Jump to content

Moto G

ntopas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας στο notification bar;

Δεν βρίσκω από που γίνεται η ρύθμιση...

To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το τηλέφωνο αξίζει και σ'αυτά τα λεφτά αλλά είναι σημαντικό καπέλο σε σχέση με το amazon και σίγουρα χάνει μέρος του εκπληκτικού value for money που το χαρακτηρίζει.

Καλημέρα.

Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας στο notification bar;

Δεν βρίσκω από που γίνεται η ρύθμιση...

Αν δε σε καλύπτει η ένδειξη στη "δεύτερη" μπάρα (πατώντας πάνω δεξιά) τότε κατέβασε απο το store το toggle notification.

καλά πάμε....:rolleyes:

100$ στο αμέρικα...200 στο ellada...:yawn:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Καλησπέρα σε όλους.

Ενδιαφέρομαι για αγορά του κινητού, της έκδοσης 16gb. Στην Αγγλία πωλείται απο την αλυσίδα Tesco στις 129 λίρες, περίπου 155 Ε. http://www.tesco.com/direct/tesco-mobile-motorola-moto-g-16gb-black/398-8016.prd?pageLevel=&skuId=398-8016

Να σημειώσω ότι το κινητό πωλείται κλειδωμένο στο δίκτυο της Tesco (γι αυτό και η μειωμένη τιμή), αλλά υπάρχει μια εύκολη και επιβεβαιωμένη από πολλές αναφορές διαδικασία ξεκλειδώματος με κλειδιά που πωλούνται στο ebay με περίπου 2 λίρες. Συγκεκριμένα, απ' ο,τι έχω διαβάσει (σε δεκάδες θετικά σχόλια σε σάιτ ευκαιριών-προσφορών Αγγλίας), τους δίνεις το ΙΜΕΙ και σου στέλνουν μέσα σε μισή ώρα κωδικό ξεκλειδώματος.

Από την αρχή της κυκλοφορίας, εδώ και 1-2 μήνες ήταν συνολικά ελάχιστες ώρες διαθέσιμο για παραγγελία μέσω ίντερνετ λόγω έλλειψης stock (στην καλύτερη περίπτωση για 4-5 συνεχόμενες ώρες πριν απο 2 βδομάδες). Από διάφορες αναφορές που έχω διαβάσει πάντως, πιστεύω πως υπάρχουν κομμάτια διαθέσιμα σε καταστήματα Tesco, γενικά εκτός κέντρου Λονδίνου.

Πώς σας φαίνεται μια "ομαδική" παραγγελία;

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σίγουρα κάποιον κάτοικο Αγγλίας.

Υπάρχει ο τρόπος της online παραγγελίας (όταν και αν βγάλουν ικανό stock), που γίνεται μόνο με "UK payment card with a UK billing address" και στο φέρνουν στο σπίτι ή στο κατάστημα της επιλογής σου.

Εναλλακτικά μπορεί κάποιο άτομο να παίρνει με τη σειρά τηλέφωνο στα καταστήματα και να ρωτάει για stock. Εδώ να σημειώσω ότι δεν μπορείς να πας σε ένα κατάστημα και από εκεί να ψάξουν στο σύστημα πoιο άλλο κατάστημα έχει stock, μόνο ρωτώντας ένα-ένα.

Σε κάθε περίπτωση, νομίζω ότι αν μαζευτούμε αρκετοί, μπορεί να βγει και ένα καλό χαρτζιλίκι για αυτόν ή αυτούς που θα κάνουν τον ποδαρόδρομο.

Είναι (λίγο) μεγαλεπίβολο το σχέδιο, αλλά πιστεύω η διαφορά τιμής (~50Ε σε σχέση με άμαζον, ποιος ξέρει πόσα σε σχέση με Ελλάδα) δικαιολογεί την προσπάθεια. Θα υπάρχει βέβαια και κάποιο έξτρα κόστος για την αποστολή προς Ελλάδα και αποζημίωση αυτών στην Αγγλία, αλλά σε τυχόν πολλά κομμάτια θα είναι μικρό. Φανταστείτε +10Ε από 20 ή 40 κομμάτια.

Αν έχει κάποιος κανένα τζιμάνι γνωστό στην Αγγλία ή καμιά γνωριμία σε μεταφορική εταιρία...;

Ε, υπέροχοι συμφορουμίτες;

Παιδια με 20 λεπτα πλοηγηση στο μενου και λιγο στο Playstore η μπαταρια επεσε 2%...Ειναι λογικο νουμερο??Επισης το wifi μου φαινεται αδυναμο.2 μετρα απο το ρουτερ και πιανει 3 γραμμες αντι 4.Βεβαια υπαρχουν ντουβαρια στο σπιτι και μαλλον κοβουν το σημα.Σορρυ για το πρηξιμο αλλα ειναι το πρωτο Smartphone και ειμαι λιγο περιεργος :p

Πρωτες εντυπώσεις απο το moto g του αδερφού μου άκρως θετικες. Η οθόνη είναι σουπερ, το κινητό παει σφαίρα, WiFi δυνατό και το GPS κλειδώνει ταχυτατα σε σημεία που το Ν4 δεν πιάνει ουτε εναν δορυφορο. Στην πρωτη φόρτιση με 4ω 45λ οθόνη έχει ακόμα 30% !

Γενικά χαίρομαι να το σκαλιζω όσο και το Ν4 μου και αυτό για μένα λέει πολλά.

Ακομα περιμενω να γινει dispached.

Μου ηρθε χτες email οτι εγινε refused η καρτα.Πως εγινε τωρα αυτο ενω την ιδια μερα πληρωσα θηκη και screen prot δεν ξερω.

Τωρα μου ειπανε οτι θα μου απαντησουνε λεει σε 2 εργασιμες.

Μηπως να ακυρωσω και να κανω νεα παραγγελια?

Χωρις να θέλω να κανω διαφήμιση, θεωρητικά αυτος ειναι ο καλύτερος φορτιστής για το κινητό? 1500 mA δεν προτεινει η motorola? Υπάρχει κάτι πιο οικονομικό?

http://www.ebw.gr/el/Product/97757/Mini-USB%28FORTISTIS-VCU01-TRAVEL-VTU045-1500mA%29-VOLTE-TEL

Εχει δουλεψει κανεις το 3G με sim της Wind? Με αυτες τις ρυθμισεις δεν δουλευει (αυτες μου ειπαν και στο τηλεφωνο απο την εξ. πελατων).

Με το που εβαλα μια sim της Vodafone, χωρις καμια ρυθμιση, λειτουργησε και εδειξε H+ αμεσως.

Υπαρχει και περιπτωση να ειναι θεμα περιοχης (να μην πιανει 3G). Αλλα με προβληματιζει που ουτε G, ουτε Ε πιανει.

Εχει δουλεψει κανεις το 3G με sim της Wind? Με αυτες τις ρυθμισεις δεν δουλευει (αυτες μου ειπαν και στο τηλεφωνο απο την εξ. πελατων).

Με το που εβαλα μια sim της Vodafone, χωρις καμια ρυθμιση, λειτουργησε και εδειξε H+ αμεσως.

Υπαρχει και περιπτωση να ειναι θεμα περιοχης (να μην πιανει 3G). Αλλα με προβληματιζει που ουτε G, ουτε Ε πιανει.

Και τι πιάνει τότε?

Google Pixel 5

Τίποτα δεν πιάνει:p

Δεν δουλεύει το 3G. Δεν έχω internet. Και το θέμα είναι ότι και οι 2 συσκευές που πηρα, δεν δουλεύουν με Wind. Και οι 2 SIM είναι καινούργιες από κατάστημα Wind.

Τίποτα δεν πιάνει:p

Δεν δουλεύει το 3G. Δεν έχω internet. Και το θέμα είναι ότι και οι 2 συσκευές που πηρα, δεν δουλεύουν με Wind. Και οι 2 SIM είναι καινούργιες από κατάστημα Wind.

Σου δείχνει G όμως, πιάνεις δίκτυο δηλ., σωστά?

Google Pixel 5

Με wind και χωρίς καμία ρύθμιση H+

Απο mobile internet δεν πιάνω τιποτα. Οι κλήσεις λειτουργουν κανονικά.

Από την στιγμή που πιάνεις G και εφόσον με κάρτα της Voda δεν έχεις θέμα τότε λογικά δεν πιάνεις E/3G την περιοχή που είσαι με την Wind. Έχουν περάσει οι εποχές που έπρεπε να κατεβάζουμε και να περνάμε χειροκίνητα τις ρυθιμίσεις στα κιν. Δοκίμασε σε άλλες περιοχές να δεις..

Google Pixel 5

Μπορεις να μου προτεινεις? Εστω με πμ.

Τα 1500 m A σημαινει οτι θα φορτίζει πιο γρήγορα?

http://www.ebw.gr/el/product/67374/Travel-Charger-Motorola-SPN5507A-%28Without-Cable%29-Original δεν έχει καλώδιο αλλά σίγουρα θα έχεις κάποιο στο σπίτι.

αλλιώς http://www.ebw.gr/el/product/67373/Travel-Charger-Motorola-SPN5507A-%28P333%29-Micro-Usb-Original

Με wind και χωρίς καμία ρύθμιση H+

Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.:)

Από την στιγμή που πιάνεις G και εφόσον με κάρτα της Voda δεν έχεις θέμα τότε λογικά δεν πιάνεις E/3G την περιοχή που είσαι με την Wind. Έχουν περάσει οι εποχές που έπρεπε να κατεβάζουμε και να περνάμε χειροκίνητα τις ρυθιμίσεις στα κιν. Δοκίμασε σε άλλες περιοχές να δεις..

Μωρε το ξερω οτι δεν χρειαζονται ρυθμισεις. Αλλα να μην πιανει ουτε Ε τουλαχιστον? Η περιοχη ειναι η Δροσσια Αττικης (Διονυσος-Αγιος Στεφανος).

Τελος παντων, και οι 2 συσκευες πηγαν σε φιλους (ιδια περιοχη και οι 2) οποτε δεν μπορω να δοκιμασω εγω κατι. Θα τους πω να πανε καμια βολτα σε αλλη περιοχη και βλεπουμε.

Ευχαριστω:)

Πρωτες εντυπώσεις απο το moto g του αδερφού μου άκρως θετικες. Η οθόνη είναι σουπερ, το κινητό παει σφαίρα, WiFi δυνατό και το GPS κλειδώνει ταχυτατα σε σημεία που το Ν4 δεν πιάνει ουτε εναν δορυφορο. Στην πρωτη φόρτιση με 4ω 45λ οθόνη έχει ακόμα 30% !

Γενικά χαίρομαι να το σκαλιζω όσο και το Ν4 μου και αυτό για μένα λέει πολλά.

Καλύτερο GPS πό το N4 ? Αυτό είναι καλή είδηση! :)

Ευχαριστω για την επιβεβαιωση.:)

Μωρε το ξερω οτι δεν χρειαζονται ρυθμισεις. Αλλα να μην πιανει ουτε Ε τουλαχιστον? Η περιοχη ειναι η Δροσσια Αττικης (Διονυσος-Αγιος Στεφανος).

Τελος παντων, και οι 2 συσκευες πηγαν σε φιλους (ιδια περιοχη και οι 2) οποτε δεν μπορω να δοκιμασω εγω κατι. Θα τους πω να πανε καμια βολτα σε αλλη περιοχη και βλεπουμε.

Ευχαριστω:)

A καλά, σώθηκες, με το Ν4 που είχα και με Wind, στην Σταμάτα δεν είχα τίποτα.. Νταξ, θέμα δικτύου είναι οκ!

Google Pixel 5

Ευχαριστω! Καλωδιο δινουν στη συσκευασια μαζί οποτε no problem... θα τον παραγγειλω αυτον.

ακουστικά δουλευουν απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ετσι? τα 3,5 mm τα κλασικα.

Ευχαριστω! Καλωδιο δινουν στη συσκευασια μαζί οποτε no problem... θα τον παραγγειλω αυτον.

ακουστικά δουλευουν απο οποιοδηποτε αλλο τηλεφωνο ετσι? τα 3,5 mm τα κλασικα.

Ναι τα κλασσικά των 3.5 χιλ, αλλά ψάξτο λίγο να πάρεις καλά (με πρίμα και αποδεκτά μπάσα), ειδικά αν σου αρέσει να ακούς μουσική.

Life, like poker has an element of risk. It shouldn't be avoided. It should be faced.

Παιδιά(γι' αυτούς που το έχουν) ισχύουν οι χάλια κριτικές που ακούγονται για τη φωτογραφική του?

Πχ. σε σχέση με το iphone4 που έχει επίσης 5αρα μπορεί να γίνει σύγκριση?

Επίσης η μπαταρία του τι λέει?

• The title was changed to Moto G