giorgos3924 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ναι μέσα σε ένα τέταρτο από όταν την αγόρασες.. πας στην εφαρμογή στο google play και πατάς refund.. αν δεν έχει αυτό το κουμπί προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον δημιουργό της εφαρμογής μερικοί προσφέρουν refund αλλά δεν είναι αναγκασμένοι Μόνο ένα τέταρτο; Κρίμα.. :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Μόνο ένα τέταρτο; Κρίμα.. :-( Γιατι δεν το δοκίμασες πρωτα τη δοκιμαστιμη εκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos3924 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Γιατι δεν το δοκίμασες πρωτα τη δοκιμαστιμη εκδοση; Τη δοκίμασα, για το Swype πρόκειται, το είχα μέχρι που έληξε Και μ'άρεσε αρκετά. Αλλά έλεγα μήπως το swiftkey ήταν καλύτερο, το χρησιμοποιούσα παλιά Αλλά χωρίς swyping και μ άρεσαν πολύ οι συντομεύσεις του, στην πληκτρολόγηση. Αν το swyping ήταν το ίδιο όπως το Swype keyboard τότε θα το προτιμούσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Βάλτε Boat browser και ξενιάστε βρε. Φιλε ο boat μαμαααααει. Ειδικα το αναδυόμενο ειναι τέλειο :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Φιλε ο boat μαμαααααει. Ειδικα το αναδυόμενο ειναι τέλειο :D :D Το ξέρω Πάνο, γι αυτό το πρότεινα. Εμένα μ αρέσει που οι ρυθμίσεις είναι στο κάτω μέρος και δε χρειάζεται να κάνω τη κίνηση προς τα πάνω.Στον chrome μια καρτέλα θες ν ανοίξεις και τεντώνεται το δάχτυλο. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Το ξέρω Πάνο, γι αυτό το πρότεινα. Εμένα μ αρέσει που οι ρυθμίσεις είναι στο κάτω μέρος και δε χρειάζεται να κάνω τη κίνηση προς τα πάνω.Στον chrome μια καρτέλα θες ν ανοίξεις και τεντώνεται το δάχτυλο. Εμενα μ φαινεται σαν τον dolphin απλα είναι γρήγορος και δε σκαλωνει. Οτι πρεπει δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλημέρα! Από τις 21/5, μετά από ένα update του Chrome, έχω παρατηρήσει ότι κολλάει, κυρίως σε άνοιγμα νέου tab και όταν πληκτρολογώ κάποια διεύθυνση. Επίσης η loading bar του ενώ ξεκινάει, για λίγο, μετά παγώνει. Η σελίδα ανοίγει κανονικά βέβαια. Φανταζόμουν ότι θα διορθωθεί αλλά μετά το χθεσινό update, συνεχίζει να κάνει τα ίδια. Έχει εντοπίσει κάποιος το ίδο πρόβλημα; δοκιμαστε τον maxthon που εχει και flash ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaount Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 +1 στον boat, τον χρησιμοποιώ χρόνια Παράθεση Get dropbox! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δοκιμασε τον boat browser που λεει ο φιλος πιο πριν μπορει να σε βολέψει. Μοιαζει πολυ στο ui με τον dolphin απ οτι φαινεται και πρεπει να ναι ελαφρυς Όντως δοκίμασα τον boat! Πάρα πολύ καλός! Και ελαφρύς! Σας ευχαριστώ! Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η καμερα ειναι πολυ μετρια να ξες! Ε οχι και μετρια η καμερα του moto g ρε παιδια!! Μια χαρα ειναι! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορούμε να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας στην αρχική οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορούμε να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας στην αρχική οθόνη; Τσέκαρε power toggle η notification toggle απο το store. Εκτός κι αν θες να μπεις στη διαδικασία του root. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apricot Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει πως μπορούμε να βλέπουμε το ποσοστό της μπαταρίας δίπλα από το εικονίδιο της μπαταρίας στην αρχική οθόνη; Δες αυτό: Battery Percent for KitKat Παράθεση findeternalsunshine Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aero Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η υπόδειξη που έβαλες δεν φορτώνει. Πάντως θέλω κάτι σαν αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dpan9 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η υπόδειξη που έβαλες δεν φορτώνει. Πάντως θέλω κάτι σαν αυτό Ορίστε φίλε δοκίμασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.macropinch.pearl Παράθεση OnePlus 3T, iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masbass Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Να ρωτησω κατι, στα typing suggestions ειχε ενεργοποιημενο να ψαχνει και στα contacts για να μου προτεινει λεξεις οπως γραφω και το απενεργοποιησα ... αλλα ακομα μου δειχνει Μαριες και Γιωργηδες όταν γραφω. Τι να κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ε οχι και μετρια η καμερα του moto g ρε παιδια!! Μια χαρα ειναι! Συμφωνώ και εγώ, μια χαρά είναι η κάμερα.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ε οχι και μετρια η καμερα του moto g ρε παιδια!! Μια χαρα ειναι! Φιλε μου τι κινητο ειχεσ πριν?γιατι αν ειναι το πρωτο σου smartphone τοτε οκ αλλιως! Η καμερα του G ειναι μετρια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 στον boat browser , υπαρχει τροπος να κανουμε import τα bookmarks του chrome ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Για να μη φάμε κανένα κράξιμο από κάποιον moderator , για android εφαρμογές, οσοι δε το γνωριζουν, το σχετικό θέμα είναι ΑΥΤΟ παιδες :) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Για να μη φάμε κανένα κράξιμο από κάποιον moderator , για android εφαρμογές, οσοι δε το γνωριζουν, το σχετικό θέμα είναι ΑΥΤΟ παιδες :) Χαχαχα σωστος ο left!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Χαχαχα σωστος ο left!! Εσύ πότε θ αλλάξεις avatar; Βάλε μια συσκευή;;; :D Χαλάς το feng shui του νήματος; :p Αστειεύομαι. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toxotis70 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε την ενταση ηχου των notification ξεχωριστα απο της κλησης ? Ειναι πολυ δυνατος κι ενοχλητικος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 υπαρχει τροπος να ρυθμισουμε την ενταση ηχου των notification ξεχωριστα απο της κλησης ? Ειναι πολυ δυνατος κι ενοχλητικος.... Οχι ειναι συνδεμενος μόνο αν το κάνεις ρουτ γινεται να το ξεχωρισεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rocket_Raccoon Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδια, εσεις που εχετε την 8GB εκδοση, σας φαινονται αρκετα? Χρησιμοποιητε και OTG? Πως τα βγαζετε περα δηλαδη? Γιατι ηθελα να το παρω, αλλα τα 8 μου φαινονται λιγα, και η 16GB εκδοση μου φαινεται λιγο ακριβη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts