kotsianis7 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 κριμα τα λεφτα μου.το πηρα εχω επεισης htc hd2 iphone ,και καθολου προβλημα ακοης.ολα καλα αλλα οταν μιλας δεν ακουσ παρα ψιθυρους σε χωρο δε με φασαρια αστα.και πιστεψτε με ξερω απο τηλ ... μην πει κανεισ οτι εχω την ενταση χαμηλα κλπ κλπ .εχω επεισησ αλλα 3 τηλ .ειναι το χειροτερο στο θεμα αυτο Αυτό πρέπει επειγόντως να διορθωθεί, είναι ανεπίτρεπτο. Φυσικά και ΔΕΝ έχεις πρόβλημα ακοής :) Είναι ΤΡΑΓΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ η ένταση του ακουστικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 ναι καλε μου φιλε ,ποτε οταν το εχω βαρεθει ?ιδη το εχω σιχτιριση ,αντε πεστο στο σερβις στα παρα..... τους!!! ασε που δοκιμασα hands free και σκατα ..τα ιδια .εχω και το vivaz xamhlo ,oxi toso ,alla me to hands ftee πεταει,τωρα καταλαβα γιατι εξωτερικο η ερικσσον τελευταια παει κατα διαολου δεν μαζευομασται ολοι να τουσ τα πεταξουμε στο κεφαλι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Έχεις και με το handsfree πρόβλημα χαμηλού ήχου;:confused: Εγώ πάλι με bluetooth handsfree που το συνδέω δεν έχω θέμα με την ένταση, μόνο όταν μιλάω απ'τ'ακουστικό είναι χαμηλή. Δεν είναι ελαττωματική η συσκευή να την πας σε σέρβις. Αυτό θα διορθωθεί εντός των επόμενων 3-4 εβδομάδων περίπου, οπότε θα βγει και μια αναβάθμιση. Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην οφείλεται στο hardware η χαμηλή ένταση:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 το πιο πιθανο ειναι αυτο που φοβασαι πιστεψετο .ειναι συχνο φαινομενο τελευταια στα ερικσον και σε κανενα μοντελο δεν εφτιαξε .εχουν περασει σχεδον ολα απο τα χερια μου ,τα 7 στα 10 τα πουλησα για αυτον τον λογο .και εκανα ο μα..... αλλη μια προσπαθεια πογω ομορφιασ του τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Δεν ήξερες από πριν ότι φέρει την έκδοση 1.6 και ότι η 2.1 θα γίνει διαθέσιμη έπειτα από τον Σεπτέμβρη; Αλλά ακόμη κι αν δεν το ήξερες, φαντάζομαι έκανες έρευνα αγοράς πριν προχωρήσεις στην απόκτησή του, σωστά; Διότι δε φταίνε πάντα οι... "κακιές" εταιρίες..:rolleyes: Ταφόπλακα που η υποστήριξη συσκευών όπως το X10 μέσω αναβαθμίσεων λογισμικού φτάνει μέχρι και τα 2 χρόνια; Τότε τι να πούμε για άλλες ανταγωνίστριες που δεν τα υποστηρίζουν καθόλου; Γίναμε όλοι αναλυτές της αγοράς βρε παιδιά, ας χαλαρώσουμε λίγο... Όλα αυτά περί 2.1 ήταν ήδη "γνωστά", το μόνο που περιμέναμε ήταν και η επίσημη ανακοίνωση από το στόμα της εταιρίας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι όσο εμείς το παίζουμε έξυπνοι, οι μηχανικοί λογισμικού όλων των εταιριών, βγάζουν τα μάτια τους, προκειμένου η ενσωμάτωση διαφόρων λειτουργιών και εφαρμογών του shell- διότι η SE εισάγει πάνω απ'το βασικό λειτουργικό την UXP- να λειτουργούν απροβλημάτιστα. Όταν δηλαδή έρθει η έκδοση 2.1 τι θα βρεθεί τότε να του λείπει; Α ναι, ξέχασα το multi-touch. Το οποίο όλοι όσοι αγόρασαν i-Phone ή Milestone και όσοι δεν έχουν αγοράσει ακόμη αλλά θα ήθελαν, το χρησιμοποιούν μέρα- νύχτα σε όλες τις εφαρμογές, οι οποίες φυσικά βρίσκονται σε πλήρη αφθονία και το χρησιμοποιούν σε όλες τις δυνατότητές τους... :rolleyes: Τέλος πάντων, ας μη βγούμε off topic. Υπάρχει το κατάλληλο θέμα στην αρχική σελίδα για να συζητηθούν οι απόψεις μας. :) Άψογος ο φίλος kotsianis7! Σε λίγο θα έκανα ένα παρόμοιο post με την ίδια νοοτροπία και επιχειρήματα υπέρ του X10. Με πρόλαβες για λίγο! Αν είναι δυνατόν... Αναλώνεστε σε ένα ατελείωτο κυνηγητό αναλυτικών τεχνικών χαρακτηριστικών που τελικά ίσως με πολλά από αυτά δε θα τα δείτε πρακτικά πουθενά οι περισσότεροι! Δεν είναι ήδη ένα από τα πιο γρήγορα κινητά ήδη; Αυτά που κάνει δεν τα κάνει όλα σωστά (εντάξει εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων-βλ. ένταση ηχείου) ήδη; Είχανε πολλα κινητά αύξηση ανάλυσης βίντεο (HD!!) με ένα software update; Δεν είναι απόλαυση στη χρήση του ήδη; Η κάμερά του;; Και κάτι τελευταίο΄ Δοκιμάστε να κάνετε (αφού βρείτε βέβαια) update σε LG ή ακόμα και σε Samsung κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 αδερφε αν πηρες τηλ για να παιζεις με την καμερα του και να μην ακουσ δεν εδινεσ 570ευρωπουλα επερνεσ μικρουλα hd καμερα πο σφυραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 αδερφε αν πηρες τηλ για να παιζεις με την καμερα του και να μην ακουσ δεν εδινεσ 570ευρωπουλα επερνεσ μικρουλα hd καμερα πο σφυραει +10000000!!!!!!!!!! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 αδερφε αν πηρες τηλ για να παιζεις με την καμερα του και να μην ακουσ δεν εδινεσ 570ευρωπουλα επερνεσ μικρουλα hd καμερα πο σφυραει Διάβασε το post άλλη μια φορά με προσοχή φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 ρε παιδιά δεν έχει κανένας άλλος πρόβλημα με το καπάκι πίσω?? δεν σας τρίζει ούτε ελάχιστα ? μου έχει σπάσει τα νεύρα θα πάω να πάρω καινούριο !λέτε να πάρω το άσπρο θα ταιριάζει ? στυλ iphone καιτσι λολ. Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 για πεσ μου τι εννοεις οτα αναφερεισ ως ελαχιστη και μη σοβαρη την ελλειψη που εχει στο να ακουσ οταν μιλας.και επειδη εχω htc hd2 & ipone ποση ειναι η διαφορα τουσ οσο αναφορα την ταχυτητα?και ποσο χειροτερο ειναι στην αφη τησ οθονης.αρα τα 570 ευρω ειναι για πεταμα δεν εχω δικιο ?{και δεν μαλωνουμε συζηταμε οκ μην παρεξηγηθω] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Ναι, δε μαλώνετε, αλλά περνάτε σε διαξιφισμό :p οπότε το πιο σωστό θα ήταν να γίνει αυτό στους Διαξιφισμούς :) zxr, για σένα δουλεύω :p Υ.Γ.: Γενικά, σε απόκριση στην αφή και σε ταχύτητα λειτουργίας δεν υπολείπεται έναντι των κινητών που προανέφερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 για πεσ μου τι εννοεις οτα αναφερεισ ως ελαχιστη και μη σοβαρη την ελλειψη που εχει στο να ακουσ οταν μιλας.και επειδη εχω htc hd2 & ipone ποση ειναι η διαφορα τουσ οσο αναφορα την ταχυτητα?και ποσο χειροτερο ειναι στην αφη τησ οθονης.αρα τα 570 ευρω ειναι για πεταμα δεν εχω δικιο ?{και δεν μαλωνουμε συζηταμε οκ μην παρεξηγηθω] Προς Θεού, φυσικά κάνουμε συζήτηση! Πρώτα απ'όλα ποιός έθιξε τα μοντέλα που αναφέρεις;;! Ποιός μπήκε σε συγκρίσεις;; Θα απαντήσω λεπτομερώς κατα το βραδάκι, γιατί φεύγω από τη δουλειά μου τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) αρα πο καταληγουμε? ενα κινητο που δεν ακους και δεν ειναι πουθενα καλυτερο οσο αναφορα στα αλλα ομοια του .αρα αχρηστο αυτο λεω ο ανθρωπος...............ασε πο στο toutch ειναι ελαχιστα χειροτερο πιστεψεμε αλα οχι τοσο αξιου λογου οντως. και στην τιμη που εχει!!!!! ασε που ουτε 1 ευρω δεν θα εδινα για τηλ που ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ....ELEOS ΔΕΝ ειπα οτι εκανε κανεις συγκριση με τα αλλα μοντελα που ειπα ,εγω τα ανεφερα για να πω οτι ειναι απαραδεκτο απο την ερικσον και καλυτερα να αγοραζαμε ενα απο αυτα η κατι αντιστοιχο.αλλιωσ να παρουμε και μια τηλεοραση με τελειο ηχο τερλει ντιζαιν 52 ιντσεσ ιντερνετ και ενα καρο τσουμπλεκια αλλαααααααα μια λεπτομερεια ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΛΗ Edited May 6, 2010 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akumiris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Ναι, δε μαλώνετε, αλλά περνάτε σε διαξιφισμό :p οπότε το πιο σωστό θα ήταν να γίνει αυτό στους Διαξιφισμούς :) zxr, για σένα δουλεύω :p Υ.Γ.: Γενικά, σε απόκριση στην αφή και σε ταχύτητα λειτουργίας δεν υπολείπεται έναντι των κινητών που προανέφερες. Όχι κανένας διαξιφισμός! Αυτό του εξηγώ ότι δεν θέλω να συγκρίνω κάτι. Απλώς να αναλύσω γιατί το θεωρώ καλή συσκευή. Ξεκάθαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τι να πω και εγώ που περιμένω πως και πως να το πάρω στα χέρια μου το Χ10 αλλα ακομη τπτ. Εχω επιδότηση απο τη vodafone και κόλλησε η δουλειά είμαι επαρχεία οπότε υπομονή :D Αφού όμως με έτρωγε η τσέπη μου πηρα τα παρακάτω πραματακια για το χαζοτηλεφωνό μου :) (βλέπε Μικρογραφίες Συνημμένων Εικόνων) Φορτιστή αυτοκινήτου Βάση στήριξης Θήκη σιλικόνης Προστατευτικό οθόνης Η αλήθεια είναι οτι έχω αγχωθεί διαβάζοντας ολες αυτες τις σελίδες, μέχρι που ήμουν έτοιμος να ακυρώσω την παραγγελία αλλα τελικά αποφάσισα να το "παλέψω" υπομονή λοιπον μεχρι να το παραλάβω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τι υπομονη εσυ μεχρι να το παραλαβεις θα μπορεις να ανοιξεις καταστημα με τοσα αξεσουαρ που μαζευεις!!! χεχε Μια κι εχεις γνωση λοιπον,λευκα ακουστικα βρηκες πουθενα? Στο πακετο μου ειχαν μαυρα οι αχρηστοι!!! :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Τι να πω και εγώ που περιμένω πως και πως να το πάρω στα χέρια μου το Χ10 αλλα ακομη τπτ. Εχω επιδότηση απο τη vodafone και κόλλησε η δουλειά είμαι επαρχεία οπότε υπομονή :D Αφού όμως με έτρωγε η τσέπη μου πηρα τα παρακάτω πραματακια για το χαζοτηλεφωνό μου :) (βλέπε Μικρογραφίες Συνημμένων Εικόνων) Φορτιστή αυτοκινήτου Βάση στήριξης Θήκη σιλικόνης Προστατευτικό οθόνης Η αλήθεια είναι οτι έχω αγχωθεί διαβάζοντας ολες αυτες τις σελίδες, μέχρι που ήμουν έτοιμος να ακυρώσω την παραγγελία αλλα τελικά αποφάσισα να το "παλέψω" υπομονή λοιπον μεχρι να το παραλάβω :lol: Μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι το τηλέφωνο. Αλλωστε όλα τα λεφτά είναι το market και οι εφαρμογές του. Οι περισσότερες ελείψεις που αναφέρονται πιο πάνω ήταν γνωστές από πριν και ειλικρινά απορώ με αυτούς που τα αγοράσανε ενω τις ξέρανε. Πάντως να ξέρεις ότι θα έχεις ένα πολύ γρήγορο κινητό χωρίς κολήματα και με πολλές δυνατότητες. Αρκεί να μην σε χαλάνε οι όποιες ελείψεις του, γιατί μετά θα κράζεις και εσυ επειδή αγόρασες κάτι που δεν ήθελες. Ασχετο: την θήκη που την πήρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 Μην αγχώνεσαι, μια χαρά είναι το τηλέφωνο. Αλλωστε όλα τα λεφτά είναι το market και οι εφαρμογές του. Οι περισσότερες ελείψεις που αναφέρονται πιο πάνω ήταν γνωστές από πριν και ειλικρινά απορώ με αυτούς που τα αγοράσανε ενω τις ξέρανε. Πάντως να ξέρεις ότι θα έχεις ένα πολύ γρήγορο κινητό χωρίς κολήματα και με πολλές δυνατότητες. Αρκεί να μην σε χαλάνε οι όποιες ελείψεις του, γιατί μετά θα κράζεις και εσυ επειδή αγόρασες κάτι που δεν ήθελες. Ασχετο: την θήκη που την πήρες? συμφωνω μαζι σου.τις οποιες ελλειψεις τις ξεραμε απο την αρχη.Δηλαδη το iphone εχει λιγοτερες?παρολα αυτα πουλαει σα τρελο.για μενα ελλειψη ειναι η ελλειψη ραδιοφωνου και σαν αρνητικο το ακουστικο που δεν ειναι πολυ δυνατο.κατα τα αλλα δυο βδομαδες και ουτε επανεκιννηση ουτε τριζει ουτε τιποτα.Για το φιλο που τριζει δες λιγο αν σου εχει κατσει καλα η μπαταρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Αυτο λεμε τοσες ωρες φιλε griniaris οτι εχει ενα βασικο μειονεκτημα που ειναι ομως το βασικοτερο γιατι μην ξεχναμε τηλεφωνο αγοραζουμε και δεν ακουμε ,εχεις μιλησει στον δρομο ? δεν μπορεις να συνενοηθεις .... κατα τα αλλα ειναι μια χαρα δεν αντιλεγω.εκτος αν το εχεις για μοστρα και μιλας μια στο τοσο σε κλειστους χωρους και το εχεις σαν σταθερο γιατι σε ανοιχτουσ χωρους θελεις σηματα μορς.και οταν το αγοραζαμε μην μου πεις οτι το ξεραμε οτι θα βγαζουμε νοημα απο τα συνφραζομενα λογω ακουστικου Edited May 6, 2010 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 παιδια γεια σας! μολις αγορασα μεταχειρισμενο το χπερια και ειμαι σε εξερευνηση. τραβηξα βιντεο εσωτερικου χωρου και τα frames ειναι μολισ 17! σε αναλυση wvga. δεν τραβαει με 30 fps?καποιος αλλος το δοκιμασε? απογοητευτηκα λιγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 το οτι το βρηκεσ ακομα δεν βγηκε να πουλιεται δευτερο χερι δεν σου λεει τιποτα?αυτη η συσκευη μολισ απογοητευσε 2 κατοχουσ σε 15 μερς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) Αυτο λεμε τοσες ωρες φιλε griniaris οτι εχει ενα βασικο μειονεκτημα που ειναι ομως το βασικοτερο γιατι μην ξεχναμε τηλεφωνο αγοραζουμε και δεν ακουμε ,εχεις μιλησει στον δρομο ? δεν μπορεις να συνενοηθεις .... κατα τα αλλα ειναι μια χαρα δεν αντιλεγω.εκτος αν το εχεις για μοστρα και μιλας μια στο τοσο σε κλειστους χωρους και το εχεις σαν σταθερο γιατι σε ανοιχτουσ χωρους θελεις σηματα μορς.και οταν το αγοραζαμε μην μου πεις οτι το ξεραμε οτι θα βγαζουμε νοημα απο τα συνφραζομενα λογω ακουστικου εχω μιλησει σε δρομο και σε λεωφορειο με πολυ φασαρια.οντως δυσκολευομαι αλλα επειδη ανεκαθεν χρησιμοποιω handsfree το προβλημα που εχεις εσυ δε το ζω τοσο εντονα και αυτο οχι γιατι εχει δυνατα handasfree αλλα επειδη ολως τυχαιος χρησιμοποιω του xperia x1 που ειναι καθαρα walkman και του x10 δε τα εχω ανοιξει καν ακομα. ΥΓ: Πολλοι που εχουν χοντρο πορτοφολι αγοραζουν ετσι τις συσκευες και τις πουλανε αμεσως.δε λεει κατι αυτο.μπορω αν θες να σου βρω και desire και nexus.Δε σημαινει οτι ειναι απο απογοητευμενους κατοχους. Edited May 6, 2010 by griniaris Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 το οτι το βρηκεσ ακομα δεν βγηκε να πουλιεται δευτερο χερι δεν σου λεει τιποτα?αυτη η συσκευη μολισ απογοητευσε 2 κατοχουσ σε 15 μερς δεν μου απαντησες ομως αν το βιντεο που τραβαει σε wvga αναλυση ειναι 17 η 30 fps οπως γραφουν.ελπιζω καποιος αλλος να μου απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 (edited) εχω μιλησει σε δρομο και σε λεωφορειο με πολυ φασαρια.οντως δυσκολευομαι αλλα επειδη ανεκαθεν χρησιμοποιω handsfree το προβλημα που εχεις εσυ δε το ζω τοσο εντονα και αυτο οχι γιατι εχει δυνατα handasfree αλλα επειδη ολως τυχαιος χρησιμοποιω του xperia x1 που ειναι καθαρα walkman και του x10 δε τα εχω ανοιξει καν ακομα. ΥΓ: Πολλοι που εχουν χοντρο πορτοφολι αγοραζουν ετσι τις συσκευες και τις πουλανε αμεσως.δε λεει κατι αυτο.μπορω αν θες να σου βρω και desire και nexus.Δε σημαινει οτι ειναι απο απογοητευμενους κατοχους. κουλαμαρα ειχαν να φτιαξουν λοιπον το xperia x10 να ακουγεται σαν το xperia 1? παντωσ ευχαριστω που με επιβεβεωνεις αυτο λεω κριμα ενε πανεμορφο κινητο να υστερει σε ενα τοσο βασικο θεμα,δεν εχω αλλο παραπονο και μαλλον χρησιμοποιεισ τα διπλα ακουστικα βελε μονο να δεισ εγω εβαλα και παλι χαμηλο ειναι σε σχεση με ολα τα αλλα Υπενθύμιση από την Ο.Δ.: Τα greeklish δεν είναι αποδεκτά από 01/09/09. Η πρόταση που ήταν γραμμένη με αυτόν τον τρόπο αφαιρέθηκε. Edited May 7, 2010 by zxr Αφαίρεση πρότασης με greeklish Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. May 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2010 αυτοι που πουλανε nexus desire x10 iphone σε δεκα μερες ειναι αυτοι που τους ερχονται τα λεφτα στο χερι και δε ξερουν πια με τι να ασχοληθουν. Λογικο αυτους τους ανθρωπους να μην τους ικανοποιει τιποτα.Δε σε επιβεβαιωνω σε τιποτα.το μη δυνατο ακουστικο το εχουν πει απο την αρχη κατοχοι πριν καν ερθει στην Ελλαδα επισημα.το ηξερα απο την αρχη και με το τροπο που χρησιμοποιω το κινητο δε με εχει απασχολησει.παντως για καλο δικο σου να χρησιμοποιεις handsfree η bluetooth.ευκαιρια ειναι τωρα που δεν ακουγεται δυνατα. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts