sarg13 Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 (edited) τελικά για αγορά από Ελλάδα υπάρχει η 16GB έκδοση; Στο skroutz μόνο 8άρα βλέπω. Η 8άρα πόσο χώρο αφήνει για εφαρμογές; Επίσης βρίσκω και το 8GB 4G έχει διαφορές σε σχέση με το απλό; Edited December 7, 2014 by sarg13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 τελικά για αγορά από Ελλάδα υπάρχει η 16GB έκδοση; Στο skroutz μόνο 8άρα βλέπω. Η 8άρα πόσο χώρο αφήνει για εφαρμογές; Επίσης βρίσκω και το 8GB 4G έχει διαφορές σε σχέση με το απλό; Έκδοση 16 GB είχε παλια στο skroutz τώρα πλέον οχι! Η διάφορα με το 4G είναι οτι το ενα υποστηριζει 4G και πέρνει κάρτα μνήμης! Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarg13 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Μηπως εννοεις απλα το πισω καπακι με 10€ (cover shell, 9.90€); Γιατι το grip shell ειχε 15,90 η 14,90€. το πίσω καπάκι έχει 10 ευρώ ; που το βρίσκουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 το πίσω καπάκι έχει 10 ευρώ ; που το βρίσκουμε; http://www.public.gr/search/public/searchResultsRefinements.jsp?trail=SRCH%253Amoto%2Bg&pageNo=&advancedSearchForBooks=&_dyncharset=UTF-8&sortOrder=&sortMode=&parentCategoryId=cccat1590004pp&sortProperty=&BookWriterConstraint=&addFacet=1002%253Acccat1590004pp&BookpublisherNameConstraint=&BookTitleConstraint=&pageSize=&RootCategorySearchConstraint=&BookPriceConstraint2=&BookPriceConstraint1= Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 (edited) Και στα mediamarkt έχει. Edited December 8, 2014 by karx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saxon_747 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Σε ποιο ελληνικό Eshop μπορώ να βρω tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snowboard Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1523/2229/original.jpg Moto G Google Play Edition Getting Lollipop Update http://www.androidpolice.com/2014/12/10/ota-zip-download-moto-g-google-play-edition-getting-lollipop-update/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 http://a.disquscdn.com/uploads/mediaembed/images/1523/2229/original.jpg Moto G Google Play Edition Getting Lollipop Update http://www.androidpolice.com/2014/12/10/ota-zip-download-moto-g-google-play-edition-getting-lollipop-update/ Woohooo!!! Αντε καντε μας το lollipop δωρακι χριστουγεννων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Σε τι συσκευή, σε ελληνική;:confused: Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Σε τι συσκευή, σε ελληνική;:confused: Οχι φιλε μου απλα ξεκινησε η αναβαθμιση του moto g google play edition! Εμεις περιμενουμε! Ελπιζω πριν την αλλαγη χρονου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarg13 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 καλησπέρα, το πήρα και εγώ - το 4G - 167€ τελική -παράδοση σπίτι. Τέλειο φαίνεται! Φορτίζει τώρα. Για προστασία οθόνης τί βάζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 καλησπέρα, το πήρα και εγώ - το 4G - 167€ τελική -παράδοση σπίτι. Τέλειο φαίνεται! Φορτίζει τώρα. Για προστασία οθόνης τί βάζουμε; Καλοταξιδο φιλε :-) ! Καλως ηρθες στη παρεα! Προστασια ο.καθενας διαφορετικο! Εγω εχω μια matt μεμβρανη που την ειχα παρει απο amazon.uk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 καλησπέρα, το πήρα και εγώ - το 4G - 167€ τελική -παράδοση σπίτι. Τέλειο φαίνεται! Φορτίζει τώρα. Για προστασία οθόνης τί βάζουμε; Δεν φαίνεται τέλειο, είναι τέλειο. Με γεια να το χαρείς. Στην οθόνη μη βάλεις τίποτα, δεν έχει ανάγκη. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Δεν φαίνεται τέλειο, είναι τέλειο. Με γεια να το χαρείς. Στην οθόνη μη βάλεις τίποτα, δεν έχει ανάγκη. Συμφωνώ, δεν καταλαβαίνει τίποτα η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Δεν φαίνεται τέλειο, είναι τέλειο. Με γεια να το χαρείς. Στην οθόνη μη βάλεις τίποτα, δεν έχει ανάγκη. Συμφωνώ, δεν καταλαβαίνει τίποτα η οθόνη. Διαφωνω σε αυτο παιδια! Εμενα γρατζουνιστηκε πολυ λιγο η οθονη χωρις καν να το καταλαβω! Και το προσεχω εξωφρενικα πολυ!μετα απο την γρατζουνια μονο με μεμβρανη και ειμαι αψογος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Για την οθόνη προτείνω το screen protector της Nillkin. Μου έσωσε το κινητό από μια πτώση κ έχω παραγγείλει άλλο τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarg13 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 κατ'αρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το tempered glass δεν είναι απλή διαφάνεια; Το προστατεύει από πτώσεις; Γιατί βρίσκω την φθηνότερη από 12 ευρώ και μου έκανε εντύπωση η τιμή... Επίσης αυτό που δεν βρίσκω είναι πως βάζεις το κινητο σε δόνηση - εκτός από το να κατεβάσεις ειδικό app ή να χαμηλώσεις από το volum down μέχρι τέλους. Δεν έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο μενού για φωτεινότητα,λειτ πτησης κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Κράτα πατημένο το power. Έχει 3 επιλογές. Μια για ήχο με την ένταση που είναι ρυθμισμένο, μια για μόνο δόνηση και μια για εντελώς αθόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarg13 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Κράτα πατημένο το power. Έχει 3 επιλογές. Μια για ήχο με την ένταση που είναι ρυθμισμένο, μια για μόνο δόνηση και μια για εντελώς αθόρυβο. το βρήκα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarg13 Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Να κάνω άλλη μια ερώτηση: Είχα κανονική κάρτα και πήγα vodafone και μου δώσανε micro , με πέντε ευρώ. Μου είπανε ότι ακυρώνεται η παλιά, ακομα και όταν με τη καινουρια ειναι κλειστό το κινητό. Δεν μπορώ να έχω και τις δυο και να ενεργοποιώ εννοείται μόνο την μια κάθε φορά; Ένας φίλος σε cosmote το κανει έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2014 Αυτό που έχει ο φίλος σου είναι 2 δίδυμες sim. Πληρώνεις 10€ αν έχεις καρτοκινητό εφάπαξ ή 2,5€ το μήνα αν έχεις συμβόλαιο και σου δίνουν ένα πακετάκι που έχει 2 sim με ακριβώς τον ίδιο σειριακό αριθμό, και λειτουργούν έτσι όπως θες. Ωστόσο σε 10 καταστήματα που γύρισα δεν είχε κανείς το συνδυασμό κανονικής και micro sim που ήθελα, και αναγκαστικά πήρα 2 κανονικές και έκοψα την μία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Στην οθόνη μη βάλεις τίποτα, δεν έχει ανάγκη. Συμφωνω και γω! Η οθονη αντεχει... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Συμφωνω και γω! Η οθονη αντεχει... Όχι αν σου πέσει κάτω...Στο παλιό LG 2x που είχα μου είχε σπάσει η οθόνη από πτώση κ μετά έβαλα μόνος μου άλλη αλλά δεν είχε την ίδια ποιότητα. Βάλτε μια tempered glass και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για κάθε ενδεχόμενο. Αα κ δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά φτηνιαρικα screen protector του 1 ευρώ.Εδώ αγοράζεις γυαλί ποιοτικό κ δεν υπάρχει διαφορά στην απεικόνιση καμία!;) Εδιτ Το Usb otg δουλεύει στο μότο μας? Αγόρασα ένα καλώδιο κ δεν μου το διαβάζει. No root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voltron Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Εδιτ Το Usb otg δουλεύει στο μότο μας? Αγόρασα ένα καλώδιο κ δεν μου το διαβάζει. No root ναι κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2014 Όχι αν σου πέσει κάτω...Στο παλιό LG 2x που είχα μου είχε σπάσει η οθόνη από πτώση κ μετά έβαλα μόνος μου άλλη αλλά δεν είχε την ίδια ποιότητα. Βάλτε μια tempered glass και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο για κάθε ενδεχόμενο. Αα κ δεν έχει καμία σχέση με τα παλιά φτηνιαρικα screen protector του 1 ευρώ.Εδώ αγοράζεις γυαλί ποιοτικό κ δεν υπάρχει διαφορά στην απεικόνιση καμία!;) Αν σου πέσει το κινητό με γωνία κανένα tempered glass δεν θα σώσει την οθόνη σου.;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts