DIVINE Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 ξερει κανεις καποιο προγραμματακι να κανει κατευθειαν τα update σε ολα τα εγκατεστημενα programs ? να μην τα κανω ενα ενα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ξερει κανεις καποιο προγραμματακι να κανει κατευθειαν τα update σε ολα τα εγκατεστημενα programs ? να μην τα κανω ενα ενα ? Εγώ πάω στο market στις λήψεις και εκεί σου λέει ποιες εφαρμογές έχουν αναβάθμιση. Αυτό εννοείς ένα-ένα? Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Λοιπόν το κινητό από την μάνα του δεν έχει συνολικό μετρητή κλήσεων. Οπότε κατέβασα μερικές εφαρμογές όπου έχουν ποιο ολοκληρωμένο μητρώο, αλλά φαίνεται τελικά οτι αυτές βασίζονται στο αναλύουν το μαμίσιο μητρώο του κινητού το οποίο κρατάει τις 500 τελευταίες κλήσεις και έτσι ο συνολικός μετρήτης κλήσεων βασίζεται σε αυτό. Έχω κρατήσει (μεταξύ άλλων που δοκίμασα) τις εξής δύο εφαρμογές: Callbook και Ansta. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο, ώστε να έχω ένα μετρητή κλήσεων για χρόνο εισερχόμενων, εξερχόμενων και συνολικό χρόνο ομιλίας που να μετράει ανεξάρτητα από την χωριτικότητα του μητρώου; Ευχαριστώ θερμά. Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Ξέρει κανείς για έλλειψη της συσκευής από την αγορά; Το περιμένω σχεδόν 1 μήνα από τη cosmote αλλά μου λένε δεν στέλνει η sony ericsson!! Μήπως λόγω αναβάθμισης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 παιδια εχω προβλημα με τη συνδεση δεδομενων. πολλες φορες ενω εχω σημα κανονικα, το κινητο μου λεει αδυναμια συνδεσης στο διαδικτυο. χρειαζεται να το επανεκινησω πανω απο 5 φορες για να συνδεθω στο internet. τι μπορει να φταιει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freco Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ... τι μπορει να φταιει;;; Είναι το σήμα καμπάνα, γι αυτό. :lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα, το δικό μου ενώ δείχνει 3G (4/5), μετά από λίγο γυρνάει σε GPRS. Δεν νομίζω όμως ότι φταίει το κινητό. Και με το Acer s200 το ίδιο γινόταν. Παράθεση Κωνσταντίνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 το εκανα και αυτο αλλα δεν τις βρισκω στο media. απο το media go πως τις περναω??? συνδεσε το κινητο σου με το καλωδιο usb στο πισι σου, μετα ανοιξε την καρτα και πετα μεσα στο φακελο pictures τις εικονες σου και στο φακελο music τη μουσικη που θες και εισαι ΟΚ! :ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsa87 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 (edited) συνδεσε το κινητο σου με το καλωδιο usb στο πισι σου, μετα ανοιξε την καρτα και πετα μεσα στο φακελο pictures τις εικονες σου και στο φακελο music τη μουσικη που θες και εισαι ΟΚ! :ninja: ενω με την μουσικη φιλε ειμαι οκ με τις φωτο εχω προβλημα...πως μπορω να φτιαξω αλμπουμ μπας και τις παρει ετσι...??? EDIT: μολις εκανα μια αναβαθμισι και ειναι οκ ολα...μαλλον καπου κολλαγε πριν Edited July 25, 2010 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-mobile Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Υπάρχει τρόπος να μεταφερθούν τα μηνύματά μου από το P1i στο Χ10 και να μπουν σε threated SMSs ή ζητάω πολλά; Παράθεση Less is more... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Λοιπόν το κινητό από την μάνα του δεν έχει συνολικό μετρητή κλήσεων. Οπότε κατέβασα μερικές εφαρμογές όπου έχουν ποιο ολοκληρωμένο μητρώο, αλλά φαίνεται τελικά οτι αυτές βασίζονται στο αναλύουν το μαμίσιο μητρώο του κινητού το οποίο κρατάει τις 500 τελευταίες κλήσεις και έτσι ο συνολικός μετρήτης κλήσεων βασίζεται σε αυτό. Έχω κρατήσει (μεταξύ άλλων που δοκίμασα) τις εξής δύο εφαρμογές: Callbook και Ansta. Έχει να προτείνει κάποιος κάτι άλλο, ώστε να έχω ένα μετρητή κλήσεων για χρόνο εισερχόμενων, εξερχόμενων και συνολικό χρόνο ομιλίας που να μετράει ανεξάρτητα από την χωριτικότητα του μητρώου; Ευχαριστώ θερμά. Βρήκα τυχαία μια πάρα πολύ καλή εφαρμογή, που πιστεύω ότι κάνει αυτό που θέλεις. Είναι δωρεάν και θα την βρεις στο Market και λέγεται FavoriteContacts. Βασίζεται βέβαια στις τελευταίες 30 μέρες, αλλά σου δείχνει αναλυτικό χρόνο/αριθμό κλήσεων για εξερχομένες και εισερχομένες για κάθε αριθμό με τον οποίο ανταλλάσσεις κλήσεις, και μάλιστα σου τα δείχνει και γραφικά με "πίτα". http://www.androidfreeware.net/img2/favoritecontacts_android_2.gif http://www.androidfreeware.net/img2/favoritecontacts_android_3.gif Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Ξέρει κανείς για έλλειψη της συσκευής από την αγορά; Το περιμένω σχεδόν 1 μήνα από τη cosmote αλλά μου λένε δεν στέλνει η sony ericsson!! Μήπως λόγω αναβάθμισης; http://phones.shop.ebay.co.uk/Mobile-Phones-/3312/i.html?LH_Price=15..%40c&Simlock=Unlocked&_nkw=%28android%2Cgoogle%2Cnexus%2Chtc+desire%2Clegend%2Cback*%2Cxperia%2Cgalaxy%2Cmilestone%29+-%28faulty%2Cstyle%2Ciphone%29&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A2471&_dmd=1&_dmpt=UK_MobilePhones_MobilePhones&_sc=1&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=12&_sc=1 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Papeipa Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ρε παιδια , εκανα αναβαθμιση , μετα απο notification οτι υπαρχει καινουρια εκδοση , και μετα απο πολλη αναμονη , μου εγκατεστησε την 23 version (πριν ειχα 16) γιατι ομως καποιοι πηραν την 24? Απο το κρυφο μενου βλεπω οτι ειμαι Greece and Balkan , customized brand. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lillifee Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 ρε παιδια , εκανα αναβαθμιση , μετα απο notification οτι υπαρχει καινουρια εκδοση , και μετα απο πολλη αναμονη , μου εγκατεστησε την 23 version (πριν ειχα 16) γιατι ομως καποιοι πηραν την 24? Απο το κρυφο μενου βλεπω οτι ειμαι Greece and Balkan , customized brand. Από αυτά που έχω διαβάσει, έχω καταλήξει ότι οι 024 προορίζεται μόνο για Vodafone συσκεύες και είναι μια vodafone-branded 023. ;) Παράθεση iRiD@k! FB | Twitter | Email [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Από αυτά που έχω διαβάσει, έχω καταλήξει ότι οι 024 προορίζεται μόνο για Vodafone συσκεύες και είναι μια vodafone-branded 023. ;) Που χάθηκες Lillifee? Τουλάχιστον επέστρεψες δριμύτερη (....και μαυρισμένη?) Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 εγώ έβαλα την rooted R2BA023 και εχω βρει την ησυχία μου :-D # sent from my X10 using Tapatalk Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2010 Αναδιοργάνωσα λίγο την home-screen μου με ένα widget-ακι που είδα στο topic των "Γενικών Android Εφαρμογών" και το οποίο αν χρησιμοποιηθεί στην Full (Paid) έκδοσή του συμβάλλει σημαντικά στην μείωση των πολλών οθονών!!! Είναι καταπληκτικό μέχρι στιγμής και το συστήνω ανεπιφύλακτα! :love: :up: Λέγεται Launcher-X και την FREE έκδοση θα την βρείτε με ένα απλό search στο Android Market! ;) Ως τώρα (όπως προανέφερα) έχω φτιάξει μόνο την main-homescreen με σκοπό να μειώσω τον συνολικό αριθμό homescreens σε 3 (όπως είναι και μανίσιο δηλαδή) και να τις τακτοποιήσω κατάλληλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio_1976 Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) πολύ καλή εφαρμογή και συμμαζεύει σημαντικά την αρχική μας οθόνη... thank you Edited July 21, 2010 by scorpio_1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovision Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 πολύ καλή εφαρμογή και συμμαζεύει σημαντικά την αρχική μας οθόνη... thank you ναι αλλά με την μπαταρία τι γίνεται; Παράθεση Τιμή σ' εκείνους όπου στην ζωή των, ώρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 πολύ καλή εφαρμογή και συμμαζεύει σημαντικά την αρχική μας οθόνη... thank you ναι αλλά με την μπαταρία τι γίνεται; Μέχρι στιγμής δεν έχω δει αλλαγή ... η μπαταρία συνεχίζει ακάθεκτη όπως ακριβώς συμπεριφερόταν και πριν! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 εγώ χρησιμοποιώ το ADW launcher με 5 screens και είμαι πολύ ικανοποιημένος ;-) # sent from my X10 using Tapatalk Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SniFiSniF Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 εγώ χρησιμοποιώ το ADW launcher με 5 screens και είμαι πολύ ικανοποιημένος ;-) # sent from my X10 using Tapatalk Κι εγώ το ίδιο! Όντως είναι καταπληκτικό το feature για πολλαπλά screens του ADW! Ωστόσο αφού μπορώ να τα λιγοστέψω και να έχω πρόσβαση σε κάποιο application με λιγότερες κινήσεις (+ ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό UI όπως αυτό του Launcher-X) γιατί όχι???? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 Κι εγώ το ίδιο! Όντως είναι καταπληκτικό το feature για πολλαπλά screens του ADW! Ωστόσο αφού μπορώ να τα λιγοστέψω και να έχω πρόσβαση σε κάποιο application με λιγότερες κινήσεις (+ ένα ομολογουμένως εντυπωσιακό UI όπως αυτό του Launcher-X) γιατί όχι???? :) δεν είναι άσχημο app, απλά εμένα μου φτάνουν τα πολλαπλά screens, δεν θέλω να εχω και virtual mini screens hehe ;-) # sent from my X10 using Tapatalk Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PropheT Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 το tapatalk failαρε άσχημα με την εικόνα, ξανάpostαρω :-P # sent from my X10 using Tapatalk Παράθεση Linux~ized | [Στείλε μου ΠΜ] Εορτολόγιο (http://apergia.gr) for Google Calendar Alex | wired@gentoo.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marathos Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 ΠΑιδιά υπάρχει καποια εφαρμογή που να δείχνει για πόσο ακόμα διαρκει η μπαταρία; ο propet είδα ότι έχει κάποια, αλλά δεν ξέρω ποια είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. July 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2010 (edited) ΠΑιδιά υπάρχει καποια εφαρμογή που να δείχνει για πόσο ακόμα διαρκει η μπαταρία; ο propet είδα ότι έχει κάποια, αλλά δεν ξέρω ποια είναι Battery Snap free :D Edited July 21, 2010 by ktsak Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts