Jump to content

Sony Ericsson Satio

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια, εχει παρει μια συναδελφος ενα σατιο και ψαχνουμε να βρουμε ενα msn messenger για το κινητο, μηπως μπορει να βοηθησει καποιος

ευχαριστω

Φίλε δες εδώ. Έχει πολλές εφαρμογές που ίσως σου φανούν χρήσιμες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219853

Sony Ericsson For Ever!!!!:)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς δεν μπορώ να επιλέξω την δεξιά εικόνα. Δεν ξέρω γιατί.:(

Πατας και δεν κανει τιποτα; παντος αυτο εκει ειναι, κλεισε το τηλεφωνο και ξαναανοιξετο μπας και ξεκολλησει

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Καλησπέρα σε όλους.

Επίσης από το satio απουσιάζει και η δυνατότητα ηχογράφηση κλήσεων, τώρα ένα τηλέφωνο business, να απουσιάζει από αυτές της απαραίτητες δυνατότητες, τι να πω μένω έκπληκτος.

Υπάρχει πρόγραμμα για αυτήν την δυνατότητα, αν γνωρίζει κάποιος ας την αναφέρει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επίσης από το satio απουσιάζει και η δυνατότητα ηχογράφηση κλήσεων, τώρα ένα τηλέφωνο business, να απουσιάζει από αυτές της απαραίτητες δυνατότητες, τι να πω μένω έκπληκτος.

Υπάρχει πρόγραμμα για αυτήν την δυνατότητα, αν γνωρίζει κάποιος ας την αναφέρει.

Κάνε ένα hard format *#7370#.προσοχή όμως γιατί θα χαθούν τα δεδομένα.

Μου ζηταει κωδικο κλειδωματος και δεν τον ξερω :X

Ακυρο. Το κινητο δουλευει αψογα πλεον. Δεν ξερω τι εγινε και αναστηθηκε. Παμε για applications τωρα. Ξερει κανεις καποιο link ?

Δες εδώ.

Υ.Γ.: Μην ξεχνάτε ότι υπάρχει και το SE Symbian FAQ. Θα λύσει πολλές απορίες σας. :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Διαβασα τον οδηγο εγκαταστασης αρχειων sis και sisx αλλα δεν μπορεσα να τα εγκαταστησω. Λεει οτι τα αρχεια δεν ειναι συμβατα με την συσκευη. Καμια ιδεα ? :O

Πατας και δεν κανει τιποτα; παντος αυτο εκει ειναι, κλεισε το τηλεφωνο και ξαναανοιξετο μπας και ξεκολλησει

Το δοκίμασα και αυτό!

Σκέφτομαι για hard format αλλά φοβάμαι ότι θα χαθούν δεδομένα...

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.:)

Παίδες έχω φάει ένα κόλλημα και θέλω να ρωτήσω κάτι.:confused:

Είναι φυσιολογικό όταν δεν κατεβάζουμε κάτι από το δίκτυο να υπάρχει κάτω από το σήμα της κεραίας και δύο διακοπτόμενες γραμμές;:worry:

Έχω την εντύπωση ότι άρχισε να εμφανίζει τις δύο αυτές γραμμές από όταν ενεργοποίησα για πρώτη φορά το google maps και το Worldmate...

Καμία επιπλέον χρέωση. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν οι 2 γραμμές. Αν είναι διακεκομμένες σημαίνει ότι υπάρχει και εναλλακτική κάλυψη δικτύου στο σημείο που βρίσκεσαι (HSPA, 3G, GSM). Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Κάθε φορά που μια εφαρμογή θέλει να ενεργοποιήσει κάποια σύνδεση θα σε ρωτάει ποιά να χρησιμοποιήσει. Προσοχή, γιατί σε κάποιες εφαρμογές μπορείς να ρυθμίσεις να ανοίγει αυτόματα τη σύνδεση. Αλλά και πάλι σε αυτή την περίπτωση εμφανίζεται ξεχωριστό εικονίδιο.

;)

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Ο.Κ! Ηρέμησα τώρα!:) Σ'ευχαριστώ πολύ.

Παράξενο πάντως που δεν υπάρχει καθόλου αναφορά για αυτό στο manual...:confused: Μου κάνει εντύπωση.:worry: Ούτε καν μια περιγραφή για το σηματάκι αυτό.

Βασικά το manual είναι πολύ ελλιπές. Αρκετά πράγματα που χρειαζόμουν όταν το πρωτοπήρα τα έμαθα τηλεφωνικώς από το helpdesk της sony ericsson (και νομίζω πως κάποια τα έμαθαν και αυτοί μαζί μου μιας και 1-2 φορές μίλησαν με εξωτερικό για να με κατατοπισουν!)

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

παρατηρησα παντως οτι μετα την αναβαθμιση το gps αργει να πιασει σημα.

ενω ηθελε 1-2 λεπτα αρχικα τωρα θελει πανω απο 5.

συμβαινει το ιδιο σε εσας?

Καλημέρα θα ήθελα να μου πείτε αν είναι δύσκολο να βρούμε πρόγραμμα για της φωνητικές κλήσεις.

Ευχαριστώ.

παρατηρησα παντως οτι μετα την αναβαθμιση το gps αργει να πιασει σημα.

ενω ηθελε 1-2 λεπτα αρχικα τωρα θελει πανω απο 5.

συμβαινει το ιδιο σε εσας?

Η αλήθεια είναι πως είναι με τις μέρες του. Άλλες φορές πιάνει σήμα σε λίγα δευτερόλεπτα, ακόμη και με συννεφιά, και άλλες πέρνει ΠΟΛΥ περισσότερη ώρα

:(

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

Φίλε δες εδώ. Έχει πολλές εφαρμογές που ίσως σου φανούν χρήσιμες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=219853

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΤΟ ΕΒΑΛΑ...:D

Υπενθύμιση από Ο.Δ.: Τα κεφαλαία υποδηλώνουν ύψωση του τόνου της φωνής και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.

Edited by zxr

Συγγνώμη ήθελα να πω ηχογράφηση κλήσεων και μπερδεύτηκα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πέστε μου να το κατεβάσω.

Σας ευχαριστώ.

Συγγνώμη ήθελα να πω ηχογράφηση κλήσεων και μπερδεύτηκα αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα πέστε μου να το κατεβάσω.

Σας ευχαριστώ.

Best CallRecorder έκδοση 1,05 ;)

Θα ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να βρω apps και εφαρμογες για το satio. Ευχαριστώ για την βοήθεια

Best CallRecorder έκδοση 1,05 ;)

Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση, όπου και αν το είδα είναι προς πώληση μήπως μπορείς να μου πεις από πού μπορώ να το κατεβάσω.

Αν μπορείς θύμισε μου για της φωνητικές κλήσης το πρόγραμμα.

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

Το τηλέφωνο σκίζει, πραγματικά. Το έχω τρείς μήνες, του έχω πιεί το αίμα, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Edited by zxr
Αφαίρεση αγγελίας

Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το Ε66 πηρα στο Σατιο.

Πρωτη μερα, πρωτο προβλημα και ζητω βοηθεια!

καθως συνδεω το τηλεφωνο στο Pc, το pc ζηταει να βρει driver για καποια συσκευη U1. Κοιταξα στο google αλλα και στο φορουμ αλλα δεν εβγαλα ακρη.

κανω κατι λαθος?

ευχαριστω προκαταβολικα

Μετα απο ενα χρονο συμβιωσης με το Ε66 πηρα στο Σατιο.

Πρωτη μερα, πρωτο προβλημα και ζητω βοηθεια!

καθως συνδεω το τηλεφωνο στο Pc, το pc ζηταει να βρει driver για καποια συσκευη U1. Κοιταξα στο google αλλα και στο φορουμ αλλα δεν εβγαλα ακρη.

κανω κατι λαθος?

ευχαριστω προκαταβολικα

U1i ειναι η κωδικη ονομασια του satio φιλε μου..;)

• The title was changed to Sony Ericsson Satio