stispan1 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επισης βρηκα επιτελους πως αλλαζεις γλωσσα γραφης απο το hard πληκτρολογιο!! shift+space Εισαι αρχηγοοοοοοοοοος...:lol: Μια και αρχισα παλι να ρωτησω κατι,εχει περασει κανενας σας ρυθμισεις για mms και ιντερνετ της wind???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Πριν λίγο παρέλαβα κι εγώ το Milestone.:) Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις θετικότατες. Πολύ γρήγορη απόκριση, τρομερή οθόνη και ποιότητα κατασκευής απο άλλο πλανήτη. Το χω βάλει να φορτίζει τώρα, θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ μόλις μου έρθει το screen protector (έχει ενα προστατευτικό απο το εργοστάσιο αλλα με οδηγίες επάνω). Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silencer51 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επίσης έχω να παρατηρήσω πως αν κάποιος εχει λεπτά δάχτυλα το πληκτρολόγιο ειναι πραγματικά μια χαρά :) Παράθεση Xperia Z5 Premium, Xperia Z2, Xperia Z4 Tablet, Asus Nexus 7 (2013) 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επίσης έχω να παρατηρήσω πως αν κάποιος εχει λεπτά δάχτυλα το πληκτρολόγιο ειναι πραγματικά μια χαρά :) Εχεις ή ειχες ποτε HERO για να μας πεις διαφορες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Επισης βρηκα επιτελους πως αλλαζεις γλωσσα γραφης απο το hard πληκτρολογιο!! shift+space εισαι θεος αρχηγος τεραστιος λεμε το ψαχνω απο την ημερα που το πηρα καπως ειχα αλαξει αλλα δεν ξερω πως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Μεγάλε, όλους τους συνδιασμούς τους είχα κάνει εκτός αυτόν μάλλον... Ευχαριστώ... Εισαι αρχηγοοοοοοοοοος...:lol: Μια και αρχισα παλι να ρωτησω κατι,εχει περασει κανενας σας ρυθμισεις για mms και ιντερνετ της wind???? εισαι θεος αρχηγος τεραστιος λεμε το ψαχνω απο την ημερα που το πηρα καπως ειχα αλαξει αλλα δεν ξερω πως Οδηγίες χρήσης δεν είχε μέσα το τηλ;;;:D άντε βρε Γιώργο να παραλαβεις και εσυ,για να κανείς σύγκριση με τον ήρωα... Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Οδηγίες χρήσης δεν είχε μέσα το τηλ;;;:D άντε βρε Γιώργο να παραλαβεις και εσυ,για να κανείς σύγκριση με τον ήρωα... Δεν το εχω... παραγγείλει ακόμα! :lol::lol::lol::lol: Ειμαι ακομα σε σκέψεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ivyhae Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Πριν λίγο παρέλαβα κι εγώ το Milestone.:) Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις θετικότατες. Πολύ γρήγορη απόκριση, τρομερή οθόνη και ποιότητα κατασκευής απο άλλο πλανήτη. Το χω βάλει να φορτίζει τώρα, θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ μόλις μου έρθει το screen protector (έχει ενα προστατευτικό απο το εργοστάσιο αλλα με οδηγίες επάνω). Aντε τυχεροι το δικο μου μολις εφτασε Αθηνα οπως βλεπω αλλα λογω αργιας με βλεπω να το παιρνω την πεμπτη :cry::cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlias77 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Δεν το εχω... παραγγείλει ακόμα! :lol::lol::lol::lol: Ειμαι ακομα σε σκέψεις... Εγω να δεις.Στο τσακ ειμαι αλλα με κραταει ο Δημητρης,που μου λεει τα καλυτερα για το λεο....:) Παράθεση http://www.honda-redliners.gr/forum.php http://www.honda-tech.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Εγω να δεις.Στο τσακ ειμαι αλλα με κραταει ο Δημητρης,που μου λεει τα καλυτερα για το λεο....:) Να πεις του Ζαχαρακη να αφησει τα προϊστορικά WM και να δει το μελλον!:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Οδηγίες χρήσης δεν είχε μέσα το τηλ;;;:D Δεν ειναι native τα ελληνικα καρντασι μου. ειναι απο εφαρμογη ενος Ελληνα developer, οποτε δεν υπηρχε τπτ στις οδηγιες του κινητου. Το χω βάλει να φορτίζει τώρα, θα αρχίσω να το χρησιμοποιώ μόλις μου έρθει το screen protector (έχει ενα προστατευτικό απο το εργοστάσιο αλλα με οδηγίες επάνω). Αν και ειναι τελειως αθλιο εκεινο το screern pr. και προφανως δεν ειναι για να το χρησιμοποιεις με το κινητο, εγω το δουλεψα 3-4 μερες πριν ξηλοθει απο την τσεπη μου. Τις οδηγιες μπορεις να τις αφαιρεσεις αν το ξυσεις ελαχιστα με το νυχι σου. Βγαινουν απευθειας. :O Εγω εχω παραγγειλει το invisible shield απο ebay. Ειναι full body και ειναι αψογο, αλλα δεν εκανα καλη δουλεια κολλωντας το στην οθονη. :cry: πηρε ενα μικρο σκουπιδακι :cry: Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Παιδιά υπάρχει τρόπος να ορίσουμε εμείς ποιες εφαρμογές θα ανοίγουν όταν ανοίγουμε το τηλέφωνο? Γιατί από το applications από τα settings βλέπω ότι ανοίγουν πάρα πολλές εφαρμογές από default χωρίς να υπάρχει λόγος... Και κάτι άλλο υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να ελέγχουμε την ώρα που μιλάμε και τα μυνήματα που στέλνουμε κάθε μήνα καθώς και τα δεδομένα που έχουμε κατεβάσει μέσω wap ώστε να ελέγχουμε απόλυτα τις κλήσεις μας και τη χρήση του wap μας για να μην υπερβαίνουμε τα συμβόλαια μας? (Εdit: το Call Meter NG κάνει όλα τα παραπάνω και μπορείς να το παραμετροποιήσεις ανάλογα με το πρόγραμμα που έχεις κάνει---- πολύ καλό) Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Απο την στιγμη που μπορει κ προσφερει voip κληση το Nimbuzz & το Fring, γιατι ηταν τοσο δυσκολο να προσφερει voip κλησεις απο gtalk σε gtalk το android? Δεν μιλαω για να αγορασεις μοναδες κτλ κτλ, τα οποια ολα κανει πολυ καλα (μαλλον) το gvoice, αλλα δεν ειναι τελειως χαζο να μην μπορεις να κανεις voip κληση ή να σε καλεσουν στο gtalk ? Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. January 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2010 Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Απο την στιγμη που μπορει κ προσφερει voip κληση το Nimbuzz & το Fring, γιατι ηταν τοσο δυσκολο να προσφερει voip κλησεις απο gtalk σε gtalk το android? Δεν μιλαω για να αγορασεις μοναδες κτλ κτλ, τα οποια ολα κανει πολυ καλα (μαλλον) το gvoice, αλλα δεν ειναι τελειως χαζο να μην μπορεις να κανεις voip κληση ή να σε καλεσουν στο gtalk ? Kαλή απορεία αλλά μήπως απλά δεν το θέλουν τα δίκτυα (λέω γω τώρα!).. Επίσης, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα είναι και διαθέσιμη η 2.0.1 επίσημα για το Milestone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Kαλή απορεία αλλά μήπως απλά δεν το θέλουν τα δίκτυα (λέω γω τώρα!).. Επίσης, μέσα στην επόμενη βδομάδα θα είναι και διαθέσιμη η 2.0.1 επίσημα για το Milestone. Εχεις κανενα link να διαβασουμε; Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyanous Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Εχεις κανενα link να διαβασουμε; Δεν έχω απλά μου το είπαν στο customer service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Να ρωτησω κατι ρε παιδια. Απο την στιγμη που μπορει κ προσφερει voip κληση το Nimbuzz & το Fring, γιατι ηταν τοσο δυσκολο να προσφερει voip κλησεις απο gtalk σε gtalk το android? Δεν μιλαω για να αγορασεις μοναδες κτλ κτλ, τα οποια ολα κανει πολυ καλα (μαλλον) το gvoice, αλλα δεν ειναι τελειως χαζο να μην μπορεις να κανεις voip κληση ή να σε καλεσουν στο gtalk ? Over WiFi δεν ήταν/είναι καθόλου δύσκολο, γινόταν/γίνεται μια χαρά, αυτό που δεν γινόταν/γίνεται (λόγω απαγορεύσεων των δικτύων) ήταν/είναι VoIP over 3G (ΚΑΙ δεν διαθέτουν το απαιτούμενο bandwidth ΚΑΙ δεν τους συμφέρει οι πελάτες τους να γλιτώνουν talk time μέσω των Unlimited Data Plan που έχουν)... το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον VoIP client ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Αν θυμάμαι είχε γίνει και φασαρία με το skype των κινητών.... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbekia Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Μα και το Skype ένας VoIP client είναι ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Ναι, ως γνωστοτερο και ως συμβατο σε ολες τις συσκευες. καποια που λετε πιο πανω ισχυουν για android νομιζω , μονο. Σκεφτειται να ηταν ολοι συχρονισμενοι μεσω skype και να μιλουσες απεριοριστα τζαμπα? παει και η vodafone και η cosmote και ιδιωτικος δορυφορος καθε εταιριας! :p Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Δεν έχω απλά μου το είπαν στο customer service. Μακάρι να είναι έτσι... Και γω πριν 1μιση μήνα είχα μιλήσει με το customer servise της HTC για την αναβάθμιση στο Hero και μου είχαν πει σε 10 μέρες αλλα ακόμα περιμένω... Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Σε όλους όταν πατάτε το κουμπί search όταν είστε στην κεντρική οθόνη, σας βγάζει το μικροφωνάκι (για φωνητική αναζήτηση) δίπλα στην μπάρα αναζήτησης? Εμένα δεν είναι πουθενα το μικροφωνάκι... το πήρα από το expansys... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Over WiFi δεν ήταν/είναι καθόλου δύσκολο, γινόταν/γίνεται μια χαρά, αυτό που δεν γινόταν/γίνεται (λόγω απαγορεύσεων των δικτύων) ήταν/είναι VoIP over 3G (ΚΑΙ δεν διαθέτουν το απαιτούμενο bandwidth ΚΑΙ δεν τους συμφέρει οι πελάτες τους να γλιτώνουν talk time μέσω των Unlimited Data Plan που έχουν)... το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον VoIP client ... θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω τελειως μαζι σου για τους παρακατω λογους: 1. Δεν ειναι μπλοκαρισμενη η voip κληση, στην κοσμοτε τουλαχιστον, μιας και μπορεις να πραγματοποιησεις μια τετοια, μεσω Nimbuzz, Fring, Sipdroid, οντως στο 3G δικτυο. (το οτι πρεπει να εχεις full HSPA σημα για να γινει σωστα αλλο ζητημα) 2. Δεν νομιζω οτι λαμβανει υποψην της, τους παροχους η Google, αφου προωθει δυναμικα το GoogleVoice (ειδικα μετα την εξαγορα του Gizmo5, αλλα και μιας Ισπανικης Voip εταιρειας). 3. Εξακολουθω να μην μπορω να κανω κληση απο το GoogleTalk, ακομα και σε WiFi συνδεση. Δεν υπαρχει πουθενα καποια τετοια επιλογη. Κανεις να με διαφωτισει..? (μερα που ειναι :lol:) Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Μακάρι να είναι έτσι... Και γω πριν 1μιση μήνα είχα μιλήσει με το customer servise της HTC για την αναβάθμιση στο Hero και μου είχαν πει σε 10 μέρες αλλα ακόμα περιμένω... Ρε παιδιά θα τρελαθώ... Σε όλους όταν πατάτε το κουμπί search όταν είστε στην κεντρική οθόνη, σας βγάζει το μικροφωνάκι (για φωνητική αναζήτηση) δίπλα στην μπάρα αναζήτησης? Εμένα δεν είναι πουθενα το μικροφωνάκι... το πήρα από το expansys... Και του χρονου σε ολους...ουτε εμενα εχει το μικροφωνακι.... Εμενα μαλλον επειδη ειναι το γερμανικο,εσενα τι ειναι?Εχει qwertz η qwerty?:blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Qwerty. Αγγλικό είναι, από το expansys το πήρα... ή μήπως Γαλλικό? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. January 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2010 Μαλλον γαλλικο θα ειναι. Στο αγγλικο ειναι enabled το search by voice. Ας κανουμε υπομονη, να δουμε το update στο 2.1 τι θα μας φερει... Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts