Sotarts Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) καλησπερα και απο μενα! μολις εκανα αναβαθμιση σε 2.1 και θελω να κανω παλι root τη συσκευη μου για να αφαιρεσω καποια apps της se οπως timescape , moxier κ.α. προσπαθησα με το x10root που ειχα στην 1.6 ομως δεν ειδα προκοπη. μπορει καποιος να με βοηθησει?? και πως μπορω να εχω προσβαση στο market σε paid εφαρμογες?? ευχαριστω προκαταβολικα! root 2.1 Θα χρειαστεις το Titanium Backup για να ξεφορτωθείς οσα δε θελεις και το market access για κανεις τις αγορές σου. Επίσης διάβασε τι μπορείς να διαγράψεις στην 2,1 Edited November 20, 2010 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 root 2.1 Θα χρειαστεις το Titanium Backup για να ξεφορτωθείς οσα δε θελεις και το market access για κανεις τις αγορές σου. Επίσης διάβασε τι μπορείς να διαγράψεις στην 2,1 ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Κι εγώ με 2,1.... κολλήματα είχε στην αρχή.... για να δούμε αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 υπαρχει καποια app καμερας με αυτοματο flash? πως μπορω να αλλαξω να το πληκτρολογιο και να βαλω σαν προεπιλογη το πληκτολογιο του htc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 υπαρχει καποια app καμερας με αυτοματο flash? πως μπορω να αλλαξω να το πληκτρολογιο και να βαλω σαν προεπιλογη το πληκτολογιο του htc? Vignette για την κάμερα Κάπου το έχουμε αναφέρει μερικές εκατοντάδες σελίδες πίσω ψαξε θα το βρεις, ακόμη μπορείς να του αλλάξεις χρώμα, τώρα αν το έχεις κατεβάσει και αφού το έχεις επιλέξει από τις. ρυθμίσεις πιεζεις και κρατάς πάνω στο κείμενο και επιλέγεις μέθοδος εισόδου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotaki Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Vignette για την κάμερα Κάπου το έχουμε αναφέρει μερικές εκατοντάδες σελίδες πίσω ψαξε θα το βρεις, ακόμη μπορείς να του αλλάξεις χρώμα, τώρα αν το έχεις κατεβάσει και αφού το έχεις επιλέξει από τις. ρυθμίσεις πιεζεις και κρατάς πάνω στο κείμενο και επιλέγεις μέθοδος εισόδου το πληκτρολογιο οκ αλλα η καμερα μαλλον πακετο. στην 1.6 η vignette ειχε auto flash αλλα στην 2.1 δεν μου βγαζει τετοια επιλογη.το εχει προσεξει και καποιος αλλος αυτο? μηπως κανω καποιο λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 το πληκτρολογιο οκ αλλα η καμερα μαλλον πακετο. στην 1.6 η vignette ειχε auto flash αλλα στην 2.1 δεν μου βγαζει τετοια επιλογη.το εχει προσεξει και καποιος αλλος αυτο? μηπως κανω καποιο λαθος. Τώρα μόλις έπαιζα με το demo δεν υπάρχει πρόβλημα με το φλας κοίταξε για νεότερη έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samy_roula7 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Βρε παιδια μηπως ξερει καποιος γιατι οταν βαζω οποιοδηποτε live wallpaper πλην της sony μετα απο αρκετη ωρα ειτε μου μαυριζει η οθονη ειτε απλα παιρνει το μπλε φοντο τησ μαμας του?το κινητο λειτουργει κανονικα. ????????????? δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Παράθεση DESIRE S 2.3.3 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Βρε παιδια μηπως ξερει καποιος γιατι οταν βαζω οποιοδηποτε live wallpaper πλην της sony μετα απο αρκετη ωρα ειτε μου μαυριζει η οθονη ειτε απλα παιρνει το μπλε φοντο τησ μαμας του?το κινητο λειτουργει κανονικα. ????????????? δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται... Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 απο χτες επιτέλους είμαι και εγώ στην 2.1 και το κινητό ειναι πολύ καλύτερο και η οθόνη πολύ ποιο ωραία!!άντε και froyo!! Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 απο χτες επιτέλους είμαι και εγώ στην 2.1 και το κινητό ειναι πολύ καλύτερο και η οθόνη πολύ ποιο ωραία!!άντε και froyo!! 2.2 δε θα πάρει το Χ10 θα πάμε με τη μία στη 2,3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ευσεβης ποθος ειναι αυτο ή πληροφορια??? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ευσεβης ποθος ειναι αυτο ή πληροφορια??? :confused: Τίποτα από τα 2... Επιστημονική φαντασία λέγεται , για περισσότερες λεπτομέρειες απευθυνθείτε στον αγαπητό Steven Speilberg. Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ρε παιδια, ειμαι και εγω κατοχος του πλεον αναβαθμισμενου σε 2.1 xperia αλλα εχω ενα θεματακι.. Το κινητο μετα την αναβαθμιση του λειτουργικου του δεν μου φορτιζει (μεσω ρευματος οχι usb) το ιδιο γρηγορα με πριν.. Γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω??? Για το χρονο φορτισης να δωσω και ενα παραδειγμα: το εβαλα χθες το βραδυ κοντα στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 8 ηταν στο 96%.. Τι γινεται? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ρε παιδια, ειμαι και εγω κατοχος του πλεον αναβαθμισμενου σε 2.1 xperia αλλα εχω ενα θεματακι.. Το κινητο μετα την αναβαθμιση του λειτουργικου του δεν μου φορτιζει (μεσω ρευματος οχι usb) το ιδιο γρηγορα με πριν.. Γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω??? Για το χρονο φορτισης να δωσω και ενα παραδειγμα: το εβαλα χθες το βραδυ κοντα στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 8 ηταν στο 96%.. Τι γινεται? Υποθέτω πως το φόρτισες ενεργοποιημένο. Αν ναι, τότε το ίδιο συμβαίνει και σε μενα, αλλά δεν πιστεύω πως έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία. Κάποιο λάθος στον αλγόριθμο υπολογισμού πρέπει αν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sol_Ballads Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Υποθέτω πως το φόρτισες ενεργοποιημένο. Αν ναι, τότε το ίδιο συμβαίνει και σε μενα, αλλά δεν πιστεύω πως έχει και καμιά ιδιαίτερη σημασία. Κάποιο λάθος στον αλγόριθμο υπολογισμού πρέπει αν είναι. Δηλαδη οταν ειναι απεργοποιημενο φορτιζει κανονικα? Παράθεση Νικος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ρε παιδια, ειμαι και εγω κατοχος του πλεον αναβαθμισμενου σε 2.1 xperia αλλα εχω ενα θεματακι.. Το κινητο μετα την αναβαθμιση του λειτουργικου του δεν μου φορτιζει (μεσω ρευματος οχι usb) το ιδιο γρηγορα με πριν.. Γιατι μπορει να συμβαινει κατι τετοιο και τι μπορω να κανω για να το διορθωσω??? Για το χρονο φορτισης να δωσω και ενα παραδειγμα: το εβαλα χθες το βραδυ κοντα στις 12 το βραδυ και το πρωι στις 8 ηταν στο 96%.. Τι γινεται? Αφού φορτίσει στο 100% μετά αρχίζει και τρώει μπαταρία παρόλο που είναι στο φορτιστή! Αφού κατέβει κάτω από 95%, εάν θυμάμαι καλά, τότε αρχίζει και επαναφορτίζει! Γι αυτό και δεν έχει νόημα να το αφήνουμε με τις ώρες για φόρτιση! ;) Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) 2.2 δε θα πάρει το Χ10 θα πάμε με τη μία στη 2,3 :) 2.13 νομίζω Πάντως, ok, πέραν του Flash player, της γρηγορότερης ταχύτητας και του tethering που δεν είναι απαραίτητο σε όλους, δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο η 2.2! Και μπορώ να πω πως απ'τα 3 παραπάνω, μόνο η βελτίωση της ταχύτητας αξίζει πιο πολύ- και είναι πραγματικά πολύ πιο γρήγορο το Froyo! Edited November 21, 2010 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Είχε κανείς το MobileNavigator της Navigon? Και αν ναι μετά το update σε 2.1 πως το ξαναπεράσατε?? Στο market δεν υπάρχει πλέον η free έκδοση :!: και έτσι ενώ το είχα αγοράσει και στην κάρτα υπάρχουν κανονικά οι χάρτες κτλ τώρα δεν έχω τρόπο να το χρησιμοποιήσω :mad: Κανείς καμιά ιδέα?! Τροποποίηση: Ευτυχώς βρήκα στο νετ το apk file της έκδοσης 2.6.1 που ήταν και η τελευταία και λύθηκε το πρόβλημα. Εάν δείτε υπάρχει σαν paid εφαρμογή για Αμερική μόνο (!) (ένας Θεός ξέρει γιατί) σε έκδοση 3.5.2 !!! Edited November 22, 2010 by double_k Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 2.13 νομίζω Πάντως, ok, πέραν του Flash player, της γρηγορότερης ταχύτητας και του tethering που δεν είναι απαραίτητο σε όλους, δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο η 2.2! Και μπορώ να πω πως απ'τα 3 παραπάνω, μόνο η βελτίωση της ταχύτητας αξίζει πιο πολύ- και είναι πραγματικά πολύ πιο γρήγορο το Froyo! Απο την ωρα που πεταξα το timescape ακουγοντας συμβουλη ενος παιδιου στο ΧDA το κινητο εχει απογειωθει. Το χρησιμοποιω με on demand profile του SETCPU και παρολα αυτα το lag ειναι αγνωστη εννοια. Και δεν εχω λιγα φωρτωσει... ποσο πολυ πιο γρηγορο ειναι το froyo; Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Αρκετά πιο γρήγορο ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrovasilis Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Παιδια εβαλα και γω την 2.1 και εχω ενα προβλημα. Λοιπον το δεξιο φωτακι αναβει μονο στην φορτιση. Ποτε αλλωτε. Εχω προβλημα; Εβαλα και το blink δεν εκανε κατι. ευχαριστω. Παράθεση SONY MOBILE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_element Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δεν είναι λάθος στον αλγόριθμο υπολογισμού..... Απλά όταν φτάσει 100% θεωρεί ότι γέμισε και αρχίζει να χρησιμοποιεί τα αποθέματα της γεμάτης πλέον μπαταρίας. Οπότε αρχίζει και πέφτει! Το ότι το έχετε αφήσει συνδεδεμένο στο ρεύμα δεν παίζει κάποιο ρόλο! Sent from my X10i using Tapatalk Παράθεση Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reignman Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Δεν είναι λάθος στον αλγόριθμο υπολογισμού..... Απλά όταν φτάσει 100% θεωρεί ότι γέμισε και αρχίζει να χρησιμοποιεί τα αποθέματα της γεμάτης πλέον μπαταρίας. Οπότε αρχίζει και πέφτει! Το ότι το έχετε αφήσει συνδεδεμένο στο ρεύμα δεν παίζει κάποιο ρόλο! Sent from my X10i using Tapatalk "Δυστυχώς" δεν εμφανίζει ποτέ το 100%. Αυτή ήταν και η επισήμανση που έκανε ο φίλος μας. Είναι 4% κάτω σε ένδειξη ακόμα και όταν ετοιμάζεται να φορτιστεί πλήρως και το παρακολουθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 2.13 νομίζω Πάντως, ok, πέραν του Flash player, της γρηγορότερης ταχύτητας και του tethering που δεν είναι απαραίτητο σε όλους, δεν έχει κάτι άλλο ιδιαίτερο η 2.2! Και μπορώ να πω πως απ'τα 3 παραπάνω, μόνο η βελτίωση της ταχύτητας αξίζει πιο πολύ- και είναι πραγματικά πολύ πιο γρήγορο το Froyo! Πέραν τις πλάκας που κάνουμε για τις αναβαθμίσεις καλό θα ηταν να είχαμε κανονικά τα update του android , οπως είπες και συ οι δύο βασικότεροι λόγοι flash player και ταχύτητα Είχε κανείς το MobileNavigator της Navigon? Και αν ναι μετά το update σε 2.1 πως το ξαναπεράσατε?? Στο market δεν υπάρχει πλέον η free έκδοση :!: και έτσι ενώ το είχα αγοράσει και στην κάρτα υπάρχουν κανονικά οι χάρτες κτλ τώρα δεν έχω τρόπο να το χρησιμοποιήσω :mad: Κανείς καμιά ιδέα?! Τροποποίηση: Ευτυχώς βρήκα στο νετ το apk file της έκδοσης 2.6.1 που ήταν και η τελευταία και λύθηκε το πρόβλημα. Εάν δείτε υπάρχει σαν paid εφαρμογή για Αμερική μόνο (!) (ένας Θεός ξέρει γιατί) σε έκδοση 3.5.2 !!! Μπαίνεις στο παρακάτω link κατεβάζεις αυτα που θέλεις και ενεργοποιείς το πρόγραμμα με τον κωδικό που σου έχουν στείλει, η τελευταία ελληνική έκδοση είναι η 2,6,2 . http://www.navigon.com/portal/gr/kundenservice/fresh.html "Δυστυχώς" δεν εμφανίζει ποτέ το 100%. Αυτή ήταν και η επισήμανση που έκανε ο φίλος μας. Είναι 4% κάτω σε ένδειξη ακόμα και όταν ετοιμάζεται να φορτιστεί πλήρως και το παρακολουθείς. Όταν το φορτίσεις όσο φορτιστεί τελος πάντων κλείστο βγάλε την μπαταρία περίμενε λιγο και ξαναβάλτη (αν δείς κόκκινο φωτάκι επενέλαβε) , επισεις δοκίμασε καθε φορα που φορτιζει πλήρως (όσο είναι αυτό) να του κάνεις μια επανεκκίνηση , θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts