Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι να πω.... Τα ξέρεις καλύτερα... ;) Δηλαδη μπορούμε να κανουμε , δικαιολογημενα, παραπονα στα μαγαζακια ? Τι φταίνε οι καρμοιρηδες με τις βλακείες της μοτορολα...

Πάντως κι εμεις πρεπει με την σειρα μας να πιέσουμε μεσω mails τους πωλητές και την ίδια την μοτορολα.

Την ευθύνη την έχει αυτός που πουλάει.... Αλυσίδα πάει το πράγμα...

Εγώ ζητάω ευθύνες από εκεί που το πήρα και ο πωλητής ζητάει ευθύνες από τον κατασκευστή...

Κοίταξε αυτό που μπορεί να γίνει σε αυτήν την φάση είναι να πιεστεί η ΜOtorola (μέσω εξωδίκου - ξέρει ο ddr2), να απαντήσει με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, στο αν δώσει το flash 10.1 στους χρήστες του Milestone. Να αναγκαστεί δηλαδή να δώσει επίσημη απάντηση στο ΑΝ θα δώσει αυτό που διαφήμιζε...

Έπειτα από την απάντηση της ή την μη απάντηση της μπορείς να το πας παραπέρα το θέμα....

Προς το παρόν η Motorola δεν έχει πει ότι ΔΕΝ θα δώσει το flash 10.1 στο Milestone. Οπότε σε αυτή τη φάση πρέπει να πιεστεί να δώσει επίσημη απάντηση, ΑΠΟ τη στιγμή που το flash 10.1 είναι πλέον διαθέσιμο....

Αυτό βέβαια που μπορεί να ισχυρίστεί η Motorola είναι ότι θα το δώσω το flash σε 1,5 χρόνο.... και έτσι να κερδίσει χρόνο και να ξεχαστεί το θέμα....

Υ.Γ1. Το μεγάλο θέμα βέβαια για την Motorola τώρα θα έπρεπε να είναι ο τεράστιος θυμός όλων των πελατών της και όχι τόσο αυτό που συζητάμε... Γιατί έκανε αμαν να επανέλθει και φαίνεται ότι αν δεν αλλάξει γρήγορα στάση θα ξαναπιάσει τα τάρταρα, και έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό-παραγωγή 2-3 μοντέλων με Android που από ότι λένε οι φήμες είναι πολύ δυνατά, αλλά μάλλον θα τα κρατήσουν στα γραφεία τους να τα θαυμάζουν....

Υ.Γ2 Ελπίζω να μπαίνουν και σε αυτό το forum που είμαστε, κάποιοι αρμόδιοι της Motorola HELLAS και να ψαρεύουν αντιδράσεις, ώστε να πιέσουν και αυτοί με τον δικό τους τρόπο τα κεντρικά της Motorola.... και να τους πουν ότι και στην Ελλάδα αν δεν πάρουν απάντηση σχετικά με το flash ετοιμάζονται για μαζικές επιστροφές με τα ΛΕΦΤΑ μας πίσω....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό βέβαια που μπορεί να ισχυρίστεί η Motorola είναι ότι θα το δώσω το flash σε 1,5 χρόνο.... και έτσι να κερδίσει χρόνο και να ξεχαστεί το θέμα....

Τζάμπα το παλέυουμε δηλαδή...

Εκτός αν καταλάβει οτι θα την βρίζει όλος ο κόσμος και δεν θα έχει ποτέ πάλι καλές πωλήσεις όσο καλά κινητά και να βγάλει. Αφού άλλες εταιρίες είναι ήδη ένα βημα μπορστά της μοτορολα..

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Την ευθύνη την έχει αυτός που πουλάει.... Αλυσίδα πάει το πράγμα...

Εγώ ζητάω ευθύνες από εκεί που το πήρα και ο πωλητής ζητάει ευθύνες από τον κατασκευστή...

Κοίταξε αυτό που μπορεί να γίνει σε αυτήν την φάση είναι να πιεστεί η ΜOtorola (μέσω εξωδίκου - ξέρει ο ddr2), να απαντήσει με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, στο αν δώσει το flash 10.1 στους χρήστες του Milestone. Να αναγκαστεί δηλαδή να δώσει επίσημη απάντηση στο ΑΝ θα δώσει αυτό που διαφήμιζε...

Έπειτα από την απάντηση της ή την μη απάντηση της μπορείς να το πας παραπέρα το θέμα....

Προς το παρόν η Motorola δεν έχει πει ότι ΔΕΝ θα δώσει το flash 10.1 στο Milestone. Οπότε σε αυτή τη φάση πρέπει να πιεστεί να δώσει επίσημη απάντηση, ΑΠΟ τη στιγμή που το flash 10.1 είναι πλέον διαθέσιμο....

Αυτό που λες είναι το πρώτο σοφό βηματάκι.

Ένα εξώδικο στη μοτορόλα Ελλάς για να έχουμε μια επίσημη απάντηση, όχι μόνο εάν και πότε θα δώσει φλάς 10, αλλά και γιατί δεν έχει ήδη, αφού με αυτό το χαρακτηριστικό διαφημιζόταν.

Αφού πάρουμε μια επίσημη απόφαση, τότε όποιος θέλει στρέφετε κατά του πωλητή του πλέον.

Αυτό είναι το πλάνο σε γενικές γραμμές.

Αν κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται, μαζευόμαστε για ένα καφεδάκι, τα συζητάμε και το κάνουμε. Νo charge at all!:)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Τζάμπα το παλέυουμε δηλαδή...

Εκτός αν καταλάβει οτι θα την βρίζει όλος ο κόσμος και δεν θα έχει ποτέ πάλι καλές πωλήσεις όσο καλά κινητά και να βγάλει. Αφού άλλες εταιρίες είναι ήδη ένα βημα μπορστά της μοτορολα..

Αυτό ακριβώς έγραψα στο Υ.Γ1 από πάνω.....

Η πολιτική του κάνω ότι θέλω γιατί θα βγάλω προϊόντα που θα κάνουν και ταραμοσαλάτα κλπ και όσο και να φωνάζουν πάλι σε μένα θα γυρίσουν.... έχει περάσει ανεπιστρεπτεί....

Όσο γρηγορότερα το καταλάβουν τόσο καλύτερα για αυτούς....

Αλλά απορώ... στο facebook τόσο κράξιμο που έχουν φάει γενικώς για διάφορα θέματα (που όλα όμως καταλήγουν στην πολιτική της απέναντι στους πελάτες της) και αυτοί εκεί... το χαβά τους....

Αυτό που λες είναι το πρώτο σοφό βηματάκι.

Ένα εξώδικο στη μοτορόλα Ελλάς για να έχουμε μια επίσημη απάντηση, όχι μόνο εάν και πότε θα δώσει φλάς 10, αλλά και γιατί δεν έχει ήδη, αφού με αυτό το χαρακτηριστικό διαφημιζόταν.

Αφού πάρουμε μια επίσημη απόφαση, τότε όποιος θέλει στρέφετε κατά του πωλητή του πλέον.

Αυτό είναι το πλάνο σε γενικές γραμμές.

Αν κάποιοι πραγματικά ενδιαφέρονται, μαζευόμαστε για ένα καφεδάκι, τα συζητάμε και το κάνουμε. Νo charge at all!:)

Το καφεδάκι μάλλον θα το πιούμε διαδικτυακά, λόγω Κρήτης... αλλά είμαι μέσα...

Πρέπει να πάρουμε επίσημη απάντηση για το ΑΝ και Π'ΟΤΕ θα μας δώσουν το flash....

Μιλάμε έχω φάει τόσες ώρες στο να προσπαθώ να το κάνω πιο όμορφο, με pseudo roms κλπ και πάντα έλεγα προσπαθώ γιατί θέλω να το κρατήσω μια και θα ΠΑΡΕΙ και το flash, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω άμεσα...

Και τώρα όλα αυτά με έχουν εκνευρίσει αφάνταστα....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Επειδη ειμαι ασχετος. Τι παραπανω θα κανει το κινητο με την ανaβαθμηση του flash;

Στην περιήγηση σου απο το κινητό θα βλεπεις τις διαφημισουν να παιζουν, θα βλεπεις βιντεο στο youtube οπως σε εναν υπολογιστη και προπάντων θα μπορεις να παιξεις παιχνιδια μεσω ιντερνετ που υποστηριζουν flash player.

http://www.albinoblacksheep.com/flash/curveball

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Εδώ στα droid το έχουν χρονισμένο έως και στα 1200... υποτίθεται πως δε μασάει ο συγκεκριμένος επεξεργαστης,αν δείτε σε κανένα άλλο τηλέφωνο δε δοκιμάζουν τέτοιες τρελές τιμες της τάξης του 120 %... κανα 10-15% συνήθως τα υπερχρονιζουν.

Εγω εχω καταληξει σε ενα συντηρητικο 720 χωρις ενεργοβορα setcpu και τετοια,που σε συνδιασμο με το jit compiler του froyo,και το launcherpro συμπεριφερεται αρκετα snappy που λενε και οι αγγλοφωνοι.

Εγω προς το παρων καλυπτομαι,μακαρι να σκασει το froyo,αλλα και παλι,σε αυτα τα λεφτα,κανα hero θα ειχαμε...

Sent from my Milestone

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι υποχρονισμένος από τη μαμά του.

Ο ίδιος στο άιφον είναι στα 600.

Και στο milestone T720 είναι στα...720 (τον ίδιο δεν έχει, δεν είμαι σίγουρος).

Πάντως όλη τη διαφορά δεν την κάνει ο χρονισμός, αλλά το vsel.

Αν το πας στα 60 δηλαδή, ακόμα και αν το κρατήσεις στα 550 θα είναι πιο γρήγορο από ότι στα 1000 με vsel 56.

To έχω ρυθμίσει στα 1000 με vsel 60 και πραγματικά πετάει το μηχάνημα. Δεν το προλαβαίνω:p

Η θερμοκρασία του δεν βλέπω να είναι αυξημένη.

Στην περιήγηση σου απο το κινητό θα βλεπεις τις διαφημισουν να παιζουν, θα βλεπεις βιντεο στο youtube οπως σε εναν υπολογιστη και προπάντων θα μπορεις να παιξεις παιχνιδια μεσω ιντερνετ που υποστηριζουν flash player.

http://www.albinoblacksheep.com/flash/curveball

Έτσι που το περιγράφεις ακούγεται σαν να μην είναι κ κάτι απαραίτητο....

Επομένως κατά την γνώμη μου δεν είναι τα παιχνίδια κλπ αλλά το ότι πάνω από το 70% των μεγάλων site περιέχουν flash με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τα δεις τώρα...

Αυτό λοιπόν είναι το θέμα... Ότι δεν έχουμε την εμπειρία πλοήγησης που θα έπρεπε...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος επεξεργαστής είναι υποχρονισμένος από τη μαμά του.

Ο ίδιος στο άιφον είναι στα 600.

Και στο milestone T720 είναι στα...720 (τον ίδιο δεν έχει, δεν είμαι σίγουρος).

Πάντως όλη τη διαφορά δεν την κάνει ο χρονισμός, αλλά το vsel.

Αν το πας στα 60 δηλαδή, ακόμα και αν το κρατήσεις στα 550 θα είναι πιο γρήγορο από ότι στα 1000 με vsel 56.

To έχω ρυθμίσει στα 1000 με vsel 60 και πραγματικά πετάει το μηχάνημα. Δεν το προλαβαίνω:p

Η θερμοκρασία του δεν βλέπω να είναι αυξημένη.

Πώς γίνεται να κάνει διαφορά στη ταχύτητα το vsel!!!??:wacko:

Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB

Πώς γίνεται να κάνει διαφορά στη ταχύτητα το vsel!!!??:wacko:

Εγώ λέω τι βλέπω.

Δοκίμασε και θα δείς κι εσύ:)

Ειναι νομικο θεμα αυτο.

Μην το πας με τη λογικη.

Εγω δυστυχως δε βλεπω οτι θα γινοταν κατι ετσι κι αλλιως με εξωδικο.

Θα τους πεις "κυριοι με δουλεψατε,μου πουλησατε τη συσκευη ως flash ready".

Θα σου πουν "ναι αγορι μου,ΕΙΝΑΙ flash ready η συσκευη,αμα εβγαινε flash,η συσκευη ειναι εντελως ετοιμη να το δεχτει"

:p

Sent from my Milestone

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Καλημερα!

Παιδια, με το θα πουμε και θα μας πουνε, δεν βγαινει ακρη.

Αν καποιος εχει αποφασισει να επιστρεψει το τηλεφωνο του και να παρει πισω τα λεφτα του για αυτο το λογο,του φλας δηλαδη, μπορει να το κανει με τη βοηθεια καποιου δικηγορου

Θα σου πουν "ναι αγορι μου,ΕΙΝΑΙ flash ready η συσκευη,αμα εβγαινε flash,η συσκευη ειναι εντελως ετοιμη να το δεχτει"

Sent from my Milestone

Sent from my Milestone

Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις τι γράφουμε...

Δεν είπαμε να πεις "κυριοι με δουλεψατε,μου πουλησατε τη συσκευη ως flash ready".

Είπαμε να μας απαντήσουν ΑΝ θα το πάρει το flash με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, από τη στιγμή που το διαφήμιζαν.

Επίσης δεν μπορούν να σου πουν "ναι αγορι μου,ΕΙΝΑΙ flash ready η συσκευη,αμα εβγαινε flash,η συσκευη ειναι εντελως ετοιμη να το δεχτει", γιατί πολύ απλά το flash 10.1 ΕΧΕΙ ΗΔΗ βγει....

Kαι επιπλέον ξανά λέω ότι αν ήταν τόσο καλύμένη και τόσο άνετη η Motorola ΔΕΝ θα έχει βγάλει το "flash 10.1 ready" από το επίσημο site της...

Eίπαμε δηλαδή ότι επειδή η Motorola δεν έχει πάρει οκόμα επίσημη θέση, το μόνο που μπορεί να γίνει με το εξώδικο σε αυτή τη φάση είναι να ζητήσουμε ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση για το αν θα το πάρει ή οχι... Αν σου απαντήσουν πχ ΝΑΙ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Αν σου απαντήσουν δεν ξέρουμε ακόμα ή οχι, τότε μπορείς να το συνεχίσεις ζητώντας επιστροφή χρημάτων...

Αλλά τώρα μόνο για να δώσουν επίσημη απάντηση με ΝΑΙ ή ΟΧΙ μπορούμε να πιέσουμε....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μου φαίνεται ότι δεν διαβάζεις τι γράφουμε...

Δεν είπαμε να πεις "κυριοι με δουλεψατε,μου πουλησατε τη συσκευη ως flash ready".

Είπαμε να μας απαντήσουν ΑΝ θα το πάρει το flash με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, από τη στιγμή που το διαφήμιζαν.

Επίσης δεν μπορούν να σου πουν "ναι αγορι μου,ΕΙΝΑΙ flash ready η συσκευη,αμα εβγαινε flash,η συσκευη ειναι εντελως ετοιμη να το δεχτει", γιατί πολύ απλά το flash 10.1 ΕΧΕΙ ΗΔΗ βγει....

Kαι επιπλέον ξανά λέω ότι αν ήταν τόσο καλύμένη και τόσο άνετη η Motorola ΔΕΝ θα έχει βγάλει το "flash 10.1 ready" από το επίσημο site της...

Eίπαμε δηλαδή ότι επειδή η Motorola δεν έχει πάρει οκόμα επίσημη θέση, το μόνο που μπορεί να γίνει με το εξώδικο σε αυτή τη φάση είναι να ζητήσουμε ΕΠΙΣΗΜΗ απάντηση για το αν θα το πάρει ή οχι... Αν σου απαντήσουν πχ ΝΑΙ δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο. Αν σου απαντήσουν δεν ξέρουμε ακόμα ή οχι, τότε μπορείς να το συνεχίσεις ζητώντας επιστροφή χρημάτων...

Αλλά τώρα μόνο για να δώσουν επίσημη απάντηση με ΝΑΙ ή ΟΧΙ μπορούμε να πιέσουμε....

Kalagas, έχεις μπεί στο νόημα απολύτως!!;)

Προσωπικά πάντως, το Milestone δεν το αλλάζω.

Όταν θα βρεί κάποιο καλοφτιαγμένο android με qwerty και επεξεργαστή πάνω από 1ghz , τότε θα κάνω την επόμενη αγορά μου.

Όταν θα βρεί κάποιο καλοφτιαγμένο android με qwerty και επεξεργαστή πάνω από 1ghz , τότε θα κάνω την επόμενη αγορά μου.

Εγώ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το hardware πληκτρολόγιο... Έχω βάλει το HTC_IME και όποτε γυρίζω σε lanscape χρησιμοποιώ αυτό και έχω την εντύπωση πως γράφω πολύ πιο γρήγορα....

Το θέμα πάντως φίλε ddr2 δεν είναι αν μας βολεύει ή όχι το τηλέφωνο... Είναι να κατανοήσουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με την νοημοσύνη μας.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Εγώ έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το hardware πληκτρολόγιο... Έχω βάλει το HTC_IME και όποτε γυρίζω σε lanscape χρησιμοποιώ αυτό και έχω την εντύπωση πως γράφω πολύ πιο γρήγορα....

Το πληκτρολόγιο της συσκευής σου αφήνει ελεύθερη ολόκληρη την οθόνη. Και είναι και ψάρωμα, όπως και να το κάνεις:)

Το θέμα πάντως φίλε ddr2 δεν είναι αν μας βολεύει ή όχι το τηλέφωνο... Είναι να κατανοήσουν κάποιοι ότι δεν μπορούν να παίζουν με την νοημοσύνη μας.....

Σε αυτό συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή.

Έτσι είναι, έχεις δίκιο.

παιδια σημερα μου εβγαλε ενα προβλημα το κινητο κατα την διαρκεια κλησεων μου κανει ενα μπιπ μπιπ στο ακουστικο και οτι δεν εχει μπαταρια και κλεινει,ενω το κινητο εχει μπαταρια,οταν το ξανανοιγω μου λεει 80% μπαταρια αλλα μετα παλι απο μερικες κλησεις μου το ξανακανει.εχει κλεισει απο το πρωι σε διαρκεια 5 ωρων 4 φορες,καμια ιδεα να κανω τιποτα????
MOTOROLA MILESTONE,MOTOROLA RAZR i,MOTOROLA MOTO X 2nd gen,ONEPLUS 6

παιδια σημερα μου εβγαλε ενα προβλημα το κινητο κατα την διαρκεια κλησεων μου κανει ενα μπιπ μπιπ στο ακουστικο και οτι δεν εχει μπαταρια και κλεινει,ενω το κινητο εχει μπαταρια,οταν το ξανανοιγω μου λεει 80% μπαταρια αλλα μετα παλι απο μερικες κλησεις μου το ξανακανει.εχει κλεισει απο το πρωι σε διαρκεια 5 ωρων 4 φορες,καμια ιδεα να κανω τιποτα????

Μήπως τα έχει παίξει η μπαταρία???

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

DROID2 :p

ΥΓ: Όσον αφορά το προηγούμενο θέμα, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Adobe και η Motorola τη βγάλει καθαρή; Παρουσιάσει πχ στοιχεία "hey, είχαμε κλείσει συμφωνία με αυτούς, και αυτοί δεν την τήρησαν". Τέλοσπάντων, άμα είναι να το κυνηγήσετε, σας εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία, μάλλον θα τη χρειαστείτε ;) (εδώ δεν κατάφερε κανείς να κάνει στη sony τίποτα για την εγγύηση ενός έτους στο ps3 - ενώ η ΕΕ επιβάλλει 2 στα ηλεκτρονικά είδη)

Δυστυχώς αυτή την νοοτροπία έχουμε όλοι μας και σκεφτόμαστε "τι να ασχοληθούμε αφού άκρη δεν θα βγάλουμε??? Ποιος θα τα βάλει με τους μεγάλους??? κλπ", για αυτό όλες αυτές οι εταιρείες κάνουν ότι γουστάρουν...

Όσο αφορά στις εγγυήσεις που λες ναι μεν έχεις δίκιο για τα 2 χρόνια, είναι όμως τελείως άλλο θέμα....

Εδώ πρόκειται για διαφημιστική παραπλάνηση και είναι τελείως διαφορετικό, γιατί αν δεν λέγανε ότι μόλις βγει το flash 10 από την adobe, θα μπορεί και το milestone να έχει flash, τότε δεν θα αγόραζε σχεδόν κανείς και θα προτιμούσε ΗΤC που έπαιζε ήδη το flash...

Επίσης η Motorola δεν μπορεί να ισχυριστεί αυτό που λες για τυχόν αθέτηση συμφωνίας με την adobe, γιατί η Μοτορολα το διαφήμιζε σαν flash ready και όχι η adobe. Επομένως ότι και αν εχει γίνει κάτι μεταξύ Motorola-Adobe δεν ενδιαφέρει κανένα....

Διαφήμισες κάτι???? Πρέπει να το δώσεις.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

DROID2 :p

ΥΓ: Όσον αφορά το προηγούμενο θέμα, μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την Adobe και η Motorola τη βγάλει καθαρή; Παρουσιάσει πχ στοιχεία "hey, είχαμε κλείσει συμφωνία με αυτούς, και αυτοί δεν την τήρησαν". Τέλοσπάντων, άμα είναι να το κυνηγήσετε, σας εύχομαι πραγματικά καλή επιτυχία, μάλλον θα τη χρειαστείτε ;) (εδώ δεν κατάφερε κανείς να κάνει στη sony τίποτα για την εγγύηση ενός έτους στο ps3 - ενώ η ΕΕ επιβάλλει 2 στα ηλεκτρονικά είδη)

Τι είχε γίνει με το ps3?

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μια υπόθεση ελαττωματικού αυτοκινήτου και επιδιώκω την αναστροφή της πώλησης.

Έχω και στα παρελθόν ασχοληθεί αρκετά με τέτοια θέματα πώλησης και συνήθως η κατάληξη ήταν καλή.

Δεν είναι θέμα εταιρίας, ούτε τα βάζεις με τίποτα κολλοσούς. Κατά του πωλητή στρέφεσαι, που είναι αμφίβολο αν έχει καν νομική υπηρεσία τις περισσότερες φορές.

Πάντως, μέχρι και σήμερα, τίποτα επίσημο δεν έχουμε από τη Μοτορόλα!

Τι είχε γίνει με το ps3?

Αυτή τη στιγμή εργάζομαι σε μια υπόθεση ελαττωματικού αυτοκινήτου και επιδιώκω την αναστροφή της πώλησης.

Έχω και στα παρελθόν ασχοληθεί αρκετά με τέτοια θέματα πώλησης και συνήθως η κατάληξη ήταν καλή.

Δεν είναι θέμα εταιρίας, ούτε τα βάζεις με τίποτα κολλοσούς. Κατά του πωλητή στρέφεσαι, που είναι αμφίβολο αν έχει καν νομική υπηρεσία τις περισσότερες φορές.

Πάντως, μέχρι και σήμερα, τίποτα επίσημο δεν έχουμε από τη Μοτορόλα!

Tίποτα συγκεκριμένο, απλά στην Ελλάδα, η επίσημη αντιπροσωπεία (Cometron) δίνει μόλις ένα χρόνο εγγύηση, ενώ η ΕΕ απαιτεί 2. Προσπαθήσαμε να τρίξουμε τα δόντια της αντιπροσωπείας, αλλά μας παρέπεμψαν στα κεντρικά της Sony στην Ευρώπη και αποφασίστηκε ότι δεν αξίζει οργανωμένη προσπάθεια... :S Δεν ξέρω παραπάνω.

Δείτε τι λέει ένα παλικάρι εδώ στην 7η σελίδα, πρώτο post. Λέει ότι τα requirements για Flash Player 10.1 είναι 800MHz για WVGA κινητά. Και το η οθόνη του Milestone είναι WVGA 854x480.

spacer.png
Model: OnePlus 8T Lunar Silver 12/256 (kebab)
ROM: OxygenOS v11.0.11.11.KB05AA (Android 11)
Mods: Magisk v23 + Riru + LSPosed
Recovery: TWRP 3.5.2_11