domal Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Επειδή το πήρα και το κράτησα για μια μέρα και παράλληλα έχω το 5800 επίσης μπορώ να πω σαφέστατα ΔΕΝ με έπεισε το SATIO ως Symbian 5th πάντα-ή ποιότητα κατασκευής είναι καλή αλλά το θέμα είναι πως πέρα από την κάμερα και τις επιδόσεις της δεν πείθει(για όσους γνωρίζουν από SYMBIAN) συνολικά και αυτό είναι για μένα το πρώτο και σημαντικότερο.Επιμέρους το μονό ηχείο του έχει ικανοποιητική ένταση αλλά σε σχέση με το 5800 υστερεί αρκετά,τα ακουστικά της συσκευασίας τουλάχιστον είναι για γέλια ως προς την ένταση τους(υποθέτω πως με κάποια άλλα διπλά της SE να ακούγουνται πιο δυνατά). Το μόνο παρήγορο που διαπίστωσα είναι πως θα έχει κανονικά υποστήριξη αναβαθμίσεων μέσω του SEUS(κάτι είναι αυτό αν σκεφτούμε το ΟΜΝΙΑ HD που δεν το έχει αυτό),καταληκτικά εγώ δεν μπορώ να δικαιολογήσω το ελλειπές hardware του(ηχείο..handsfree) για την τιμή που διατίθεται τώρα και σε σχέση με το Symbian λειτουργικό επίσης θα έλεγα πως το συνολικό implementation που έχει κάνει η SE θέλει πολύ δουλειά ακόμα και τελικά (για μένα ειδικά) ισχύει το Symbian=NOKIA..και μόνο ΝΟΚΙΑ....;) μα γιατι ρε φιλε μου Εγω δεν το εχω ακομα , αλλα το δοκιμασα στο πλαισιο , για αρκετη ωρα 1.- η οθονη του ειναι κατα πολυ καλυτερη απο το 5800 , βασικα καμια σχεση 2.- το ηχειο του δεν ξερω , στο 5800 ηταν οντως πολυ καλο , βεβαια αυτοι που το εχουν ας μας πουνε 3.- η αποκριση στην οθονη ειναι πολυ καλυτερη απο το 5800 (κοντευει στο iphone , δυστυχως εχει πολυ δρομο ακομα βεβαια) 4.- ταχυτητα τρομερη σε σχεση με οσα symbian κινητα ξερω (περιπου ιδια με το iphone3gs) 5.- καμερα καταπληκτικη !!!!! του 5800 ηταν απλα χαλια 6.- κοληματα , οση ωρα το ειχα και το σκαλιζα ..... (μαλλον το τρελανα ) δεν παρουσιασε κανενα , στο 5800 ειχε αρκετα 7.- πλαστικουρες και τα δυο αλλα δεν ξερω γιατι το sony φαινεται πολυ ποιο εμφανισιμο , το 5800 ειναι χαλια (φυσικα η ποιοτητα κατασκευης του iphone απλα δεν παιζεται ) 8.- ειμαι πραγματικα σε διλλημα , iphone 3gs or satio το καθενα εχει τα δικα του , απλα στο iphone η χρηση του ειναι απλα καταπληκτικη , το satio ειναι ενα καλο smartfone με παρα πολυ καλη καμερα , χωρις κοληματα κλπ κλπ Αν καταλαβες ειμαι σε διλημα μεταξυ του iphone και του satio και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ολα τα αλλα για μενα (τοσα χρονια με smartfones) ειναι απλα δοκιμαστικες συσκευες Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tom12 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 σιγουρα το satio ειναι μια πολυ καλη επιλογη και νομιζω πως εχει αφησει καλες εντυπωσεις απο την αρχη ακομα, αλλα δεν υπαρχει συγκριση με το iphone και ειδηκα το 3gs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Σαν κατοχος και των 2,τολμω να πω οτι το Satio ειναι σαφως καλυτερο του 5800 σχεδον σε ολους τους τομεις... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Μα δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το 5800? Τι εχει αλλαξει 'η τι εχει παραλειψει η se? Από άποψης έκδοσης λειτουργικού μόνο είναι το ίδιο,η SE δεν έχει παραλείψει τίποτα αλλά η υλοποίηση είναι διαφορετική(πχ. εγκαθιστώντας ένα θέμα από τα δεκάδες που κυκλοφορούν παρατηρείς πως οι δείκτες μπαταρίας/σήματος είναι σε οριζόντια διάταξη ενώ θα έπρεπε να είναι κάθετοι αλλά επειδή τα default της SE είναι έτσι σε όλα τα μοντέλα έτσι και ΄δω δημιουργείται η πρώτη διαφοροποίηση για κάποιον που θέλει να βάλει ένα θέμα που πριν το χρησιμοποιούσε πχ. στο 5800 ή στο Ν97 και αυτό είναι κάπως.) Το θέμα της αρχικής οθόνης ονομάτι SonyEricsson με τα 5 tabs είναι άλλη μια ατυχής(κατ΄εμέ πάντα) υλοποίηση με αποτέλεσμα να επιβραδύνει ελαφρώς(κάτι σαν τα εφέ θέματος ενεργοποιημένα σε 5800 κλπ.) την κατάσταση,αν βάλουμε πχ. στην αρχική οθόνη το θέμα Χρήση δακτύλου ή το Βασικό τότε συναντάμε και τα πρώτα bugs(πχ.μη εμφάνιση περιγραφής σε "κουμπιά" για την εκτέλεση της αντιστοιχισμένης εντολής-δοκιμάστε το εις βάθος οι γνώστες και θα καταλάβετε τι εννοώ-είναι πρώϊμο ακόμα και δικαιολογείται αλλά όχι στην τιμή του),καλή η εξερεύνηση επιφάνειας αλλά στο βάθος μπορεί και να "πνιγεί".....;) μα γιατι ρε φιλε μου Εγω δεν το εχω ακομα , αλλα το δοκιμασα στο πλαισιο , για αρκετη ωρα 1.- η οθονη του ειναι κατα πολυ καλυτερη απο το 5800 , βασικα καμια σχεση 2.- το ηχειο του δεν ξερω , στο 5800 ηταν οντως πολυ καλο , βεβαια αυτοι που το εχουν ας μας πουνε 3.- η αποκριση στην οθονη ειναι πολυ καλυτερη απο το 5800 (κοντευει στο iphone , δυστυχως εχει πολυ δρομο ακομα βεβαια) 4.- ταχυτητα τρομερη σε σχεση με οσα symbian κινητα ξερω (περιπου ιδια με το iphone3gs) 5.- καμερα καταπληκτικη !!!!! του 5800 ηταν απλα χαλια 6.- κοληματα , οση ωρα το ειχα και το σκαλιζα ..... (μαλλον το τρελανα ) δεν παρουσιασε κανενα , στο 5800 ειχε αρκετα 7.- πλαστικουρες και τα δυο αλλα δεν ξερω γιατι το sony φαινεται πολυ ποιο εμφανισιμο , το 5800 ειναι χαλια (φυσικα η ποιοτητα κατασκευης του iphone απλα δεν παιζεται ) 8.- ειμαι πραγματικα σε διλλημα , iphone 3gs or satio το καθενα εχει τα δικα του , απλα στο iphone η χρηση του ειναι απλα καταπληκτικη , το satio ειναι ενα καλο smartfone με παρα πολυ καλη καμερα , χωρις κοληματα κλπ κλπ Αν καταλαβες ειμαι σε διλημα μεταξυ του iphone και του satio και ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ολα τα αλλα για μενα (τοσα χρονια με smartfones) ειναι απλα δοκιμαστικες συσκευες Σε αυτά τα γραφόμενα μου που παραθέτεις και απαντάς δεν κάνω σύγκριση με το 5800,απλώς αναφέρω πως το κατέχω παράλληλα την στιγμή που είχα και το Satio και σαφέστατα έχει πάρα πολύ πιο δυνατό ήχο από τα διπλά ηχεία του,μόνο αυτό και τίποτα άλλο. Σίγουρα και δεν συγκρίνεται το Satio/U1 με το 5800,αλλά πάλι outsider θα είναι ως Symbian και σε σχέση με τον βασιλιά(αδιαμφισβήτητα το καλύτερο μη ΝΟΚΙΑ Symbian 5th)outsider ΟΜΝΙΑ HD I8910 υστερεί σε πολλά(ηχεία,3,5 υποδοχή,οθόνη,AVI κλπ.κλπ......) και αυτό δεν αλλάζει δυστυχώς-είναι μια πραγματικότητα που σύντομα θα την ανακαλύψουν πολλοί......εντάξει η 12άρα κάμερα αλλά πάν΄απ΄ολα είναι Symbian και όταν βαρεθούμε την κάμερα θα ψαχνόμαστε στο υπόλοιπο κομμάτι που είναι επίσης αρκετά ουσιώδες και εκεί θα έχουμε απογοητεύσεις σίγουρα....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Σαν κατοχος και των 2,τολμω να πω οτι το Satio ειναι σαφως καλυτερο του 5800 σχεδον σε ολους τους τομεις... Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Το έχω ήδη τρεις μέρες και δεν έχει κάνει ούτε ένα κόλλημα, είναι ταχύτατο, η καμερά του απλά δεν παίζεται, η ποιότητα του είναι κατά πολύ ανώτερη από του 5800. Πιστεύω -και αυτό είναι το πιο σημαντικό- ότι τελικά τα αξίζει τα λεφτά του. Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 κανενας τροπος να φτιαξει λιγο η ενταση στην εγγραφη βιντεο γιατι ειναι για κλαματα...???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Η vodafone το εχει το satio στις συσκευες "vodafone live" αυτο ειναι καλο; Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 και εγω εχω και το σασσιο και το 5800. πολυ καλυτερο το σασιο σε καμερα οθονη βιντεο. ηχο νομιζω ειναι καλα και τα δυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 και εγω εχω και το σασσιο και το 5800. πολυ καλυτερο το σασιο σε καμερα οθονη βιντεο. ηχο νομιζω ειναι καλα και τα δυο. οχι το 5800 και το σατιο δεν εχουν καμια μα καμια μα καμια μα καμια επαφη στον ηχο και ειδικα στην ενταση!!!!!!!!!! τραβα ενα βιντεο με το σατιο και το ιδιο βιντεο με το 5800 και πες μου αν στο σατιο ακους τιποτα.... ειναι τραγικη η ενταση που εχει στην 'εγγραφη' ηχου το σατιο..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Δοκίμασες να ανεβάσεις την ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια ηχογράφησης; Μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα. Ανέβασε και την ένταση ομιλίας Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μολις το χακαρα με hellox2,ολα οκ και εγκατεστησα τους Ovi maps 3.2 και δουλευουν αψογα και απροβληματιστα,μπορω να πω και καλυτερα απο Νοκια...Κλειδωσε δορυφορους πριν λιγο σε 30''!!Και με συννεφια...:happy:Το ζητημα ειναι με επερχομενη αναβαθμιση μαλλον τα χανω ολα και πρεπει φτου κι απο την αρχη,ε? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 οχι το 5800 και το σατιο δεν εχουν καμια μα καμια μα καμια μα καμια επαφη στον ηχο και ειδικα στην ενταση!!!!!!!!!! τραβα ενα βιντεο με το σατιο και το ιδιο βιντεο με το 5800 και πες μου αν στο σατιο ακους τιποτα.... ειναι τραγικη η ενταση που εχει στην 'εγγραφη' ηχου το σατιο..... τραβηξα βιντεο και με τα δυο ταυτοχρονα. ο ηχος ειναι ο ιδιος. Πόσο γρήγορα κλείδωσε δορυφόρους; Για παράδειγμα το ΝΟΚΙΑ 5800 κλειδώνει στο Garmin μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. πιο γρηγορα σε κλειδωμα το 5800. σχεδον αμεσως πιανει σημα. το σασιο εκανε 30-40 δευτερα να πιασει σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μολις το χακαρα με hellox2,ολα οκ και εγκατεστησα τους Ovi maps 3.2 και δουλευουν αψογα και απροβληματιστα,μπορω να πω και καλυτερα απο Νοκια...Κλειδωσε δορυφορους πριν λιγο σε 30''!!Και με συννεφια...:happy:Το ζητημα ειναι με επερχομενη αναβαθμιση μαλλον τα χανω ολα και πρεπει φτου κι απο την αρχη,ε? To halloOX μπαινει κανονικα? Και το rompatcher? Εχεις δοκιμασει καποιο patch να μας πεις αν δουλευουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani54 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Παιδια καλημερα ! Μολις αγορασα το satio και θα ηθελα να μου πειτε που μπορω να βρω εφαρμογες δωρεαν και με πληρωμη. Διαβασα ολα τα θεματα για το S60 και για τα πιστοποιητικα αλλα ειμαι ακομα μπερδεμενος. Ειναι πρωτη φορα που αγορασα τοσο πολυπλοκο κινητο και τα εχω χασει. Παρακαλω βοηθηστε με , ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Καλορίζικο το κινητό και καλωσόρισες στο φόρουμ. :) Για να μπεις στο πνεύμα και να μάθεις τα βασικά, θα διαβάσεις το S60 5th Edition Platform FAQ Για οτιδήποτε θέλεις να ρωτήσεις, θα χρησιμοποιήσεις τα θέματα της ενότητας Nokia S60 (5th Edition) (εφαρμογές, παιχνίδια, θέματα, ήχους, προγράμματα πλοήγησης, hacking, tricks & tips, πιστοποιητικά κτλ). Το παρόν θέμα θα το χρησιμοποιείς για πληροφορίες και απορίες που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani54 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Σε ευχαριστω πολυ , ξεκιναω το διαβασμα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Το κινητο χακαρεται κανονικα και δουλευουν κανονικα τα patches που κυκλοφορουν για τα Νοκια s60v5...Εχω δοκιμασει το "disable red light" και δουλευει!Φυσικα εγκαθιστω και οποιαδηποτε εφαρμογη τωρα υπογεγραμμενη η μη...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikemilos Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Δοκίμασες να ανεβάσεις την ένταση του ακουστικού κατά τη διάρκεια ηχογράφησης; Μήπως είναι από εκεί το πρόβλημα. Ανέβασε και την ένταση ομιλίας την ωρα που τραβαω βιντεο πως ανεβαζω την ενταση ηχογραφισης.....???? την ενταση της αναπαραγωγης παντως την εχω στο τερμα οταν βλεπω το βιντεο... αυτο ειναι το μεγαλο μου προβλημα γενικα γιατι η ενταση στα mp3 ειναι μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sani54 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Πρεπει να εχω , αφου κατεβασα το spore , εγκατασταθηκε και τωρα δεν ξερω πως να το τρεξω. Και το πληρωσα και 3 ευρω.Το αποθηκευσα στην mini SD. Τι να κανω για να το παιξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Να ρωτήσω κάτι που δεν το θυμάμαι? Στο Ν73 είχα καταφέρει να ενεργοποιήσω τα MMS και το ίντερνετ (vodafone) , σκαλίζοντας τις Ρυθμίσεις... Δεν θυμάμαι πως το είχα κάνει..... :O Υπάρχει περίπτωση να γίνεται και στο satio?? Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 για δοκίμασε να στείλεις τις ρυθμίσεις από εδώ:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetupmms/satio?lc=el&cc=gr αν έχεις cosmote στέλνεις VIEW στο 1333 και θα έχεις και mms και wap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Μου βγάζει ''Δεν υπάρχουν διαθέσιμες ρυθμίσεις για την τρέχουσα επιλογή....'' :( Παρεπιπτόντως έχω vodafone.... Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
citiz Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Επείδη το δούλεψα λίγο το κινητό απο φίλο που το αγόρασε, δεν λεω φοβερό κινητό, απίστευτη οθόνη, οι φωτογραφίες τέλειες, αλλά δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα πόσο πλαστικούρα είναι η κατασκευή του (έστω πολυτελείας πλαστικό παραμένει πλαστικουρα όμως). Δηλαδη ρε sony ericsson βγάζεις κινητό να το πουλάς 600€ και από ποιότητα κατασκευής βάζεις υλικά απο πλαστικό! Και μην ακούσω για το βάρος και τα σχετικά, ας ήταν λίγο πιο βαρύ αλλα να είχε καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Έστω ένα μεταλικό πλαίσιο να το προστατεύει. Οι κάτοχοι του κινητού θα προσεύχονται να μην τους πέσει ούτε απο το κανάπε γιατί θεωρώ οτι η πλαστικούρα σημαδεύεται (μην πω κάνει ρωγμή) πολύ εύκολα. Για μένα όταν δίνεις τόσο λεφτά έχεις κάποιες απαιτήσεις, είναι παρόμοια περίπτωση με το Ν85 της Νοκια, όπου είναι άθλια η κατασκευή του και μετά απο το κραξιμο που έφαγε η Νοκια από τους χρήστες έβγαλε το Ν86, σχεδόν ίδιο τηλέφωνο αλλά με άριστη ποιότητα κατασκευής....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 αφού έχει vodafone δοκίμασε από εδώ:http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=3234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikekap Δημ. November 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2009 Δεν το έχει σαν επιλογή :O Μάλλον θα περιμένω λιγάκι.... Thx anyway Παράθεση Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts