Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με stock λειτουργικό δεν γίνεται. Αν έχεις περάσει κάποια custom ROM που να το υποστηρίζει , δοκίμασε το Barnacle WiFi Tether. :)

Και εγώ έτσι νομιζα αλλά γίνεται και με stock 2,1 rom αλλα με το barnacle όπως σωστά προανεφερες.Δοκιμασμενο αυτή την στιγμή σου γράφω με το Acer iconia tab a500 με 3g που μου δίνει το stock 2,1xperia:D:D

DESIRE S 2.3.3 :p

Καλημερα.

Εχω το xperia x10 με baseband .54 δεν μπορω να βρω μια καλη εκδοση (custom) που να εχει σημα.

Εχω περασει 2.2.1 , 2.3.4 απο τους xda αλλα ολα μου βγαζουν unknown baseband.

Ποια ειναι η καταλληλη ή πως αλλαζω το baseband σε μεγαλυτερο για καλυτερη αποδοση?

Καλημερα.

Εχω το xperia x10 με baseband .54 δεν μπορω να βρω μια καλη εκδοση (custom) που να εχει σημα.

Εχω περασει 2.2.1 , 2.3.4 απο τους xda αλλα ολα μου βγαζουν unknown baseband.

Ποια ειναι η καταλληλη ή πως αλλαζω το baseband σε μεγαλυτερο για καλυτερη αποδοση?

Εγώ "φοράω" την MIUI Froyo του TripNRaver

http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-x10-modaco-com/340637/rom-18-06-tripnmiui-iris-1-7-froyo-on-the-road-to-revolution/

χωρίς προβλήματα.

Για την αλλαγή του baseband δες εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=960527

έχει όλα τα BB, αλλά εγώ έχω το καλύτερο σήμα και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με ΒΒ .49

Εγώ "φοράω" την MIUI Froyo του TripNRaver

http://android.modaco.com/content/sony-ericsson-xperia-x10-x10-modaco-com/340637/rom-18-06-tripnmiui-iris-1-7-froyo-on-the-road-to-revolution/

χωρίς προβλήματα.

Για την αλλαγή του baseband δες εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=960527

έχει όλα τα BB, αλλά εγώ έχω το καλύτερο σήμα και τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας με ΒΒ .49

οκ την περασα και εγω , βεβαια ειναι λιγο μπερδεμενη αλλα θα το βρω.

το AP2SD τι προυποθεσεις θελει?

οκ την περασα και εγω , βεβαια ειναι λιγο μπερδεμενη αλλα θα το βρω.

το AP2SD τι προυποθεσεις θελει?

Να μπορεί η εφαρμογή να εγκατασταθεί στην SD.

Να μπορεί η εφαρμογή να εγκατασταθεί στην SD.

ναι αλλα τι θελει να κανω στην καρτα για να παιξει σωστα γιατι τωρα μου λεει unavailable

ναι αλλα τι θελει να κανω στην καρτα για να παιξει σωστα γιατι τωρα μου λεει unavailable

Με την TripNMIUI 1.7 εγώ δεν έκανα τίποτα.

Αν θέλεις να μετακινήσεις εφαρμογές στην SD,

settings->applications->manage applications-> επιλογή της εφαρμογής->move to sd

Αν η εφαρμογή δεν μπορεί να μετακινηθεί η επιλογή move to sd είναι disabled.

Αμαν και πως κανεται ετσι.. Κανα δυο μηνακια και περνουμαι την οριτζιναλ 2.3 που αν μας το λεγανε πριν τιν 2.1 που την περημεναμε δεν θα το πυστευαμε με τπτ. Ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα (απο την σονη γιατι απο αλλες ρομ ηταν θεμα χρονου :-ρ

και εγω κατεληξα στην TripNMiUI "Iris" 1.7 Froyo. Βεβαια εχω το κινητο 24 ωρες μονο αλλα κανα 2 ακομα που δοκιμασα δεν μου κανανε το "κλικ". Αυτη προς το παρων φαινεται πολυ καλη (σταθερη λειτουργικη κτλ). Ειχα το 54ΒΒ δεν ξετρελαθηκα περασα σε 58 και τωρα εχω το 67.Μενω σε σπιτι-bunker :p και το σημα ειναι προβλημα για μενα και με 54 και 58 δεν ειχα ουτε για πλακα.Η 67 παει προς το παρων καλα αν και λενε ολοι για την 61 με την TripNMiUI.Θα κρατηψω αυτο και βλεπουμε. 2.3 επισημα σε κανα μηνα απ'οτι ειδα ε?

edit:Απ'οτι ειδα δεν εχει καθολου φλας η καμερα.ουτε με το Vignette μου δινει την επιολογη.καμια λυση που μου ξεφευγει?

Edited by nikolis2000

[sIGPIC][/sIGPIC]

·۰•●_N1k0s_●•۰·

@nikolis2000: Με κάποιο led flash application από το market φίλε μου.

Πετάς το widget-ακι στην οθόνη , δίπλα στο εικονίδιο της κάμερας και κάθε φορά που θες νυχτερινή λήψη πριν ανοίξεις την κάμερα ανοίγεις το led πρώτα με το widget.

Σε μερικά led applications όταν ανοίγεις την κάμερα ίσως το led να σβήνει , αυτό θα συμβαίνει γιατί δεν είναι προγραμματισμένα να κρατάν το led ανοιχτό παράλληλα με κάποια άλλη εφαρμογή (π.χ. κάμερα στην προκειμένη). Απλά δοκίμασε κάποιο άλλο. Υπάρχουν 1-2 που δουλεύουν σίγουρα!

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

mr_element (επειδη βλεπω χρησιμοποιεις tripnmiui) αλλα και οποιοσδηποτε αλλος ξερει ας μου πει....!

google maps και navigation μπορουμε να περασουμε στην εν λογο froyo rom?

αν και κατεξοχην χρησιμοποιουσα τις rom του wolfbreak λεω να αλλαξω λιγο...!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ρε , άνετα! Απλά εγκατέστησε το Market Enabler ρύθμισε το να γίνει fake T-Mobile [us] , κατέβασε τα Google Maps (αυτό θα εγκαταστήσει επίσης το Latitude , το Places και το Navigation).

Edit: Αν ρωτάς για 3rd party navigation και σ' αυτό η απάντηση είναι "Ναι". Το GPS δουλεύει κανονικότατα και με μεγάλη ακρίβεια.

Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

Ναι ρε , άνετα! Απλά εγκατέστησε το Market Enabler ρύθμισε το να γίνει fake T-Mobile [us] , κατέβασε τα Google Maps (αυτό θα εγκαταστήσει επίσης το Latitude , το Places και το Navigation).

Edit: Αν ρωτάς για 3rd party navigation και σ' αυτό η απάντηση είναι "Ναι". Το GPS δουλεύει κανονικότατα και με μεγάλη ακρίβεια.

α ωραια!!! του google εννοουσα! οκ θα τα περασω ετσι right away! ωραια

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Παιδια πως κανω hard reset με τα πληκτρα της συσκευης;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3289130#post3289130

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ήμουν σήμερα σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων για να πάρω την επιδότηση μου και ρωτάω τον υπάλληλο για την υπηρεσία που έχουν και παίρνουν μεταχειρισμένα! Και μου λέει αν το κινητό δουλεύει κανονικά και δεν έχει χτυπήματα τότε 30 ευρώ!!! Εννοείτε δεν το έδωσα αλλά όταν ένα κινητό έκανε κοντά στα 600 ένα χρόνο πριν τότε τα 30 είναι όχι ψίχουλα αλλά κάτι λιγότερο!!

χρησιμοποιούσα το 2in1 εδώ και πολύ καιρό, αλλά με την αναβάθμιση σε 2.1 μου παρουσιάστηκε ενα μεγάλο πρόβλημα. Κάθε φορά που αλλάζω την ενεργή σύνδεση το κινητό κάνει αυτόματα εκτροπή στον μη ενεργό αριθμό, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Κάθε φορά, λοιπον, πρέπει να απενεργοποιώ την προωθηση με το χερι, μέσα απο το μενού, αφού δε βγάζει ούτε το εικονίδιο της προωθησης στη μπαρα ειδοποιήσεων. Φυσικά μερικές φορες το ξεχνάω και χάνω κλήσεις, αλλά είναι και εξαιρετικά εκνευριστικό να πρεπει κάθε φορά να απενεργοποιώ την προώθηση.

Έχει κανενας αντίστοιχο προβλημα - ξέρει τη λύση; Μήπως στους υπολοιπους λειτουργει κανονικά και εγω ειμαι ο γκαντέμης; οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη

χρησιμοποιούσα το 2in1.... ...Μήπως στους υπολοιπους λειτουργει κανονικά και εγω ειμαι ο γκαντέμης; οποιαδήποτε ιδέα ευπρόσδεκτη

Έτσι είναι σε όλους μας και μάλιστα η κατάσταση δεν αλλάζει ούτε στην 2.2, ούτε στη 2.3.4 :-(

Sent from my X10mini using Tapatalk

Kαλησπερα!Εγραψα σε αυτο το thread για να ρωτησω για ενα χ10 ενος φίλου.Χτες εκει που δουλευε κανονικα το κινητο,ξαφνικα κολλησε η οθονη,και του εσβησε,απο τοτε δεν ξαναανοιξε,οσο και να προσπαθουσε.Επισης οταν συνδεει το φορτιστη πάνω ,η οθονη παραμενει σβηστη και δεν δειχνει να φορτιζει,το δοκιμασε και στο λαπτοπ,για να το φορτισει απο το Usb.TΙ εγινε χαλασε μονο του.Παντως εχει αλλο ενα χρονο εγγυηση.Απλα δεν ξερω αν θα υπαρχει προβλημα επειδη ειναι ροοτ στο κινητο.Απο την αλλη το κινητο δεν αναβει καθολου,λογικα κάηκε,οποτε δεν νομιζω να καταλαβουν τιποτα στην sony ericsson.Εσεις τι λέτε;ευχαριστώ!
Aντώνης

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10