδιο τωρα και στο πληκτρολογιο του tsipistri... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Πολυ ομορφα! Να δουμε το ιδιο τωρα και στο πληκτρολογιο του tsipistri... Το έχω ξαναπεί είναι γραμμένο και στο thread που έχω κάνει το release. Ένα είναι το πληκτρολόγιο και είναι προεγκατεστημένο. Το πρόβλημα είναι πως χρησιμοποιούσε λίγο διαφορετικά images από τα images του αγγλικού και τα images αυτά λείπουν από τη rom. Το cab του tsipistri περιέχει τα images που έλειπαν. Το cab το δικό μου έχει αλλάξει τα αρχεία που ζητούσαν τα images που έλειπαν ώστε να χρησιμοποιούνται τα images του αγγλικού πληκτρολογίου. Από εκεί και πέρα το πλεονέκτημα με αυτή τη μέθοδο είναι 1) Μικρότερο μέγεθος 2) Φορτώνει λιγότερα αρχεία στη ram 3) Επιτρέπει να κάνεις τροποποιήσεις, όπως αυτή με το sms Από εκεί και πέρα αν θέλετε άλλα images μπορείτε να πάρετε τα ήδη υπάρχοντα, να τα κάνετε edit όπως επιθυμείτε (ακόμα και προσθέτοντας επιπλέον κουμπιά) και να μου τα δώσετε ώστε να τα συμπεριλάβω στο release (με μια μικρή τροποποίηση στα xml files). Μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και skins με χρώματα κτλ, αλλά εγώ δεν έχω χρόνο να κάνω αυτή τη δουλειά. Σε όποιον αρέσει η γραφιστική μπορεί να δοκιμάσει και να συνεισφέρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipistri Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 1 Ελληνικο Αγγλικο διορθωμενο http://rapidshare.com/files/308925733/GR-EN_HD2_KEYBOARD.cab 2 Ελληνικο Αγγλικο και sms 1600 στη 1η σελιδα των συμβολων http://rapidshare.com/files/309387499/GR-EN_HD2_KEYBOARD_160.cab ΤΑ XML αρχεια για τη σελιδα των συμβολων ειναι του kplr δοκιμαστε τα ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ SOFT RESET META ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Πολύ καλή δουλειά και από τους δύο. :rolleyes: @tsipistri: Το πρώτο post ενημερώθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Για να παρεις Βαγγελη. Τι περιμενεις ? Αντε, αφου το ειδες και απο κοντα. Αν δεν σε ικανοποιει και το HD2, τοτε τι αλλο να πω :worry: Εκπληκτικό Κωνσταντίνε και στα χέρια του "ατόμου" (odytsak), σε συνδυασμό με το περιβάλλον "Έκτη Αίσθηση", managing directory γαρ, μεγαλοπρεπές. Όμως δε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να τρέξει το ArcPad (η κυρίαρχη εφαρμογή μου) που απαιτεί οπωσδήποτε στυλό. Οπότε Acer F1 ή OMNIA II. Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipistri Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Και για οποιον θελει το cyberon voice speed dial και να το αντιστοιχισει στο Hold send κουμπι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=584396 ποστ Νο 4 kai 7 ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ SOFT RESET META ΑΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fatalus Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι δε δουλευει το ελληνικο Τ9 με αυτον τον τροπο. Μικρο το κακο αλλα αμα βρεθει τροπος να λυθει κι αυτο, τοτε το θεμα εχει ληξει οριστικα!! Συγχαρητηρια παντως για την εως τωρα δουλεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 19, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 2 Ελληνικο Αγγλικο και sms 1600 στη 1η σελιδα των συμβολων Θα μπορούσε αντί να προστεθούν τα ελληνικά για sms στο πλήκτρο των συμβόλων 12#, να μπουν σαν τρίτη επιλογή στο πλήκτρο EN / GR / GR-SMS (για παράδειγμα) και αυτό και στα τρία πληκτρολόγια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts