timos1968 Δημ. December 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2014 παντως θα τη παρουμε καποια στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!Έχετε τη καλοσύνη να μου υπενθυμίσετε πώς απενεργοποιούμε από την αρχική οθόνη την αναζήτηση google με το μικρόφωνο?Πήρα το moto r 4g για τη γυναίκα μου (εγώ έχω το 16G το προηγούμενο) και δε θυμάμαι πώς γίνεται.Επίσης στο δικό μου κινητό χρησιμοποιώ το clean master και το cm browser.Είναι καλά ή να τα βγάλω? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά!Έχετε τη καλοσύνη να μου υπενθυμίσετε πώς απενεργοποιούμε από την αρχική οθόνη την αναζήτηση google με το μικρόφωνο?Πήρα το moto r 4g για τη γυναίκα μου (εγώ έχω το 16G το προηγούμενο) και δε θυμάμαι πώς γίνεται.Επίσης στο δικό μου κινητό χρησιμοποιώ το clean master και το cm browser.Είναι καλά ή να τα βγάλω? Θέλει άλλον launcher. κατέβασε τον nova. το clean master βγάλτο μόνο πόρους τρώει και δεν κάνει τίποτα. για τον browser δεν έχω κάποια γνώμη εγώ χρησιμοποιώ chrome Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση!Δε θέλω να το απεγκαταστήσω αλλά απλά να μην εμφανίζεται στην οθόνη το κινητού μου.Αντίστοιχο του clean master έχεις? Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση!Δε θέλω να το απεγκαταστήσω αλλά απλά να μην εμφανίζεται στην οθόνη το κινητού μου.Αντίστοιχο του clean master έχεις? Sd maid pro. Όσον αφορά την αναζήτηση, μπορείς νομίζω κρατώντας τη παρατεταμένα να την αφαιρέσεις από την επιφάνεια εργασίας. Παράθεση Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Sd maid pro. Όσον αφορά την αναζήτηση, μπορείς νομίζω κρατώντας τη παρατεταμένα να την αφαιρέσεις από την επιφάνεια εργασίας. Μπααα...Δεφεύγει με παρατεταμένο άγγιγμα.Δε θυμάμαι πώς το έκανα στο δικό μου το πιο παλιό... Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timos1968 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μπααα...Δεφεύγει με παρατεταμένο άγγιγμα.Δε θυμάμαι πώς το έκανα στο δικό μου το πιο παλιό... καλή χρονιά! Θέλει άλλον launcher Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hritso Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μπααα...Δεφεύγει με παρατεταμένο άγγιγμα.Δε θυμάμαι πώς το έκανα στο δικό μου το πιο παλιό... Εγώ έκανα disable την Αναζήτηση Google από τις εφαρμογές και με restart εξαφανίστηκε. Έτσι όμως δεν έχεις google now. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Εγώ έκανα disable την Αναζήτηση Google από τις εφαρμογές και με restart εξαφανίστηκε. Έτσι όμως δεν έχεις google now. Μόλις το έκανα!Σε ευχαριστώ! Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstan19 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτή η σελίδα σήμερα προστέθηκε ή υπάρχει εδώ και καιρό; https://motorola-mobility-en-in.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/102775 ? :w00t: Παράθεση Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτή η σελίδα σήμερα προστέθηκε ή υπάρχει εδώ και καιρό; https://motorola-mobility-en-in.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/102775 ? :w00t: Χρόνια... ;) Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstan19 Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Χρόνια... ;) oki...:whistle: Παράθεση Για να μη χάνετε το σταθμό σας ..... Metro Rest plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Ερώτηση προς όσους χρησιμποποιούν το wave to unlock.Αν και το τσεκάρω στους διαχειριστές και το ρυθμίζω από τα settings του δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω την αντίστοιχη λειτουργία για κλείδωμα.Ενώ υποτίθεται ότι λειτουργεί και κοκκινίζει ελαφρώς ο αισθητήρας άρα είναι ενεργός,τον καλύπτω αλλά δεν κλειδώνει.Σας συμβαίνει και εσάς αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μπορεί να λέω και βλακείες αλλά αυτή η σελίδα σήμερα προστέθηκε ή υπάρχει εδώ και καιρό; https://motorola-mobility-en-in.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/102775 ? :w00t: Updated 19/12/14 λεει! Απλα περιμενουμε χωρις καποιο σημαδι :-P :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpk Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 [/color]Καλημέρα σε όλους.Ψάχνω να βρω συμβατά ακουστικά με μικρόφωνο ή bluetooth με διπλά ακουστικά για να τα χρησιμοποιώ για τρέξιμο.Έχει κάποιος χρησιμοποιήσει κάτι?Υπόψη χρησιμοποιώ armband και ιδρώνω πολύ... :rolleyes: Παράθεση :lol: Τ50, ΜΑΧ100, EL250, XL650V, XT660Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Reasonable Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Επειδη ειμαι καπως απειρος με τα κινητα..συντομα θα αγοράσω το Moto G 2nd Gen,άμα βάλω νέα κάρτα μνήμης των 16GB θα υπάρξει κάποια αλλαγή στο κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Όχι. Απλά θα έχεις περισσότερο χώρο. Για αποθήκευση αρχείων, φωτογραφιών/βίντεο, και μετακίνηση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demosgia Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ερώτηση προς όσους χρησιμποποιούν το wave to unlock.Αν και το τσεκάρω στους διαχειριστές και το ρυθμίζω από τα settings του δεν μπορώ με τίποτα να ενεργοποιήσω την αντίστοιχη λειτουργία για κλείδωμα.Ενώ υποτίθεται ότι λειτουργεί και κοκκινίζει ελαφρώς ο αισθητήρας άρα είναι ενεργός,τον καλύπτω αλλά δεν κλειδώνει.Σας συμβαίνει και εσάς αυτό? Το ίδιο και σε έμενα , με τις ρυθμίσεις που αναφέρεις δεν κλείνει την οθόνη , η ενεργοποίηση λειτουργεί ομαλά. Επίσης κατανάλωση μπαταρίας 5% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Ξέρει κανείς κάποια καλά handsfree με μπάσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά.Πρόσφατα αγόρασα άλλο ένα Moto G για τον πατέρα μου(με το λευκό Logo) Το πρόβλημα είναι ότι τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα του ζητάει Pin.Απ'ότι βλέπω πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα στο Internet.Έχει κανείς να προτείνει καμιά λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Η sim card ειναι κομμενη ή ετοιμη micro sim; Επισης το τσιπακι της πρεπει να ειναι καθαρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Βασικά η κανονική είναι αυτή με τον "αντάπτορα"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyLuke Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Κατά βάση διακρίνονται σε: * mini-sim (η κλασσική που γνωρίζουμε εδώ και πάνω από 15 χρόνια) * micro-sim * nano-sim Δες εδώ τις διαφορές σε εικόνα. Το Moto G παίρνει micro-sim. Αυτό που ρώτησε ο kosmasdel είναι αν είχατε κάποια (mini) sim και την κόψατε εσείς σε micro sim ή αν την πήρατε έτοιμη micro sim από το κατάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 (edited) Λοιπόν τελικά είναι κομμένη..Λέτε να φταίει αυτό?Πάντως με τον "αντάπτορα" παίζει μια χαρά σε παλιό κινητό. Edit:Η ίδια Sim έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλο κινητό χωρίς κανένα πρόβλημα(Vodafone smart 4). Edited January 4, 2015 by salazar_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. January 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2015 Λοιπόν τελικά είναι κομμένη..Λέτε να φταίει αυτό?Πάντως με τον "αντάπτορα" παίζει μια χαρά σε παλιό κινητό. Edit:Η ίδια Sim έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλο κινητό χωρίς κανένα πρόβλημα(Vodafone smart 4). Πάνε αγόρασε με 5€ στον άνθρωπο μια καινούργια, να μη τυραννιέται.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts