kalagas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 (edited) Καλημέρα σε όλους, Μία ερώτηση μόνο γιατί είμαι κι εγώ έτοιμος για Android κινητό και είμαι ανάμεσα στο Milestone και το Desire. Μπορεί κάποιος να μου πει σε 2 γραμμές γιατί να προτιμήσω το ένα ή το άλλο?. Θα με εξυπηρετούσε πολύ γιατί όπως ξέρετε δεν μας περισσεύουν τα χρήματα. Σας ευχαριστώ Αυτές οι συζητήσεις γίνονται στους διαξιφισμούς.... Edited June 17, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Σήμερα γύρισε η συσκευή μου από το service. Ιδού τι άλλαξαν: -Seal -Assembly Dynamic Flex -Keypad Qwerty -Grill speaker -Protective liner -Grill speaker (δεύτερη φορά) -Keypad assy dome Είναι που δεν είχε τπτ... Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Σήμερα γύρισε η συσκευή μου από το service. Ιδού τι άλλαξαν: -Seal -Assembly Dynamic Flex -Keypad Qwerty -Grill speaker -Protective liner -Grill speaker (δεύτερη φορά) -Keypad assy dome Είναι που δεν είχε τπτ... Σου είπαν αν είχαν παρόμοια περιστατικά με άλλα Milestone? Aν δηλαδή ανέβαζε πολύ θερμοκρασία και αν τρεμόπαιζε η οθόνη??? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJDB Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Σου είπαν αν είχαν παρόμοια περιστατικά με άλλα Milestone? Aν δηλαδή ανέβαζε πολύ θερμοκρασία και αν τρεμόπαιζε η οθόνη??? Εννοείς αν τους είχαν πάει και άλλες συσκευές με το ίδιο πρόβλημα; Όχι, δεν ρώτησα. Τα παραπάνω είναι τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν. Λίγο πιο κάτω γράφει τι επισκευές έγιναν (τα γράφω όπως τα λέει): -Αντ/ση ηλ. αντ/κου - σύμφωνα με οδηγίες εργ. -Αντ/ση μην αντ/κου - σύμφωνα με οδηγίες, -Mototriage. Παράθεση DJDB.me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Για οσους δεν το εχουν παρει χαμπαρι χθες εβγαλε η G.O.T την SHOLS_U2_36.0 που ειναι service release moded απο αυτους με το venerable recovery και αλλα καλουδια... το Σ/Κ λεω να την περασω απο open recovery αν και απο οτι διαβαζω στο γερμανικο forum βελτιωνει αρκετα προβληματα. :) Για περισοτερες πληροφοριες εδω http://groupoften.wordpress.com/ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekisia1 Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Απο την στιγμη που λειτουργουν οι σερβερς για Update,καποια στγμη θα το βαλει και επισημα η μοτορολα.Στην τελικη,ειναι αυτο που περιμεναμε εδω και τοσο καιρο για να στρωσει το "εργαλειο". Παράθεση ΤΜΜ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 Απο την στιγμη που λειτουργουν οι σερβερς για Update,καποια στγμη θα το βαλει και επισημα η μοτορολα.Στην τελικη,ειναι αυτο που περιμεναμε εδω και τοσο καιρο για να στρωσει το "εργαλειο". Ναι αλλά η επίσημη δεν θα γίνεται root, ενώ αυτή που λέει ο φίλος είναι έτοιμη για rooting. Πάντως οι διορθώσεις δεν μου φαίνονται σημαντικές σε σχέση με την ROM που ανέβασα τελευταία. Δηλαδή τα alarms που για μένα ήταν το σημαντικότερο bug στην τελευταία Rom που ανέβασε υπάρχει ο κατάλληλος bootloader που το διορθώνει. Μάλλον θα περιμένω την 2.2 για να αλλάξω Rom εκτός κ αν κάποιος φίλος που δοκιμάσει αυτην την SHOLS_U2_36.0 μας πει ότι έχει σημαντικές και αρκετές διαφορές... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikal Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Μια που μιλάμε για την τελευταία ΡΟΜ.... Εντυπώσεις απο την ROM No6: Overall η ROM ειναι ΣΟΥΠΕΡ! (Η bootscreen με το "by kalagas" ολα τα λεφτά!...χαχαχαχα) Τα χρώματα πολύ καλά. Το OPENRECOVERY "τα σπάει"... Πολύ πιο γρήγορη και πρακτική (θεωρώ) μέθοδος απο το ADBshell απο το PC. Βολέυει για γρηγορα backup-restore των ROMs χωρις να χρειαζεται το PC (αν υπάρχει η ROM στην SDcard). Μέχρι στιγμής εχω αλλάξει 2-3 φορές την καινούρια με την παλιά ROM μέχρι να τελειώσω με τις ρυθμίσεις και τα Apps που θέλω να έχω στην καινούρια. Την τελευταία φορα την αλλαγή την εκανα στο αμάξι!.... Μερικές ερωτήσεις (στον kalaga ή σε όσους εχουν βάλει την ROM No6): 1) Το overclock module οταν το ετρεξα πρώτη φορά μου εβγαλε "Force Close". Oταν εκανα reboot, το module ειχε φορτώσει αλλα δεν εδειχνε 800Ηz. Θα πρέπει να το "χρονίσουμε" στα 800 manually? 2) Οταν μπουτάρω σε Bootloader βλέπω οτι η version ειναι 90.73. Είναι παλιό το version; (υποθέτω πως ναι). Ειναι καλό να το αλλάξω? Ποια version προτείνετε? 3) Κατι που χρειάζεται οταν αλλάζουμε σε μια καινούρια RΟΜ. Χρησιμοποιώ τον ASTRO App Manager και κανω Backup όλες (ή κάποιες) εφαρμογές απο την παλιά RΟΜ. 'Οταν πάω στην καινούρια RΟΜ και κανω τις εφαρμογές restore, δεν μπορώ να τις κάνω update (όσες ήταν downloaded απο το Market). Γνωρίζετε/προτέινετε καποια άλλη εφαρμογή για App Backup & Restore; (αν θα μπορύσε να κρατήσει και τα settings στο restore θα ήταν σουπερ)... Kalagas, πολύ καλή δουλειά. Well done! Καλημέρα σε όλους Edited June 18, 2010 by mikal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Μια που μιλάμε για την τελευταία ΡΟΜ.... Εντυπώσεις απο την ROM No6, Overall η ROM ειναι ΣΟΥΠΕΡ! (Η bootscreen με το "by kalagas" ολα τα λεφτά!...χαχαχαχα) Τα χρώματα πολύ καλά. Το OPENRECOVERY "τα σπάει"... Πολύ πιο γρήγορη και πρακτική (θεωρώ) μέθοδος απο το ADBshell απο το PC. Βολέυει για γρηγορα backup-restore των ROMs χωρις να χρειαζεται το PC (αν υπάρχει η ROM στην SDcard). Μέχρι στιγμής εχω αλλάξει 2-3 φορές την καινούρια με την παλιά ROM μέχρι να τελειώσω με τις ρυθμίσεις και τα Apps που θέλω να έχω στην καινούρια. Την τελευταία φορα την αλλαγή την εκανα στο αμάξι!.... Μερικές ερωτήσεις (στον kalaga ή σε όσους εχουν βάλει την RON No6): 1) Το overclock module οταν το ετρεχα μου εβγαλε "Force Close". Oταν εκανα reboot το module ειχε φορτώσει αλλα δεν εδειχνε 800Ηz. Θα πρέπει να το "χρονίσουμε" στα 800 manually? 2) Οταν μπουτάρω σε Bootloader βλέπω οτι η version ειναι 90.73. Είναι παλιό το version (υποθέτω πως ναι). Ειναι καλό να το αλλάξω? Ποια version προτείνετε? 3) Κατι που χρειάζεται οταν αλλάζουμε σε μια καινούρια RΟΜ. Χρησιμοποιώ τον ASTRO App Manager και κανω Backup όλες (ή κάποιες) εφαρμογές απο την παλιά RΟΜ. 'Οταν πάω στην καινούρια ΡΟΜ και κανω τις εφαρμογές restore, δεν μπορώ να τις κάνω update (όσες ήταν downloaded απο το Market). Γνωρίζετε/προτέινετε καποια άλλη εφαρμογή για App Backup & Restore; (αν θα μπορύσε να κρατήσει και τα settings στο restore θα ήταν σουπερ)... Kalagas, πολύ καλή δουλειά. Well done! Καλημέρα σε όλους 1) Όχι είναι συχρονισμένο έτοιμο. Όταν ανοίγεις το MilestoneOverclock και πατάς το Load Module πρέπει να ανοίγει η εφαρμογή Superuser και να πατήσεις Always. Μετά ναι μπορεί να κολήσει το MilestoneOverclock και να σου βγάλει force close, αλλά άμα από εκει πατήσεις το power και κλείσεις το τηλέφωνο και το ξανα ανοίξεις πρέπει όταν ξαναπας στην εφαρμογή MilestoneOverclock να σου έχει φορτωμένο τα 800ΜΗz και δεν πρέπει να πατήσεις τίποτα άλλο. 2)Εγώ έχω το bootloader από την Canadian Telus 2.1 release: SHOLS_U_03.10.0 και είναι ο 90.78. Είναι αυτός που λύνει το πρόβλημα με τα Alarms. Μπορείς να τον κατεβάσεις από ΕΔΩ και είναι .sbf για να τον περάσεις με RSDLite. 3)Δεν μπορείς γιατί ότι κατεβάζεις από το Market αποθηκεύεται στην data του Market και όχι στο data των εφαρμογών. Επομένως το μόνο που κάνει το Astro και όλα τα παρόμοια Apps είναι να κάνει backup μόνο το .apk (μόνο την εφαρμογή δηλαδή). Άρα εγώ αυτό που κάνω είναι να τις κάνω backup μόνο και μόνο για να ξέρω ποιες εφαρμογές είχα και δεν τις επαναφέρω από τον Astro, αλλά βλέπω τα ονόματα των εφαρμογών και τις ξανακαταβάζω από το Market. Για να μπορείς να έχεις όλες τις εφαρμογές σου όπως πριν και με τις ρυθμίσεις και με όλα γίνεται μόνο με το nandroid backup αλλά αυτό είναι άχρηστο όταν αλλάζεις rom γιατί επαναφέρει το τηλέφωνο όπως ήταν πριν του αλλάξεις rom οπότε είναι δώρο άδωρο. Αυτό που δεν έχω δοκιμάσει είναι από το OpenRecovery να κάνεις backup μόνο το DATA και αφού αλλάξεις ROM να κάνεις Restore μόνο το DATA πάλι από το OpenRecovery. Έτσι ίσως σου επαναφέρει όλες τις εφαρμογές που είχες με τις ρυθμίσεις καθώς και τις ρυθμίσεις από το Market. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν μπορώ να ξέρω αλλά η λογική μου αυτό λέει... Υ.Γ. Συμφωνώ απόλυτα με την χρηστικότητα του OpenRecovery καθώς και του G.O.T.’s OpenRecovery (που είναι περίπου τα ίδια). Εγώ από τότε που βγήκαν αυτά δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει το PC με το ADB. Είναι απίστευτα βολικό για τους rooted χρήστες.... Edited June 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 3) Κατι που χρειάζεται οταν αλλάζουμε σε μια καινούρια RΟΜ. Χρησιμοποιώ τον ASTRO App Manager και κανω Backup όλες (ή κάποιες) εφαρμογές απο την παλιά RΟΜ. 'Οταν πάω στην καινούρια RΟΜ και κανω τις εφαρμογές restore, δεν μπορώ να τις κάνω update (όσες ήταν downloaded απο το Market). Γνωρίζετε/προτέινετε καποια άλλη εφαρμογή για App Backup & Restore; (αν θα μπορύσε να κρατήσει και τα settings στο restore θα ήταν σουπερ)... Για να κανεις backup και τις καταχωρισεις στο market πρεπει να εχεις rooted τηλεφωνο και να κανεις χρηση του titanium backup.Εγω το χρησημοποιω καιρο τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Οσο για τις διαφορες της rom του kalaga απο των GOT ειναι σχεδον ιδιες. Θα την προτηνα σε καποιον που δεν του αρεσει το theming του kalaga (πως μπορει;;;) η θελει μετα απο το φλασαρισμα το τηλ. του σε stock μορφη και χωρις ενοχλητηκα μικροπροβληματα. Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Για να βοηθησω λιγο με το προβλημα του force close μεσω super user...! Μεσω openrecovery αν πατησετε root phone σας εγκαθιστα ενα καινουριο super user app το οποιο,εμενα τουλαχιστον, δεν εχει φαει κανενα κολλημα ποτε...! Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Για να κανεις backup και τις καταχωρισεις στο market πρεπει να εχεις rooted τηλεφωνο και να κανεις χρηση του titanium backup.Εγω το χρησημοποιω καιρο τωρα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Οσο για τις διαφορες της rom του kalaga απο των GOT ειναι σχεδον ιδιες. Θα την προτηνα σε καποιον που δεν του αρεσει το theming του kalaga (πως μπορει;;;) η θελει μετα απο το φλασαρισμα το τηλ. του σε stock μορφη και χωρις ενοχλητηκα μικροπροβληματα. Έχεις την G.O.T τώρα? Αν ναι μπορείς να βγάλεις το CameraMoto.apk να το ανεβάσεις κάπου να δώ γιατί λέει ότι έχει φτιάξει κάποια πράγματα. Εσύ έχεις παρατηρήσει διαφορές στην ποιότητα λήξης φωτογραφιών??? Για να βοηθησω λιγο με το προβλημα του force close μεσω super user...! Μεσω openrecovery αν πατησετε root phone σας εγκαθιστα ενα καινουριο super user app το οποιο,εμενα τουλαχιστον, δεν εχει φαει κανενα κολλημα ποτε...! Συμφωνώ και επαυξάνω... Όσοι έχετε το OpenRecovery ή το G.O.T.’s OpenRecovery εγκαταστήστε το καινουριο superuser όπως λέει ο agekalp. Y.Γ. Παιδιά εγώ παίρνω κάθε βράδυ Backup με το OpenRecovery και μετά που θα τελειώσει σβήνω το Backup της προηγούμενης μέρας. Γίνεται πολύ γρήγορα και το τηλέφωνο είναι πάντα ενήμερο... Edited June 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis4000J Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Σου απαντήσανε... Ο λογαριασμός Google χρειάζεται για πολλές λειτουργίες του Android. Πχ για να μπεις στο Market και να κατεβάσεις εφαρμογές πρέπει οπωσδήποτε να έχεις Gmail λογαριασμό (λογαριασμός Google). Για να βγάλεις κάτι από την επιφάνεια εργασίας το κρατάς παρατεταμένα και το σέρνεις στο κάτω μέρος της οθόνης που εμφανίζεται ένας κάδος και μόλις κοκκινήσει, το αφήνεις... μπορω να φτιαξω στο σταθερο υπολογιστη δυο λογαριασμους (gmail kai google) και να μεταφερω τους κωδικους τους (username kai pass) στο κινητο. παλι λεει ενα μενου οτι για να εχω επαφη με το σταθερο υπολογιστη πρεπει να βαλω ενα κωδικο στο υπ/στη του τύπου 192.168.1.1, νομιζω αυτος ειναι... αυτο γιατι χρειαζετε. Και μια ρωτηση για την μπαταρια, προχθες ενεργοποιησα το wifi στην πλατεια της΄πόλης μου που εχει δωρεαν internet, και ειδα οτι αδειασε το 50% της μπαταρίας χωρις να ψαχτω στο ιντερνετ επειδη δε το ξερω το κινητο ακομα... λογικο το βλεπετε αυτο? Ποιο μενου πρεπει να απενεργοποιησω βρε παιδια για να ειμαι σιγουρος οτι δε θα ενεργοποιησω κατα λαθος το ιντερνετ μέσω της wind με αποτελεσμα να με χρεώσει...αυτο το μυνημα που μου βγάζει και λέει ενημερωση λογισμικου φοβάμαι μηπως συνδεετε μόνο του στο παροχο WIND και με χρεώνει...? Ευχαριστω φίλε Παράθεση TO KAΛΗΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΩΡΟ! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoulis_ Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Έχεις την G.O.T τώρα? Αν ναι μπορείς να βγάλεις το CameraMoto.apk να το ανεβάσεις κάπου να δώ γιατί λέει ότι έχει φτιάξει κάποια πράγματα. Εσύ έχεις παρατηρήσει διαφορές στην ποιότητα λήξης φωτογραφιών??? Δεν την εχω περασει ακομα... θα το κανω ομως το Σ/Κ και θα το ανεβασω παρεα με την καινουρια 3D gallery που δεν θυμαμαι απο που την εχω βρει και δεν εχει το προβλημα με την μεταβαση απο το soft key στην καμερα !!! ΥΓ. Νομιζω οτι καποια στιγμη ισως πρεπει να κανουμε ενα δικο μας mod αναλογο του LMF η GOT στα scripts του openrecovery με οτι καλητερο βρησκουμε απο γυρω γυρω και εξυπηρετει τους ελληνες χρηστες ΥΓ. Τωρα με τις ζεστες τι θερμοκρασιες ανεβαζει το κιν. σας ; Εμενα η θερμοκρασια απο το SetCPU (το κιν εχει σενσορα μονο στην μπαταρια) μου παιζει απο 30 μεχρι 41 απου εχω βαλει και το φρενο και το υποχρονιζω στα 125ΜΗΖ απο 800 που το εχω Edited June 18, 2010 by xoulis_ Παράθεση function cdl { cd $1; ls;} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Δεν την εχω περασει ακομα... θα το κανω ομως το Σ/Κ και θα το ανεβασω παρεα με την καινουρια 3D gallery που δεν θυμαμαι απο που την εχω βρει και δεν εχει το προβλημα με την μεταβαση απο το soft key στην καμερα !!! Στην τελευταία Blue που ανέβασα υπάρχει το gallery3D που λές. To γράφω και στην περιγραφή... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Προσπαθώντας να περάσω το Openrecovery του GOT κάτι στράβωσε στην πορεία. 1) Αρχικά φλάσαρα το vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf με RSD Lite αν και κάνοντας ενα reboot σε bootloader, η έκδοση συνέχιζε να γράφει 90.73 (δεν θα έπρεπε να αλλάξει κανονικά???) 2)Στη συνέχεια κατέβασα το GOT Openrecovery και αντέγραψα τον φάκελο openrecovery και το update.zip στην SD. 3) Εκκίνησα σε recovery, (είχε την παλιά κλασσική μορφή του), έκανα apply update.zip και τότε φόρτωσε για πρώτη φορά το openrecovery. Όλα καλά μεχρι εδώ. Τότε λοιπόν έτρεξα κάποιες επιλογές του got openrecovery όπως: - overclock to 720 - clear dalvik cache - root phone και εκανα reboot. Τοτε αρχίσανε τα προβληματα. Το τηλέφωνο έμενε απλά στο σήμα της ΜΟΤΟ για πανω απο 6-8 λεπτά οποτε εβγαλα την μπαταρια, μπηκα πάλι σε recovery και δοκιμασα να κανω restore mot_boot_mode μέσω της επιλογής που έχει. Στην επόμενη επανεκκίνηση και μεχρι τη στιγμη που γράφω, έδειξε κ το σημα του android και απλα μενει εκει για παντα. Τι λάθος εκανα, και κυριότερο, πως μπορώ να το επαναφέρω χωρίς να χάσω το τρέχων setup μου? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Ρε παιδιά, επαναφέρω ένα ερώτημα. Έχει καταφέρει κανείς σαν να βάλει δεύτερο λογαριασμό google στο κινητό? Ενώ λέει ότι μπορώ, όταν πάω να το κάνω μου λέει ότι δεν έχω ασφαλή σύνδεση δικτύου:wacko: Όταν πέρασα τον πρώτο μου λογαριασμό, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) kalagas BRAVO για την ROM..!!!!!! Αϊντα να βρουμε και τροπο να εγκαθιστουμε τις εφαρμογες στην καρτα..?!?!?!? Edited June 18, 2010 by cyberbop Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 (edited) Προσπαθώντας να περάσω το Openrecovery του GOT κάτι στράβωσε στην πορεία. 1) Αρχικά φλάσαρα το vulnerable_recovery_only_RAMDLD90_78.sbf με RSD Lite αν και κάνοντας ενα reboot σε bootloader, η έκδοση συνέχιζε να γράφει 90.73 (δεν θα έπρεπε να αλλάξει κανονικά???) 2)Στη συνέχεια κατέβασα το GOT Openrecovery και αντέγραψα τον φάκελο openrecovery και το update.zip στην SD. 3) Εκκίνησα σε recovery, (είχε την παλιά κλασσική μορφή του), έκανα apply update.zip και τότε φόρτωσε για πρώτη φορά το openrecovery. Όλα καλά μεχρι εδώ. Τότε λοιπόν έτρεξα κάποιες επιλογές του got openrecovery όπως: - overclock to 720 - clear dalvik cache - root phone και εκανα reboot. Τοτε αρχίσανε τα προβληματα. Το τηλέφωνο έμενε απλά στο σήμα της ΜΟΤΟ για πανω απο 6-8 λεπτά οποτε εβγαλα την μπαταρια, μπηκα πάλι σε recovery και δοκιμασα να κανω restore mot_boot_mode μέσω της επιλογής που έχει. Στην επόμενη επανεκκίνηση και μεχρι τη στιγμη που γράφω, έδειξε κ το σημα του android και απλα μενει εκει για παντα. Τι λάθος εκανα, και κυριότερο, πως μπορώ να το επαναφέρω χωρίς να χάσω το τρέχων setup μου? 1) Φυσικά και συνεχίζει να σου δείχνει 90.73. Αφού φλάσαρες το recovery όχι τον Bootloader. To 90.73, 90.78 κλπ αναφέρεται στον bootloader. Πρώτα έπρεπε να κάνεις Nandroid Menu - Nandroid Backup - Backup All και μετά να αρχίσεις τα παιχνίδια. Το έχουμε πει 100 φορές. Πρώτα backup και μετά παίζουμε... Αν δεν έχεις πάρει Backup ΄ξαναξεκίνα σε Recovery Mode το κινητό για να το περάσεις μέσω Open Recovery από το μενού Nandroid Menu - Nandroid Rerstore. Αλλιώς δυστυχώς πας για φλασάρισμα ολόκληρης Rom .sbf με το RSDLite για να μπορέσεις να ξανά ανοίξεις το κινητό. Σε αυτή την περίπτωση σου προτείνω να κατεβάσεις την G.O.T SHOLS_U2_36.0 που είναι ότι πιο τελευταίο κυκλοφορεί, να την κάνεις root από το OpenRecovery και να τα ξαναπεράσεις όλα από την αρχή.... Ρε παιδιά κάθε φορά ΠΡΙΝ να παίζουμε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ένα Nandroid Backup... Mην το ξεχνάμε αυτό..... kalagas BRAVO για την ROM..!!!!!! Αϊντα να βρουμε και τροπο να εγκαθιστουμε τις εφαρμογες στην καρτα..?!?!?!? Σύμφωνα με το καινούργιο G.O.T.’s OpenRecovery προστέθηκε αυτό που ζητάς αφού από το μενού μπορείς να βάλεις το App2SD... αλλά προσωπικά δεν το βρίσκω βολικό μια και θέλει αρκετά γρήγορη κάρτα για να τρέξουν μεγάλες εφαρμογές και πεχνίδια. Φαντάσου ότι έχω την Kingston 8GB class10 που είναι η πιο γρήγορη microsd που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή και παρ'όλα αυτά δεν έχω μπει στην διαδικασία να αρχίσω να κάνω install τις εφαρμογές εκεί... Με το τρικ Dalvik-Cache memory hack μένει αρκετός χώρος στο κινητό πιστεύω... Edited June 18, 2010 by kalagas Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mclisme Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Ναι, βιάστηκα να περάσω το openrecovery και εγινε μλκια... Μιας κ εγινε ομως, οπως ειπες και εσυ ειχα ηδη ξεκινησει και περναγα την GOT 2.36 πριν δω το μηνυμα σου!!! Δε βαριέσαι, θα ζήσουμε και χωρίς τα αποθηκευμένα μηνύματα μας... Ερωτηση: σε κάποιο ποστ ο takkaros ανέφερε οτι με τα πολλά φλασαρίσματα είχε σταματήσει ο υπολογιστής να του αναγνωρίζει την sd και μάλλον εκει ειμαι κ εγω τωρα και ενω περναγα απο την αρχη τις εφαρμογές. Μήπως θυμάται κάποιος τη λύση??? Παράθεση Siemens S6 (1998), Siemens C25 (1999), Motorola T2288 (2000), Nokia 8310 (2001), Nokia 5510 (2003), Sony Ericsson S700 (2005), Sony Ericsson W760i (2008), Motorola Droid (2010), Google (Samsung) Nexus S (2011), Google (Samsung) Galaxy Nexus (2012), Google (LG) Nexus 4 (2013), iPhone 5S (2014), Google (Motorola) Nexus 6 (2014), iPhone 6S (2016), LG G6 (2017), Huawei P20 Pro (2018) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Ναι, βιάστηκα να περάσω το openrecovery και εγινε μλκια... Μιας κ εγινε ομως, οπως ειπες και εσυ ειχα ηδη ξεκινησει και περναγα την GOT 2.36 πριν δω το μηνυμα σου!!! Δε βαριέσαι, θα ζήσουμε και χωρίς τα αποθηκευμένα μηνύματα μας... Ερωτηση: σε κάποιο ποστ ο takkaros ανέφερε οτι με τα πολλά φλασαρίσματα είχε σταματήσει ο υπολογιστής να του αναγνωρίζει την sd και μάλλον εκει ειμαι κ εγω τωρα και ενω περναγα απο την αρχη τις εφαρμογές. Μήπως θυμάται κάποιος τη λύση??? Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα μέχρι που άλλαξα κάρτα.... αυτή ήταν η λύση.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 1) Με το τρικ Dalvik-Cache memory hack μένει αρκετός χώρος στο κινητό πιστεύω... και πως δουλευει το τρικ (Dalvik-Cache ) αυτο ??:confused:? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 και πως δουλευει το τρικ (Dalvik-Cache ) αυτο ??:confused:? Οι rom μου το έχουν έτοιμο (το γράφω στην περιγραφή). Αλλιώς το G.O.T Open Recovery το έχει στο μενού του για να το κάνεις από κει.... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkalatz3 Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Καλησπερα στην παρεα μια βοηθεια τηνGOT πως θα την περασω/?δεν μοιαζει με τις αλλες που βαζω στο nandroid κλπ Sent from my Milestone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 Εκει που βρηκες τη rom εχει και αναλυτικο how to.εγω παιδια την εβαλα και δε ξανανοιξε το κινητο...!μετα εβαλα παλι μια παλια για να δοκιμασω το recovery και τα κολπακια του(overclocking κτλ) και παλι δεν ελεγε να ανοιξει...!δε ξερω τι παιζει.δεν ειχα πολυ χρονο αλλα μολις εχω θα το ψαξω. Προς το παρον kalagas και ξερo ψωμι.απλα αλλαξα το overclocking απο 800 σε 600(θα μου πεις τι 550 τι 600;αλλα εχει διαφορα..) γιατι παρατηρησα ψιλοπροβληματακι με τη μπαταρια. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts