panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Την έχω από τότε που πήρα το κινητό (Φεβρουάριο). Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Απλά είναι λίγο κουραστική όπως είχα αναφέρει και παλαιότερα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ξεχνάς την ύπαρξη του power button. Κουραστική με ποιο εννοια δλδ; το άνοιξε-κλεισε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κουραστική με ποιο εννοια δλδ; το άνοιξε-κλεισε; Εγώ την έχω μερικές βδομάδες φίλε και μου φαίνεται πολύ καλή όντως αξίζει να την πάρεις αν σου αρέσει αισθητικά! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Κουραστική με ποιο εννοια δλδ; το άνοιξε-κλεισε; Ακριβώς, ναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Ακριβώς, ναι. Καταλαβα θα ναι λίγο ζορικη Εγώ την έχω μερικές βδομάδες φίλε και μου φαίνεται πολύ καλή όντως αξίζει να την πάρεις αν σου αρέσει αισθητικά! Μ αρεσε σαν σχέδιο ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Καταλαβα θα ναι λίγο ζορικη Μ αρεσε σαν σχέδιο ναι Νομίζω είναι θέμα συνήθειας το άνοιξε κλείσε και από ένα σημείο και μετά το κάνεις μηχανικά. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Διέγραψε τους driver για να γίνουν από την αρχή εγκατάσταση. To εκανα 2-3 φορες αλλα τιποτα.Εχω win 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Η grips shell φοριέται πανω απ το καπακιη οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Η grips shell φοριέται πανω απ το καπακιη οχι; Όχι φοριέται αντί του καπακιού! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Η grips shell φοριέται πανω απ το καπακιη οχι; Αν εννοείς την γνήσια είναι όλα τα λεφτά την φοράω στο δικό μου,κίτρινη με σκούρο πράσινο περίγραμμά.τέλεια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδια λετε να κανει καποιος καποιον οδηγο για το πως μπορουμε να γυρισει σε 4.3 jelly bean! Θα ηταν πολυ χρησιμο! Και επισης μη συγκρινετε το moto με το G2 καμια σχεση απολυτως! Αλλο το ενα αλλο το αλλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mormEk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αν εννοείς την γνήσια είναι όλα τα λεφτά την φοράω στο δικό μου,κίτρινη με σκούρο πράσινο περίγραμμά.τέλεια. Grip shell + gravity screen και καθάρισες με το power button. Συν το ότι δεν ακούγεται πλέον ο ενοχλητικός ήχος από το κουμπί που κουνιέται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkidd13 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Moλις πηρα το κινητο προερχομενος απο συντομο περασμα απο το Iphone 5 το οποιο εδωσα για οικονομικους λογους,και ειμαι ενθουσιασμενος μεχρι τωρα...:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Grip shell + gravity screen και καθάρισες με το power button. Συν το ότι δεν ακούγεται πλέον ο ενοχλητικός ήχος από το κουμπί που κουνιέται... Τι ειναι το gravity screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά η grip shell σίγουρα αξίζει?Γιατί σε παλαιότερο ποστ κάποιος είχε αρνητική εμπειρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos96 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά η grip shell σίγουρα αξίζει?Γιατί σε παλαιότερο ποστ κάποιος είχε αρνητική εμπειρία. Αν δεν κανω λάθος είναι μια εφαρμογή για το άνοιγμα της οθόνης μόλις δηλωμένος το κινητό από το τραπέζι πχ η το βγάζεις από τη τσέπη. Σχετίζεται με τους αισθητήρες. Παράθεση Samsung Galaxy S20 FE 5G:) «Οι πιο σκοτεινές γωνιές στην Κόλαση είναι φυλαγμένες για εκείνους που διατηρούν την ουδετερότητά τους σε εποχές ηθικής κρισης». - Dante Alighieri Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Potatuk Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Μόλις μου ήρθαν 2 screen protectors απο ebay (ενα για μένα και ενα για φιλο). Για τα 0.75 που έδωσα μια χαρά είναι :ρ Παράθεση My Devices: Motorola Moto G (Stock, no root) Current Phone Viewsonic G-Tablet (Smoother Bean 4.1.2, Rooted) Current Tablet Samsung Galaxy 550 (OmniROM 4.4, Rooted) Vodafone 858 Smart (Stock, Rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sigou Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Αν δεν κανω λάθος είναι μια εφαρμογή για το άνοιγμα της οθόνης μόλις δηλωμένος το κινητό από το τραπέζι πχ η το βγάζεις από τη τσέπη. Σχετίζεται με τους αισθητήρες. δε καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό που μου λες με το αν συμφέρει να πάρω grip shell.. :p Εκτός αν δε κατάλαβα εγώ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Παιδιά η grip shell σίγουρα αξίζει?Γιατί σε παλαιότερο ποστ κάποιος είχε αρνητική εμπειρία. Κοιτα εγω τώρα την πηρα τελικά αυτην την θήκη. Ειναι πολυ ανθεκτικη σε πτωσεις απ οτι φαινεται απλα εχει ενα θεμα οτι το 'λαστιχο' στις ακρες ειναι ψιλο περιεργο και καμια φορα φαινεται σαν να τρίζει αν πατησεις ενα απ τα πλαινα κουμπια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το έβαλα αυτό με το screen.βασικά όταν αγγίζεις τους αισθητήρες ξεκλειδώνει.ελπίζω να μην έχει drain. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Το έβαλα αυτό με το screen.βασικά όταν αγγίζεις τους αισθητήρες ξεκλειδώνει.ελπίζω να μην έχει drain. Αρα λογικα ξεκλειδώνει με το παραμικρο ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Αρα λογικα ξεκλειδώνει με το παραμικρο ε; Ανάλογα και με την ευαισθησία πού του βάζεις. Θέλει λίγο ψάξιμο πάντως για να μην ξεκλειδώνει σε τσέπη η σε άλλες άκυρες στιγμές. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξερει κανεις αν μπορει το gr cosmote να φυγει απο πανω αριστερα απ την οθονη αν δεν εχεις gravitybox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξερει κανεις αν μπορει το gr cosmote να φυγει απο πανω αριστερα απ την οθονη αν δεν εχεις gravitybox; Θελει ροοτ για να φυγει!! Φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδιά είμαι σε safe mode και η μπαταρία τα πάει μια χαράΈχετε να προτείτενε κάτι για να βρω ποια εφαρμογή φταίει?Ξαναλέω ότι όλες οι εφαρμογές είναι οι γνωστές που λίγο πολύ όλοι έχουν!Λέτε νε φταίει ότι αφήνω την μπαταρία να φτάσρι στο 10% και μετά το φορτίζω?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδιά είμαι σε safe mode και η μπαταρία τα πάει μια χαράΈχετε να προτείτενε κάτι για να βρω ποια εφαρμογή φταίει?Ξαναλέω ότι όλες οι εφαρμογές είναι οι γνωστές που λίγο πολύ όλοι έχουν!Λέτε νε φταίει ότι αφήνω την μπαταρία να φτάσρι στο 10% και μετά το φορτίζω?:rolleyes: Φίλε μου και εγώ όσο το είχα σε safe mode δούλευε μια χαρά, διότι τρέχουν μόνο οι μανίσιες εφαρμογές. Τώρα που το γύρισα βλέπω ότι η κατανάλωση αυξάνεται. Πιστεύω ότι κάτι γίνευται με την διαχείρηση των εφαρμογών, χωρίς να φταίει κάποια συγκεκριμένη αλλά συνδυαστικά. Αυτό το ανέφερα και στον τεχνικό της Μοτορόλα, το θεώρησε πιθανό και μου είπε να κάνω απεγκαταστάσεις μέχρι να βρώ ποιά φταίει. Βέβαια δεν είναι λύση αυτή, αλλά και να το στείλουμε για αντικατάσταση(όπως μου είπε) θα δουν αυτοί ότι σε safe mode τρέχει μια χαρά και θα το γυρίσουν πίσω. Ευελπιστώ όταν πάρουμε την 4.4.3 να διορθωθεί η διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts