Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς κάποια εφαρμογή για να μπορεί το τηλέφωνο μας να γίνει wifi spot... μετά από λίγο ψάξιμο που έκανα (και με την πάντα πολύτιμη βοήθεια της lilifee :) ) βρήκαμε το barnacle wifi tether το οποίο λειτουργεί μόνο σε root συσκευή. δεν μπορώ όμως να το κάνω με τίποτα να δουλέψει. έχω μπερδευτεί με τις ρυθμίσεις και είμαι σίγουρος ότι κάτι δεν κάνω σωστά. έχει κανείς σας εμπειρία από τέτοιου είδους προγράμματα ή από το συγκεκριμένο? ευχαριστώ πολυ

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δες λίγο στις ρυθμίσεις να είναι το wpa-supplicant απενεργοποιημένο.

Λένε στους XDA ότι κάνεις εγκατάσταση, δίνεις SSID, απενεργοποιείς το wpa-supplicant και παίζει απευθείας.

Για δοκίμασε το.

Κωνσταντίνος

Δες λίγο στις ρυθμίσεις να είναι το wpa-supplicant απενεργοποιημένο.

Λένε στους XDA ότι κάνεις εγκατάσταση, δίνεις SSID, απενεργοποιείς το wpa-supplicant και παίζει απευθείας.

Για δοκίμασε το.

το απ ενεργοποίησα, έδωσα ssid αλλά μόλις πατάω start μου βγάζει unexpected error occured! inspect the log and try the troubleshooting guide. στο log μου βγάζει ότι η διαδικασία κολλάει στο parameter brncl_if_lan is unset

:ninja::ninja:

...go into settings and set lan interface to athwlan0

Το τελευταίο είναι μηδέν.

EDIT. Το δοκίμασα μόλις στο δικό μου και παίζει άψογα. Αν έχεις πρόβλημα είναι θέμα ρυθμίσεων.

Edited by freco
Κωνσταντίνος

το δοκίμασα κι έχεις δίκαιο...!!! thanks a lot... τώρα μπορώ να συνδέσω το ipad wifi άνετα!!!

edit: τα data που κατεβάζει τα μετράει στο δικό του μετρητή δεδομένων που έχει... στο 3gwatchdog όμως δεν τα μετράει ή είναι ιδέα μου?

Δεν το πρόσεξα αλλά νομίζω έχεις δίκιο. Μάλλον δεν το μετράει σαν 3G αλλά σαν WiFi traffic.

Πολλή προσοχή λοιπόν μην ξεπεράσουμε τα όρια. Κι εγώ με το iPad έτσι σκέφτομαι να κάνω.

Για μια αλλαγή σελίδας στο myphone (σελ 125) μετέφερε 143,85 kb download & 135,43 upload. Πολλά δεν είναι ή μου φαίνεται?

Κωνσταντίνος

εντάξει είμαστε λοιπόν... x10i+ipad wifi+μπλοκάκι και στυλό για να σημειώνουμε kb/s :lol::lol:

έβαλα το πληκτρολόγιο htc ime και μου το βγάζει μικρο,

γίνετε να μ βγάζει πιο μεγάλο το πληκτρολόγιο;

Πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα δύο, HTC_IME_hi.apk και Clicker_hi.apk που υπάρχουν στο htc_ime_jonasl_hires_27.zip. Αν δεν το έχεις κατέβασε το από εδώ http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip. Edited by freco
Κωνσταντίνος

Πρέπει να εγκαταστήσεις αυτά τα δύο, HTC_IME_hi.apk και Clicker_hi.apk που υπάρχουν στο htc_ime_jonasl_hires_27.zip. Αν δεν το έχεις κατέβασε το από εδώ http://www.hallerud.se/htc_ime_jonasl_hires_27.zip.

thanks bro.

βρηκα ενα παιχνιδι στο ιντερνετ. Το Need for Speed Shift.δειτε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=747494 .Το θεμα μου ειναι οτι το βρηκα καπου και το κατεβασα.Ειναι 99 mb .Moυ φαινεται πολυ μεγαλο και οταν πηγα να το τρεξω μου ειπε οτι δεν εχω αρκετη μνημη.Μπηκα στη διαχειρηση εφαρμογων και τοσα mb για να συγκρινω δε βρηκα πουθενα.Υπαρχει τροπος αποθηκευσης στη sd?
[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι.πως γινεται?

Έλα μου ντέ , καπου το διάβασα η το έχω μπερδεψει με την 2,2 ,πολλα μαζεμενα μου πεσαν τωρα τελευταία .

EDIT:

Καλά την εσωτερική μνημη του Χ10 την έχεις γεμίσει όλη ,πως τα κατάφερες

Δε στέλνεις το λινκ με το NFS να το παλέψω :confused:

Edited by Sotarts

Καλησπερα θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις πριν καταληξω σε κινητο,λοιπον:

1)Εχει παρει την 2.2 froyo?

2)Το θεμα ακουστικο συνεχιζετε η εχει βελτιωθει,επειδη ειχα και παλαιοτερα το κινητο

3)Στο zoom in,out εχει multitouch?(Αν το λεω καλα....:)

android or ios or wm......who cares.....???

Καλησπερα θα ηθελα να κανω 3 ερωτησεις πριν καταληξω σε κινητο,λοιπον:

1)Εχει παρει την 2.2 froyo?

2)Το θεμα ακουστικο συνεχιζετε η εχει βελτιωθει,επειδη ειχα και παλαιοτερα το κινητο

3)Στο zoom in,out εχει multitouch?(Αν το λεω καλα....:)

negative^3...:lol:

Αναλυτικα:

1) Ακομα στην 1.6 ειμαστε δυστυχως

2) Η' διορθωθηκε λιγο ή οξυνθηκε η ακοη μας...

3) Υπαρχει περιορισμος του hardware και θα μεινει απιαστο ονειρο απ'οτι φαινεται...

Αν κατα τη γνωμη σου αυτα ειναι βασικα κριτηρια για την αγορα καποιου androphone θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο Desire...

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

negative^3...:lol:

Αναλυτικα:

1) Ακομα στην 1.6 ειμαστε δυστυχως

3) Υπαρχει περιορισμος του hardware και θα μεινει απιαστο ονειρο απ'οτι φαινεται...

Αν κατα τη γνωμη σου αυτα ειναι βασικα κριτηρια για την αγορα καποιου androphone θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο Desire...

Εχω το desire(μην βλεπεις το avatar) απλως ελεγα μηπως ειχα συνδιασμο τα καλα του desire με λιγο καλυτερη φωτοκαμερα.....ευχαριστω παντως απο οτι βλεπω θα παραμεινω με το desire αρκετο καιρο μεχρι να βγει κατι ποιο αξιολογο....

android or ios or wm......who cares.....???

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υφίσταται , χωρίς πλάκα όμως...!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι υφίσταται , χωρίς πλάκα όμως...!

Μαλλον βγηκε νεο firmware για το τυμπανο μας (εκδοση 2.0) και εκανε update μονο του!:lol::lol:

my homescreen.

Πολλή καλα στημένο μπράβο :)

negative^3...

...

Ααααααα καλόοοοοοοοο :grin::grin::grin::grin::grin::grin:

Αλλα νομίζω πως εισακούστηκαν οι προσευχές μας γιατί όντος έχει βελτιωθεί .

Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές στην SD η δεν μπορούμε τελικά ακόμη και μετά το ροοτ :confused:

Μαλλον βγηκε νεο firmware για το τυμπανο μας (εκδοση 2.0) και εκανε update μονο του!:lol::lol:

Ε? Τι 2.0? Android 2.0? :mad:

Παίδες σήμερα αγόρασα το

http://chart.apis.google.com/chart?cht=qr&chs=100x100&chl=http://cyrket.com/qr/58038

Armored Strike Online

παιχνιδάρα που θυμίζει παλίες Scorched Earth εποχές και παίζει άψογα στο X10 μας ;)

Ε? Τι 2.0? Android 2.0? :mad:

Ενα σαββατοκύριακο λέμε να φύγουμε και μας ανάβετε φωτιές. Ας μας πει κάποιος τι ακριβώς βγήκε γιατί δεν έχουμε και wifi #%&&&%#%:/( :-(

Sent from my X10i using Tapatalk

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10