lykourgos Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Και στο Moto E υπάρχει η δυνατότητα αναπαραγωγής μέσω ηχείου. Ελπίζω να το διορθώσουν σε επόμενο update και για το 1ης γενιάς Moto G! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αν θέλετε να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα, σκέφτομαι και κάτι άλλο. Αν με κάποιο τρόπο ανιχνεύει όταν τρέχει το playstore για ποια συσκευή πρόκειται, και κατεβάζει μια ελαφρώς διαφοροποιημένη εφαρμογή. Με τον ίδιο αριθμό έκδοσης, αλλά διαφορετική για 1st και 2nd gen τηλέφωνο. Έχω πάρει backup της εφαρμογής του ραδιοφώνου όπως τρέχει στο δικό μου και την έχω εδώ. Αν θέλει κανείς μπορεί να τη δοκιμάσει. Ίσως απεγκαθιστώντας πρώτα ότι ενημερώσεις έχουν γίνει έως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superuser_78 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Αν θέλετε να αποκλείσουμε όλα τα ενδεχόμενα, σκέφτομαι και κάτι άλλο. Αν με κάποιο τρόπο ανιχνεύει όταν τρέχει το playstore για ποια συσκευή πρόκειται, και κατεβάζει μια ελαφρώς διαφοροποιημένη εφαρμογή. Με τον ίδιο αριθμό έκδοσης, αλλά διαφορετική για 1st και 2nd gen τηλέφωνο. Έχω πάρει backup της εφαρμογής του ραδιοφώνου όπως τρέχει στο δικό μου και την έχω εδώ. Αν θέλει κανείς μπορεί να τη δοκιμάσει. Ίσως απεγκαθιστώντας πρώτα ότι ενημερώσεις έχουν γίνει έως τώρα. Ευχαριστούμε για το apk Επειδή δεν την εδώ τώρα την συσκευή μαζί μου, κατέβασα την εφαρμογή, Την έκανα decompile, πήγα στο res/drawable και όντως έχει εικονίδιο για επιλογή ηχείο/ακουστικά.. Θα Την δοκιμάσω το βράδυ http://s28.postimg.org/ds2cfqp59/Screenshot_2014_10_09_13_41_14.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Mark_K ευχαριστούμε για τον κόπο :) .Πριν την εγκατάσταση ενημερώνει ότι πρόκειται να αντικαταστήσει την εφαρμογή με ενημερωμένη έκδοση.Στη πράξη δεν αλλάζει τίποτα. Loudspeaker πουθενά. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά έχω το κινητό με την 4.4 και έχω δύο απορίες 1. Αυτό το "GPS και Assist" που εμφανίζεται κάθε φορά στην μπάρα τον ειδοποιήσεων όταν ανοίγω το gps γίνεται να το ξεφορτωθώ; 2. Δεν μου πολύ αρέσει ο νέος dialer της Motorola που μπήκε όταν έκανα την αναβάθμιση στην 4.4. Γίνεται να επιστρέψω στον παλιό; Και κάτι άσχετο, για αυτούς που δεν τους αναγνωρίζει την sim που και που: είχα το ίδιο πρόβλημα. 'Εχω κομμένη sim. Το πρόβλημα πρέπει να είναι όντως τελικά στο ότι δεν είχε κοπεί με ακρίβεια (αν και πήγα σε μαγαζί που είχε ειδικό εργαλιάκι). Αυτό που έκανα ήταν να την λιμάρω λίγο από μπροστά και από πίσω ώστε να μικρύνει σε μέγεθος. Επίσης άμβλυνα με την λίμα και την πίσω ακμή. Από τότε δεν μου έχει ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα. Από ότι κατάλαβα το καπάκι του κινητού έβρισκε πάνω στην sim για αυτό κάποιες φορές εμφάνιζε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει sim. Σε εμένα το πάθαινε τις περισσότερες φορές που έβαζα το κινητό στην τσέπη του τζιν, μάλλον από την πίεση και την επαφή της sim με το καπάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Παιδιά έχω το κινητό με την 4.4 και έχω δύο απορίες 1. Αυτό το "GPS και Assist" που εμφανίζεται κάθε φορά στην μπάρα τον ειδοποιήσεων όταν ανοίγω το gps γίνεται να το ξεφορτωθώ; 2. Δεν μου πολύ αρέσει ο νέος dialer της Motorola που μπήκε όταν έκανα την αναβάθμιση στην 4.4. Γίνεται να επιστρέψω στον παλιό; Και κάτι άσχετο, για αυτούς που δεν τους αναγνωρίζει την sim που και που: είχα το ίδιο πρόβλημα. 'Εχω κομμένη sim. Το πρόβλημα πρέπει να είναι όντως τελικά στο ότι δεν είχε κοπεί με ακρίβεια (αν και πήγα σε μαγαζί που είχε ειδικό εργαλιάκι). Αυτό που έκανα ήταν να την λιμάρω λίγο από μπροστά και από πίσω ώστε να μικρύνει σε μέγεθος. Επίσης άμβλυνα με την λίμα και την πίσω ακμή. Από τότε δεν μου έχει ξανά εμφανιστεί το πρόβλημα. Από ότι κατάλαβα το καπάκι του κινητού έβρισκε πάνω στην sim για αυτό κάποιες φορές εμφάνιζε το μήνυμα ότι δεν υπάρχει sim. Σε εμένα το πάθαινε τις περισσότερες φορές που έβαζα το κινητό στην τσέπη του τζιν, μάλλον από την πίεση και την επαφή της sim με το καπάκι. Φίλε μου μπορείς να αλλάξεις dialer αυτός εδώ είναι εξαιρετικός https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=en αυτόν χρησιμοποιούσα μέχρι την έλευση 4.4.4 και την αναβάθμιση του παλιού ο οποίος έκτοτε μου αρεσει περισσότερο! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 :cool::cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 :cool::cool::cool::cool: Μακαρι να μας την κάνουν την χάρη εκεί στην μοτορόλα και θα είναι παράλογο ειδικά απ τη στιγμή που το καινούριο μοτο είναι σχεδόν ίδιο σε χαρακτηριστικά με το δικό μας!!! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κυριοι, προβλημα: Ειχα ενα thomson ρουτερ της 4νετ. Το αντικατεστησα με ενα ZTE που μου εστειλε η εταιρεια. Ολα σεταριστηκαν σωστα, το ασυρματο δικτυο δουλευει τελεια, η δικτυωση αριστη. Το δικο μου κινητο ομως ΔΕΝ μπαινει στο δικτυο μου. Ουτε οταν αφησα το δικτυο ΧΩΡΙΣ κρυπτογραφηση (ελευθερο). Δυο αλλα κινητα συνδεθηκαν κανονικα σε 3'', το δικο μου οχι. Εννοειται οτι: - μιλησα με τη 4νετ, δεν μπορουν φυσικα να με βοηθησουν (παροτι δοκιμασαμε πολλες ρυθμισεις) - εκανα ρισταρτ το κινητο - διεγραψα το δικτυο και ξαναπερασα κωδικους - εβαλα νεους κωδικους - αλλαξα κρυπτογραφηση - δοκιμασα συνδεση με wps - αλλαξα ssid - αλλαξα καναλια Το μονο που δεν εκανα ηταν εργοστασιακες ρυθμισεις. Η μονη λεπτομερεια που δεν σας ανεφερα ειναι οτι στο Thomson ειχα δηλωσει συγκεκριμενη ip (καρφωτη) στη συνδεση με το κινητο μου. Αλλα το ιδιο εκανα και με το κινητο της γυναικας μου, που δεν ειχε κανενα προβλημα να συνδεθει αμεσα με το ΖΤΕ. Δεν θυμαμαι να ειχα κανει καποια ρυθμιση στο Μοτο τοτε... Μπορει κανεις να σκεφτει μια λυση; Θεωρω αδιανοητο να μην μπορω να μπω στο δικτυο μου ή να μην μπορω να αλλαξω το ρουτερ μου. Σας ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. October 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2014 Κυριοι, προβλημα: Ειχα ενα thomson ρουτερ της 4νετ. Το αντικατεστησα με ενα ZTE που μου εστειλε η εταιρεια. Ολα σεταριστηκαν σωστα, το ασυρματο δικτυο δουλευει τελεια, η δικτυωση αριστη. Το δικο μου κινητο ομως ΔΕΝ μπαινει στο δικτυο μου. Ουτε οταν αφησα το δικτυο ΧΩΡΙΣ κρυπτογραφηση (ελευθερο). Δυο αλλα κινητα συνδεθηκαν κανονικα σε 3'', το δικο μου οχι. Εννοειται οτι: - μιλησα με τη 4νετ, δεν μπορουν φυσικα να με βοηθησουν (παροτι δοκιμασαμε πολλες ρυθμισεις) - εκανα ρισταρτ το κινητο - διεγραψα το δικτυο και ξαναπερασα κωδικους - εβαλα νεους κωδικους - αλλαξα κρυπτογραφηση - δοκιμασα συνδεση με wps - αλλαξα ssid - αλλαξα καναλια Το μονο που δεν εκανα ηταν εργοστασιακες ρυθμισεις. Η μονη λεπτομερεια που δεν σας ανεφερα ειναι οτι στο Thomson ειχα δηλωσει συγκεκριμενη ip (καρφωτη) στη συνδεση με το κινητο μου. Αλλα το ιδιο εκανα και με το κινητο της γυναικας μου, που δεν ειχε κανενα προβλημα να συνδεθει αμεσα με το ΖΤΕ. Δεν θυμαμαι να ειχα κανει καποια ρυθμιση στο Μοτο τοτε... Μπορει κανεις να σκεφτει μια λυση; Θεωρω αδιανοητο να μην μπορω να μπω στο δικτυο μου ή να μην μπορω να αλλαξω το ρουτερ μου. Σας ευχαριστω πολυ. Δινω ακυρο. Μου εσπασε τα νευρα, αλλα ξαφνικα σκεφτημα οτι ισως παιζει προβλημα ip conflict. Εκλεισα τον υπολογιστη μου και ως δια μαγειας συνδεθηκε το κινητο. Φαινεται οτι το Μοτο ειχε παρει πρωτο ΙΡ απο το ρουτερ, αλλα "καρφωσα" την ιδια ΙΡ στον υπολογιστη μου. Ετσι απεκτησε εκεινος προτεραιοτητα και το Μοτο προσπαθουσε να μπει, αλλα η ΙΡ ηταν "πιασμενη". Αλλαξα ΙΡ στον υπολογιστη και τελειωσε το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τελος πιο επισημο δεν γινεται http://motorola-blog.blogspot.gr/2014/10/its-official-android-50-lollipop-coming.html?linkId=10037445&m=1 Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Τελος πιο επισημο δεν γινεται http://motorola-blog.blogspot.gr/2014/10/its-official-android-50-lollipop-coming.html?linkId=10037445&m=1 Ωωω ρε π@@@@η !! Μπραβο ρε μοτορολα παιχταραδες ειστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. October 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2014 Πολύ ωραία νέα! : D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 :rotfl: :rotfl: :w00t: :w00t: :clap: :clap: :thanks: moto Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 (edited) Χαίρομαι μαζί σας, αλλά ανέλπιστα.Το είχα δεδομένο.Θα αναποδογύριζα το γραφείο αν διάβαζα κάτι διαφορετικό, θα το ξανατούμπαρα και θα ξεκλείδωνα bootloader. :lol: Edited October 17, 2014 by Lacrymosa Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv78 Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Παιδια ενα αλλο στοιχειο της φωτογραφικης που ισως να το ξερετε πολλοι αλλα εγω τωρα το ανακαλυψα ειναι οτι πατωντας το volume up βγαζει φωτο κατα ριπας ....πολυ καλο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lacrymosa Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 ^ Γίνεται και με παρατεταμένο πάτημα στην οθόνη. Παράθεση Quote: Λοιπόν τα iPhone που έχουν 512 RAM είναι ποιο καλα και απο αλλα κινητά με 1 Gb RAM γιατί παίζει ρολο και η ποιότητα της μνήμης το υλικό.Η Apple δίνει στους πελάτες της το καλύτερο υλικό και θα είναι πάντα πρωτοπόρα. :clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γεια σας. Λοιπον μερικες φορες ( αρκετες μεσα στην ημερα) παω να στειλω sms και κολλαει το πληκτρολογιο σαν να lagari η εφαργμογη. Χρησιμοποιω το swiftkey . Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Γεια σας. Λοιπον μερικες φορες ( αρκετες μεσα στην ημερα) παω να στειλω sms και κολλαει το πληκτρολογιο σαν να lagari η εφαργμογη. Χρησιμοποιω το swiftkey . Υπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο ; Ναι. Θεμα εφαρμογης ειναι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Ναι. Θεμα εφαρμογης ειναι. το εχει κανει δηλαδη και σε αλλα ατομα ; Εχεις μηπως να προτεινεις καποια αλλη το ιδιο καλη γιατι με βολευει πολυ που " θυμαται" τις λεξεις. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 το εχει κανει δηλαδη και σε αλλα ατομα ; Εχεις μηπως να προτεινεις καποια αλλη το ιδιο καλη γιατι με βολευει πολυ που " θυμαται" τις λεξεις. Το κανει και σε μενα που εχω το moto X. Μπορεις η το googlε keyboard η το swipe &dragon (και αυτο κανει καπου καπου κατι lags αλλα ειναι κορυφαιο οσο αφορα το ελληνικο swipping) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. October 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2014 Το κανει και σε μενα που εχω το moto X. Μπορεις η το googlε keyboard η το swipe &dragon (και αυτο κανει καπου καπου κατι lags αλλα ειναι κορυφαιο οσο αφορα το ελληνικο swipping) Σε ευχαριστω,με εσωσες !!!!:) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδιά παρατηρώ από χτες μεγάλο, drain στην μπαταρία από τα Google services. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει απλά το play store έχει αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Παιδιά παρατηρώ από χτες μεγάλο, drain στην μπαταρία από τα Google services. Καμία αλλαγή δεν υπάρχει απλά το play store έχει αναβαθμιστεί στην νέα έκδοση. Συμβαίνει σε κανέναν άλλο. Για δωσε screenshot. Εγω ειμαι στο 4% καταναλωση απο υπηρεσιες Google play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokinsohim Δημ. October 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2014 Για δωσε screenshot. Εγω ειμαι στο 4% καταναλωση απο υπηρεσιες Google play. Όλη την ημέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts