ultraxmode Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδιά, το HTC HD2 έρχεται με διάφορα μεγέθη μνημών? ή standard ? (πχ όπως το Omnia i900 που ερχόταν με 8GB ή 16GB) ? Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Όχι, standard με 2GB έρχεται..... Ερώτηση κουλή..... φόρτισα, έβαλα, κάρτα μνήμης, sim, μπαταρία...πατάω να ανοίξει και έχει κολλήσει κάνα 20λεπτο στο sim card status.... checking.... ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνει?????? Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι παλιά η κάρτα να μη τη διαβάζει λόγω volt???? Πάντως η κάρτα είναι 128Κ..... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ultraxmode Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μπορούμε να του βάλουμε παραπάνω.. ? Φαντάζομαι πως ναι έτσι ?:X Παράθεση The brand new tech-blog of Greece! http://www.dailyfix.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Μπορούμε να του βάλουμε παραπάνω.. ? Φαντάζομαι πως ναι έτσι ?:X Μπορείς να βάλεις μέχρι 16GB πιθανόν και μέχρι 32GB microSD Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 1)μεχρι ποσα email account μπορεις να σεταρεις? 2)ειναι html ? 3)εκανε κανεις τελικα align να δει αν εφτιαξε το προβλημα με τον οπερα και τον εξπλορερ και το κεντραρισμα σε παραθυρο? Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 1)μεχρι ποσα email account μπορεις να σεταρεις? 2)ειναι html ? 3)εκανε κανεις τελικα align να δει αν εφτιαξε το προβλημα με τον οπερα και τον εξπλορερ και το κεντραρισμα σε παραθυρο? 1.εγω εχω 4 (hotmail,yahoo,hol,gmail) και δουλευουν ολα μια χαρα. 2.ναι 3.το 1ο πραγμα που κανω μετα απο καθε φλασαρισμα σε ολα μου τα wm,ειναι screen alingment! τωρα με το λεο,οτι βελτιωνεται,βελτιωνεται αλλα το προβλημα ειναι παντα με τις οποιες εφαρμογες/ρυθμισεις εχουν μικρα εικονιδια/πεδια επιλογης...:O ειναι ενεση και οχι η λυση δυστυχως... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Εννοώ μέσα από το footprints ν'ανοίγει το iGO. Το ν' ανοίγουμε το iGO και να βάζουμε χειροκίνητα τις συντεταγμένες από τα footprints είναι αρκετά χρονοβόρο. Ισως με μια ρύθμιση στη registry να γίνεται... Δεν είναι σκέτη entry στη registry, δυστυχώς. Είναι συνδυασμός registry και αρχείου. Σίγουρα όμως θα βγει hack. Είναι θέμα χρόνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 16, 2009 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Παιδιά, το HTC HD2 έρχεται με διάφορα μεγέθη μνημών? ή standard ? (πχ όπως το Omnia i900 που ερχόταν με 8GB ή 16GB) ? Δεν έχει ενσωματωμένη μνήμη εάν αυτό εννοείς. Το πακέτο έρχεται με μια microsd 2GB. το προβλημα ειναι παντα με τις οποιες εφαρμογες/ρυθμισεις εχουν μικρα εικονιδια/πεδια επιλογης...:O Από το λίγο που το δούλεψα είναι το πρώτο που παρατήρησα δυστυχώς. Κακά τα ψέματα. Τα Windows Mobile δεν είναι έτοιμα για capacitive οθόνες. Nα ρωτήσω κάτι.... οι συσκευές που αγοράζονται από Expansys είναι EU versions, φεύγουν από Γαλλία και έρχονται Ελλάδα. Είναι όμως οι συσκευές που είναι για την εγχώρια αγορά της Γαλλίας? Όχι, για την αγορά τησ Γαλλίας υπάρχουν οι γαλλικές ROM (1.43.406.2). Οι συσκευές που φέρνει το expansys είναι ευρωπαϊκές WWE με αγγλική γλώσσα (1.43.405.1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Από το λίγο που το δούλεψα είναι το πρώτο που παρατήρησα δυστυχώς. Κακά τα ψέματα. Τα Windows Mobile δεν είναι έτοιμα για capacitive οθόνες. θελω να ελπιζω Γιαννη πως θα βελτιωθει η κατασταση,αν θελουν να μεινουν στο παιχνιδι της αγορας... τοσο καιρο δεν ειχαμε το καταλληλο hardware στις συσκευες των wm και γκρινιαζαμε για τις οποιες αδυναμιες των συσκευων :O τωρα που επιτελους βρεθηκε μια συσκευη με δυνατα hardware χαρακτηριστικα,δεν μπορει να την υποστηριξει σωστα το software... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. November 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2009 Και ενα userbar για τους χρηστες του HD2 :D http://img41.imageshack.us/img41/1654/htchd2user.th.png :cool: Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Η συσκευή δουλεύει εξαιρετικά καλά και είμαι λόγω GPS και φωτογραφικής υπερευχαριστημένος. Αγοράστε το άφοβα και μη το σκέφτεστε καθόλου, η συσκευή camay!:D Το καημένο το HD μου φαίνεται πλέον συσκευή πενταετίας. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Η συσκευή δουλεύει εξαιρετικά καλά και είμαι λόγω GPS και φωτογραφικής υπερευχαριστημένος. Αγοράστε το άφοβα και μη το σκέφτεστε καθόλου, η συσκευή camay!:D Το καημένο το HD μου φαίνεται πλέον συσκευή πενταετίας. ειπαμε Οδυσσεα σε θεμα hardware ειναι απλα κορυφαια... gps/camera/dialer/phone applications και manila πετανε κυριολεκτικα :blink: απο εκει και μετα ειναι το μπερδεμα...αν λυθουν τα παιδικα προβληματα του software μετα δεν θα παιζεται η συσκευη :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μπορείς να βάλεις μέχρι 16GB πιθανόν και μέχρι 32GB microSD Εψαξε κανεις να βρει σιγουρα μεχρι ποσο μπορουμε να βαλουμε για μνημη οεο? :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisbr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 1.εγω εχω 4 (hotmail,yahoo,hol,gmail) και δουλευουν ολα μια χαρα. Δημήτρη υπάρχει δυνατότητα να μας πεις πως έχεις στήσει το yahoo. Μέχρι τώρα το στα WM το έπαιρνα μέσα από τον opera στο http://m.yahoo.com και πίστευα ότι δεν μπορώ να το έχω στα mail όπως γίνετα στα IPHONE. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια που έχεις δώσει σε μένα και στη κοινότητα. Σε αναμονή Lite rom. Tάκης. Πώς γίνεται να έχουμε τη cache του opera στη storage card; Επίσης τα mail attachments; H free starage memory στο HD2 μου έπεσε κάτω από 20 MB. Eυχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 τα προγραμματα βackup sprite και spb σας δουλευουν σωστα η βγαζουν καποιο notification για error για καποιο αρχειο που δεν μπορεσε να γινει backup? εχει κανει κανεις επαναφορα full μεσω καποιου απο τα 2 προγραμματα και να δουλευει σωστα το ppc? Έχω κάνει restore με Sprite backup και δούλεψε μια χαρά. Το error που βγάζει είναι σχετικά με το sim unlocking. @takisbr Γράψε opera:config. Πήγαινε στο User Prefs -> Cache Directory4 Άλλαξε το στην τοποθεσία που θέλεις @ όσους θέλουν 4 στήλες στο Start menu (portrait) και 6 σε landscape http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=582631 Δοκίμασα να το αυξήσω σε 5 αλλά πρέπει να τα κάνεις πάρα πολύ μικρά. Νομίζω το 4 είναι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Όχι, standard με 2GB έρχεται..... Ερώτηση κουλή..... φόρτισα, έβαλα, κάρτα μνήμης, sim, μπαταρία...πατάω να ανοίξει και έχει κολλήσει κάνα 20λεπτο στο sim card status.... checking.... ΤΙ ΣΚΑΤΑ κάνει?????? Υπάρχει περίπτωση επειδή είναι παλιά η κάρτα να μη τη διαβάζει λόγω volt???? Πάντως η κάρτα είναι 128Κ..... Λοιπόν συμβαίνει το εξής κουφό....ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.... Το κινητό έχει "κάψει" δύο SIM κάρτες... πήγα το πρωί και πήρα άλλη γιατί είδα ότι αυτή που είχα δεν έπαιζε σε άλλο κινητό από τότε που την έβαλα μέσα.... και τη δεύτερη το ίδιο πράγμα, τη δοκιμάζω στο παλιό...μια χαρά...τη βάζω στο καινούριο...επαφές κάτω, κομμένο γωνία έξω αριστερά... τίποτα......τη ξαναβάζω στο παλιό....sim card is missing.... τί να κάνω ρε ****το ..... να το δηλώσω DOA ... στην Expansys????? Δεν θέλω να μπλέξω με ACE τώρα...... Για πείτε..... EDIT: Μίλησα με Expansys, το δήλωσε στο τεχνικό τμήμα και μάλλον το στέλνω πίσω για αλλαγή. Επίσης μου είπε ότι άσχετα τί γράφει το website HD2 παραλαμβάνουν ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...... γκαντεμιά μου ρε να πάρει..... (το δοκίμασα και με άλλες κάρτες και αλλης εταιρείας...τα ίδια σε όλες.....απλά τελικά μάλλον δεν τις "καιει" αλλά τη πρέπει να βγουν και να ξαναμπουν 2 φορές για να παίξουν.....ΚΟΥΛΑ πράγματα....κάτι τρέχει....) Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Άβυσσος η ψυχή του HD2 :lol::lol::lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Δημήτρη υπάρχει δυνατότητα να μας πεις πως έχεις στήσει το yahoo. Μέχρι τώρα το στα WM το έπαιρνα μέσα από τον opera στο http://m.yahoo.com και πίστευα ότι δεν μπορώ να το έχω στα mail όπως γίνετα στα IPHONE. Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια που έχεις δώσει σε μένα και στη κοινότητα. Σε αναμονή Lite rom. Tάκης. τακη καλημερα :) ειναι πολυ απλο,απλα ανοιγεις απο το μανιλλα mail/add account/other βαζεις το email σου και τον κωδικο σου και απλα ακολουθεις τα βηματα της διαδικασιας,απλα μην το αφησεις να συνδεθει να παρει μειλ στο τελος της διαδικασιας οταν σε ρωτησει.;) απλα πατα οχι και βγες εξω. αμεσως μετα μπορεις να ανοιξεις τον λογ/σμο και να παρεις τα μειλ σου :) το ιδιο ακριβως γινεται και με το gmail !:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Aυτό φαντάζομαι εννοείται χωρίς push έτσι? Γιατί το gmail υποστηρίζει και push.... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Aυτό φαντάζομαι εννοείται χωρίς push έτσι? Γιατί το gmail υποστηρίζει και push.... Push email κάνεις setup μέσω του Active Sync. Το gmail υποστηρίζει push, αλλά αν χρησιμοποιήσεις τον google exchange server τότε μπορείς να λαμβάνεις μόνο ένα account μέσω push. Για να λαμβάνεις περισσότερα accounts τότε πρέπει να πληρώσεις (για καλή υπηρεσία) συνδρομή σε exchange server, όπου θα γίνεται email consolidation τα οποία στη συνέχεια θα λαμβάνεις. Παρατήρηση: Με push email η συσκευή δε βγάζει την ημέρα από πλευράς αυτονομίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EagerToPhone Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 ....... Παρατήρηση: Με push email η συσκευή δε βγάζει την ημέρα από πλευράς αυτονομίας Αυτό με σκότωσε που είπες..... γιατί το email push το χρειάζομαι........ αν το έχεις από το πρωί μέχρι το απόγευμα? Τί γίνεται? Ρε παιδιά για να μου φύγει η ιδέα...όταν πρωτοβάλατε τη sim card μέσα, πόση ώρα έκανε να τη "δει" όταν πατήσατε το power on? Λίγα δευτερόλεπτα, λεπτά? Πόσο???????? Μου φαίνεται τρελό να φταίει το τηλέφωνο και να κολάει σε αυτό το πράγμα...πείτε καμια ιδέα...θα τρελαθώ....έχω δοκιμάσει τα πάντα....θέλω να βεβαιωθώ πριν το στείλω πίσω....... Παράθεση There are two things in life one should not worry about. Things that can be fixed and things that cannot be fixed! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djdog Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Μετα απο τις πρωτες μερες της "συμβιωσης" με το HD2,ηρθε η ωρα πιστευω να μοιραστω μαζι σας καποια συμπερασματα.. α)Θεμα μπαταριας...Το HD που ειχα εγω,δε ξερω γιατι,αλλα ειχε εξαιρετικο performance..Με τη χρηση που του εκανα μου εβγαζε στη χειροτερη φουλ διημερο και τις περισσοτερες φορες τριημερο.Το HD2,με μετριο "πειραγμα" χτες σε 14 ωρες,επεσε στο 50%...Αν κανω μια αναγωγη σε "πραγματικες συνθηκες" χρησης,νομιζω πως δεν θα φτασει την αποδοση του HD..Στη καλυτερη να βρισκεται στο 80-90% του προκατοχου του. β)Η ROM του HD2 ειναι η πιο "buggy" των τελευταιων ετων και η αληθεια ειναι οτι δεν μας εχει συνηθισει σε τετοιες "προχειροδουλειες" η HTC (αν και η microsoft με το απαρχαιομενο λειτουργικο,δεν ειναι αμοιρη ευθυνων)...Ειναι ενα πραγματικο challenge για τους xda developers..Αλλα αφου υπαρχουν αυτοι,εγω "κοιμαμαι ησυχος"...Συντομα πιστευω οτι θα τη στρωσουν τη συσκευη. γ)Νομιζω πως συμφωνουμε ολοι πως προκειται για τη κορυφαια "executive" συσκευη της αγορας,απο πλευρας ποιοτητας κατασκευης και design.Οποιος το πιασει στα χερια του,το καταλαβαινει απο τη πρωτη στιγμη. Εκει πιστευω οτι εχει και μια σχετικη διαφορα με το "μηλο"...Το Iphone ας πουμε,ειναι μια πιο "προσιτη" συσκευη για ολους..Μπορω να το φανταστω στα χερια του πρωθυπουργου,ενος επιχειρηματια η και ενος 15χρονου πιτσιρικα που του το πηρε ο πατερας του δωρο...Το HD2 δε μπορω να το φανταστω με τοση ευκολια στα χερια ενος γυμνασιοπαιδου...Αυτη πιστευω πως ειναι και μια μεγαλη επιτυχια του μαρκετινγκ της Apple και αποτυπωνεται περιτρανα με τα νουμερα των πωλησεων..(Αποψη μου βεβαια και ισως καποιοι να διαφωνησουν..:O) δ)Τετοιο performance στο δεκτη του GPS,εχω να συνατησω απο το "θρυλικο" ΕΤΕΝ Χ500...Για να μη πω οτι ισως και να ειναι καλυτερο.. ε)Το screen alignment,νομιζω πως βοηθαει αρκετα,αλλα γενικα οσο περισσοτερο το χρησιμοποιεις,τοσο προσαρμοζεσαι στη νεα "πραγματικοτητα" με την απουσια stylus.Θα συμφωνησω βεβαια πως το software των WM δεν ειναι σε θεση ακομα να υποστηριξουν capasitive οθονες.Η εφαρμογη Zoomer επισης,ακομα και σε αυτο το πρωιμο σταδιο του development,νομιζω πως ειναι απο τις "must have" γιατι βοηθαει πολυ σε εφαρμογες που εχουν μικρα check boxes (pTravelalarm ας πουμε ;)) στ)Η φωτογραφικη του μηχανη θα επαναλαβω πως ειναι αξιοπρεπεστατη. Εν κατακλειδι... Εγω προσωπικα ουδεποτε μπηκα στο διλημμα HD2 vs Iphone γιατι το μηλο,οπως εχω αναφερει ξανα,εχει πολλες (hardware κατα βαση) ελλειψεις για τη χρηση που το θελω εγω.Κρινοντας λοιπον το HD2 συμφωνα με τον ανταγωνισμο στα WM αλλα και με τον προκατοχο του το HD,αισθανομαι απολυτα δικαιωμενος με την επιλογη μου. Και εαν "τα βαλουμε ολα μαζι σε ενα καλαθι",νομιζω οτι στα 550 ευρω (τοσο μου στοιχισε απο handtec),το HD2 κατα τη προσωπικη μου αποψη ΔΕΝ εχει αντιπαλο..(Κατα καιρους αλλωστε εχω πληρωσει πολυ περισσοτερα λεφτα για συσκευες που δεν πλησιαζαν το HD2 ουτε στο "μικρο του δαχτυλακι"..;)) Τελος...Θα πρεπει για αλλη μια φορα να πουμε ενα μεγαλο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" στον Steve Jobs και την Apple...Χωρις την ελευση του μηλοφωνου και των καινοτομιων που εισηγαγε,τοτε η Microsoft και οι εταιριες που χρησιμοποιουν το λειτουργικο της,θα κοιμοντουσαν ακομα τον υπνο το βαθυ.. Τωρα σιγα-σιγα ξυπνανε και στρωνουν το κωλο τους στη δουλεια για να μπορεσουν να ανταγωνιστουν (εστω και δια της αντιγραφης),τον κορυφαιο "friendly" χειρισμο που προσεφερε και προσφερει το μηλοφωνο..;) Παράθεση "Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless” Gustave Flaubert Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Αυτό με σκότωσε που είπες..... γιατί το email push το χρειάζομαι........ αν το έχεις από το πρωί μέχρι το απόγευμα? Τί γίνεται? Μπορείς να έχεις pull email το οποίο να ρυθμίσεις να συνδέεται με τον server κατά τακτά χρονικά διαστήματα και έτσι να κάνεις τη δουλειά σου χωρίς σημαντική μείωση στην αυτονομία. Η μείωση της αυτονομίας με "push on" ισχύει για όλες τις συσκευές, όχι μόνο τη δική μας και οφείλεται στο γεγονός ότι το κινητό διατηρεί 24h open data connection. Προσωπικά το έχω ρυθμισμένο σε pull email και checking κάθε ώρα, και απλά αν περιμένω κάποιο email ή ενεργοποιώ το push ή κάνω και manually send/receive αν δω ότι περνάει η ώρα και δεν το έχω λάβει. Τέλος το πόσο μειώνεται η αυτονομία έχει άμεση σχέση και με τον όγκο των emails που λαμβάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Γιαννη πολυ καλη αναφορα :) το μονο αρνητικο και που με ανυσηχει,ειναι το πιθανο προβλημα στην εκδοση hspl λογω ιδιαιτεροτητας της συσκευης απο οτι αναφερουν στους xda :O ""Just got word from this forum that SPL'ing this device could prove a little more difficult than usual. "" πηγη 1 Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2009 Αυτό με σκότωσε που είπες..... γιατί το email push το χρειάζομαι........ αν το έχεις από το πρωί μέχρι το απόγευμα? Τί γίνεται? Ρε παιδιά για να μου φύγει η ιδέα...όταν πρωτοβάλατε τη sim card μέσα, πόση ώρα έκανε να τη "δει" όταν πατήσατε το power on? Λίγα δευτερόλεπτα, λεπτά? Πόσο???????? Μου φαίνεται τρελό να φταίει το τηλέφωνο και να κολάει σε αυτό το πράγμα...πείτε καμια ιδέα...θα τρελαθώ....έχω δοκιμάσει τα πάντα....θέλω να βεβαιωθώ πριν το στείλω πίσω....... Και φυσικά μπορείς να ρυθμίσεις τις ώρες αιχμής και όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω, να ρυθμίσεις και κάθε πόση ώρα θα ελέγχει! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts