Jump to content

[Επίσημο] Motorola MILESTONE™

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς να βγάλετε screenshot του Milestone σας:

http://mobiletech.knguyentu.com/2009/11/motorola-droid-how-to-capture.html

(το πρώτο βήμα παραλείψτε το,είναι drivers για το DROID,όχι για το Milestone)

Να η δική μου οθόνη! :D

πολυ ωραια εφαρμογη την περασα κ δουλευει αψογα....

το κανει κατι σαν media tablet

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά σήμερα παρέλαβα και εγώ....

Πως κάνουμε συγχρονισμό με το ημερολόγιο του Outlook?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

ανεβαζεις τις επαφες σου στο gmail και τα κανει ολα μονο του...

δεν εχω δοκιμασει κανα προγραμματακι τυπου htc sync εχει μπολικα το μαρκετ και τα μαγαζακια

υπαρχει προγραμα για να κατεβαζω απευθειας βιντεο απ το ΥOUTUBE??

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

Παιδιά σήμερα παρέλαβα και εγώ....

Πως κάνουμε συγχρονισμό με το ημερολόγιο του Outlook?

Μπορείς να χρησιμοποιείσεις το Google Calendar:

http://www.google.com/support/calendar/bin/answer.py?hl=en&answer=89955#

Πανεύκολο στην χρήση του :).

Παρεπιπτόντως κάλεσα την Wind και αφού με μεταφέραν σε 7 διαφορετικα τμήματα (δεν κάνω πλάκα άκουσα 7 διαφορετικές μελωδίες) μου εί[αν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Παρεπιπτόντως κάλεσα την Wind και αφού με μεταφέραν σε 7 διαφορετικα τμήματα (δεν κάνω πλάκα άκουσα 7 διαφορετικές μελωδίες) μου εί[αν ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις και για του λόγου το αληθές:

http://img707.imageshack.us/img707/91/windmail.th.jpg

Want to have your PC's browser bookmarks on your Android phone? Download MyBookmarks from the Market to import them.

επισης το ειδατε αυτο ?, τελικα χρειαζεται η οχι το screen protector ?, διαβασα οτι με screen protector η αποκριση δεν ειναι η ιδια

τελικα τι λετε ?

Επιπλεον για την καμερα με το software update που εγινε στο droit εφτιαξε κατα πολυ

Of course, the main fix is the camera. The camera boots in about 3 seconds now (not bad, but not stellar). Taking pictures has been greatly improved. The camera focuses faster, snaps the picture faster, and processes/saves the image faster. In other words, the camera is actually usable now. Before, it wasn't. This is a very welcome change indeed.

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Παιδιά το χρησιμοποιώ 2 μέρες και το τηλέφωνο είναι φοβερό...

Βέβαια χρησιμοποιούσα για 1 μήνα το HERO και μπορώ να πώ ότι η HTC είναι πολύ μπροστά όσον ανοφορά το Sence UI. Μου λείπει σε πολλά... Όλα αυτά που μου λείπουν βέβαια είναι λεπτομέρειες, αλλά αυτές δεν κάνουν την διαφορά? Π.χ όταν δέχομαι κλήση και γυρνάω ανάποδα το Milestone δεν σταματάει να χτυπάει, ο browser του MIlestone δεν παίζει flash, οι 7 οθόνες του Sence UI ήταν βολικότερες από τις 3 του Milestone, το speed dial δεν το βρίσκω στο Milestone, το widget των αγαπημένων επαφών του HERO ήταν φοβερά βολικό...

Κάτι άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι το ζουμ των φωτογραφιών στο Milestone δεν δουλεύει σωστά...και εξηγούμε. Τις ίδιες φωτογραφίες με πολύ καλή ανάλυση που είχα στο Hero έχω και τώρα στο Milestone. Στο Hero όσο και να έκανα ζουμ φαινόταν όλες οι λεπτομέρειες πεντακάθαρα, ενώ στο Milestone οι ίδιες φωτογραφίες όταν κάνω ζουμ "θολώνουν" και δεν φαίνονται καλά (αν το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό ας μας το πει).

Και κάτι τελευταίο, το Hero έπαιζε κανονικά αρχεία ήχου .aac ενώ το Milestone δεν τα παίζει και δεν μπορώ να βάλω κάποιους ήχους που θέλω...

Το Milestone είναι αρκετά πιο γρήγορο σε όλα του από το Hero, το hardware πληκτρολόγιο αρκετά βολικό και γενικά η ποιότητα κατασκευής αρκετά καλή (όχι πως το Hero πήγαινε πίσω στην ποιότητα κατασκευής).

Αν γνωρίζει κάποιος καμιά εφαρμογή που να λύνει κάποιο από τα παραπάνω που λείπουν σε σχέση με το HERO ας με βοηθήσει...

Και αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει χάρτης Ελλάδας για το motonav γιατί δεν βρήκα πουθενά....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

για το που γυρνας αναποδα το κινητο και κανει σιγαση υπαρχει μια εφαρμογη που το κανει αυτο , τωρα για το sence ui , δεν λεω καλο ειναι αλλα μου θυμιζει windows mobile που προσωπικα τα σιχαινομαι πλεον (οπως και ολα τα windows)

σβησε την καταληξη txt και ασε το ...apk

κατα τα αλλα αναμενουμε το 2010 την αναβαθμιση σε 2,1 που θα γινει με ΟΤΑ (οατν οι severs ανοιξουν) που βελτιωνει κατα πολυ πολλα πραγματα (ενα απο αυτα την καμερα ) ετσι διαβαζω .....

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ....

Μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα αυτό.

Πολλοί από σας μπορεί να το ξέρουν αλλά όσοι δεν το ξέρουν να το βάλουν οπωσδήποτε. Είναι πρόγραμμα Ηοme replacement, μπορείς να βάλεις μέχρι και 7 αρχικές οθόνες (όπως στο HTC Sence) είναι πολύ γρήγορο χωρίς κολλήματα και το καλύτερο εναλλάσεις τις οθόνες γυρνόντας σαν το cube rotation που έχουν τα linux.

Έχω ξεχάσει το Sense του HERO με αυτό...

Άντε σιγά σιγά το φτιάχνω όπως θέλω....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

οντως απο τα καλυτερα προγραμματα για home !!

ποιο hero εδω εχεις το καλυτερο android κινητο (προς το παρον bebaia e )

βιντεο με λιγο φωτισμο με το motorola milestone

http://www.youtube.com/watch?v=EM929R_9C94

Πραγματικά τρομερό video συγχαρητήρια!

υπαρχει προγραμα για να κατεβαζω απευθειας βιντεο απ το ΥOUTUBE??

Vdownloader συστείνω τρομερά. Πραγματικά πολύ απλό, εύχρστο και με αρκετές επιλογές μετατροπής video ίσως και ήχου! ;) (mp3 audio only)

επισης το ειδατε αυτο ?, τελικα χρειαζεται η οχι το screen protector ?, διαβασα οτι με screen protector η αποκριση δεν ειναι η ιδια

τελικα τι λετε ?

Of course, the main fix is the camera. The camera boots in about 3 seconds now (not bad, but not stellar). Taking pictures has been greatly improved. The camera focuses faster, snaps the picture faster, and processes/saves the image faster. In other words, the camera is actually usable now. Before, it wasn't. This is a very welcome change indeed.

Αυτο με το screen protector το λενε για να σνομπαρουν την μοτορολα! ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν εχει αναφερει σε ΚΑΝΕΝΑ αλλο κινητο αφης αυτο το θεματακι! Ειναι τελειως ηλιθιο 0,00001 m πλαστικό να επηρεάζει την αίσθηση αφής! (λογικευτείτε)

Πολύ όμορφα...Διορθώνεται κι η κάμερα! Χτυπάμε τρελές πωλήσεις!! :D

(αντε να δουμε τι θα κανουν και τα δικτυα... θα το απκτησουμε κι εμεις? )

ΠΕΣ ΤΑ ΠΕΣ ΤΑ!!! :D:D

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Κάτσε να δούμε και το Nexus One που λένε ότι θα βγει όπου να 'ναι από την Google. Αυτό μαζί με το Bravo πιστεύω θα είναι τα επόμενα κορυφαία Αndroid τηλέφωνα....

Έχει επικοινωνήσει κανείς με την Motorola να πάρουμε καμιά επίσημη απάντηση πότε θα βγάλουν καινουργια rom με την έκδοση 2.1? Γιατί μου φαίνεται παράξενο να μην την έχουν βγάλει ακόμα για το Milestone ενώ την έχουν βγάλει για το Droid...

Ερώτηση: Ξέρει κανείς πως μπορούμε να χαμηλώσουμε τον ήχο όταν κάνει focus η κάμερα καθώς και τον ήχο όταν τραβάει φωτογραφία? Και οι 2 είναι πολύ δυνατα και με ενοχλεί λίγο...

A το βρήκα: Όταν ανοιξει το πρόγραμμα της κάμερας με τα κουμπιά του volume βάζουμε το ringer volume όπου θέλουμε και ή χαμηλώνουμε τον ήχο ή τον απενεργοποιούμε τελείως (αν βάλουμε το ringer volume στο sillent).

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

για screen protector παραγγειλτε απο το site της brando εγω βρηκα κ παραγγειλα με 9 δολαρια το κομματι

ΤΡΕΧΤΕ μεχρι 31 δεν εχει μεταφορικα

Κάτσε να δούμε και το Nexus One που λένε ότι θα βγει όπου να 'ναι από την Google. Αυτό μαζί με το Bravo πιστεύω θα είναι τα επόμενα κορυφαία Αndroid τηλέφωνα....

[/color]

Tο θέμα με το Nexus της Google είναι ότι θα βγεί σύντομα αλλά μάλλον αρχικά θα διατίθεται στην Αμερική μόνο... Έχουμε ακόμα μέχρι να το δούμε Ελλάδα μάλλον προς καλοκαίρι που αναμένεται να γίνει χαμός απο android συσκευές και όχι μόνο. Εγώ πάντως το παρείγγειλα το milestone, ελπίζω να μην με απογοητευσει και να αντέξει μέχρι το καλοκαίρι :D

για screen protector παραγγειλτε απο το site της brando εγω βρηκα κ παραγγειλα με 9 δολαρια το κομματι

Φίλε μου, προφανώς πήρες το anti-Glare. Εγώ πάντα προτιμώ το ultra-clear, παρότι 1 δολλάριο ακριβότερο, λόγω του ότι δεν έχει τη θαμπάδα του πρώτου.

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Μόλις παράγγειλα screen protector, leather case και car charger....

Φίλε μου, προφανώς πήρες το anti-Glare. Εγώ πάντα προτιμώ το ultra-clear, παρότι 1 δολλάριο ακριβότερο, λόγω του ότι δεν έχει τη θαμπάδα του πρώτου.

+100000

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

χεχε πηρα ενα κ ενα

δεν ηξερα την διαφορα τους..:D

Έχει επικοινωνήσει κανείς με την Motorola να πάρουμε καμιά επίσημη απάντηση πότε θα βγάλουν καινουργια rom με την έκδοση 2.1? Γιατί μου φαίνεται παράξενο να μην την έχουν βγάλει ακόμα για το Milestone ενώ την έχουν βγάλει για το Droid...

Οι περισσότερες φήμες λένε μέσα στο Γενάρη...

Παιδια καλησπερα,

Βλεπω οτι μερικοι ειναι πρωην κατοχοι HERO.Θα ηθελα να ρωτησω επειδη ειμαι αναμεσα στο Droid kαι στο Hero τι θα επιλεγατε μεταξυ τους.Τον ηρωα τον εχω δει απο κοντα και μπορω να πω οτι το ερωτευτηκα αλλα απο τον αλλη εχει σχετικα μικρη οθονη και τραβαει χαλια βιντεο.Επισης σε ποια site μπορω να βρω το Droid σε καλη τιμη?

και εγώ μάλον με το καινούργιο χρόνο θα το τσιμπήσω, φένεται καταπληκτικό και έψαχνα καιρό ένα κινητό με qwerty που να είναι "δυνατό".

Το θέμα μου είναι το εξής.

Android και Mac τι γίνεται;

Πως θα μπορώ να κάνω sync contacts/calendars είναι εύκολη η φάση η θα μου ****** τη ψυχολογία κάθε φορά;

την 2.1 πότε τη περιμένουμε; είδα ένα βιντεάκι με την 21 στο milestone και ξετρελάθηκα!

gia opoion endiaferete dinw to droid moy mono 400 eyrw kai einai ametaxiristo apo expansys me eggyhsi

1.Απαγορεύεται η χρήση Greeklish.Προσπάθησε να γράφεις με Ελληνικούς χαρακτήρες.

2.Δεν είναι εδώ το φόρουμ για αγγελίες.

Το μήνυμα θα διαγραφεί σύντομα.

KNIGHT RIDER

One man can make a difference

και εγώ μάλον με το καινούργιο χρόνο θα το τσιμπήσω, φένεται καταπληκτικό και έψαχνα καιρό ένα κινητό με qwerty που να είναι "δυνατό".

Το θέμα μου είναι το εξής.

Android και Mac τι γίνεται;

Πως θα μπορώ να κάνω sync contacts/calendars είναι εύκολη η φάση η θα μου ****** τη ψυχολογία κάθε φορά;

την 2.1 πότε τη περιμένουμε; είδα ένα βιντεάκι με την 21 στο milestone και ξετρελάθηκα!

φιλε μου φυσικα και εγω πλεον μονο mac εχω , ολα τα κανεις συχρονιζεις το ical και το address Book με το google mail σου , και ολα γινονται αυτοματα σε χρονο DD , παρτο εσυ και εδω ειμαστε :)

[/img] http://s1d2.turboimagehost.com/t/2612126_device2.png' alt='2612126_device2.png'>

I Love my Moto :lol::)