EchiDNA Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Και 2 ακόμα πολύ όμορφες taskbars: http://7hpqaq.bay.livefilestore.com/y1pJdQjoh1b5cECEeIeVcOw9HENsNTjvBgOkuCmYUkm17ciNUpXIGK1VSCQPNEB_uInEGJPAhNFzKzaeLsch6LmpJ7PQSDxkpcy/Color-Icons-Snapshot.png http://7hpqaq.bay.livefilestore.com/y1pBnrKVFkGutxNX0JbWSaKsPsHTmS5uSNLGsQqYeSHX6NRoBnvc7_M9UyWFif4-vmufQ7RI4FeIzej7PSfWXe02y5tqxXrUEX-/Black-Metal-Icons-Snapshot.png Download Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Να ρωτας οποτε θες! γιαυτο ειμαστε ολοι εδω! Ασε που μας χρειαζονται γυναικειες παρουσιες, γιατι το thread τεινει να βρωμαει μπυρα και λαδι μηχανης! :lol: Να 'σαι καλά!:p Πήρα λίγο τα πάνω μου... Θα μου πείτε όμως πότε θα παραλάβω; Μου είπαν ότι μου το στείλανε σήμερα με DHL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Εγω θελω ρε παιδια την μπαρα που υπαρχει στο πρωτο ποστ αλλα αντι για το αθλιο εικονιδιο της HTC το σταρτ μενου να εχει το κλασικο. Υπαρχει τετοιο cab? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Να 'σαι καλά!:p Πήρα λίγο τα πάνω μου... Θα μου πείτε όμως πότε θα παραλάβω; Μου είπαν ότι μου το στείλανε σήμερα με DHL. Απο που εχεις παραγγειλει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maraki_sse Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Απο που εχεις παραγγειλει? Expansys .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Expansys .... Λογικα θα σου εχει ερθει mail με τον εντοπισμο της παραγγελιας σου αλλα και tracking της DHL. Για ριξε μια ματια. Επισης νομιζω οτι για Αθηνα και Θεσσαλονικη κανουν ια μερα αφου παραγγειλεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Εγω θελω ρε παιδια την μπαρα που υπαρχει στο πρωτο ποστ αλλα αντι για το αθλιο εικονιδιο της HTC το σταρτ μενου να εχει το κλασικο. Υπαρχει τετοιο cab? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=522080 (Προστέθηκε στο πρώτο post) Οι δοκιμές με δικής σας ευθύνη όμως αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα από μεριά μου να δοκιμαστούν στο HD2. Το συγκεκριμένο που έχω βάλει στο πρώτο post όμως, για να είναι εκεί... έχει δοκιμαστεί. Kαι αν θέλει κάποιος να έχει αγγλικά μενού στο κινητό αλλά ελληνική μπάρα στο Manila δεν γίνεται? Προς το παρόν... όχι. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μάλιστα...άρα μέχρι να γίνει το γυρνάω στα ελληνικά (μπλιαχ!!!) και μετά βλέπουμε...thanks athanaso! Ερώτηση....Resco Explorer 2008 v7.05 είναι η τελευταία που βρίσκω...παίζει καλά σε WVGA???? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο να βάλω που παίζει σίγουρα και καλά? (προφανώς να μπορώ να κάνω edit και τη registry έτσι..) Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geob79 Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post, αλλά το ηχείο του HD2 που έχω δημιουργεί παράσιτα σε υψηλή ένταση φωνής (δηλαδή όταν ο συνομιλητής μιλήσει λίγο πιο δυνατά) ενώ δεν το κάνει όταν παίζει μουσική...έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;; Μάλλον θα το πάω στην ACE και βλέπουμε...Καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiborakos Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ποιό νομίζεται ότι είναι το "value" της συσκευής? Ήτοι, πια θα ήταν μία "δίκαιη" τιμή? (ie Plaisio 699, Handtec 550 etc μεγάλες διακυμάνσεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ερώτηση....Resco Explorer 2008 v7.05 είναι η τελευταία που βρίσκω...παίζει καλά σε WVGA???? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο να βάλω που παίζει σίγουρα και καλά? (προφανώς να μπορώ να κάνω edit και τη registry έτσι..) Μια χαρά παίζει η έκδοση 7.05 (αυτή είναι η τελευταία) και έχει και registry editor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 To sipchange (εγκατεστημένο στο κινητό και όχι στο storage) μου βγάζει και εμένα πρόβλημα...... ότι και του φίλου πιο πριν...μόνο που ακόμη και αν γράψω dont send δεν μου παίζει μετά και θέλει να το σηκώσω manually το keyboard.... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μάγκες οσοι αγοράσατε το HD2 βιαστήκατε, δε λέω καλό είναι αλλα μπροστά σε αυτο το θηριο το Diamond3 δεν πιάνει τιποτα.Πάλι οσοι δεν το αγοράσατε είστε τυχεροί γιατί στις 27 Δεκεμβρίου θα το έχετε στα Χέρια σας. Πολλοι μπορει να μην το πιστέυετε όπως και εγώ στην αρχή, αλλα μετά απο καναδύο τηλεφωνήματα σε φιλους που ασχολούνται είπαν πως θα βγεί και θα το πάρουν στην βετα εκδοση για να το δοκιμάσουνε. Το μόνο λάθος που κάνει ο τύπος είναι η ανάλυση αλλα η ΗΤC την εκανε ίδια με του HD2.Εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα το αγοράσω. Οσοι θέλετε να δείτε πληροφορίες καντε κλικ εδώ http://htcdevs.nstars.org/forum-f1/topic-t1.htm#1.Περιμένω σχόλεια.Ευχαριστώ! Σε παγκόσμια αποκλειστικότητα.. Κάποιοι θα κάνουν σχόλιο και κάποιοι πρέπει να πάνε σχολείο.. Σου απαντήσαμε όταν έφτιαξες το forum και σχεδίασες το καινούριο μοντέλο. Προφανώς διάβασες τις απαντήσεις και κατάλαβες ότι το φούσκωσες τόσο το θέμα με προδιαγραφές που δεν υποστηρίζονται από το OS, οπότε αποφάσισες να το διορθώσεις τώρα.. Αν θέλεις να αγοράσεις το hd2 μπορείς να επισκεφτείς ενδεικτικά κάποιο από τα παρακάτω sites. http://www.expansys.com.gr/d.aspx?i=188868&partner=banner&se=1851 http://www.handtec.co.uk/product.php/2463/htc-hd-2---hd2-- http://www.clove.co.uk/viewProduct.aspx?manufacturer=HTC&item=HTCHD2&product=8BD3543E-20C2-425E-AE08-49CDE8188D62 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-HD2-99HJY011-00.htm Το να διαδίδεις @@@@@ με την ελπίδα να βρεθούν κορόιδα και να αρχίσουν να πουλάνε δε σε τιμάει ιδιαιτέρως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Δημήτρη, κατάφερες να δουλέψει το Vito Audio Notes, με τις ρυθμίσεις στη registry που κάναμε στα 6.1 δεν έχω καταφέρει να ακούω το συνομιλητή? θα το κοιταξω μιας κ δεν εχω προλαβει με τα τοσα τερτιπια που μου κανει το τηλ... θελει δουλεια πολυ κ αργει το hspl ακομη.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Nομίζω σβήστηκαν κάποια ποστς από το thread αδικαιολόγητα???? Ερώτηση....... υπάρχει ρύθμιση ή πρόγραμμα που να μπορεί να ρυθμίσει το WiFi access να υπερέχει σε priority του GPRS???? Δηλ. όταν είναι και τα δύο ΟΝ να τραβάει από WiFi??? Ευχαριστώ! Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Το είχα αναφέρει και σε προηγούμενο post, αλλά το ηχείο του HD2 που έχω δημιουργεί παράσιτα σε υψηλή ένταση φωνής (δηλαδή όταν ο συνομιλητής μιλήσει λίγο πιο δυνατά) ενώ δεν το κάνει όταν παίζει μουσική...έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;;; Μάλλον θα το πάω στην ACE και βλέπουμε...Καμιά ιδέα;; Αν θέλεις τη γνώμη μου, μην μπλέκεις, εκτός αν σε ενοχλεί πολύ. Πάντα το in call speaker της htc το ίδιο πρόβλημα έχει. Σχεδόν πάντα βγαίνει κάποιο rom upgrade που το διορθώνει λίγο. Προφανώς χρησιμοποιούν το ίδιο χαμηλής ποιότητας ηχείο, απλά με το upgrade κατεβάζουν πιιθανόν λίγο την ένταση, κόβουν κάποιες συχνότητες και δεν ακούγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 to αγορασα και εγω... απο handtec ειναι διαθεσιμο αμμεσα αρα το περιμενω. δεν ειναι για μενα ειναι για φιλο μου ομως. :) εντυπωση προκαλει πως δεν ειναι διαθεσιμο παντου αλλα σε καποια συγκεκριμενα καταστηματα. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Για μια ακόμα φορά θα σας παρακαλέσω να μένουμε στο θέμα μας , που δεν είναι άλλο από το HD2,και όχι στις αρλούμπες , όπως λέει και ο φίλος EagerToPhone. Καλό είναι λοιπόν να αγνοούμε τις αρλούμπες ,όπως μας είπε και ο φίλτατος WebViRuS, γιατί ο μόνος σκοπός τους είναι, να χαλάσουν την ωραία συζήτηση που έχουμε στο θέμα. Όσο απαντάτε και όπως απαντάτε ,τους δίνετε "τροφή" . μην ασχολείσαι ρε συ με τέτοια άτομα :) κάνε πως δεν τον βλέπεις Κοινώς ,μην "τσιμπάτε" και απλά χαρείτε το HD2 σας ! Δεν χρειάζεται να κάνω διάλεξη ,ελπίζω να το καταλαβαίνετε.. Ευχαριστώ για την κατανόηση .:bow: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ας μηλισουμε λοιπον για το HD2.....ειναι ευκολο να μου πει καποιος για ποιον λογο ονομαστηκε ετσι η συσκευη? (αυτο πιανει και το πρωτο μοντελο) μια μεγαλη οθονη και μια wvga αναλυση δεν δικαιολογει την ονομασια του προιοντος. Ιδιως οταν το πρωτο μοντελο σερνοτανε σε αναπαραγωγη video ακομη και σχετικα χαμηλης αναλυσης και στο δευτερο ακομη κανενας κατοχος δεν εχει επιβεβαιωσει πως οτι του ριξει θα το αναπαραγαγει καλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 17, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 To sipchange (εγκατεστημένο στο κινητό και όχι στο storage) μου βγάζει και εμένα πρόβλημα...... ότι και του φίλου πιο πριν...μόνο που ακόμη και αν γράψω dont send δεν μου παίζει μετά και θέλει να το σηκώσω manually το keyboard.... Εναλλακτικά έχεις δοκιμάσει το Default_IM_WM5.CAB; Ας μηλισουμε λοιπον για το HD2.....ειναι ευκολο να μου πει καποιος για ποιον λογο ονομαστηκε ετσι η συσκευη? (αυτο πιανει και το πρωτο μοντελο) μια μεγαλη οθονη και μια wvga αναλυση δεν δικαιολογει την ονομασια του προιοντος. Ιδιως οταν το πρωτο μοντελο σερνοτανε σε αναπαραγωγη video ακομη και σχετικα χαμηλης αναλυσης και στο δευτερο ακομη κανενας κατοχος δεν εχει επιβεβαιωσει πως οτι του ριξει θα το αναπαραγαγει καλα..... Φιλοσοφική συζήτηση που δεν οδηγεί πουθενά. Καλύτερα να μην το αναλύσουμε περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Ας μηλισουμε λοιπον για το HD2.....ειναι ευκολο να μου πει καποιος για ποιον λογο ονομαστηκε ετσι η συσκευη? (αυτο πιανει και το πρωτο μοντελο) μια μεγαλη οθονη και μια wvga αναλυση δεν δικαιολογει την ονομασια του προιοντος. Ιδιως οταν το πρωτο μοντελο σερνοτανε σε αναπαραγωγη video ακομη και σχετικα χαμηλης αναλυσης και στο δευτερο ακομη κανενας κατοχος δεν εχει επιβεβαιωσει πως οτι του ριξει θα το αναπαραγαγει καλα..... Και το πλυντηριο που εχω στο σπιτι το κωδικο HD εχει..Αυτο τι σημαινει?Οτι θα πρεπει οταν βαζεις μπουγαδα να αναπαραγει και HD video??:p Anyway..H HTC δεν το ονομασε "HTC High Definition",αλλα HTC HD...Οπου "HD" μπορει να ειναι δυο απλα "κωδικα" γραμματα...H ""Heavy Duty"..κλπ Αλλα και High Definition να εννοουσε,σιγουρα η οθονη και του προηγουμενου μοντελου και του καινουριου,ΕΙΝΑΙ "Υψηλης Αναλυσης" 480 X 800 (τουλαχιστον μπροστα στο μηλοφωνο,που η οθονη του ειναι "Χαμηλης Αναλυσης" 480 X 320). Η "εξηγηση" βεβαια αυτη μπορει να μην ικανοποιει καποιους που θα περιμενανε οτι το HD θα επαιζε και Full HD ταινιες,αλλα δεν νομιζω οτι καποιος περνει ενα τηλεφωνο-φορητο υπολογιστη για να βλεπει ταινιες... Αυτοι αλλωστε που εχουν τετοιες απαιτησεις μπορουν να παρουν το ΟΜΝΙΑ η το μηλοφωνο...Για αυτο υπαρχει η δημοκρατικη δυνατοτητα της επιλογης...;) Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 θερμη παρακληση σε ολους να επιστρεψουμε στο θεμα αυτου του thread.... και να "σβηστουν" ολα τα "ακυρα" ποστς οπως το οριζετε απο τους κανονες μηδενος εξερομενου! Βασικα και κατι εντος θεματος και μιας και το εθιξε και ο Kostas_falcon...εχω και γω την απορια γιατι το HD2 "βγηκε" απο την οικογενεια των Touch?? Αφου να φανταστειτε τον πρωτο καιρο εβαζα στις search engines "HTC Touch HD2"! lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Βλεπω οτι παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες των mods,υπαρχουν χρηστες που εκτροχιαζουν τη συζητηση στην προσπαθεια τους να πεισουν για το ποσο καλυτερο ειναι το HD2 απο το ταδε ή το δεινα ανταγωνιστικο προιον.Λιγη ψυχραιμια δε βλαπτει.Προφανως οποιος μπαινει εδω μεσα,ενδιαφερεται εξ'αρχης για το HD2,και δε χρειαζεται επιπλεον συγκρισεις και διαφημιση. Μεχρι στιγμης παντως,διαβαζοντας τις τελευταιες σελιδες εχω ενημερωθει επαρκως για τις δυνατοτητες του...Iphone :wacko: Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στην WIND ??? Θέλω να το αγοράσω απο εκεί... (λόγω επιδότησης..) :blink: Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ξέρουμε πότε θα είναι διαθέσιμο στην WIND ??? Θέλω να το αγοράσω απο εκεί... (λόγω επιδότησης..) :blink: Aπό 15 Ιανουαρίου και μετά...... από 15 Δεκέμβρη το φέρνει η Vodafone αποκλειστικά για 1 μήνα..... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts