BlopERdroM Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Εγω προβλέπω να το φέρνει καμμια VODAFONE στην Ελλάδα.. σιγα μη χάσουν ευκαιρία.. αν γινεται και συνεχίσει να γίνεται χαμός στη Ευρώπη, θα το φέρουν σίγουρα. Εκτος και αν ξέρουν οτι στο επόμενο τετράμηνο αναμένονται τα Nexus, HTC Bravo/Dragon e.t.c., τα οποία και θα σβήσουν την κάψα για motos drois milestones κτλπ...... Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Σήμερα το παράγγειλα από expansys είχε 49 κομμάτια πρέπει να φύγαν αμέσως πιστεύω ότι πρόλαβα και θα το έχω αύριο μεθαύριο. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Με γειά σε όσους το παρήγγειλαν (και εγώ μέσα σε αυτούς :D ) ! Σχετικά με τη διαθεσιμότητα,το Milestone έχει εισαχθεί επίσημα μόνο στις Αγγλία,Γαλλία,Γερμανία,Ιταλία και σε καμιά μικρή χώρα όπως η Ελλάδα... Επίσης,θα ήθελα κάποιος να μου πει πως εγκαθιστώ το Ελληνικό πληκτρολόγιο και αν του έχετε βρει καμιά όμορφη δερμάτινη θήκη. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 εν τελει ρε παιδια εμαθε κανεις αν ειναι προβλημα hw η sw το θεμα με τις κλησεις? μιλησα με eclick και λενε οτι αν το παρεις θα σου περασουν αυτοι qwerty πληκτρολογιο οταν παραλαβουν... βεβαια το εχουν κ ενα 70 πανω απο το expansys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 εν τελει ρε παιδια εμαθε κανεις αν ειναι προβλημα hw η sw το θεμα με τις κλησεις? μιλησα με eclick και λενε οτι αν το παρεις θα σου περασουν αυτοι qwerty πληκτρολογιο οταν παραλαβουν... βεβαια το εχουν κ ενα 70 πανω απο το expansys... Δηλαδή θα το ανοίξουν και θα αλλάξουν τα πλήκτρα? Παράξενο μου φαίνεται να πέρνεις "πειραγμένο" κινητό... Όσο για το θέμα με τον ήχο μακάρι να είναι θέμα software, αλλά δυστυχώς από ότι διαβάζω σε ξένα forum πρέπει να είναι θεμα hardware. Βέβαια κάποιοι χρήστες από εδώ μέσα υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πρόβλημα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 Δηλαδή θα το ανοίξουν και θα αλλάξουν τα πλήκτρα? Παράξενο μου φαίνεται να πέρνεις "πειραγμένο" κινητό... Όσο για το θέμα με τον ήχο μακάρι να είναι θέμα software, αλλά δυστυχώς από ότι διαβάζω σε ξένα forum πρέπει να είναι θεμα hardware. Βέβαια κάποιοι χρήστες από εδώ μέσα υποστηρίζουν ότι δεν έχουν πρόβλημα... Το εχω απο την ημερα που κυκλοφορησε και δεν παρατηρησα κανενα προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. December 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2009 κι εγω ξαναλεω, μεχρι κ σημερα, δεν αντιμερωπισα καποιο προβλημα στο μικροφωνο κ στις κλησεις. Για τον φιλο που ρωτησε για την φωτογραφικη, δεν περιμενα περισσοτερα mp, αλλα σ αυτα τα mp σιγουρα υπαρχουν κινητα που βγαζουν καλυτερες φωτο. το e-click.gr to εχει 25 ευρω ακριβοτερο κ με δωρεαν αποστολη, οχι 70 Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της WIND (e-mail που μου αποστείλαν σήμερα το πρωί από το τμήμα γραπτής επικοινωνίας της WIND) ,το Motorola Milestone θα είναι διαθέσιμο από τη WIND στο τέλος Γενάρη 2010. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 κι εγω ξαναλεω, μεχρι κ σημερα, δεν αντιμερωπισα καποιο προβλημα στο μικροφωνο κ στις κλησεις. Για τον φιλο που ρωτησε για την φωτογραφικη, δεν περιμενα περισσοτερα mp, αλλα σ αυτα τα mp σιγουρα υπαρχουν κινητα που βγαζουν καλυτερες φωτο. το e-click.gr to εχει 25 ευρω ακριβοτερο κ με δωρεαν αποστολη, οχι 70 το εξπανσις το εχει 520 με μεταφορικα το ε κλικ 570 κατι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 το εξπανσις το εχει 520 με μεταφορικα το ε κλικ 570 κατι... To expansys (QWERTY) το έχει 499+ μεταφορικά (δηλαδή 517 ευρώ) και το e-click (QWERTZ) 524 ευρώ + δωρεάν μεταφορικά (τουλάχιστον έτσι γράφει). Αλλά αυτό το θέμα έχει αναφερθεί πολλάκις.Παρακαλώ,στο θέμα μας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδιά το Milestone δεν έχει μέσα Google Maps, σωστα? Υπάρχει δυνατότητα να περαστούν από το Market πχ? Γιατί από το HERO έψαξα αλλά δεν τους βρήκα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmarvel Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Λοιπον, προς το παρον δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα, αντιθετως η ποιοτητα ειναι αψογη. Επιπλεον βρηκα τις ρυθμισεις του Cosmote Internet (απο την εξυπηρετηση ακομα να στειλουν email), οποτε τις παραθετω πιο κατω για οποιον τις χρειαστει. settings>wireless & Networks>Mobile Networks>Access Point Names New APN name: cosmote wireless internet APN: internet MCC: 202 MNC: 01 APN type: default ΟΛΑ τα υπολοιπα τα αφηνετε κενα. Κανετε save APN πριν βγειτε και μετα επανεκκινηση το κινητο. Το ιντερνετ δουλευει κανονικοτατα μονο του, αμεσως. Δεν δουλευουν τα ΜΜΣ ακομη, αλλα δεν τα χρησιμοποιω κιολας, οποτε δεν θα ασχοληθω παραπανω. :) Παιδιά συγγνώμη που επανέρχομαι ,με τις ρυθμίσεις αυτές επειδή έχω το 500 mb free στη cosmote ειμαι οκ; Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παραθέτω παρακάτω τις ρυθμίσεις που μου στείλανε από την Cosmote για το HERO αλλά κάνουν λένε για όλα τα Android. Για να ορίσετε ένα νέο APN (Σημείο Πρόσβασης), πιέστε HOME MENU και αγγίξτε το Settings Wireless Controls. 1. Μετακινήστε την οθόνη προς τα κάτω και αγγίξτε το Mobile Networks και στη συνέχεια, το Access Point Names. 2. Πιέστε MENU, αγγίξτε το NEW APN και ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο της συσκευής. 3. Στην οθόνη "Edit Access Point", αγγίξτε κάθε μία από τις παρακάτω παραμέτρους για να ορίσετε τις αντίστοιχες ρυθμίσεις και να αποθηκευτούν πιέστε κάθε φορά ΟΚ: Name: Cosmote WAP APN: wap Proxy: 010.010.010.010 Port: 8080 Username: Το αφήνετε κενό Password: Το αφήνετε κενό MMSC:http://wap.mycosmos.gr MMSC Proxy: Το αφήνετε κενό MMS Port: Το αφήνετε κενό MCC:202(προκαθορισμένη τιμή) NMC:01(προκαθορισμένη τιμή) APN type: το αφήνετε στην προκαθορισμένη τιμή 4. Για να αποθηκευτούν τα παραπάνω πιέστε ΜΕΝU και αγγίξτε το SAVE. Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση της υπηρεσίας WAP over GPRS. Μετά την ολοκλήρωση των ρυθμίσεων, απαραίτητο είναι να απενεργοποιήσετε και να ενεργοποιήσετε πάλι το κινητό σας. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Μόλις το παρέλαβα.Πρώτη εντύπωση:Πρόκειται περί εξαιρετικής μεταλλικής κατασκευής,το νοιώθεις στο χέρι στιβαρό και βαρύ. Έκανα και δυο κλήσεις για να δω αν υπάρχει το πρόβλημα που αναφέρουν πολλοί. Οι συνομιλητές μου μου είπαν ότι ακούγομαι μια χαρά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MotoFan Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της WIND (e-mail που μου αποστείλαν σήμερα το πρωί από το τμήμα γραπτής επικοινωνίας της WIND) ,το Motorola Milestone θα είναι διαθέσιμο από τη WIND στο τέλος Γενάρη 2010. Ωραία επιτέλους φώς στο τούνελ..!!! :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της WIND (e-mail που μου αποστείλαν σήμερα το πρωί από το τμήμα γραπτής επικοινωνίας της WIND) ,το Motorola Milestone θα είναι διαθέσιμο από τη WIND στο τέλος Γενάρη 2010. ΤΕΛΕΙΑ! Η αναβάθμισή μου είναι κατά τον Απρίλιο οπότε απλώς θα αφήσω το χρόνο να κυλίσει μέχρι τότε... :D Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ΤΕΛΕΙΑ! Η αναβάθμισή μου είναι κατά τον Απρίλιο οπότε απλώς θα αφήσω το χρόνο να κυλίσει μέχρι τότε... :D Μέχρι τότε θα έχουν βγει και άλλα Android που πιθανόν να είναι και καλύτερα... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 22, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Στο θέμα "Αφή",το κινητό δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα,αντιθέτως,πλησιάζει επίπεδα iPhone,αν δεν είναι στο ίδιο επίπεδο. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ: ΚΑΙ ΤΟ HARDWARE ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΑΛΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αν εγκαταστησεις το greek input method! πραγματικα αξιζει η αγορα του, αν σκεφτεστε τωρα να αγορασετε συσκευη android. Απλά το κατεβάζουμε από το market και το εγκαθιστούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Λογικά μετα πρεπει να πας στα settings-local settings and text και να τσεκάρεις το Greek keyboard... Παιδιά να ρωτήσω κάτι γιατί έχω μπερδευτεί λίγο με το πληκτρολόγιο QWERTY και QWERTZ. Στην ουσία αυτό που αλλάζει είναι η θέση 2 γραμμάτων δηλαδη των Y και Z. Aυτό που με απασχολεί είναι αν βγει μια αναβάθμιση σε Android 2.1, τότε θα προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε πληκτρολόγιο ή θα πρέπει να βγουν 2 διαφορετικές αναβαθμίσεις, μια για QWERTY και μια για QWERTZ? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Το πιο πιθανο είναι το δεύτερο! Παλιός χρήστης του motorola a1200, τα fw δεν ήταν ίδια σε κάθε χώρα. Έτσι περιοριζόσουν σε θέμα fw. Βέβαια αυτό έσπασε, αλλα το keyboard έπρεπε εσύ να του καθορίσεις σειρά (με διαφορετικό patch) qwerty ή qwertz ή την γαλλική, αν ήταν άλλης χώρας. Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Οπότε καλύτερα να πάρει κάποιος το QWERTY που χρησιμοποιείτε στις περισσότερες χώρες? Και το άλλο που σκέφτομαι είναι ότι αν ποτέ εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα από την Motorola τότε σίγουρα θα έχει το QWERTY πληκτρολόγιο οπότε σε ενδεχόμενη ελληνική αναβάθμιση δε θα είναι καλύτερα να έχεις QWERTY? Y.Γ. Μπορεί κάποιος από τους κατέχοντες να ανεβάσει καμιά photo από την κάμερα του Milestone να δούμε? Ευχαριστώ... Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisgr38 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Η οθονη αψογη απ ολες τις αποψεις. Και οπως ξερετε ειναι multitouch και υπαρχει ηδη ρυθμιση, ωστε ο browser ζουμαρει κ ξεζουμαρει με το γνωστο "τσιμπημα" του iDont. Η φωτογραφικη μαλλον η πιο χαλια που εχω δει σ αυτα τα 3 mp και πανω ΥΓ: Επισης, δεν εχει εσωτερικη μνημη οπως τα περισσοτερα πλεον μοντελα της αγορας. Μονο καποιες δεκαδες ΜΒ για τις εφαρμογες. Κατα τα αλλα η συσκευασια περιεχει 8GB microSDHC ΥΓ1: Επισης, δεν υπαρχει το γαματο search by voice της google, που παρεπιπτοντως το εχω e71 και δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει στο milestone. Μαλιστα σε μια γρηγορη αν αναζητηση, ειδα οτι δεν το εχει κανενα milestone στην ευρωπη. Παράθεση Marketing δεν σημαινει διαφημιση :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Η οθονη αψογη απ ολες τις αποψεις. Και οπως ξερετε ειναι multitouch και υπαρχει ηδη ρυθμιση, ωστε ο browser ζουμαρει κ ξεζουμαρει με το γνωστο "τσιμπημα" του iDont. Η φωτογραφικη μαλλον η πιο χαλια που εχω δει σ αυτα τα 3 mp και πανω ΥΓ: Επισης, δεν εχει εσωτερικη μνημη οπως τα περισσοτερα πλεον μοντελα της αγορας. Μονο καποιες δεκαδες ΜΒ για τις εφαρμογες. Κατα τα αλλα η συσκευασια περιεχει 8GB microSDHC Είχε γίνει σάλος με το km900 arena, πως ήταν λίγο πίσω από το iphone.Θα μπορούσε να γίνει μια σύγκριση ανάμεσα αυτών? droid=idon't. Αυτή η ατάκα βγήκε για το droid όχι για το milestone από την verizion. Droid λέει idon't. Κι όμως αυτή τη φορά δεν είναι ειρωνικό! idon't support multitouch! :p Όμορφα πραματάκια. Άντε να δούμε τι θα κάνουν και τα άλλα δίκτυα μπας και γίνουμε κάτοχοι... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Η οθονη αψογη απ ολες τις αποψεις. Και οπως ξερετε ειναι multitouch και υπαρχει ηδη ρυθμιση, ωστε ο browser ζουμαρει κ ξεζουμαρει με το γνωστο "τσιμπημα" του iDont. Η φωτογραφικη μαλλον η πιο χαλια που εχω δει σ αυτα τα 3 mp και πανω ΥΓ: Επισης, δεν εχει εσωτερικη μνημη οπως τα περισσοτερα πλεον μοντελα της αγορας. Μονο καποιες δεκαδες ΜΒ για τις εφαρμογες. Κατα τα αλλα η συσκευασια περιεχει 8GB microSDHC ΥΓ1: Επισης, δεν υπαρχει το γαματο search by voice της google, που παρεπιπτοντως το εχω e71 και δεν καταλαβαινω γιατι δεν υπαρχει στο milestone. Μαλιστα σε μια γρηγορη αν αναζητηση, ειδα οτι δεν το εχει κανενα milestone στην ευρωπη. Στο milestone υπαρχει search με voice. Εγω το δοκιμασα και δουλευει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 μου φενεται μες την βδομαδα θα παραγειλω απο εξπανσις... απλα περιμενω να παραλαβουν τα παιδια να μας πουν για το θεματακι με τις κλησεις... ασχετο xda μαλλον δεν θα ασχοληθουν με το μοτο κανα ενναλακτικο site για custom roms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts