Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποσες ωρες φορτισης θελει το Χ10i;

Επισης υπαρχει εφαρμογη να να εχεις καποιος ραδιοφωνο ( οχι απο το διαδικτυο )

Μέχρι να σβήσει το πράσινο φωτάκι και να σου δείξει 100%.

Πάνε οι παλιές εποχές με τα 8ωρα κτλ, με αυτές τις μπαταρίες δεν είναι αναγκαίο.

Μετά από 5-6 φορτίσεις αποφορτίσεις θα στρώσει και θα σου δίνει τα μέγιστα, με βάση πάντα την χρήση και το τι έχεις ενεργοποιημένο.

Τέτοια "μαγική" εφαρμογή δεν υπάρχει και δεν παίζει να υπάρξει ποτέ!

Στο hardware δεν υπάρχει ραδιόφωνο οπότε μόνο μέσω διαδικτύου ή μέσω ακουστικών που έχουν ενσωματωμένο ραδιόφωνο.

Life is good with what you love !!!

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λοιπόν Μαράκι πριν κάνεις το οτιδήποτε άλλο κάνε τα εξής:

1) Πήγαινε στο http://www.appbrain.com

2) Υποθέτω ότι έχεις ήδη Gmail (αφού έχεις Android κινητό θα έχεις κάνει). Κάνε register και sign in χρησιμοποιώντας το Gmail σου.

3) Πάνε στο Android Market (στο κινητό σου). Ψάξε , βρες , κατέβασε και εγκατέστησε την εφαρμογή Appbrain.

4) Μόλις την ανοίξεις πάνε στην επιλογή Manage my apps (είναι η 1η).

5) Κάτω - κάτω θα δεις ένα κουμπί Sync with Appbrain πάτα το και περίμενε να συγχρονιστεί.

6) Επέστρεψε τώρα στο site (http://www.appbrain.com) και κάνε πάλι login με το Gmail σου.

7) Θα πρέπει να εμφανιστεί μια τύπου λίστα με όλες τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο κινητό σου. Αν όχι τότε πάνω-πάνω στην σελίδα υπάρχει μια επιλογή My apps , πάτα εκεί και θα εμφανιστεί η εν λόγω λίστα.

8) Στην δεξιά πλευρά τις σελίδας που εμφανίστηκε με τις εφαρμογές σου (αν κατέβεις λίγο προς τα κάτω - μπορεί και να μην χρειαστεί καν αναλόγως το πλήθος των εφαρμογών) θα λέει κάπου Copy and paste this link: και από κάτω ακριβώς θα γράφει μια διεύθυνση. Πάτα πάνω της ώστε να γίνει όλη μπλε και κάνε αντιγραφή και επικόλλησε την εδώ σε ένα ποστ για να την δω.

Αφού ρίξω μια ματιά στην λίστα σου θα δω τυχόν ποιες εφαρμογές είναι υποψήφιες μπαταριο-ρουφήχτρες. Ήδη γνωρίζω μερικές που είναι ο Θεός να σε φυλάει , οπότε θα ξεκινήσω ελέγχοντας αν έχεις αυτές. Μετά θα κάνω μια έρευνα σε αυτές με χαμηλή βαθμολογία και θα δω λίγο τα σχόλια και τις συσκευές των άλλων χρηστών από το Android Market και το Appbrain. Γενικώς θα κάνω μια τύπου-έρευνα και αν έχεις υπομονή σε 1 το πολύ 2 μέρες θα σου πω πειραματικά να απεγκαταστήσεις κάποιες μπας και στρώσει το κινητό. Αν και μετά από αυτό δεν στρώσει χαρακτήρα , προχωράμε για hard reset! :ninja:

Το εκανα κ αυτο...Για να δουμε...:p

http://www.appbrain.com/user/mmaria82/apps-on-the-phone

Σας ευχαριστω παρα πολυ ΟΛΟΥΣ για τον χρονο σας!!!!!!!!:):):):)

Το εκανα κ αυτο...Για να δουμε...:p

http://www.appbrain.com/user/mmaria82/apps-on-the-phone

Σας ευχαριστω παρα πολυ ΟΛΟΥΣ για τον χρονο σας!!!!!!!!:):):):)

Ωραία. Το καλό είναι ότι έχεις λίγες εφαρμογές και αρκετές είναι υπεράνω πάσης υποψίας (όπως π.χ. οι Χάρτες , το Moxier , το Astro File Manager κλπ.).

1) Πρώτο application που μου τράβηξε την προσοχή!

-MSN Talk- Δεν είδα κακή βαθμολογία -ωστόσο- τα παρακάτω σχόλια στο android market δεν μπορεί να είναι τυχαία:

*Works nicely. Bit of a battery hog. Any chance of getting it working for QVGA (HTC Wildfire etc).

*Design is excellent but funcionality is better in MSN Droid. And it always starts running in the background even if I don't want it.

Οπότε για αρχή δοκίμασε να βγάλεις το MSN Talk. Κάντο απεγκατάσταση , κάνε επανεκίνηση το κινητό και άστο απείραχτο για 5-10' πάνω στο γραφείο. Μετά άνοιξε το Spare Parts και δες τα γνωστά ποσοστά που σου είπαμε και την προηγούμενη φορά αν μικρύναν και αν το "Σύστημα Android" καταναλώνει λιγότερο.

2) Αν το πρόβλημα επιμένει βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του Facebook for Android η οποία είναι η 1.3.1.

Υπάρχει ενδεχόμενο να έχεις την 1.3.0 η οποία επιβεβαιωμένα και για όλους τους χρήστες ρούφαγε μπαταρία σαν τρελή. Απλά πάνε στο Android Market αναζήτησε "Facebook for Android" και δες αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

3) Επίσης κάποιες άλλες εφαρμογές που μου "κλείνουν το μάτι" είναι οι εξής:

Ringtone Mp3 , MM3 Download. Δεν αναφέρεται κάτι για την μπαταρία τους αλλά πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι δεν λειτουργούν σωστά και ότι έχουν πολλά forcecloses. Μια κακογραμμένη εφαρμογή η οποία δεν κάνει καλά την δουλειά της μπορεί επίσης (για όσο την τρέχεις) να ζορίζει τον επεξεργαστή και να σου τρώει μπαταρία. Οπότε μετά το Νο.1 που ανέφερα πιο πάνω και αφού ελέγξεις και το facebook παίρνουν σειρά αυτές οι δύο! :ninja:

Υπομονή! :)

Να πω μια απορια; Στο κινητο εκανα ενημερωση συσκευης και ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμη και το αρχειο ειναι 1.57 ΜΒ. Εχω την 1.6 εκδοση με R023. Στην ιστοσελιδα της ΣΕ υπαρχει η 2.10 εκδοση. Να τα κανω απο το ιντερνετ; Θα αναβαθμισει απο το ιντερνετ το λειτουρικο σε 2.1 και το firmware σε 026;
SONY MOBILE

Να πω μια απορια; Στο κινητο εκανα ενημερωση συσκευης και ειπε οτι υπαρχει διαθεσιμη και το αρχειο ειναι 1.57 ΜΒ. Εχω την 1.6 εκδοση με R023. Στην ιστοσελιδα της ΣΕ υπαρχει η 2.10 εκδοση. Να τα κανω απο το ιντερνετ; Θα αναβαθμισει απο το ιντερνετ το λειτουρικο σε 2.1 και το firmware σε 026;

Για να είναι τόσο μικρή η αναβάθμιση μάλλον για κάποια εφαρμογή πρόκειται , η 2,10 που βλέπεις ειναι η Update Service και όχι του λειτουργικού :)

Πως μπορω να βαλω την 2.1 και R026; Να κανω αναβαθμιση μεσω του προγραμματος update service που υπαρχει στην ιστοσελιδα της SE;

Διωρθωση, εκανα αναβαθμιση μεσω του προγραμματος και εβαλε την 026 αλλα για την εκδοση του λιεοτυργικου την 2.1; Μηπως δεν εχει βγει; Συγγνωμη αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα και σημετα διαβασω αυτο το νημα μπας και καταλαβω τα βασικα.

Edited by astrovasilis
SONY MOBILE

Πατα παρατεταμενα πανω στο μηνυμα που σε ενδιαφερει και στο popup που θα βγει πατα "Προβολη αναφορας".

Παντως δεν λειτουργει ετσι.

Γιατι εστειλα sms σε κλειστο κινητο και παλι μου εβγαλε το φακελακι με το πρασινο θαυμαστικο. Μιλαω παντα για το sms client μαμα...οχι για application

Παντως δεν λειτουργει ετσι.

Γιατι εστειλα sms σε κλειστο κινητο και παλι μου εβγαλε το φακελακι με το πρασινο θαυμαστικο. Μιλαω παντα για το sms client μαμα...οχι για application

Ρε αγορι μου διαβασε τι γραφω:

-Παρατεταμενο πατημα πανω στο απεσταλμενο μηνυμα

-Επιλογη Προβολη αναφορας

-Κατασταση: (θα γραφει Εκκρεμει/Ληφθεντα που σημαινει Εκκρεμει/Παραδοθηκε)

Τι δεν καταλαβαινεις και προπαντων ποιος μιλησε για το φακελακι με το θαυμαστικο??? Αυτο σημαινει οτι εφυγε απο τη συσκευη σου το μηνυμα.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Για να είναι τόσο μικρή η αναβάθμιση μάλλον για κάποια εφαρμογή πρόκειται , η 2,10 που βλέπεις ειναι η Update Service και όχι του λειτουργικού :)

Πως μπορω να βαλω την 2.1 και R026; Να κανω αναβαθμιση μεσω του προγραμματος update service που υπαρχει στην ιστοσελιδα της SE;

Διωρθωση, εκανα αναβαθμιση μεσω του προγραμματος και εβαλε την 026 αλλα για την εκδοση του λιεοτυργικου την 2.1; Μηπως δεν εχει βγει; Συγγνωμη αλλα ειμαι ασχετος απο αυτα και σημετα διαβασω αυτο το νημα μπας και καταλαβω τα βασικα.

Φίλε μου σου απάντησε ο Sotarts αλλά προφανώς δεν το διάβασες.

Το 2,1 αναφέρεται στην έκδοση του λογισμικού Update Service με το οποίο κάνεις update.

Η έκδοση 2.1 android δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη. Όταν κυκλοφορήσει θα το καταλάβεις... θα γίνει χαμός εδώ!!! :)

Καμία σχέση το ένα με το άλλο.

Να ρωτάς ότι θες, θα απαντήσουμε, αλλά κάνε 1α και ένα search και διάβασε και μερικές σελίδες, θα σε βοηθήσει.

Προσωπικά είχα διαβάσει 80+ σελίδες πριν γράψω 1η φορά για το κινητό.

Life is good with what you love !!!

και γω αλλα καποιος ελεγε σε προηγουμενες απαντησεις για 2.1 εκδοσεις 151 ΜΒ μεγεθους. Βεβαια τοσα πολλα που διαβσα σημερα δε θυμαμαι αν αυτο εννοουσε. Απο την 100 σελιδα ξεκινησα.
SONY MOBILE

Ωραία. Το καλό είναι ότι έχεις λίγες εφαρμογές και αρκετές είναι υπεράνω πάσης υποψίας (όπως π.χ. οι Χάρτες , το Moxier , το Astro File Manager κλπ.).

1) Πρώτο application που μου τράβηξε την προσοχή!

-MSN Talk- Δεν είδα κακή βαθμολογία -ωστόσο- τα παρακάτω σχόλια στο android market δεν μπορεί να είναι τυχαία:

*Works nicely. Bit of a battery hog. Any chance of getting it working for QVGA (HTC Wildfire etc).

*Design is excellent but funcionality is better in MSN Droid. And it always starts running in the background even if I don't want it.

Οπότε για αρχή δοκίμασε να βγάλεις το MSN Talk. Κάντο απεγκατάσταση , κάνε επανεκίνηση το κινητό και άστο απείραχτο για 5-10' πάνω στο γραφείο. Μετά άνοιξε το Spare Parts και δες τα γνωστά ποσοστά που σου είπαμε και την προηγούμενη φορά αν μικρύναν και αν το "Σύστημα Android" καταναλώνει λιγότερο.

2) Αν το πρόβλημα επιμένει βεβαιώσου ότι έχεις την τελευταία έκδοση του Facebook for Android η οποία είναι η 1.3.1.

Υπάρχει ενδεχόμενο να έχεις την 1.3.0 η οποία επιβεβαιωμένα και για όλους τους χρήστες ρούφαγε μπαταρία σαν τρελή. Απλά πάνε στο Android Market αναζήτησε "Facebook for Android" και δες αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση.

3) Επίσης κάποιες άλλες εφαρμογές που μου "κλείνουν το μάτι" είναι οι εξής:

Ringtone Mp3 , MM3 Download. Δεν αναφέρεται κάτι για την μπαταρία τους αλλά πολλοί χρήστες παραπονιούνται ότι δεν λειτουργούν σωστά και ότι έχουν πολλά forcecloses. Μια κακογραμμένη εφαρμογή η οποία δεν κάνει καλά την δουλειά της μπορεί επίσης (για όσο την τρέχεις) να ζορίζει τον επεξεργαστή και να σου τρώει μπαταρία. Οπότε μετά το Νο.1 που ανέφερα πιο πάνω και αφού ελέγξεις και το facebook παίρνουν σειρά αυτές οι δύο! :ninja:

Υπομονή! :)

Υπομονη εχεις κ εσυ που ασχολεισε τοσο!!!:p:pΣε ευχαριστω παρα πολυ κ παλι!!!!

θα τσεκαρω ολα αυτα που μου ειπες..

Βασικα εχω μια απορια για να καταναλωνουν την μπαταρια αυτες οι εφαρμογες πρεπει να της δουλευω συχνα ετσι δεν ειναι?Στο facebook εχω την τελευταια εκδοση οσο για τις αλλες τις δουλευω σπανια οποτε??:O

Edited by mmaria_82

Υπομονη εχεις κ εσυ που ασχολεισε τοσο!!!:p:pΣε ευχαριστω παρα πολυ κ παλι!!!!

θα τσεκαρω ολα αυτα που μου ειπες..

Βασικα εχω μια απορια για να καταναλωνουν την μπαταρια αυτες οι εφαρμογες πρεπει να της δουλευω συχνα ετσι δεν ειναι?Στο facebook εχω την τελευταια εκδοση οσο για τις αλλες τις δουλευω σπανια οποτε??:O

Χμ , όχι ακριβώς. Μπαίνεις στα χωράφια του προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών τώρα αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σαφής.

Μερικές φορές τα προγράμματα έχουν λάθη. Στην περίπτωση κινητών όπως το XPERIA τα λάθη αυτά μπορεί να γίνονται και κατά την εκτέλεση , οπότε ζορίζεται ο επεξεργαστής όσο τρέχει η εφαρμογή , αλλά και κατά την αδράνεια της συσκευής. Δηλαδή μια εφαρμογή έχει μια λειτουργία της να τρέχει χωρίς να φαίνεται και χωρίς να χρειάζεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εσύ να μην βλέπεις τίποτα αλλά η συσκευή σου να καταναλώνει την αντίστοιχη μπαταρία.

Για παράδειγμα το ενσωματωμένο facebook του Timescape αν ψάξεις λίγο τις ρυθμίσεις του θα δεις ότι κάπου σου ζητάει να ρυθμίσεις τη συχνότητα των ανανεώσεων:

"Κάθε 15 λεπτά , κάθε 30 λεπτά , κάθε 1 ώρα , κάθε 2 ώρες , Ποτέ" ... Αν εσύ το βάλεις κάθε 15 λεπτά θα σου φάει πολύ περισσότερη μπαταρία απ' ότι αν το βάλεις κάθε 2 ώρες ή ακόμα καλύτερα στο "ποτέ".

:!:Φαντάσου το από τον εαυτό σου! Προσέχεις να μην καεί ένα "Χ" φαγητό που μαγειρεύεις το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να το ελέγχεις κάθε 2 λεπτά! Δεν θα ξεποδαριαστείς στο πήγαινε-έλα ή δε θα είναι το μυαλό σου απασχολημένο κάθε λίγο εκεί σε αντίθεση με ένα φαγητό "Ψ" το οποίο θα έπρεπε να το ελέγχεις κάθε 2 ώρες?:!:

Τώρα φαντάσου οι προγραμματιστές της Sony Ericsson να μην βάζανε επιλογή για το διάστημα ανανέωσης και να το είχανε μόνιμα να ανανεώνει το facebook σου από μόνο του κάθε 30' (γιατί έτσι τους ήρθε)! Αυτό είναι κακός προγραμματισμός και θα επρόκειτο για μια μπαταριο-φθείρουσα εφαρμογή! Ακόμα χειρότερο θα ήταν να την ρυθμίσουν να ξεκινάει να τρέχει μαζί με την εκκίνηση του κινητού! Εκεί ακόμα και αν έκανες restart πάλι δε θα μπορούσες να ξεφύγεις από τα δυσάρεστα αποτελέσματα!

Οπότε μερικές εφαρμογές δεν έχει σχέση ΑΝ τις χρησιμοποιείς και ΠΟΣΟ τις χρησιμοποιείς. Αν είναι κακοπρογραμματισμένες θα τρέξουν με το "έτσι θέλω" στην συσκευή και θα σου ρουφήξουν την μπαταρία ότι και να κάνεις. Άρα πρέπει να τις απεγκαθιστάς!

Περιμένω απαντήσεις για τα προηγούμενα.

Edited by SniFiSniF

Ρε αγορι μου διαβασε τι γραφω:

-Παρατεταμενο πατημα πανω στο απεσταλμενο μηνυμα

-Επιλογη Προβολη αναφορας

-Κατασταση: (θα γραφει Εκκρεμει/Ληφθεντα που σημαινει Εκκρεμει/Παραδοθηκε)

Τι δεν καταλαβαινεις και προπαντων ποιος μιλησε για το φακελακι με το θαυμαστικο??? Αυτο σημαινει οτι εφυγε απο τη συσκευη σου το μηνυμα.

Καταλαβα τι ειπες γιατι το ειχα βρει και γω αυτο..αλλα και παλι λεω το οτι εχει φυγει απο την συσκευη ή οτι γραφει παραδοθηκε, σε κλειστο κινητο δεν θα επρεπε να το γραφει.

Σχεδον σε ολα τα κινητα οπως το W705 οταν στελνεις μυνημα και το αλλο κιν. ειναι κλειστο δεν περνεις αναφορα και στις ιδιοτητηες του μυνηματος φενεται οτι δεν εχει παραδωθει.

Σε αυτο ειτε ειναι κλειστο ειται ανοιχτο δειχνει να εχει αποθυκευτει.

Χμ , όχι ακριβώς. Μπαίνεις στα χωράφια του προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών τώρα αλλά θα προσπαθήσω να είμαι σαφής.

Μερικές φορές τα προγράμματα έχουν λάθη. Στην περίπτωση κινητών όπως το XPERIA τα λάθη αυτά μπορεί να γίνονται και κατά την εκτέλεση , οπότε ζορίζεται ο επεξεργαστής όσο τρέχει η εφαρμογή , αλλά και κατά την αδράνεια της συσκευής. Δηλαδή μια εφαρμογή έχει μια λειτουργία της να τρέχει χωρίς να φαίνεται και χωρίς να χρειάζεται. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα εσύ να μην βλέπεις τίποτα αλλά η συσκευή σου να καταναλώνει την αντίστοιχη μπαταρία.

Για παράδειγμα το ενσωματωμένο facebook του Timescape αν ψάξεις λίγο τις ρυθμίσεις του θα δεις ότι κάπου σου ζητάει να ρυθμίσεις τη συχνότητα των ανανεώσεων:

"Κάθε 15 λεπτά , κάθε 30 λεπτά , κάθε 1 ώρα , κάθε 2 ώρες , Ποτέ" ... Αν εσύ το βάλεις κάθε 15 λεπτά θα σου φάει πολύ περισσότερη μπαταρία απ' ότι αν το βάλεις κάθε 2 ώρες ή ακόμα καλύτερα στο "ποτέ".

:!:Φαντάσου το από τον εαυτό σου! Προσέχεις να μην καεί ένα "Χ" φαγητό που μαγειρεύεις το οποίο είναι πολύ ευαίσθητο και πρέπει να το ελέγχεις κάθε 2 λεπτά! Δεν θα ξεποδαριαστείς στο πήγαινε-έλα ή δε θα είναι το μυαλό σου απασχολημένο κάθε λίγο εκεί σε αντίθεση με ένα φαγητό "Ψ" το οποίο θα έπρεπε να το ελέγχεις κάθε 2 ώρες?:!:

Τώρα φαντάσου οι προγραμματιστές της Sony Ericsson να μην βάζανε επιλογή για το διάστημα ανανέωσης και να το είχανε μόνιμα να ανανεώνει το facebook σου από μόνο του κάθε 30' (γιατί έτσι τους ήρθε)! Αυτό είναι κακός προγραμματισμός και θα επρόκειτο για μια μπαταριο-φθείρουσα εφαρμογή! Ακόμα χειρότερο θα ήταν να την ρυθμίσουν να ξεκινάει να τρέχει μαζί με την εκκίνηση του κινητού! Εκεί ακόμα και αν έκανες restart πάλι δε θα μπορούσες να ξεφύγεις από τα δυσάρεστα αποτελέσματα!

Οπότε μερικές εφαρμογές δεν έχει σχέση ΑΝ τις χρησιμοποιείς και ΠΟΣΟ τις χρησιμοποιείς. Αν είναι κακοπρογραμματισμένες θα τρέξουν με το "έτσι θέλω" στην συσκευή και θα σου ρουφήξουν την μπαταρία ότι και να κάνεις. Άρα πρέπει να τις απεγκαθιστάς!

Περιμένω απαντήσεις για τα προηγούμενα.

Καλημερα!!!!Εσβησα κ τις τρεις εφαρμογες που μου ειπες το φορτιζα ολο το βραδυ κ σημερα περιμενω..:pΑσχετο το πρασινο φωτακι σβηνει οταν φορτισει γιατι εμενα αναβε ολο το βραδυ μεχρι τωρα..:OΜετα με το facebook που μου ειπες εχω βαλει την επιλογη ΠΟΤΕ στο καθε ποτε θα κανει ενημερωση..Εχω σβησει τα πιο πολλα δεν νομιζω οτι φταιει καποια εφαρμογη πλεον..Ισως το τηλ εχει προβλημα..:(

Σε ευχαριστω ξανα για την βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!

Ασχετο το πρασινο φωτακι σβηνει οταν φορτισει γιατι εμενα αναβε ολο το βραδυ μεχρι τωρα..:O

To φωτακι υπο φυσιολογικες συνθηκες γινεται πρασινο αν θυμαμαι καλα απο το 90% και πανω οταν φορτιζει αλλα μολις φτασει στο full υποτιθεται οτι σβηνει.

Τωρα αν ξυπνησες και το ειδες αναμενο παιζει να φορτισε full καποια στιγμη, να ξεφορτισε μεχρι καποιο ποσοστο και να ξαναπηρε μπρος η φορτιση... :confused:

Αρα η οντως υπαρχει καποια εφαρμοφη που ρουφαει την μπαταρια σου ή ο υπνος σου διηρκησε περαν του συνηθισμενου... :lol:

Καταλαβα τι ειπες γιατι το ειχα βρει και γω αυτο..αλλα και παλι λεω το οτι εχει φυγει απο την συσκευη ή οτι γραφει παραδοθηκε, σε κλειστο κινητο δεν θα επρεπε να το γραφει.

Σχεδον σε ολα τα κινητα οπως το W705 οταν στελνεις μυνημα και το αλλο κιν. ειναι κλειστο δεν περνεις αναφορα και στις ιδιοτητηες του μυνηματος φενεται οτι δεν εχει παραδωθει.

Σε αυτο ειτε ειναι κλειστο ειται ανοιχτο δειχνει να εχει αποθυκευτει.

Τι να σου πω, εμενα και στους περισσοτερους εδω μεσα γραφει "Ληφθεντα" μονο οταν ο αλλος το παρει. Κανε λιγες δοκιμες ακομα γιατι αν σου ερχεται αναφορα παραδοσης χωρις να το εχει παρει ο αλλος ειναι λογω δικτυου και δεν νομιζω να εχει να κανει με τη συσκευη.

Λοιπόν πηρά τηλέφωνο στη Sony Ericsson όσο αναφορά το πρόβλημα με την αναφορά μηνυμάτων, και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα τηλέφωνου, ούτε θέμα αναβάθμισης, γιατί δεν έχω κάνει , είναι θέμα του δικτύου που στέλνω μήνυμα.

Δηλαδή η ένδειξη που έχω ότι έχει ληφθεί το μήνυμα είναι ότι έχει ληφθεί από το δίκτυο της εταιρείας που το έχω στείλει.

Αυτό νομίζω ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...

Περνώ την εταιρεία κινητής και μου λέει να βάλω μπροστά από το κείμενο του μηνύματος ένα κωδικό, για την αναδομήσας δια μαγείας η αναφορά δούλεψε για το συγκεκριμένο μήνυμα. Μου ήρθε αναφορά

1η: +3069******* Message for 694*******, with identification 100********* has been buffered (όταν έστειλα το μήνυμα ήταν κλειστό το κινητό)

2η:+3069******* Message for 694*******, with identification 100********* has been delivered (όταν το κινητό άνοιξε)

Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα από το xperia.

Φταει το ότι δεν έχω κανει αναβάθμηση?

Λοιπόν πηρά τηλέφωνο στη Sony Ericsson όσο αναφορά το πρόβλημα με την αναφορά μηνυμάτων, και μου είπαν ότι δεν είναι θέμα τηλέφωνου, ούτε θέμα αναβάθμισης, γιατί δεν έχω κάνει , είναι θέμα του δικτύου που στέλνω μήνυμα.

Δηλαδή η ένδειξη που έχω ότι έχει ληφθεί το μήνυμα είναι ότι έχει ληφθεί από το δίκτυο της εταιρείας που το έχω στείλει.

Αυτό νομίζω ότι δεν ισχύει σε καμία περίπτωση...

Περνώ την εταιρεία κινητής και μου λέει να βάλω μπροστά από το κείμενο του μηνύματος ένα κωδικό, για την αναδομήσας δια μαγείας η αναφορά δούλεψε για το συγκεκριμένο μήνυμα. Μου ήρθε αναφορά

1η: +3069******* Message for 694*******, with identification 100********* has been buffered (όταν έστειλα το μήνυμα ήταν κλειστό το κινητό)

2η:+3069******* Message for 694*******, with identification 100********* has been delivered (όταν το κινητό άνοιξε)

Από ότι καταλαβαίνω είναι θέμα από το xperia.

Φταει το ότι δεν έχω κανει αναβάθμηση?

Βάλε ένα HancentSMS να βρεις την υγειά σου μια και καλή! :):):)

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Απο τη στιγμη που δεν εχει ξαναναφερθει κατι παρομοιο εδω μεσα δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι οφειλεται στην παλια εκδοση του firmware. Καν'του εσυ μια αναβαθμιση παντως, δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Αληθεια αυτο γινεται με ενα συγκεκριμενο αριθμο ή σε ολους που τυχαινει να το εχουν κλειστο?

Edited by renesis_87

Απο τη στιγμη που δεν εχει ξαναναφερθει κατι παρομοιο εδω μεσα δεν μπορω να σου εγγυηθω οτι οφειλεται στην παλια εκδοση του firmware. Καν'του εσυ μια αναβαθμιση παντως, δεν εχεις τιποτα να χασεις.

Αληθεια αυτο γινεται με ενα συγκεκριμενο αριθμο ή σε ολους που τυχαινει να το εχουν κλειστο?

Σε ολους...:confused::blink:

Καθομαι απο χθες στον υπολογιστη μπας και μπω στο νοημα του android και καθως εψαχνα τις προηγουμενες σελιδες καπου γραφοταν για εναν rockbase player που ηταν καλυτερος του yxplayer ? Δεν μπορω να τον βρω παιδια. Μπορει καποιος να τον ανεβασει;

Επισης στις προγουμενες σελιδες εχετε αναφερει τεσσερεις navigators : ndrive, navigon, sygic και copilot lite 8.

Ενας απλος με ελληνικη υποστηριξη και να μπορω να βρω ευκολα χαρτες ελλαδας ποιος ειναι;

τεταρτον, κατεβασα τα on off widgets pack και καθως εβαλα διαφορα στο home ( τη μιλαω τη γλωσσα σιγα σιγα ) ενα που λεγοταν lock screan τι κανει; παταω ον οφφ και δεν εχει διαφορα στο κλειδωμα της οθονης.

Ευχαριστω!

SONY MOBILE

Καθομαι απο χθες στον υπολογιστη μπας και μπω στο νοημα του android και καθως εψαχνα τις προηγουμενες σελιδες καπου γραφοταν για εναν rockbase player που ηταν καλυτερος του yxplayer ? Δεν μπορω να τον βρω παιδια. Μπορει καποιος να τον ανεβασει;

Ψαξε με το ονομα RockPlayer στο market.

Ευχαριστω renesis. Επισης αναφερετε σε προηγουμενες απαντησεις οτι υπαρχει επιταχυνσιομετρο και ανιχνευτης μεταλλων. Αυτα σε τι βοηθανε και πως λεγονται οι εφαρμογες τους; Χθες αρχισα να ασχολουμαι καποιες αποριες λυθηκαν καποιες δημιουργηθηκαν.
SONY MOBILE

Ευχαριστω renesis. Επισης αναφερετε σε προηγουμενες απαντησεις οτι υπαρχει επιταχυνσιομετρο και ανιχνευτης μεταλλων. Αυτα σε τι βοηθανε και πως λεγονται οι εφαρμογες τους; Χθες αρχισα να ασχολουμαι καποιες αποριες λυθηκαν καποιες δημιουργηθηκαν.

Το επιταχυνσιομετρο χρησιμευει στην αυτοματη περιστροφη της εικονας και στις διαφορες εφαρμογες -συνηθως παιχνιδια- που αναγνωριζουν την κλιση του κινητου αντι να παντας βελακια δεξια-αριστερα. Ο ανιχνευτης μεταλλων παλι δεν βοηθαει σε τιποτα απλα ειναι ψαρωτικο για την παρεα καθως ανιχνευει μονο σιδερο (λειτουργει βασει της ενσωματωμενης πυξιδας). Υπαρχουν αρκετες εφαρμογες οπως το Metal detector, το Metaloid κτλ. στο market.

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10