Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΛΟιπον να βοηθησω λιγο στο θεμα σηματος και ποιοτητας κλησεων...

ΤΟ πρωτο G που ειχα απο Γερμανια ηταν αθλιο ειχε ακουστικο αμερικανικου τυπου οπως ακουμε στις ταινιες,δηλαδη σαν ρομποτ ακουγες τον αλλον.

Το δευτερο ηταν σε καλυτερη μοιρα σχεδον αριστο . Δεν συγκρινεται ομως ο ηχους του G με τα Galaxy S 3-4 και ειδικα με το LG G2.

Εδω ισχυει οτι δινεις παιρνεις,κατα τα αλλα η καλυτερη συσκευη εως τα 230-250 ευρω ( για καινουριο παντα)

Φυσικα εγω ειχα τις παλιες εκδοσεις του G ενω η wind τωρα εχει την καινουρια οποτε οποιος εχει την καινουρια ας γραψει εντυπωσεις !!

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παντως δεν εχω κανενα απολύτως θεμα με τις κλήσεις και γενικοτερα με τον ηχο! Απλα οταν καλω ο ηχος που κανει μεχρι να συνδεθει ειναι σαν 2 ταυτοχρονα. Και αυτο δεν το κανει παντα! Βέβαια δεν ξερω ποίας παρτίδας τηλ έχω!

Και μια παρακληση: οποίος θέλει και μπορεί να μου στείλει τον stock browser!

Λ

Εδω ισχυει οτι δινεις παιρνεις,κατα τα αλλα η καλυτερη συσκευη εως τα 230-250 ευρω ( για καινουριο παντα)

Δεν είναι ακριβώς έτσι.... Σαν 2ο χρησιμοποιώ Nokia των 15 ευρώ και ο ήχος είναι άριστος...

Δεν είναι ακριβώς έτσι.... Σαν 2ο χρησιμοποιώ Nokia των 15 ευρώ και ο ήχος είναι άριστος...

Ενταξει μιλαμε για ΝΟΚΙΑ ομως...και αλλο λειτουργικο :) Αν και αυτο που λες δεν ισχυει γιατι εχω το C6 ( 30 ευρω νομιζω το πηρα)

και δεν ακουω τιποτα σε κινηση ενω με το G 2 απο χτες σωθηκα !

καλησπερα παιδια να ρωτησω κλειστο το κινητο δεν χτυπαει το ξυπνητηρι??

Όχι δεν χτυπάει! Σε κανενα smartphone δεν χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό.

Είναι ένα από τα ωραία ατού των παλιών κινητών :rolleyes:

Όχι δεν χτυπάει! Σε κανενα smartphone δεν χτυπάει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστό.

μην το λες στο fire xt που ειχα χτυπουσε :D:D

μην το λες στο fire xt που ειχα χτυπουσε :D:D

Αλήθεια; Αφού γίνεται γιατί δεν το κάνουν σε όλα ; :confused:

Αλήθεια; Αφού γίνεται γιατί δεν το κάνουν σε όλα ; :confused:

Εγώ ξέρω ότι στο Android δεν γίνεται.

Φιλικά Γιώργος

Σε πολλά κινεζικα χτυπάει το ξυπνητήρι ακομα και κλειστό! Καθως και στο μενου τους εχουν αυτοματη ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση!;)

Υπήρχαν αναφορές πως το HTC ΟΝΕ χτυπούσε κλειστό.

http://www.google.gr/?gfe_rd=cr&ei=BQeXU7_SM6Xe8gfQxoDQDA#q=htc+alarm+with+phone+off

Back In Black

Παιδιά ναι, ας μας πει κάποιος που έχει το Moto G από την καινούργια "παρτίδα" αν έχει τέτοιο πρόβλημα στις κλήσεις..

Παιδιά ναι, ας μας πει κάποιος που έχει το Moto G από την καινούργια "παρτίδα" αν έχει τέτοιο πρόβλημα στις κλήσεις..

εγω το πηρα προχθες το τηλ ....κανενα προβλημα με την ποιοτητα ηχου ισα ισα ειμαι πολυ ευχαριστημενος:)

εγω το πηρα προχθες το τηλ ....κανενα προβλημα με την ποιοτητα ηχου ισα ισα ειμαι πολυ ευχαριστημενος:)

Από πού το πήρες; Πίσω το "Μ" είναι ασημί να υποθέσω;

Μπορει κάποιος που το εχει rootαρη να ανεβασει τον stock browser?

Το πηρα τελη φλεβαρη σε αντικατασταση αλλου moto g απο amazon. Στις κλησεις ο ηχος ειναι μια χαρα, το μονο που κανει, συχνα θα ελεγα, ειναι οτι παραμορφωνει τον τονο κλησης ( σαν να ακουγεται διπλα). Και σε κοσμοτε και σε vodafone αυτο γινεται και με handsfree οποτε ειναι θεμα ή κεραιας ή λογισμικου, οχι ακουστικου. Το σημα του ισως, λεω ισως, ειναι λιγο πιο αδυναμο απο το galaxy s που ειχα πριν. Κατι αλλο που μου κανει τελευταια ειναι οτι χανει την sim και ξαναζηταει pin, αλλα εχω παρατηρησει οτι το κανει οταν το ζορισω πολυ και ζεσταθει λιγο πχ μουσικη και ταυτογχρονα browsing απο 3g και φουλ φωτεινοτητα. Παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενος να ξαναπω. Το μονο που με ξενερωνει ειναι η ενσωματωμενη μπαταρια και θα κοστισει η αντικατασταση της. Η ελλειψη 4g και sd slot δεν με απασχολουν καθολου.

Μπορει κάποιος που το εχει rootαρη να ανεβασει τον stock browser?

Φίλε μου τι ακριβώς ψάχνεις; Τον Chrome θέλεις;

Ελπίζω κάτι να γίνει με 4.4.3 γιατί πραγματικά χειρότερη ποιότητα κλήσης δεν ξαναείχα σε κινητό....

Ναι ακριβως! Ειναι τραγικο αυτο απλα! Ετσι παει το τετραπυρινο με value for money kαι κιτκατ ενα μηνα μετα την κυκλοφορια του

Ναι ακριβως! Ειναι τραγικο αυτο απλα! Ετσι παει το τετραπυρινο με value for money kαι κιτκατ ενα μηνα μετα την κυκλοφορια του

Δηλαδή να το ξανασκεφτώ για το Moto G 4G μήπως είναι τα ίδια χάλια;

Φίλε μου τι ακριβώς ψάχνεις; Τον Chrome θέλεις;

Οχι τον άλλον θελω οχι τον chrome!

Δεν υπάρχει άλλος, ο Chrome είναι ο μοναδικός browser που έχει εγκατεστημένο το Moto G.

Όσοι έχετε θέμα με την κλήση σε 3g είναι απλό, δοκιμάστε με handsfree ή bluetooth. Αν το θέμα παραμένει τότε μιλάμε για software πρόβλημα, αλλιώς είναι hardware.

Τον παλιό στοκ μπορείς να τον βάλεις ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ http://forum.xda-developers.com/nexus-4/themes-apps/aosp-browser-root-yes-read-4-3-t2385933

Edited by klaount

Από πού το πήρες; Πίσω το "Μ" είναι ασημί να υποθέσω;

Απο media mark το πηρα αλλα πηρα και την γνησια θηκη φλιπ οποτε το Μ ειναι μαυρο γιατι η θηκη ειναι και πισω καπακι

Σκέφτομαι να παραγγείλω αυτό το πακέτο από το amazon.co.uk:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ECBREB6

http://www.amazon.co.uk/Cruzerlite-Bugdroid-Circuit-Case-Motorola/dp/B00GWOQI1S

http://www.amazon.co.uk/Hardness-Tempered-Protector-Nillkin-Packaging/dp/B00KFKOD0S

Μαζί με τα έξοδα αποστολής, στα 220 ευρώ περίπου.

Ως προς τη θήκη, έχω καταλήξει.

Ως προς το tempered glass, έχω ενδοιασμούς λόγω υψηλού κόστους.

Τυχόν σχόλια-αντιπροτάσεις, ευπρόσδεκτα. Ευχαριστώ!

http://media.rockstargames.com/rockstargames/img/global/downloads/buddyiconsconavatars/v_franklin_chop2_80x80.jpg

Automagic * Automation @ Google Play

• The title was changed to Moto G