babis200sx Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Καμιά ιδέα από κανένα για το πως μπορώ να βρώ κάποιο μεταχειρισμένο ??? πουλιέται κανένα που να ξέρετε ? Μην με βάζεις σε περισσότερες σκέψεις να δώσω το Milestone μου απ' όσες ήδη κάνω μετά την προσφορά που μου έκανε η Wind για το Galaxy S 2..! :rolleyes: Πόσο περίπου υπολογίζεις να δώσεις? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Μην με βάζεις σε περισσότερες σκέψεις να δώσω το Milestone μου απ' όσες ήδη κάνω μετά την προσφορά που μου έκανε η Wind για το Galaxy S 2..! :rolleyes: Πόσο περίπου υπολογίζεις να δώσεις? Συζητήσεις με περιεχόμενο αγγελιών απαγορεύονται οπουδήποτε στο forum πέρα από το Buy&Sell. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Συζητήσεις με περιεχόμενο αγγελιών απαγορεύονται οπουδήποτε στο forum πέρα από το Buy&Sell. Μα δεν υπάρχει καν αγγελία, εδώ λίγες σκέψεις κάνουμε μήπως το δώσουμε, αλλά κι αυτές οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2011 Μα δεν υπάρχει καν αγγελία, εδώ λίγες σκέψεις κάνουμε μήπως το δώσουμε, αλλά κι αυτές οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. ;) Νομίζω ότι με καταλαβαίνεις... δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο πάνω σε αυτό. Ας επιστρέψουμε στα του Milestone. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 nop... μονο 2.2 official... να κανω μια ερωτηση... το δικο μου το milestone ειναι 2.2 και εχει πεσει στα χερια μου ενα με 2.0 πως το αναβαθμιζω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2011 Μέσω του updater της Motorola. http://www.motorola.com/staticfiles/Support/GB-EN/froyo/milestonenotification.htm?pubid=987654 Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 καλησπερα προσβαση στην καρτα μνημης απο΄πο εχουμε ρε παιδια΄θελω να δω τα προγραμματα που εχει ο προηγουμενος ιδιοκτηήτης και τα βλεπω μονο με συνδεση ussb αλλο ένα θεμα. ειναι οτι ο player δεν μπορεί να παιξει τα αποθηκευμένα τραγούδια εχω 2.2.1 και εκανα reset factory εχασα κατι? ευχαρισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2011 καλησπερα προσβαση στην καρτα μνημης απο΄πο εχουμε ρε παιδια΄θελω να δω τα προγραμματα που εχει ο προηγουμενος ιδιοκτηήτης και τα βλεπω μονο με συνδεση ussb αλλο ένα θεμα. ειναι οτι ο player δεν μπορεί να παιξει τα αποθηκευμένα τραγούδια εχω 2.2.1 και εκανα reset factory εχασα κατι? ευχαρισω - Βάλε έναν οποιοδήποτε File Manager από το Market και θα δεις οτιδήποτε υπάρχει στο κινητό. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 (edited) - Βάλε έναν οποιοδήποτε File Manager από το Market και θα δεις οτιδήποτε υπάρχει στο κινητό. ευχαριστώ πολύ :) με το θέμα των τραγουδιών σε σχέση με το φορμά βάζω κάποιον άλλον player; για να ανγνωρίζει τα πάντα :rolleyes: επειδή είδα την υπογραφή με to macbook έχεις να μου πεις μς ποιον τρόπο μπορούμε να συγχρονίσουμε το itune διότι με itune my walkman duble twist sync mate isync τζίφος!! Edited July 27, 2011 by esykas itunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Δοκίμασε 1-2 γνωστούς players, λογικά θα παίζουν οποιοδήποτε format.. Συγχρονισμό με iTunes δεν έχω δοκιμάσει, γενικά δεν ακούω μουσική από το κινητό.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 σε ευχαριστώ και πάλι εγώ δοκιμάζω τώρα με το syncmate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Και όμως μην γελάσετε. Έχασα το καπάκι της μπαταρίας. Ξέρετε αν μπορώ να το βρώ απο κάπου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δύο μέρη μου έρχονται στο μυαλό: 1 - ebay 2 - Ρώτησε το service της Motorola στην Ελλάδα. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δες και εδώ, απ'ότι λέει έχει και battery cover: http://www.mobilephone-spares.com/Motorola-MILESTONE-spare-parts-supplier.html ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 Δες και εδώ: http://cnn.cn/shop/motorola-milestonea855-c-22_1021.html Έχω ψωνίσει και είναι πολύ αξιόπιστο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. July 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2011 Δες και εδώ: http://cnn.cn/shop/motorola-milestonea855-c-22_1021.html Έχω ψωνίσει και είναι πολύ αξιόπιστο. και εγώ από εκεί αγοράζω και είναι αξιόπιστη :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Παιδιά έχασα κι εγώ το καπάκι του κινητού μου, σε ενα κάμπινγκ. :p http://cnn.cn/shop/motorola-milestonedroid-faceplate-battery-cover-p-7675.html . Αυτό το καπάκι πίσω γράφει verizon , καθως και πωλειται μαζι με την προσοψη. Εχει βρει κανενας μονο το καπακι του κινητου σε κάπιοιο αξιοπιστο site? ευχαριστω. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 8, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2011 Στο ebay κοίταξες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 (edited) Στο ebay κοίταξες; Κοίταξα, αλλά πόση αξιοπιστία να σου δίνει ένας χρήστης απο το hong-kong; * Ισως σε καποιο μαγαζακι ψαγμενο της αθηνας βρω καοποιον τυπακο και μπορεσει να μου το παραγγείλει ;Κάτι για έναν moby έχω ακούσει... Γνωρίζει κανεις τιποτα; *Επισης, θελει να φτιαξεις λογαριασμους paypal κλπ, πραγμα χρονοβορο και κουραστικο.. edit: Επανάσταση απο το Facebook! :p Μήπως να ενιχύσουμε ; Edited August 10, 2011 by tsoump Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ψιλοχλωμο να το βρεις ελλάδα. Sent from my Milestone Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Κοίταξα, αλλά πόση αξιοπιστία να σου δίνει ένας χρήστης απο το hong-kong; * Πίστεψε με... πολύ περισσότερη από πολλούς Έλληνες. Το ebay όπως θα καταλαβαίνεις δεν είναι τυχαία αγορά και την αξιοπιστία του δεν τη βρίσκεις πουθενά σε συνδυασμό μάλιστα με την αξιοπιστία των συναλλαγών που προσφέρει το PAYPAL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ωραία, άρα ή βρισκω καποιον φίλο να μου κανει την εξυπηρετηση ή φτιάχνω paypal. Μπορείτε να μου πείτε τι θα χρειαστεί για να δημιουργηθεί ένας λογαριασμος paypal ; ευχαριστω και παλι. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 10, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Ωραία, άρα ή βρισκω καποιον φίλο να μου κανει την εξυπηρετηση ή φτιάχνω paypal. Μπορείτε να μου πείτε τι θα χρειαστεί για να δημιουργηθεί ένας λογαριασμος paypal ; ευχαριστω και παλι. Paypal: Χρήση και γενικές ερωτήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Κοίταξα, αλλά πόση αξιοπιστία να σου δίνει ένας χρήστης απο το hong-kong; * Αν έχει αρκετές πωλήσεις και καλό feedback (>98-99%) γιατί να μην τον εμπιστευτείς? ;) Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 Παιδια να ρωτησω κατι; Ξερετε αν μπορω να χρησιμοποιησω στο milestone καποιο αλφαριθμητικο πληκτρολογιο με Τ9 οταν γραφω μηνυματα κι οχι το full qwerty keyboard (το εικονικο οχι το συρομενο) που μου βγαζει αντ'αυτου? Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts