gadget19 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ξέρει κανένας αν στο Satio θα γίνονται αναβαθμίσεις λογισμικού? Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Φυσικα και θα γινονται...κανονικα μεσω της εφαρμογης Sonyericsson update service...:D Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Ρωταω γιατι στο site της sony ericsson δεν λεει τιποτα.:worry: Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 υπαρχει ενα αρχειο μεσα install.exe πρεπει να το τρεξουμε αυτο? ειναι για να εχει επικοινωνια το τηλ με τον υπολογιστη? η κατεβαζουμε το προγραμμα απο το σαιτ της σονυ? οι οδηγιες που εχει μεσα σε καμμια 20αρια γλωσσες σε pdf χρειαζονται η να τις σβησουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τίποτε απο το site της SE. Oτι χρειάζεσαι ειναι μεσα στην κάρτα. Κάνε Install απο εκει και θα βρεις το media go και το PC suite, δεν έχει CD εγκαταστσης, γίναμε οικολογοι:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Δεν χρειαζεται να κατεβασεις τίποτε απο το site της SE. Oτι χρειάζεσαι ειναι μεσα στην κάρτα. Κάνε Install απο εκει και θα βρεις το media go και το PC suite, δεν έχει CD εγκαταστσης, γίναμε οικολογοι:p ok ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλημερα εχει δοκιμασει κανεις με το satio να μπει σε στοιχηματικες εταιρειες π.χ. betfair , bwin κτλ; ευχαριστω Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Καλημερα εχει δοκιμασει κανεις με το satio να μπει σε στοιχηματικες εταιρειες π.χ. betfair , bwin κτλ; ευχαριστω Από ότι ξέρω όλα τα κινητά το ίδιο κερδίζουνε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 φορτώνει όμως το live που είναι σε flash; Διότι όσα κινητά έχω δει που υποστηρίζουν flash δεν τα φορτώνουν αυτά τα sites Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agamithite Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ το satio και σε σχέση με το 5800 που είχα έχω να πω πως είναι πολύ μπροστά σε ότι αφορά την γενικότερη υλοποίηση. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν οι αλλαγές της sonyericsson στην οθόνη αναμονής και στο multimedia menu που έκαναν το χειρισμό της συσκευής πιο ευχάριστο και γρήγορο. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι: η συσκευή είναι υλοποίηση της εταιρείας ή έχει χρησιμοποιήσει το hardware κάποιας άλλης, όπως έχει γίνει στην περίπτωση X1 - HTC? Παράθεση Illusionary profit ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παιδια στην φωτογραφια, εχει επιλογη να τυπωνει ημερομηνια επανω; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ερώτηση προς τους κατόχους: 'Εχει εγκαταστήσει κανείς σας το Garmin? Τρέχει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Ερώτηση προς τους κατόχους: 'Εχει εγκαταστήσει κανείς σας το Garmin? Τρέχει κανονικά; το εβαλα προχθες. το ειχα εξω στο μπαλκονι και ολα ηταν οκ αλλα δοκιμη να δω πως δουλευει δεν εχω κανει ακομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 H υλοποιηση ειναι απο την εταιρια οχι απο καποια αλλη εταιρία. Το λογισμικο ερχεται κατευθειαν απο Νοκια αλλα και η SE ανηκει το symbian foundation Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 το εβαλα προχθες. το ειχα εξω στο μπαλκονι και ολα ηταν οκ αλλα δοκιμη να δω πως δουλευει δεν εχω κανει ακομη. Πόσο γρήγορα κλείδωσε δορυφόρους; Για παράδειγμα το ΝΟΚΙΑ 5800 κλειδώνει στο Garmin μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Πόσο γρήγορα κλείδωσε δορυφόρους; Για παράδειγμα το ΝΟΚΙΑ 5800 κλειδώνει στο Garmin μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. εκανε για πρωτη φορα που εβαλα το προγραμμα και το σεταρισα, 1 λεπτο περιπου. τωρα δεν εχω κανει δοκιμη. εχω και το 5800 με το garmin πανω. θα τα τσεκαρω και τα δυο μαζι το απογευμα να δω πιο ειναι πιο γρηγορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Δεν αντισταθηκα στον πειρασμο και τελικα το αγορασα κι εγω...Λοπον εχοθμε και λεμε.1: Η πλαστικουρα σε ολο της το μεγαλειο!!!Βεβαια αυτο εχει και το καλο του καθως το κανει παναλαφρο..2: Συσκευασια ακρως οικολογικη αλλα κατα την γνωμη μου για ενα κινητο τετοιας αξιας μπορουσαν να κανουν μια εξαιρεση...3: Πολυ καλη οθονη μεγαλη και φωτεινη..4: Μενου πολυ καλο γρηγορο αλλα για εμας που μαθαμε στα sonyericsson μενου μας φαινεται καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biglatoman Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 μηπως ξερει κανεις αμα μπορει να αναπαραγει ολα τα βιντεο σε ποιαδηποτε σελιδες δηλαδη εκτος απο youtube,metacafe κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Όχι, ο flash lite 3 δεν υποστηρίζει όλα τα flash βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Δεν αντισταθηκα στον πειρασμο και τελικα το αγορασα κι εγω...Λοπον εχοθμε και λεμε.1: Η πλαστικουρα σε ολο της το μεγαλειο!!!Βεβαια αυτο εχει και το καλο του καθως το κανει παναλαφρο..2: Συσκευασια ακρως οικολογικη αλλα κατα την γνωμη μου για ενα κινητο τετοιας αξιας μπορουσαν να κανουν μια εξαιρεση...3: Πολυ καλη οθονη μεγαλη και φωτεινη..4: Μενου πολυ καλο γρηγορο αλλα για εμας που μαθαμε στα sonyericsson μενου μας φαινεται καπως... συμφωνω για την ποιοτητα.ειχα το ι8910, οταν επιασα το σασιο νομιζα οτι ηταν ψευτικο. θα μπορουσαν να ειχαν καλυτερα υλικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geonik21 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Όχι, ο flash lite 3 δεν υποστηρίζει όλα τα flash βίντεο. Αυτό είναι κάτι που διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να βγει νεότερη έκδοση (μέσω αναβάθμισης) που να υποστηρίζει περισσότερα φορμα βίντεο. Μέχρι τότε, δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Δοκίμασε και τον Skyfire, έναν από τους καλύτερους browser που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Αγόρασα και εγώ το satio και σε σχέση με το 5800 Σε σχεση με το 5800 πως ειναι η ποιοτητα? Ειναι καλυτερο απο το 5800? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Σε σχεση με το 5800 πως ειναι η ποιοτητα? Ειναι καλυτερο απο το 5800? Επειδή το πήρα και το κράτησα για μια μέρα και παράλληλα έχω το 5800 επίσης μπορώ να πω σαφέστατα ΔΕΝ με έπεισε το SATIO ως Symbian 5th πάντα-ή ποιότητα κατασκευής είναι καλή αλλά το θέμα είναι πως πέρα από την κάμερα και τις επιδόσεις της δεν πείθει(για όσους γνωρίζουν από SYMBIAN) συνολικά και αυτό είναι για μένα το πρώτο και σημαντικότερο.Επιμέρους το μονό ηχείο του έχει ικανοποιητική ένταση αλλά σε σχέση με το 5800 υστερεί αρκετά,τα ακουστικά της συσκευασίας τουλάχιστον είναι για γέλια ως προς την ένταση τους(υποθέτω πως με κάποια άλλα διπλά της SE να ακούγουνται πιο δυνατά). Το μόνο παρήγορο που διαπίστωσα είναι πως θα έχει κανονικά υποστήριξη αναβαθμίσεων μέσω του SEUS(κάτι είναι αυτό αν σκεφτούμε το ΟΜΝΙΑ HD που δεν το έχει αυτό),καταληκτικά εγώ δεν μπορώ να δικαιολογήσω το ελλειπές hardware του(ηχείο..handsfree) για την τιμή που διατίθεται τώρα και σε σχέση με το Symbian λειτουργικό επίσης θα έλεγα πως το συνολικό implementation που έχει κάνει η SE θέλει πολύ δουλειά ακόμα και τελικά (για μένα ειδικά) ισχύει το Symbian=NOKIA..και μόνο ΝΟΚΙΑ....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 σε σχέση με το Symbian λειτουργικό επίσης θα έλεγα πως το συνολικό implementation που έχει κάνει η SE θέλει πολύ δουλειά ακόμα και τελικά (για μένα ειδικά) ισχύει το Symbian=NOKIA..και μόνο ΝΟΚΙΑ....;) Μα δεν ειναι ακριβως το ιδιο με το 5800? Τι εχει αλλαξει 'η τι εχει παραλειψει η se? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts