blue_ice Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) εβγαλε review το gsmarena !!! http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_xperia_x10-review-463.php και το phonearena αλλα δεν μου παει καλα κατι σε αυτα review αλλα αρνητικα εχει gsmarena και αλλα στο phonearena ???:blink: http://www.phonearena.com/htmls/Sony-Ericsson-Xperia-X10-Review-review-r_2405-p_5.html Edited March 27, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Και που να διαβασετε ενα review απο νορβηγικο site που διαβασα εγω -οχι δεν ξερω γρι νορβηγικα,με το google translate- και τα τοπ θετικα του ειναι ακριβως τα αρνητικα του gsmarena!!! Οπως το θεμα του ηχου,ως και σε καταστημα με ηλεκτρονικα μουσικης κλπ το πηγαν για να δοκιμασει ο ιδιοκτητης τον ηχο με δικα του ακουστικα κλπ,και ολοι μειναν αφωνοι με την καλη ποιοτητα ηχου anyway.. Το gsmarena παντως διευκρινιζει οτι το κομματι που ειχαν εχει ενα update missing απο τα retail units το οποιο περιμενουν αμεσα: We expect another firmware upgrade for our XPERIA X10 sample unit, which should make it identical to the retail product. You may count we'll revisit the audio quality test once we have the final software. Be aware though that hardware-wise our sample is as final as it gets. Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω,γιατι να στελνει η SE για reviews κομματια που δεν ειναι εντελως ετοιμα,που δεν ειναι αυτο ακριβως που θα παρει ο αγοραστης στα χερια του.. VIDEOCALL εχει ??? Δεν εχει. Οχι μονο δεν εχει μπροστινη καμερα,καν τη δυνατοτητα βιντεοκλησης. Edited March 27, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Αυτο παλι δεν το καταλαβαινω,γιατι να στελνει η SE για reviews κομματια που δεν ειναι εντελως ετοιμα,που δεν ειναι αυτο ακριβως που θα παρει ο αγοραστης στα χερια του.. Διότι δεν έχει έλθει σε μια μορφή το software, η οποία θα επιτρέπει στο τηλέφωνο να κυκλοφορήσει. Όχι ότι η 1η official έκδοση software απέχει και πάρα πολύ απ'τις beta... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellogadgetman78 Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 Μια ερωτηση ...γιατι το ανακοινωσανε τοσο παλια και ακομα δεν το εχουνε βγαλει.Θυμαμαι ητανε η εποχη του Hero Απο τοτε βγηκε Droid ,HTC Desire και ανακοινωθηκε το HT EVO 4G που ειναι σε αλλα level και αυτοι ακομα βγαζουνε εκει στην sony. Καποιος να με διαφωτισει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] αν θέλετε κατεβαστε την εφαρμογη μου Olympiakos Voices ,Panathinaikos Voices and AEK Voices όπως και DrGonzo[/b] (Fear and Loathing to Las Vegas)http://www.cyrket.com/p/android/com.DrGonzo/ και την Veggos http://apps.doubletwist.com/search?q=Veggos απο το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2010 (edited) Μια ερωτηση ...γιατι το ανακοινωσανε τοσο παλια και ακομα δεν το εχουνε βγαλει.Θυμαμαι ητανε η εποχη του Hero Απο τοτε βγηκε Droid ,HTC Desire και ανακοινωθηκε το HT EVO 4G που ειναι σε αλλα level και αυτοι ακομα βγαζουνε εκει στην sony. Καποιος να με διαφωτισει Μα το βγαλανε,μολις κυκλοφορησε,σε sites του εξωτερικου προς το παρον.. Ηταν η πρωτη τους αποπειρα σε Αndroid και χρειαστηκε καιρος για να φτιαξουν και να τελειοποιησουν το δικο τους UI (timescape και mediascape κυριως) πανω σ'αυτο το λειτουργικο.. Ε,εχουν και μια συνηθεια να αργοπορουν εδω που τα λεμε.. :wacko: Διότι δεν έχει έλθει σε μια μορφή το software, η οποία θα επιτρέπει στο τηλέφωνο να κυκλοφορήσει. Όχι ότι η 1η official έκδοση software απέχει και πάρα πολύ απ'τις beta... :rolleyes: Μα μιλαμε για review οχι preview,retail κομματια δε θα'πρεπε να'χουν? Οπως και να'χει,εχω καταμπερδευτει,αντε να παρω το δικο μου να διαπιστωσω μονος μου τι παιζει.. :cry: Καλα ντε,συγνωμη.. Edited March 27, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 αντε και εγω αυτο περιμενω ποτε θα ερθει γιανα το παρω .....το καλυτερο review θα το κανουνε οι κατοχοι του x10 ;) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 αντε και εγω αυτο περιμενω ποτε θα ερθει γιανα το παρω .....το καλυτερο review θα το κανουνε οι κατοχοι του x10 ;) Και εγω το εχω προ-παραγγειλει απο Expansys και περιμενω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Θα εχει ελληνικα η εκδοση που θα φερουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Θα εχει ελληνικα η εκδοση που θα φερουν? ε δε νομιζω να γινει οτι και στο xperia x1... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 ΤΟ multirama στα χαρακτηριστικα αναφερει videocall..?!?!?!? οπως και στις φωτο στο gsmarena φαινεται να εχει καμερα εμπροσθεν...?!?!?!? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 Άσε τι αναφέρει το Multirama... Σαλάτα τά'χει κάνει απ'τη βιασύνη του να βγάλει διαφημιση- κράχτη και τελικά να καταλήξει να το φέρει πιο μετά από άλλα καταστήματα- ή, έστω την ίδια ημερομηνία :p Δεν έχει κάμερα βιντεο-κλήσης, στο μπροστινό μέρος βρίσκονται ο αισθητήρας φωτισμού και ο αισθητήρας εγγύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blue_ice Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 μπορει να κανει videocall απο την πισω καμερα αλλα τωρα δεν ειναι και κατι σημαντικο κατα την γνωμη μου . Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) Εδω στο Engadget, διαβαζω οτι η ελλειψη multitouch στο X10 υπαρχει και λογο software αλλα και hardware. Λετε η SE να εκανε παλι το θαυμα της;;;; Edited March 29, 2010 by telnet05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantasio Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 . το έβαλε και το Πλαίσιο στα 578,00 € αναμένεται σύντομα λέει και για το λευκό και για το μαύρο . Παράθεση ''... Να είσαι καλός με τους ανθρώπους ανεβαίνοντας γιατί θα τους χρειαστείς κατεβαίνοντας ...'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Μόλις έκανα μια προπαραγγελία :D Και φυσικά, αύριο περιμένω το κλασικό τηλέφωνο απ'τα παιδιά του Πλαίσιο ότι θα έρθει σύντομα κλπ,κλπ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 . το έβαλε και το Πλαίσιο στα 578,00 € αναμένεται σύντομα λέει και για το λευκό και για το μαύρο . Παιδια δεν ξερω για εσας αλλα εμενα η τιμη του, μου φαινεται εξωφρενικη.578 ευρω:blink:ΕΛΕΟΣ. Υπαρχουν και αλλες συσκευες με πιο αξιολογα χαρακτηριστικα(πχ motorola milestone) Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) Σε αυτη την τιμη γιατι να το προτιμησει καποιος απο το Desire? Ειναι σχετικα υπερτιμημενο ή ειναι ιδεα μου ; Και μην ξεχνατε οτι περνετε μια συσκευή με Android 1.6 , χωρις Multitouch και χωρις να σας εγγυαται κανεις οτι θα ασχοληθουν οι developers σοβαρα με αυτο... Edited March 29, 2010 by Lord British Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Σε αυτη την τιμη γιατι να το προτιμησει καποιος απο το Desire? Ειναι σχετικα υπερτιμημενο ή ειναι ιδεα μου ; Και μην ξεχνατε οτι περνετε μια συσκευή με Android 1.6 , χωρις Multitouch και χωρις να σας εγγυαται κανεις οτι θα ασχοληθουν οι developers σοβαρα με αυτο... Ακριβως.Οχι μονο το desire αλλα και το Motorola milestone κατα την δικη μου αποψη ειναι ανωτερα κινητα απο το sony ericsson, χωρις σε καμια περιπτωση να αποκαλω το x10 κακο κινητο. Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Και μην ξεχνατε οτι περνετε μια συσκευή με Android 1.6 , χωρις Multitouch και χωρις να σας εγγυαται κανεις οτι θα ασχοληθουν οι developers σοβαρα με αυτο... Για το ζήτημα του λειτουργικού, ήδη εδώ και κάποιους μήνες η απάντηση δόθηκε στο επίσημο blog της Sony Ericsson και αφορά την αναβάθμισή του στην 2.1 έκδοση. Αν δε γίνει, κακό του κεφαλιού της εταιρίας και η SE δεν την παίρνει στην παρούσα φάση, που μπήκε πιο δυναμικά στον τομέα των smartphones, να δίνει "ψεύτικες" υποσχέσεις. Για το ζήτημα του multi-touch: είναι σίγουρα μια έλλειψη, όμως δε νομίζω πια να είναι και τόσο καθοριστικό.. Στο i-phone μου, ο μόνος τομέας που μου έχει χρησιμεύσει είναι στον browser για zoom-in, zoom-out. Όπως επίσης και όλα τα βασισμένα σε S60 5th edition smartphones δεν έχουν τη δυνατότητα. Όποιος τη χρειάζεται, ναι, κοιτάει λάθος συσκευή. Τέλος, το θέμα της τιμής είναι υποκειμενικό. Όταν δίνω π.χ. στην Samsung 600 ευρώ και με γράφει εκεί που δεν πιάνει το μελάνι με την υποστήριξη μέσω αναβαθμίσεων- ενώ σε άλλες χώρες μια χαρά βγαίνουν οι αναβαθμίσεις- προτιμώ να δίνω πάνω-κάτω τα ίδια χρήματα στην SE και να ξέρω ότι θα έχω αναβαθμίσεις, κατά την προσφιλή τακτική της εταιρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 (edited) Φιλε Kotsianis μαζι σου σε αυτα που λες! ΟΜΩΣ : Αγοραζεις ΣΗΜΕΡΑ ενα κινητο τηλεφωνο που εχει ενα παλιο λειτουργικο. Οταν βγει η αναβαθμιση ΚΑΝΕΙΣ δεν ξερει ΑΝ και ΠΟΣΑ BUGS θα υπαρχουν. Ακομα και αν περιμενεις να βγει πρωτα η 2.1 , ειναι αγνωστο αν η SE θα την υιοθετησει ως βασικη της ρομ. Αντιθετα το legent , το desire , το nexus one , το Μilestone τη φορανε ήδη και μπορεις να δεις στο internet οσα βιντεο θελεις πριν αποφασισεις. Το Multitouch παρεχεται απο ολες τις τελευταιες συσκευες με android και ειναι αγνωστο αν θα ενσωματωθει οταν βγει η 2.1 Το πιο σημαντικο ομως που αναφερω ειναι το κομματι της αναπτυξης και της βελτιωσης του λειτουργικου. Δες ποσοι developers ασχολουνται με το desire και το nexus one και τι δυνατοτητες προσφερονται στους τελικους χρηστες αμεσα και δωρεαν μεσω της κοινοτητας τους. Καταληγουμε λοιπον και στην τιμη. Δεν συγκρινω το x10i με ασχετες συσκευες αλλα με αμεσα συγκρισιμες και ανταγωνιστικες. Γιατι να κοστιζει παραπανω απο το desire , το legent , το Milestone , το nexus one ? Αν συνυπολογισουμε και το ρισκο που παιρνει καποιος αγοραζοντας το ΠΡΩΤΟ τηλεφωνο της SE με android (η HTC ειχε παρει master στο android και το milestone κυκλοφορει αρκετο καιρο ωστε να διορθωθουν οι παιδικες ασθενειες) ποσο καλη επιλογη ειναι ; Φιλικα Εδω στο Engadget, διαβαζω οτι η ελλειψη multitouch στο X10 υπαρχει και λογο software αλλα και hardware. Λετε η SE να εκανε παλι το θαυμα της;;;; Απο το επισημο Blog της SE : Rikard Skogberg says: March 27, 2010 at 8:13 pm David and others about the screen in X10, I don’t have any technical details around the screen to share, sorry! – However I have now gotten confirmation on the question of multi touch. As said earlier there’s no multitouch in X10 – and I also can confirm that it’s not only related to SW but also to HW. Despite this, for future updates of X10 we are of course working on other solutions for e.g. zooming, which has been requested frequently on this blog, such has the solution demoed on X10 mini at and similar. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ MULTITOUCH Ειναι δυνατον να μην υποστηριζεται το απο hardware της συσκευης κατι ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ και χρησιμο? Με τι προσμονη να περιμενει καποιος την 2.1 οταν δεν υποστηριζεται το βασικοτερο χαρακτηριστικο της ; Για μενα μολις απορριφθηκε. Edited March 30, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 σιγα βρε παιδια το χρησιμο που θα κανει το κοσμο να μη το παρει.μην υπερβαλουμε.επειδη συναναστρεφομαι καθημερινα με κοσμο που αγοραζει κινητα δεν υπαρχει ουτε ενα 2% που να ξερει στο hd2 οτι υπαρχει αυτο το χαρακτηριστικο και κατα συνεπεια να το θεωρει και απαραιτητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 (edited) Όσον αφορά την τιμή ίσως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το Χ10 μόλις κυκλοφόρησε οπότε λογικό η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη. Κάποια απο τα κινητά που αναφέρθηκαν είναι ήδη στην αγορά κάμποσο καιρό (όχι τo desire προφανώς :p). Για το λειτουργικό απάντησε ήδη ο kotsianis7. Το γεγονός ότι θα φοράει την 1.6 πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην ανάπτυξη του UI της SE. Με αυτήν ξεκίνησαν, με αυτήν συνέχισαν. Οι λόγοι για να το αγοράσεις; Μεγάλη οθόνη (τη μεγαλύτερη από όλα τα άλλα που αναφέραμε - τα δυο HTC και το nexus απορρίπονται λόγω AMOLED), ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, υποστήριξη κτλ. Όσον αφορά το multitouch, θα συμφωνήσω. Όσο χρησιμό ή μη είναι θα έπρεπε να υπάρχει. Edited March 30, 2010 by zxr Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry920 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Όσον αφορά την τιμή ίσως συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το Χ10 μόλις κυκλοφόρησε οπότε λογικό η τιμή του να είναι λίγο τσιμπημένη. Κάποια απο τα κινητά που αναφέρθηκαν είναι ήδη στην αγορά κάμποσο καιρό (όχι τo desire προφανώς :p). Για το λειτουργικό απάντησε ήδη ο kotsianis7. Το γεγονός ότι θα φοράει την 1.6 πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στην ανάπτυξη του UI της SE. Με αυτήν ξεκίνησαν, με αυτήν συνέχισαν. Οι λόγοι για να το αγοράσεις; Μεγάλη οθόνη (τη μεγαλύτερη από όλα τα άλλα που αναφέραμε - τα δυο HTC και το nexus απορρίπονται λόγω AMOLED), ανταγωνιστικά τεχνικά χαρακτηριστικά, υποστήριξη κτλ. Όσον αφορά το multitouch, θα συμφωνήσω. Όσο χρησιμό ή μη είναι θα έπρεπε να υπάρχει. To motorola milestone στην Ελλαδα πριν λιγες μερες κυκλοφορησε και το κοστολογησαν στα 478 ευρω και οχι στα 578 που κοστολογησαν το x10 :blink::mad::wacko: Παράθεση Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Καλησπέρα παιδιά. Μετά από ένα διάστημα που δεν ασχολήθηκα με το άθλημα, επιστρέφω και με αυτά που διαβάζω τις τελευταίες μέρες έχω μπερδευτεί λίγο. Εγώ θυμάμαι όταν ανακοινώθηκε το κινητό, είχα εστιάσει σε κάποια χαρακτηριστικά που δεν μου άρεσαν όπως τα 65Κ χρώματα της οθόνης, την έλλειψη multitouch, την VGA ανάλυση του βίντεο, την έκδοση του λειτουργικού (1.6 και όχι την 2.1) και δεν ξέραμε αν θα έχει ράδιο. Τώρα διαβάζω ότι θα μπορεί να αναβαθμιστεί στην νεότερη έκδοση android (όχι ότι ήταν και απίθανο να γίνει), ότι η οθόνη είναι έτοιμη για 16εκ. χρώματα που θα τα εκμεταλευτεί με την αναβάθμιση λειτουργικού, ότι θα υποστηρίζει multitouch αλλά μετά διαβάζω ότι δεν το υποστηρίζει σε επίπεδο hardware, ότι βγάζει βίντεο WVGA και ότι δεν θα έχει ράδιο (και μπαίνω στην σελίδα του πλαισίου και το έχει με ράδιο).:blink: Μπορεί κάποιος να μου πει τι ισχύει τελικά? Οχι τίποτα άλλο, αλλά το κινητό μου τα έχει παίξει και πρέπει να δω τι θα κάνω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. March 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2010 Σιγουρα δεν εχει ραδιο. Multitouch πως θα υποστηριζει αν δεν το υποστηριζει σε επιπεδο hardware? Ακομα δεν εχουν διευκρινισει για dual-touch νομιζω. Ναι η οθονη υποστηριζει 16εκ χρωματα. Ναι θα αναβαθμιστει σε 1.6.. Ολα αυτα με καθε επιφυλαξη γιατι μπορει αυριο να βγουν και να πουν οτι δεν εχουμε ανακοινωσει εμεις συσκευη Χ10,πως σας ηρθε αυτο? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts