Blokatos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Να προσκομίσω τις εντυπώσεις μου: 1.Βολικές διαστάσεις. Η μετάβαση από τις 3.8" του Nexus One στις 4.5" δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη, με εξαίρεση κάτι μενού που είναι ψηλά στην επιφάνεια. 1.1:Βολικό το γράψιμο στο εικονικό πληκτρολόγιο. 2.Φωτεινή οθόνη. Σίγουρα πιο φωτεινή από του Nexus One μου, θα δοκιμάσω αύριο σε εξωτερικούς χώρους 3.ΔΥΝΑΤΟ ηχείο. 4.ΑΕΡΑΤΗ εμπειρία χρήσης. Πραγματικά μηδενικά κολλήματα. 5.Εύχρηστη κάμερα με καλή εικόνα. Είναι παιχνιδάκι να τραβάς φωτογραφίες που δεν χάνονται, και επίσης πανεύκολο να κάνεις manual focus από τις ρυθμίσεις. Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό, αλλά λεπτομέρειες... Βιαζόμουν να βγάλω φωτογραφίες από απόψε Καλή χρονιά σε όλους! Τι ακριβώς εννοείς "Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό"...;;; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!Παιδιά μπορείτε να προτείνετε κανέναν οικονομικό φορτιστή κατάλληλο για την συσκευή??(Ελλάδα ή εξωτερικό δεν έχω θέμα) Επίσης βρήκε κανένας καμιά θήκη της προκοπής?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Επίσης βρήκε κανένας καμιά θήκη της προκοπής?? http://www.amazon.co.uk/Motorola-Flip-Door-Case-Cover-Black/dp/B00GM87WKK/ref=pd_ybh_11 Καλή χρονιά! Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 http://www.amazon.co.uk/Motorola-Flip-Door-Case-Cover-Black/dp/B00GM87WKK/ref=pd_ybh_11 Καλή χρονιά! Ακριβή ρε ****το!!20 λίρες όταν για το κινητό έχω δώσει 170??Δεν μου πάει η καρδιά:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία!!!Παιδιά μπορείτε να προτείνετε κανέναν οικονομικό φορτιστή κατάλληλο για την συσκευή??(Ελλάδα ή εξωτερικό δεν έχω θέμα) Επίσης βρήκε κανένας καμιά θήκη της προκοπής?? Φορτιστή πήρα αυτόν http://www.ebw.gr/el/product/67374/Travel-Charger-Motorola-SPN5507A-%28Without-Cable%29-Original Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά σε όλους! Τι ακριβώς εννοείς "Με ψιλοχάλασε που δεν μπορώ να το φορτίσω όντας τελείως κλειστό"...;;; Αν το κλείνω και το βάζω στην φόρτιση, αυτόματα ανοίγει Τουλάχιστον στις οδηγίες λέει πως φορτιστές μέχρι 1,5Α είναι οκ για χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Καλη χρονια παιδια. Εχω το εξης κουφο θεμα. Οταν γραφω ελληνικα με το default sms app παρατηρω οτι δεν μου εμφανιζει το "Σ" στα sms που εχω στειλει. Κατα την πληκτρολογιση ολα καλα αλλα μετα δεν εμφανιζεται και δεν ξερω αμα εμφανιζεται σε αυτον που το στελνω. Το τελικο "ς" το δειχνει μια χαρα. Τι κουφο ειναι αυτο? Να δοκιμασω αλλο app? Δωστε καμια ιδεα. edit: Την βρηκα την λυση. Στο sms app παμε menu>settings>sms enconding method>automatic και ολα καλως. Edited January 1, 2014 by an8rwpofagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Μερικές ερωτησεις απο έναν πο δεν έχει πολλές γνωσεις πανω στα κινητα. 1. Με το που το παρει κανεις πρεπει να το φορτισει πρώτα και μετα να το δουλεψει? Εννοω ειναι απαραιτητο να φορτιστει πλήρως? 2. Η μπαταρια του ειναι καλύτερο να μην αποφορτιζεται τελειως καθε φορά? Δηλαδη να μην την αφηνεις να φτασει στο 01%? 3. Ποιος ειναι ο πιο ασφαλης και εμπιστος τροπος να το παραγγειλει κανεις? amazon.uk? amazon.de? Αλλος? 4. Αν κάτι δεν λειτουργει σωστα υπαρχει εγγυηση απο το αμαζον? Καλή χρονια σε ολους και ευχαριστω προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Μερικές ερωτησεις απο έναν πο δεν έχει πολλές γνωσεις πανω στα κινητα. 1. Με το που το παρει κανεις πρεπει να το φορτισει πρώτα και μετα να το δουλεψει? Εννοω ειναι απαραιτητο να φορτιστει πλήρως? 2. Η μπαταρια του ειναι καλύτερο να μην αποφορτιζεται τελειως καθε φορά? Δηλαδη να μην την αφηνεις να φτασει στο 01%? 3. Ποιος ειναι ο πιο ασφαλης και εμπιστος τροπος να το παραγγειλει κανεις? amazon.uk? amazon.de? Αλλος? 4. Αν κάτι δεν λειτουργει σωστα υπαρχει εγγυηση απο το αμαζον? Καλή χρονια σε ολους και ευχαριστω προκαταβολικά! 1.Οχι απαραίτητα εφ΄όσον έχει αρκετή μπαταρία 2.Για όλες τις λιθίου καλό είναι να φορτίζονται όταν φτάνουν γύρω στο 20%.Πλήρης αποφόρτιση δεν χρειάζεται ποτέ! Διάβασε κάποια πράγματα εδώ για αρχή http://kipre.wordpress.com/2009/03/20/4-myth-and-facts-about-lithium-ion-polymer-batteries/ και δω http://www.bluebugle.org/2012/10/Lithium-ion-rechargeable-batteries.html#axzz2ANjjqkX8 3.Το ίδιο είναι και στα δύο Amazon.Επίσης πολύ γρήγορο (1-3 μέρες) είναι το handtec 4.Yπάρχει εγγύηση Edited January 1, 2014 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Παιδια με το WiFi πως τα πατε??Σε αποσταση 3-4 μετρα μου εχει 2 απο τις 4 γραμμες αν και στην πλοηγηση ειναι σφαιρα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Εγώ έχω 3 γραμμές αλλά στα 6 μέτρα με τοίχο ενδιάμεσα.Η πλοήγηση δεν έχει πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salazar_ Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Θα το τσεκαρω σε αλλο δικτυο και μετα θα δω...Επισης η μπαταρια με 2-3 λεπτα πλοηγηση στο μενου και πηγε απο το 14 στο 11.Παιζει ρολο το γεγονος οτι δεν του εχω κανει καμια πληρη φορτιση ακομα?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλή χρονιά. Μπορεί να μου πει κάποιος πόση διαθέσιμη ραμ από τα 1gb έχει όταν το πρωτοάνοιξε; Αυτό που με εντυπωσιάζει σ΄αυτό το κινητό είναι το πόσο smooth δουλεύει.Μπορεί σε hardware να είναι κατώτερο από κάποια άλλα smartphones(ακριβότερα φυσικά) η αίσθηση όμως που σου δίνει όταν το έχεις στα σχέρια σου είναι φανταστική.Εβαλα 96 εφαρμογές και ακόμα δεν έχω δει κάποιο lag άξιο αναφοράς! Που να παρει και την kitkat:D Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Καλη χρονια παιδια. Εχω το εξης κουφο θεμα. Οταν γραφω ελληνικα με το default sms app παρατηρω οτι δεν μου εμφανιζει το "Σ" στα sms που εχω στειλει. Κατα την πληκτρολογιση ολα καλα αλλα μετα δεν εμφανιζεται και δεν ξερω αμα εμφανιζεται σε αυτον που το στελνω. Το τελικο "ς" το δειχνει μια χαρα. Τι κουφο ειναι αυτο? Να δοκιμασω αλλο app? Δωστε καμια ιδεα. edit: Την βρηκα την λυση. Στο sms app παμε menu>settings>sms enconding method>automatic και ολα καλως. Έκανα ακριβώς το ίδιο, αλλά έτσι περιορίζεται το μέγεθος του sms στους 60 χαρακτήρες... καμία άλλη λύση; Edited January 1, 2014 by panos_25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 βγηκε η εκδοση των 16 giga (που ειναι η μονη που με ενδιαφερει) στα 240 ευρω σε καποιο σκρουτσομαγαζο. Γιατι ρε παιδια ετσι? Εν πασει περιπτωση. Πιο πολύ συμφέρει αυτο? Η Το αμαζον που ειναι 159 λιρες (190 ευρω)? Με τα μεταφορικά απο Αγγλια για Θεσσαλονικη ποσο περίπου θα βγει? Γνωριζει κανεις? Εσεις τι θα κανατε? Με βαση εγγυηση κτλ? Ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 βγηκε η εκδοση των 16 giga (που ειναι η μονη που με ενδιαφερει) στα 240 ευρω σε καποιο σκρουτσομαγαζο. Γιατι ρε παιδια ετσι? Εν πασει περιπτωση. Πιο πολύ συμφέρει αυτο? Η Το αμαζον που ειναι 159 λιρες (190 ευρω)? Με τα μεταφορικά απο Αγγλια για Θεσσαλονικη ποσο περίπου θα βγει? Γνωριζει κανεις? Εσεις τι θα κανατε? Με βαση εγγυηση κτλ? Ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις. Εγώ που επίσης ενδιαφέρομαι για το 16αρι αποφάσισα να περιμένω μέχρι το Φλεβάρη. Τότε θα έχουμε αρκετές επιλογές στο skroutz και πιστεύω θα είναι κάτω από τα 200 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Έκανα ακριβώς το ίδιο, αλλά έτσι περιορίζεται το μέγεθος του sms στους 60 χαρακτήρες... καμία άλλη λύση; Το αφήνετε στο 7-bit παίδες, και απλώς γράφετε με "σ" αντί για "ς". Για την ώρα, αυτό μπορεί να γίνει (χωρίς 3ο app τουλάχιστον, αν λαμβάνουμε σαν 2ο το Hangouts) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopsikiller Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 βγηκε η εκδοση των 16 giga (που ειναι η μονη που με ενδιαφερει) στα 240 ευρω σε καποιο σκρουτσομαγαζο. Γιατι ρε παιδια ετσι? Εν πασει περιπτωση. Πιο πολύ συμφέρει αυτο? Η Το αμαζον που ειναι 159 λιρες (190 ευρω)? Με τα μεταφορικά απο Αγγλια για Θεσσαλονικη ποσο περίπου θα βγει? Γνωριζει κανεις? Εσεις τι θα κανατε? Με βαση εγγυηση κτλ? Ευχαριστω για τις προηγουμενες απαντησεις. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Δεν υπάρχει λόγος να μην το πάρεις από έξω αν μπορείς. Η εγγύηση είναι ευρωπαϊκή οπότε είναι το ίδιο. και στα σκρουτζομάγαζα απο έξω θα το έχουν εισάγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stepar10 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Σε ευχαριστω! 1. Αν ειναι ετσι ας ενημερώσει καποιος για τροπο πληρωμης. Paypal? Visa? 2. Mεταφορικά? Εστω στο περιπου? κανα 20 ευρω απο Αγγλια για Θεσσαλονικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Με ρωτάει ένας φίλος αν θα χώραγε κάτω από το καπάκι κανένας από τους αντάπτορες για dual sim. Δύσκολο το βλέπω, τι λέτε κι εσείς; Αν έχει πάρει το μάτι/αυτί σας τίποτα για καμιά dual sim παραλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Έκανα ακριβώς το ίδιο, αλλά έτσι περιορίζεται το μέγεθος του sms στους 60 χαρακτήρες... καμία άλλη λύση; Ειτε αυτο ειτε γραφεις μονο κεφαλαια ειτε εγκαθηστας το handsent sms και βαζεις το greek mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 1, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Υπάρχει και η λύση του Greek keyboard απο το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 (edited) Αντιμετωπίζει κι άλλος πρόβλημα battery drain λόγω του MediaServer; Αντιμετώπισα ακόμα ένα πρόβλημα, να εγκαταστήσω κάποιο .apk εκτός Play Store (όπως του F-Droid και των εφαρμογών από αυτό). Μια παράκαμψη στο πρόβλημα είναι να ανέβει το .apk στο Google Drive και να εγκατασταθεί από εκεί Edited January 2, 2014 by Nognir Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THV Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Σε ευχαριστω! 1. Αν ειναι ετσι ας ενημερώσει καποιος για τροπο πληρωμης. Paypal? Visa? 2. Mεταφορικά? Εστω στο περιπου? κανα 20 ευρω απο Αγγλια για Θεσσαλονικη? Καλημερα και Καλη Χρονια. Εγω το πηρα απο amazon.co.uk και το μονο που χρειαζεσαι ειναι λογαριασμο στο αμαζον και να εχεις προσθεσει καρτα. (χρεωστικη ή πιστωτικη). Απο κει και μετα στο στελνουν στο σπιτι με ups currier. Για το 8αρη που πηρα χρεωθηκα 172,40 συνολο για να φτασει στο σπιτι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Παιδιά, απλώς ενημερώνω πως σε ένα εκ των 2 G που έχω στην κατοχή μου, ήρθε η 4.4! Και τα 2 αγορασμένα από expansys UK και μοντέλα προορισμένα για EU αγορά. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts