panos_27 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Σοβαρα?? Μακαρι....να φτιαξε ο ηχος γιατι ολο το προβλημα παιζει εκει(τουλαχιστον σε μενα) Σε όλους πιστεύω εκει ήταν το πρόβλημα αρα μακάρι να διορθώθηκε ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πιο καθαρη, χωρις σπασιματα,. σε μενα τουλαχιστον. Ξέρεις αν ολα τα γερμανικά έχουν πάρει 4.4.4? Αν είναι να βάλω γερμανική ρομ να τη βάλω κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μέχρι τώρα ο ήχος είναι μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μέχρι τώρα ο ήχος είναι μια χαρά... Τι ρομ έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Μέχρι τώρα ο ήχος είναι μια χαρά... Είχες προβλήματα με τον ήχο πριν το update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fusser Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Είχες προβλήματα με τον ήχο πριν το update? Ρε παιδιά αυτό με τον ήχο το λέτε και το ξαναλέτε σαν γεγονός. Προσωπικά με stock 4.4.2 δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Είχες προβλήματα με τον ήχο πριν το update? Ειχα θόρυβο καποιες φορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ykostarikas Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ρε παιδιά αυτό με τον ήχο το λέτε και το ξαναλέτε σαν γεγονός. Προσωπικά με stock 4.4.2 δεν αντιμετώπισα κανένα τέτοιο θέμα. Κάποιοι έχουν προβλήματα, ακούγεται λίγο παραμορφωμένος ο ήχος (κάκα κρούκα) αλλά όχι σε όλες τις κλήσεις και δεν είναι για όλους ενοχλητικό. Εμένα το κάνει πότε πότε αλλά δεν με ενοχλεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Ρε παιδιά αυτό με τον ήχο το λέτε και το ξαναλέτε σαν γεγονός. Άστο το χουμε πει 50 φορές, και αύριο σαν οικουμενικό πρόβλημα θα αναφερθεί. Χειρότερο νήμα για κινητό δε πρέπει να υπάρχει εδώ μέσα, 300 σελίδες για τον ήχο :lol: Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniaf Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Άστο το χουμε πει 50 φορές, και αύριο σαν οικουμενικό πρόβλημα θα αναφερθεί. Χειρότερο νήμα για κινητό δε πρέπει να υπάρχει εδώ μέσα, 300 σελίδες για τον ήχο :lol: καμία φορά είναι και ψυχολογικό το πρόβλημα νομίζοντας πως κάτι έχει γενικά μια συσκευή :X :lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimisballjohn Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Συνεχίζω σχετικά με αυτά που έλεγα για το δίκαρτο: 1) Είναι dual standby, άρα, όταν περιηγούμαι στο ίντερνετ με την 1η κάρτα, η 2η δεν θα μπορεί να λάβει κλήσεις. Πρόβλημα... 2) Είναι μόνο στα αγγλικά, εφόσον δεν διατίθεται στην ελληνική αγορά. Άρα αγγλικά μενού και όχι ελληνικό πληκτρολόγιο. Επίσης, πρόβλημα... Μάλλον θα στραφώ στη λύση του μονόκαρτου και θα συμπληρώνω δεδομένα, όποτε υπάρχει η δυνατότητα με wifi, εφόσον ισχύουν τα 2 που μόλις έγραψα... Σωστά τα έχω καταλάβει, έτσι; Edited July 17, 2014 by Jimisballjohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Γεια σας παιδια, πηρε ενα φιλαρακι το κινητο και εχω 2 ερωτησεις να σας κανω, δεν μπορει να βαλει στο στοκ πληκτρολογιο την διαταξη σαν πληκτρολογιο τηλεφωνου και οχι qwerty?? και δευτερον Τ9 το κινητο δεν υποστηριζει?? (εννοω χωρις να περασει καποια εφαρμογη για keyboard). Οχι δεν γίνεται να το βάλει σαν πληκτρολόγιο απ τα παλιά τηλέφωνα με κουμπιά. Τ9 όταν πατάς μόνος σου ενα ενα τα γράμματα λίγο δύσκολο. Ας βαλει το swiftkey ειναι καλό Eχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή HTC_IME mod αν δουλεύει ; κάνει το πληκτρολογιο κανονικό από qwerty και στα Ελληνικά, και λειτουργεί με τα γνωστά προγράμματα SMS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 (edited) Ότι δε διατίθεται στην ελληνική αγορά δε σημαίνει απαραίτητα ότι δεν έχει Ελληνικά. Αν δεν έχει μπορείς να βάλεις, με root. Στο πληκτρολόγιο μπορείς να βάλεις και χωρίς root, ή να αλλάξεις πληκτρολόγιο. Dual active δεν το έχω ψάξει αλλά είναι λίγο δύσκολο να βρεις γενικά. Τι ακριβώς το χρειάζεσαι; Συνήθως την 2η sim την έχεις για προσωπική χρήση, θες και να σε παίρνουν; Και θες να έχεις always on 3g ΚΑΙ να κατεβάζεις συνέχεια; edit: μάλλον θες τη μία sim αποκλειστικά για 3g ε; στην περίπτωση αυτή λίγο δύσκολο να σε καλύψει. Πάντως μιας και το wi-fi πλέον υπάρχει παντού, είναι καλύτερη λύση αφού εκτός από δωρεάν είναι και πολύ λιγότερο ενεργοβόρο από το 3g. Edited July 17, 2014 by klaount Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 αξιζει να το παρω τωρα, θελω ενα φθηνο smartphone? απο την εμπειρια σας τι λετε? κανω πολλα τηλεφωνα , μηνυματα και τραβαω καμμια φωτογραφια στη δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 αξιζει να το παρω τωρα, θελω ενα φθηνο smartphone? απο την εμπειρια σας τι λετε? κανω πολλα τηλεφωνα , μηνυματα και τραβαω καμμια φωτογραφια στη δουλεια. Φθηνό σε τιμή αλλά "ακριβό" σε δυνατότητες.... Φυσικά και αξίζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 αξιζει να το παρω τωρα, θελω ενα φθηνο smartphone? απο την εμπειρια σας τι λετε? κανω πολλα τηλεφωνα , μηνυματα και τραβαω καμμια φωτογραφια στη δουλεια. Χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη αδερφέ αξίζει! Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makiskat Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ok θα το παρω, διαβασα καλα πραγματα. αυτο με τον ηχο τι θεμα εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 ok θα το παρω, διαβασα καλα πραγματα. αυτο με τον ηχο τι θεμα εχει? Μερικοι αναφερουν "τριξιματα" στον ηχο και κυριως σε κλησεις με 3g... Λυνετε, πιστευω, με την απλη απενεργοποιηση των ηχιτικων εφε... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Μερικοι αναφερουν "τριξιματα" στον ηχο και κυριως σε κλησεις με 3g... Λυνετε, πιστευω, με την απλη απενεργοποιηση των ηχιτικων εφε... Δεν λυνεται φιλε δυστυχως! Εγω δεν το χω λυσει!αλλα δεν υπαρχει σε ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάρω το κινητό, δεν κατάλαβα πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα με τον ήχο. Αν κάνεις κανονικές κλήσεις μέσω δικτύου και είναι απλά το 3g ανοιχτό; Αν το κλείσεις το 3g δεν έχει πρόβλημα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Επειδή και εγώ σκέφτομαι να πάρω το κινητό, δεν κατάλαβα πότε παρουσιάζεται το πρόβλημα με τον ήχο. Αν κάνεις κανονικές κλήσεις μέσω δικτύου και είναι απλά το 3g ανοιχτό; Αν το κλείσεις το 3g δεν έχει πρόβλημα δηλαδή; Εγω φιλε που εχω αυτο το προβλημα με 3g ο ηχος παραμορφωνεται σχεδον συνεχεια και ακουγεται αρκετα χαλια! Οταν το βαζω σε 2g γινεται καλυτερα! Αλλα αυτο ΔΕΝ ισχυει σε ολους! Εγω περιμενω την νεα αναβαθμιση για να δω αμα φτιαξει αυτο το θεμα αμα φεν φτιαξει θα το πουλησω!(μπορει και να χω πεσει και σε προβληματικη συσκευη βεβαια δευτερη φορα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπερα παιδια, μολις εκανα παραγγελια για το 4g απο expansys. Θα ηθελα να ρωτησω για την micro SIM. Μπορω να αλλαξω την σιμ μου δωρεαν σε micro? Και αν το κανω αυτο μετα θα μπορει να λειτουργησει κανονικα σε περιπτωση που την βαλω στο παλιο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Καλησπερα παιδια, μολις εκανα παραγγελια για το 4g απο expansys. Θα ηθελα να ρωτησω για την micro SIM. Μπορω να αλλαξω την σιμ μου δωρεαν σε micro? Και αν το κανω αυτο μετα θα μπορει να λειτουργησει κανονικα σε περιπτωση που την βαλω στο παλιο κινητο? Την σιμ την αλλάζεις αλλά δεν νομίζω ότι είναι δωρεάν. Βέβαια μπορείς και να την κόψεις μόνος σου αλλά δε θα σου το πρότεινα. Εγώ προσωπικά πήρα διπλή σιμ δηλαδή μια μικρό και μια κανονική με τον ίδιο αριθμό αλλά πλήρωσα κάνα 10ευρο αν θυμάμαι καλά. Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 5 ευρώ είναι για cosmote, ίσως στην κόψει δωρεάν ο γερμανός, wind επίσης τις κόβει δωρεάν. Αν δεν την κόψεις κρατάς και την παλιά άρα μπορείς να τη βάλεις στο παλιό κινητό (φυσικά δε δουλεύουν ταυτόχρονα). Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Parhs Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Θα δουμε το update ποτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosbb Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Ωραια ευχαριστω. Ελεγα να την κοψω μονος μου αλλα αν δεν χρεωνει πολλα η vodafone θα το κανω κανονικα για να εχω και τις δυο. Ποιο update περιμενετε τωρα? Kitkat εχει παρει ετσι? Απλα βγηκε η 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts