Jump to content

Sony Ericsson Xperia X10

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυριο θα το εχω.. απο Βονταφον.. θα χρειαστει debranding?? Εχει μεσα τα διαφορα κουλα της Βοντα?? Αν ναι πως κανουμε debrand διατηρωντας τα Ελληνικα??
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισης αν πατησετε το σ παρατεταμενα σας εμφανιζει το ς κανονικα. Αυτο το μυνημα το στελνω απο το κινητο απευθειας για τους απιστους Θωμαδες. Σε λιγες μερες θα σας πω και για πιθανοτητα αναπαραγωγης ταινιων με ελληνικους υποτιτλους. Παντως το κινητο παει σφαιρα και σε εφαρμογες και στο ιντερνετ. Δεν το μετανιωσα καθολου.

Να 'σαι καλά ρε φίλε!!! 1000 ευχαριστώ! Δε με βόλευε καθόλου αυτό το στυλ Τ9 που είχε αλλά το κράταγα ανοιχτό γιατί μου έβγαζε τις λέξεις με τελικό "ς" ...

Ωστέ το 'σ' παρατεταμένα ε? Άκου να δεις δε το 'χα σκεφτεί! :!:

Έχεις και καμιά λύση για το πως να προβάλει το Mediascape τα album-art των κομματιών που περνάω? Γιατί σε μερικά το προβάλει αλλά δεν το έχω περάσει εγώ (έτσι τα κατέβασα) , σε άλλα αναγκάστηκα να χρησιμοποιήσω τη λειτουργία ανεύρεσης almbum-art του κινητού και σε αυτά που δεν είχαν και ούτε μπόρεσε να λειτουργήσει το λογισμικό ανεύρεσης δοκίμασα να περάσω το album-art με προγράμματα αναπαραγωγής όπως το WinAmp ή το Windows Media Player άλλα τζίφος!

Για τα μηνυματα ξερει κανεις πως αλλαζει αυτη η ομαδοποιηση???

Απο GPS παντως και Sygic 8.06 και Navigon λειτουργουν αψογα και γρηγορα!

Για τα μηνυματα ξερει κανεις πως αλλαζει αυτη η ομαδοποιηση???

Απο GPS παντως και Sygic 8.06 και Navigon λειτουργουν αψογα και γρηγορα!

Για τα μηνύματα λογικά κανένα προγραμματακι θα έχει δεν το έχω ψάξει αν και δεν με χαλάει έτσι!

φίλε μου να σε ρωτήσω σχετικά με τα προγράμματα gps που λες, παίζουνε μονο με τον δεκτη gps η χρεώνεσαι παραλληλα απο το ιντερνετ ?γιατί απ ότι ξέρω έχουμε δέκτη a-GPS. :worry:

και κάτι ακόμα ... τι φάση παίζει ρε παΐδια αν θέλουμε να έχουμε το κινητό ανοιχτό αλλά να κλείσουμε την σύνδεση με τον πάροχο μας δλδ κάτι σαν phone off όπως στα winmo δεν γίνεται ?? αναγκαστικά κάνεις λειτουργία πτήσης.. ?? και πάλι δεν λειτουργουνε wifi bt klp ... εντωμεταξύ και την σιμ αν την έχεις κλειδωμένη και δεν βάλεις το πιν .. για να μπεις έτσι χύμα με κλειστεί σιμ δεν σε αφήνει να ανοίξει το κινητό πρέπει να βάλεις το πιν.. αποκλείεται να μην υπάρχει τρόπος να μπεις χωρίς σιμ.

και τέλος για τα μνματα να ρωτήσω ενώ έχω την αναφορά παράδοσις ενεργοποιημένη όταν στέλνω το μνμα δεν μου έρχεται καμία ειδοποιησει ότι το sms το παρέλαβαν όπως κάνουν κλασικά σε όλα τα κινητά που είχα και στο χ1 ! εκτός αν στο android είναι έτσι? την αναφορά την βλέπεις μόνο αν πατάς πάνω στο μνμα πας προβολή αναφοράς και σου λέει αν πήγε.

Edited by MaIdeN
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια και απο εμενα,επειδη ηρθε η ωρα της επιδοτησης μου σκεφτομαι να παρω το χ10.μια ερωτηση μονο θελω να κανω σε αυτους που το εχουν..σε μαυρο να το χτυπησω η σε λευκο?

Το μαύρο είναι πιο επαγγελματικό με το ματ μαύρο καπάκι από πίσω κλπ.

Το λευκό είναι πιο trendy και στυλάτο ...

Αν έχεις λεφτά πάρτα και τα 2 και άλλαζε τα ανάλογα με τα ρούχα σου :lol: :p

Εχω το innov8 και σκεφτομαι να αγορασω το xperia.Αξιζει σαν συσκευη?Γενικα απο το innov8 ειμαι ευχαριστημενος εκτος απο το θεμα που εχει με τη μπαταρια.

Υγ:Κ το satio καλο φαινεται σαν επιλογη...

Οσον αφορα το λειτουργικο , επαιξα μαζι του περιπου 15 λεπτα . Το μενου και οι λειτουργιες του τηλεφωνου ΔΕΝ μπορουν να χαρακτηριστουν Snappy ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Οσοι περιμενουν την ταχυτητα ενος iphone ή ενος HD2 ακομα και στο ξεκλειδωμα της συσκευής , θα απογοητευτουν.

Είχαν beta έκδοση λογισμικού. Οι τρέχουσες εκδόσεις είναι... υπέρ-snappy, αντάξιες i-phone 3GS σε ενεργοποίηση/ ξεκλείδωμα/ rendering ιστοσελίδων/ φόρτωση εφαρμογών ;)

Εχω το innov8 και σκεφτομαι να αγορασω το xperia.Αξιζει σαν συσκευη?Γενικα απο το innov8 ειμαι ευχαριστημενος εκτος απο το θεμα που εχει με τη μπαταρια.

Υγ:Κ το satio καλο φαινεται σαν επιλογη...

Ασε το satio και πάρε το X10. Satio είχα,αρκετά καλό με άριστη κάμερα αλλά η capasitive οθόνη του Χ10 και το λειτουργικό android είναι όλα τα λεφτα..:happy:

Gilles smiles!

Το μαύρο είναι πιο επαγγελματικό με το ματ μαύρο καπάκι από πίσω κλπ.

Το λευκό είναι πιο trendy και στυλάτο ...

Αν έχεις λεφτά πάρτα και τα 2 και άλλαζε τα ανάλογα με τα ρούχα σου :lol: :p

ειπαμε να με βοηθησετε παιδια ,οχι να με καταστρεψετε!!!!!!

Για τα μηνύματα λογικά κανένα προγραμματακι θα έχει δεν το έχω ψάξει αν και δεν με χαλάει έτσι!

φίλε μου να σε ρωτήσω σχετικά με τα προγράμματα gps που λες, παίζουνε μονο με τον δεκτη gps η χρεώνεσαι παραλληλα απο το ιντερνετ ?γιατί απ ότι ξέρω έχουμε δέκτη a-GPS. :worry:

και κάτι ακόμα ... τι φάση παίζει ρε παΐδια αν θέλουμε να έχουμε το κινητό ανοιχτό αλλά να κλείσουμε την σύνδεση με τον πάροχο μας δλδ κάτι σαν phone off όπως στα winmo δεν γίνεται ?? αναγκαστικά κάνεις λειτουργία πτήσης.. ?? και πάλι δεν λειτουργουνε wifi bt klp ... εντωμεταξύ και την σιμ αν την έχεις κλειδωμένη και δεν βάλεις το πιν .. για να μπεις έτσι χύμα με κλειστεί σιμ δεν σε αφήνει να ανοίξει το κινητό πρέπει να βάλεις το πιν.. αποκλείεται να μην υπάρχει τρόπος να μπεις χωρίς σιμ.

και τέλος για τα μνματα να ρωτήσω ενώ έχω την αναφορά παράδοσις ενεργοποιημένη όταν στέλνω το μνμα δεν μου έρχεται καμία ειδοποιησει ότι το sms το παρέλαβαν όπως κάνουν κλασικά σε όλα τα κινητά που είχα και στο χ1 ! εκτός αν στο android είναι έτσι? την αναφορά την βλέπεις μόνο αν πατάς πάνω στο μνμα πας προβολή αναφοράς και σου λέει αν πήγε.

1-Για τα μηνυματα ισως να υπαρχει σε προγραμμα, απλα ρωτησα εαν απο αυτο που εχει μπορει να αλλαξει κατι.

2-Για τα προγραμμα τα που σου ειπα με το GPS (NAVIGON και SYGIC), ναι λειτουργουν ΑΨΟΓΑ με την κεραια του κινητου του GPS. Δηλαδη εχω ΜΟΝΟ ενεργοποιημενη την επιλογη που λεει στο menu *Πηγη θεσης & χρηση δεδομενων*, *Δορυφοροι GPS.

Καλησπέρα, μόλις σήμερα ανακοινωθηκε ο Skyfire browser 2.0 για Android με υποστηριξη flash, όποιος μπορεί ας τον κατεβάσει στο x10 να το δούμε επειδή εγω δεν προλαβαίνω αυτη την στιγμή να το τεσταρο, υπάρχει και στο market εκτος απο το παρακατω link.

http://www.skyfire.com/skyfire-launches-the-first-flash-video-enabled-mobile-browser-for-android/

Καλησπέρα, μόλις σήμερα ανακοινωθηκε ο Skyfire browser 2.0 για Android με υποστηριξη flash, όποιος μπορεί ας τον κατεβάσει στο x10 να το δούμε επειδή εγω δεν προλαβαίνω αυτη την στιγμή να το τεσταρο, υπάρχει και στο market εκτος απο το παρακατω link.

http://www.skyfire.com/skyfire-launches-the-first-flash-video-enabled-mobile-browser-for-android/

Εκανα προσπαθεια με τους 2 απο τους 3 τροπους που λεει και δεν υπαρχει ουτε στο market ουτε στην διευθυνση http://m.skyfire.com που λεει....

Το κατεβαζω λοιπον για να δοκιμασω...

ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ FLASH...Κανει render στα VIDEO FLASH οπως ειναι πχ το site VIMEO....

Για παραδειγμα στο FACEBOOK ανοιξα καμια εφαρμογη FLASH.

Edited by Neokfire7

καλησπερα κι απο εμενα.

αποστολη και ληψη με bluetooth κανει το κινητο ;

Επειδη πηγα να το ανταλλαξω με το iphone 3gs,μπορω να πω το εξης,ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τηλ με τετοια τιμη 1000 φορες milestοne.

1)Και για να σου λυθει η απορια φιλε μου οχι ΔΕΝ κανει αποστολη ληψη

2)Ηχος-Ηχειο απαραδεκτο

3)Πλαστικουρα με απαραδεκτη συναρμολογηση πλαστικων.....

4)ΚΑΙ το φλας πρεπει να το ενεργοποιησεις μονιμος ανοιχτο απο της ρυθμισεις για να εχεις φλας...

Μετα λεμε για ελλειψης στο iphone.....:X:X:X:cry::cry:

android or ios or wm......who cares.....???

Επειδη πηγα να το ανταλλαξω με το iphone 3gs,μπορω να πω το εξης,ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τηλ με τετοια τιμη 1000 φορες milestοne.

2)Ηχος-Ηχειο απαραδεκτο

4)ΚΑΙ το φλας πρεπει να το ενεργοποιησεις μονιμος ανοιχτο απο της ρυθμισεις για να εχεις φλας...

Απο αυτα που λες μονο με το δευτερο συμφωνω αν και επειδη εκανα μια παλι αναβαθμιση στο υπαρχον λογισμικο νομιζω πως εχει βελτιωθει η κατασταση.

το θεμα του bluetooth εχει να κανει με την 1.6 εκδοση και οχι με το κινητο.Οσο αφορα την απαραδεκτη συναρμολογηση πλαστικων που την ειδες??ουτε τριζει ουτε παιζει πουθενα το καπακι.Πραγματικα απορω.

Σημερα επεξεργαστηκα αλλη μια φορα το desire.Δε το αλλαζα το χ10 με αυτο παρολο το 2.1 της εκδοσης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

2)Ηχος-Ηχειο απαραδεκτο

1- Τι εννοεις δεν στελνει και δεν λαμβανει????Μια χαρα εμενα στελνει και λαμβανει..

2-Ναι , αυτο ισχυει οτι ακουγεται λιγο χαμηλα

3-??? οτι να ναι..απλα για να πουμε κατι.

4-Αυτο ειναι και θεμα software δεν ειναι και κατι φοβερο.Να μου πεις οτι δεν ειναι flas ok...και οτι δεν επαρκει...

Απο αυτα που λες μονο με το δευτερο συμφωνω αν και επειδη εκανα μια παλι αναβαθμιση στο υπαρχον λογισμικο νομιζω πως εχει βελτιωθει η κατασταση.

το θεμα του bluetooth εχει να κανει με την 1.6 εκδοση και οχι με το κινητο.Οσο αφορα την απαραδεκτη συναρμολογηση πλαστικων που την ειδες??ουτε τριζει ουτε παιζει πουθενα το καπακι.Πραγματικα απορω.

Σημερα επεξεργαστηκα αλλη μια φορα το desire.Δε το αλλαζα το χ10 με αυτο παρολο το 2.1 της εκδοσης.

Kαλα μεχρι να βγει η αναβαθμιση ζησε Μαη μου,ποιο γρηγορα θα βγαλουν jb στην 3.1.3....

Οσο για την συναρμολογηση εχει κενα το καπακι της μπαταριας με το σωμα του

κινητου.....

με το φλας δεν μας ειπες εντυπωσεις..και δεν ειπα τιποτα για desire αλλα για milestone,που εχει τα μισα χρηματα....

2)Ηχος-Ηχειο απαραδεκτο

Αν και ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι απόλυτα σεβαστή, θα ήθελα να σχολιάσω πάνω στα σχόλιά σου αν μου επιτρέπεται: :)

1. Ανακρίβεια. Στέλνει και λαμβάνει όλων των ειδών τα αρχεία, ακόμη και μη υποστηριζόμενα.

2. Συμφωνώ. Το ηχείο έχει χαμηλή ένταση. Η ποιότητα όμως του ήχου γενικότερα από ακουστικά είναι ποιοτική. Άλλο η ένταση, άλλο η ποιότητα.

3. Πλαστικό πολύ καλής συναρμογής και ποιότητας. Καμία σχέση με τζόγο και κενό ανάμεσα στην μπαταρία.

4. Το φλας στις φωτό πρέπει να το ενεργοποιείς κάθε φορά απ'τις ρυθμίσεις. Συμφωνώ ότι θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο εικονίδιο για αμεσότερη ενεργοποίηση.

Αυτά από μένα :)

τα μισα λεφτα δεν εχει.εκατο ευρω πιο κατω.επισημα τωρα ηρθε και με μηδεν υποστηριξη απο moto εδω στην ελλαδα.

αυτο μεταξυ κενου μπαταριας και με καπακι πως καταφερες να το δεις?Αν υπηρχε θα ειχαμε και τριξιμο οπως σε πολλα αλλα κινητα.οσο για το φλας αν ηθελα φωτογραφικο κινητο θα επερνα satio.λεντακι ειναι.να γκρινιαζες αν δεν ειχαν βαλει καθολου.Υπερβαλλεις φιλε μου.Δε διαφωνω καλο το moto αλλα ο καθενας διαλεγει συμφωνα με τις αναγκες του και το γουστο του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα εχω και μοτο καιphone,και εκανα μια συγκριση οτι για τα λεφτα του δεν αξιζει,και αν η ericsson ευελπιστει να αναδιοργανωθει με αυτο το κινητο,θα παει ΑΚΟΜΑ ποιο πατο.....

Έχεις και xperia x10i και milestone και iphone?

Λεω να τσιμπησω και το Χ10,αλλα φοβαμαι μην το μετανοιωσω συνηθισμενος απο το iphone....

Δηλ εχει βγαλει απο το site...της sony ???

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Λεω να τσιμπησω και το Χ10,αλλα φοβαμαι μην το μετανοιωσω συνηθισμενος απο το iphone....

Κι εγώ iphone είχα και δεν το μετάνιωσα ΚΑΘΟΛΟΥ...:lol:

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X10