Mysterious_girl Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Είναι σαν αυτό που λένε για τις γυναίκες και το βραχιολάκι στο πόδι; :p:lol: Όλα αυτά είναι κλισέ... Επειδή κάποιοι το ξεκίνησαν έτσι, δεν σημαίνει ότι είναι στάνταρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Όλα αυτά είναι κλισέ... Επειδή κάποιοι το ξεκίνησαν έτσι, δεν σημαίνει ότι είναι στάνταρ... Όχι βεβαια... εγώ το βραχιολάκι το βάζω και στα 2 :p Όπου κάτσει :p Κι απ'όσο θυμάμαι, δεν έχω πάει με κοπέλα :lol::lol::lol: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 εγω δεν εχω κανει ποτε, αλλα λεω να κανω τωρα το καλοκαιρι. λετε να βαλω μαυρη μπαρα κατευθειαν? η θα πονεσει λογω της διαμετρου του σκουλαρικιου? οσο για την συζητηση που ειχατε παραπανω ισχυει αυτο που λεει ο tsoump. οσους εχω ρωτησει λενε ειναι γκει να εχεις στο δεξι αυτι! χαχα:p στο σχολειο μου ενας που εχει στο δεξι εχει τασεις κουνηματος και τρωει χοντρο δουλεμα! χαχαχα:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspao4 Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 1. Η αριστερή τρύπα συμβολίζει ότι είσαι straight, δεξιά ότι είσαι gay και στις δύο ότι είσαι by.... 2. 'Οπως είπες, ο καθένας το κάνει για τους δικούς τους λόγους, άλλοι για μόστρα και άλλοι για τους παραπάνω τρόπους έκφρασης. Υ.Γ. φιλε μου, δεν σε ξέρω, απλά ανοίγω μια παρένθεση πάνω σε αυτά που είπες...μην σε παρεξηγήσουμε κι ολας!!:) Φιλε μου καμια παρεξηγηση,απλα το σκουλαρικι σε ανδρα εχει παρεξηγηθει τοσο πολυ που οταν βλεπουν εναν στο δρομο με σκουλαρικια κατευθειαν θα πουν (Αυτος που...ς ειναι) Καταλαβες,ειναι θεμα νοοτροπιας!Και εγω straight ειμαι και στην αρχη δεν με αρεσε να κανω τρυπα ειδικα στο δεξι!Αλλα καταλαβα οτι ολα αυτα ειναι μ.....ες! Δε θα σε κρινουν απο το σκουλαρικι που φορας η απο το μακρυ μαλλι!Ενταξει υπαρχουν και gay που κανουν μονο στο δεξι για να το δηλωνουν,δικαιωμα τους Ο τροπος που φερεσαι μετραει και ο χαρακτηρας σου!Μην κοιταμε ενα βιβλιο μονο απο το εξωφυλλο! Μεσα μπορει να ανακαλυψουμε εντελως αλλα πραγματα απο οτι ειχαμε δει στην αρχη!Ελπιζω να με πιανεις.............. Παράθεση ''Ολα ειναι δρόμos'' Sony Xperia L (4.2.2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Aγαπητέ tsoump, αν δεις κάποιον με τατού, είναι φυλακισμένος;;; :confused: Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2008 Aγαπητέ tsoump, αν δεις κάποιον με τατού, είναι φυλακισμένος;;; :confused: Αν δεις κατι στην τηλεοραση το πιστευεις;;;;:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. June 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2008 Αν δεις κατι στην τηλεοραση το πιστευεις;;;;:rolleyes: :lol::lol::lol: Aγαπητέ tsoump, αν δεις κάποιον με τατού, είναι φυλακισμένος;;; :confused: καλα, καταντατε ολοι σας ειρωνες και πραγματικα στενομυαλοι!! Νομιζω καταλαβαινετε το στυλακι μου πανω στο σκουλαρικι!! εχεις ξεφυγει απο το θεμα, και δεν μιλαω σε τετοια κουταμαρα!! Αυτα τα στοιχεια που ανεφερα 4-5 posts παραπανω, μιλαω για καποιους συμβολισμους που ακολουθουν μερικοι ανθρωποι για να δειξουν, περιπου την ταυτοτητα τους!! Ο καθενας πιστευει οτι θελει, δεν σημαινει επειδη καποιος εχει και στο δεξι αυτι σκουλαρικη οτι ειναι by, απλα τυχαινει στην περιπτωση αυτη να σχετιζεται με την sex-ουαλικη επιλογη, του καθενος!!! Και κυριως δεν μας αφορα!! Ας μην συνεχιστει αλλο το θεμα, γιατι ξεφευγουμε!! ευχαριστω!:) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Θα μπορούσαν μήπως οι άντρες που είναι τόσο απελευθερωμένοι πια, να μη φοράνε σκουλαρίκια και στα δυο αυτιά;;; Ειλικρινά, αν δω άλλον ένα, θα φάω το καπέλο μου :mad::p Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 ελα ντε...τι τα θελουν και στα δυο αυτια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Έχω τρύπα (2) αλλά δεν το έχω μετανιώση! Απλά δε φοράω τίποτα πλέον, ούτε στο λαιμό,ούτε πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Γενικά εχετε πάρει χαμπάρι πολλοί απο εδώ ότι έχω κάποιες πολύ ακρέες απόψεις για κάποια θέματα ... Δεν φταίω εγώ απλά βλέπω τα πράγμματα με άλλο μάτι απο ότι εσείς !!!!! Για μένα Σκουλαρίκη σε αυτί " άντρα " = Μεγάλη Πουστιά ΥΓ .... Ναι είμαι οπισθοδρομικός και παλαιομοδήτης !!!! Για μερικούς που θα με πούν ετσι !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 Θα μπορούσαν μήπως οι άντρες που είναι τόσο απελευθερωμένοι πια, να μη φοράνε σκουλαρίκια και στα δυο αυτιά;;; Ειλικρινά, αν δω άλλον ένα, θα φάω το καπέλο μου :mad::p Εδω διαφωνω! Και 'γω εχω σκουλαρικια και στα δυο αυτια αντιστοιχα και μου αρεσει! Ποτε θα μαθουν μερικοι να σεβονται τις αποψεις και τα γουστα των αλλων!Ελεος δηλαδη! Επισης εχω και ενα στο φρυδι και θα κανω και στι ρογα. Και ολα αυτα απο 14 στα αυτια και απο 16 στο φρυδι. Πρωτα ας μαθεται τις ιδεολογιες περι piercing και tattoo και μετα πειτε οτι ειναι να πειτε. Ειμαστε στον 21ο αιωνα! Feel The Life ρεεεεεε.... Παντα φιλικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Εδω διαφωνω! Και 'γω εχω σκουλαρικια και στα δυο αυτια αντιστοιχα και μου αρεσει! Ποτε θα μαθουν μερικοι να σεβονται τις αποψεις και τα γουστα των αλλων!Ελεος δηλαδη! Επισης εχω και ενα στο φρυδι και θα κανω και στι ρογα. Και ολα αυτα απο 14 στα αυτια και απο 16 στο φρυδι. Πρωτα ας μαθεται τις ιδεολογιες περι piercing και tattoo και μετα πειτε οτι ειναι να πειτε. Ειμαστε στον 21ο αιωνα! Feel The Life ρεεεεεε.... Παντα φιλικα. Δεν κατάλαβες. Δεν έχω πρόβλημα με το σκουλαρίκι στον άντρα. Απλά θεωρώ αντιαισθητικό να φοράει και στα 2 αυτιά, ειδικά αν πρόκειται για κρίκους. Όλα είναι ωραία. Και τα τατού και τα πίρσινγκ, αλλά με μέτρο :) Επίσης δεν μου αρέσει οι άντρες να είναι καλυμμένοι με τατού, αλλά μάλλον δεν ζω στον 21ο αιώνα. Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δε μου αρεσουν οι αντρες με σκουλαρικι ή σκουλαρικια... Το βρισκω πολυ δηθεν. Θελουν να δειξουν κατι? Γιατι πολλοι απο αυτους εχουν και ενα "ψωνιστικο στυλακι" ή το παιζουν πολυ "αντρες"! Μην τρελαθουμε... Ολες τρεξαμε!:lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Α δεν πάμε καλά.. Δηλαδή όποιος έχει σκουλαρίκι θέλει να δείξει κάτι και είναι ψώνιο? Προσωπικό γούστο του καθενός είναι. Ξεκολλήστε λίγο.. Που να ανοίγαμε και θέμα για τα emo :lol: (δεν είμαι emo :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed_fire08 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 ειχαν ανοιχτει δυο θεματα για εμο και στα δυο επεσε ξυλο και κλειδωθηκαν:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katy Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Θα μπορούσαν μήπως οι άντρες που είναι τόσο απελευθερωμένοι πια, να μη φοράνε σκουλαρίκια και στα δυο αυτιά;;; Ειλικρινά, αν δω άλλον ένα, θα φάω το καπέλο μου :mad::p Συμφωνω απολυτως! Με το σκουλαρικι σε αντρικο αυτι δεν εχω κανενα προβλημα αλλα κ στα 2 αυτια κ ειδικα κρικακια οπως ειπες,ειναι αθλιο! :p Γουστα ειναι αυτα βεβαια,αλλα δε μου αρεσει καθολου!! Γενικά εχετε πάρει χαμπάρι πολλοί απο εδώ ότι έχω κάποιες πολύ ακρέες απόψεις για κάποια θέματα ... Δεν φταίω εγώ απλά βλέπω τα πράγμματα με άλλο μάτι απο ότι εσείς !!!!! Για μένα Σκουλαρίκη σε αυτί " άντρα " = Μεγάλη ******ά ΥΓ .... Ναι είμαι οπισθοδρομικός και παλαιομοδήτης !!!! Για μερικούς που θα με πούν ετσι !!! Το να μη σου αρεσει το σκουλαρικι σε αντρα δε σε κανει ουτε οπισθοδρομικο ουτε παλαιομοδιτη. Το να θεωρεις ομως τους αντρες που φορανε π*******ς ειναι καπως.Οι σεξουαλικες προτιμησεις δε φαινονται απο τα σκουλαρικια! :wacko: Γνωμη μου παντα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εξάρταται απο την περίπτωση πιστέυω ότι σε κάποιους παέι και κάποιοι μοιάζουν τελείως γύφτοι (π.χ. o christiano ronaldo σαν γύφτος είναι με τα σκουλαρίκια) τώρα οι υπερβολες στις τρύπες 4-5 σε καθε αυτί δεν μου αρέσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 Δε μου αρεσουν οι αντρες με σκουλαρικι ή σκουλαρικια... Το βρισκω πολυ δηθεν. Θελουν να δειξουν κατι? Γιατι πολλοι απο αυτους εχουν και ενα "ψωνιστικο στυλακι" ή το παιζουν πολυ "αντρες"! Μην τρελαθουμε... Ολες τρεξαμε!:lol: πολυ σωστα,ετσι ειναι το 99% αυτων που το φορανε "ψωνιστικο στυλακι" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 εξάρταται απο την περίπτωση πιστέυω ότι σε κάποιους παέι και κάποιοι μοιάζουν τελείως γύφτοι (π.χ. o christiano ronaldo σαν γύφτος είναι με τα σκουλαρίκια) τώρα οι υπερβολες στις τρύπες 4-5 σε καθε αυτί δεν μου αρέσουν Πέστα γιατί το λέω σε άλλους και με κράζουνε!Στο θέμα μας τώρα.Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ σκουλαρίκι αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που βάζουν.Υπάρχουν όμως και κάτι άτομα που έχουν όπως είπες και εσύ 4-5 τρύπες σε κάθε αυτί που με κάνουν πραγματικά να απορώ..Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να κάνει όχι 5 αλλά και 15 τρύπες αν θέλει.Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 παρακολουθησα τη συζήτηση κ εχω να κάνω μόνο την εξής διαπίστωση. Αν όταν πηγαινατε να πιάσετε δουλειά σας ζητούσαν να το βγάλετε, τι θα κάνατε? Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εγώ πάντως αν δω αντρα πάνω απ τα 25 με σκουλαρίκι, Αλογοουρα, μακρυα μαλλια η ταττου σε σημειο που φαίνεται τοτε...βραστα χαράλαμπε, η φιγουρατζής, ή κανας καγκουρας το λιγοτερο, οχι σοβαρός. Αδελφη μπορεί αλλα σπανιο το ενα δεν ειναι συνηφασμενο του άλλου Και θα εξηγηθώ κ γιατί. όλα τα παραπάνω (πλην των ταττου κ των πηρσινγκ οταν γινονται σε σημεια που δεν φαινονται κ οχι για να εντυπωσιασουν) αποτελούν στολίδια ή κάτι διαφορετικό με σκοπο είτε να προκαλέσουν είτε να εντυπωσιάσουν, είτε να κανουν το φεροντα να ξεχωρίσει (κοινως φιγουρα). Αντρα από μια ηλικία κ πάνω που να κάνει φιγουρα, πιστέψτε με το ιδιο θα κάνει κ με τ αμαξι του κ μ ολη την σταση ζωής του. Εσεις πως θα βλέπατε εναν αντρα στα 37 πχ με αλογοουρα ή σκουλαρικι, λίγο κοιλίτσα κ καραφλιτσα? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ? Στους πιτσιρικάδες δικαιολογώ τα πάντα, έως τα 20 max. Όταν συνεχίζεται μετά από κάποια ηλικία είναι κραυγή προσοχής κ σημασίας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ!!!! Στην ελληνική κοινωνία αυτό ισχύει 99 μην πω 100%. Σε αλλες χώρες οπως αγγλία πχ, γερμανία, δανία ισως οχι τοσο. κ οπως ειχε πει κ ο ζαχος, τα μονα κοσμηματα που επιτρέπονται σε εναν αντρα ειναι ενα καλο ρολόι και ενα καλο ζευγάρι μανικετοκουμπα! Αλλά αυτό αποτελεί προσωπική σταση ζωής... Ο άλλος αν θέλει μπορεί να βάλει και 20 σκουλαρίκια και make up και να κάνει μαλι αυτό το τρέντυ το γελοιο, αλλά θα πρέπει να δεχθει πως όπως έτσι θα προσπαθήσει να τραβήξει βλέματα πανω του, ολα τα βλέματα δεν θα ναι καλα :cool: Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetsas Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 εξάρταται απο την περίπτωση πιστέυω ότι σε κάποιους παέι και κάποιοι μοιάζουν τελείως γύφτοι (π.χ. o christiano ronaldo σαν γύφτος είναι με τα σκουλαρίκια) τώρα οι υπερβολες στις τρύπες 4-5 σε καθε αυτί δεν μου αρέσουν O Christiano Ronaldo γενικώς είναι σαν γύφτος και κ@λόπαιδο. Όχι απ' αυτούς με το datsun αλλά απ' αυτούς με τα κλειστά φορτηγάκια με τα μαύρα τζάμια. Παράθεση :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 παρακολουθησα τη συζήτηση κ εχω να κάνω μόνο την εξής διαπίστωση. Αν όταν πηγαινατε να πιάσετε δουλειά σας ζητούσαν να το βγάλετε, τι θα κάνατε? Οποιος κατάλαβε κατάλαβε. Εγώ πάντως αν δω αντρα πάνω απ τα 25 με σκουλαρίκι, Αλογοουρα, μακρυα μαλλια η ταττου σε σημειο που φαίνεται τοτε...βραστα χαράλαμπε, η φιγουρατζής, ή κανας καγκουρας το λιγοτερο, οχι σοβαρός. Αδελφη μπορεί αλλα σπανιο το ενα δεν ειναι συνηφασμενο του άλλου Και θα εξηγηθώ κ γιατί. όλα τα παραπάνω (πλην των ταττου κ των πηρσινγκ οταν γινονται σε σημεια που δεν φαινονται κ οχι για να εντυπωσιασουν) αποτελούν στολίδια ή κάτι διαφορετικό με σκοπο είτε να προκαλέσουν είτε να εντυπωσιάσουν, είτε να κανουν το φεροντα να ξεχωρίσει (κοινως φιγουρα). Αντρα από μια ηλικία κ πάνω που να κάνει φιγουρα, πιστέψτε με το ιδιο θα κάνει κ με τ αμαξι του κ μ ολη την σταση ζωής του. Εσεις πως θα βλέπατε εναν αντρα στα 37 πχ με αλογοουρα ή σκουλαρικι, λίγο κοιλίτσα κ καραφλιτσα? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ? Στους πιτσιρικάδες δικαιολογώ τα πάντα, έως τα 20 max. Όταν συνεχίζεται μετά από κάποια ηλικία είναι κραυγή προσοχής κ σημασίας. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΜΕ!!!! Στην ελληνική κοινωνία αυτό ισχύει 99 μην πω 100%. Σε αλλες χώρες οπως αγγλία πχ, γερμανία, δανία ισως οχι τοσο. κ οπως ειχε πει κ ο ζαχος, τα μονα κοσμηματα που επιτρέπονται σε εναν αντρα ειναι ενα καλο ρολόι και ενα καλο ζευγάρι μανικετοκουμπα! Αλλά αυτό αποτελεί προσωπική σταση ζωής... Ο άλλος αν θέλει μπορεί να βάλει και 20 σκουλαρίκια και make up και να κάνει μαλι αυτό το τρέντυ το γελοιο, αλλά θα πρέπει να δεχθει πως όπως έτσι θα προσπαθήσει να τραβήξει βλέματα πανω του, ολα τα βλέματα δεν θα ναι καλα :cool: Δηλαδη θελεις να πεις οτι ο Λαζοπουλος ή ο Μπουλας ας πουμε.. εχουν αναγκη απο δημοσιοτητα! ΕΛΕΟΣ δε θα μιλησω αλλο.. μεχρι και το σκουλαρικι εχει ιδεολογια! Σεβαστητε καποια πραγματα. Ο καθενας λεει οτι νανε απλα και μονο για να μεγαλωσουν τα μηνυματα που στελνει, και μετα σου λεει οτι αλλοι ειναι αυτοι που θελουν να φανουν! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ναι κ μόλις το διαπιστώσαμε cosPaok εαν ηθελα να μεγαλώσω το thread δεν θα έγραφα ενα μηνυμα 15 γραμμές αλλά μία. Αν δεν σ αρεσει η άποψη μου μπορείς απλά να την προσπεράσεις... Επίσης καλό είναι να μάθεις ότι σε μια κουβέντα μιλάς με λογικά επιχειρήματα κ όχι με ατάκες, του στυλ Δηλαδη θελεις να πεις οτι ο Λαζοπουλος ή ο Μπουλας ας πουμε.. εχουν αναγκη απο δημοσιοτητα! ΕΛΕΟΣ δε θα μιλησω αλλο.. μεχρι και το σκουλαρικι εχει ιδεολογια! Σεβαστητε καποια πραγματα. Ο καθενας λεει οτι νανε απλα και μονο για να μεγαλωσουν τα μηνυματα που στελνει, και μετα σου λεει οτι αλλοι ειναι αυτοι που θελουν να φανουν που εχουν γραφτει κ ανορθόγραφα. Ο Λαζόπουλος κ ο Μπουλάς αν δε το ξέρεις, είναι καλλιτέχνες, που σημαίνει ότι επιζητούν την προσοχή γιατί αυτή ειναι κ η δουλειά τους. Αναπαράγουν τάσεις, απόψεις, προβάλουν ψυχαγωγία (εγώ πιο πάνω μίλησα οτι επιζητούν την προσοχή όσοι το κανουν, δεν μίλησα πουθενά για δημοσιότητα. Επίσης είπα πλην εξαιρέσων -αυτες ειναι από τις εξαιρέσεις)Καλό θα είναι όταν προσβάλεις κάποιον, ή αντιπαρατίθεσαι να το κάνεις 1. Με λογικά επιχειρήματα κ όχι με τσιτάτα 2. Όχι ανορθόγραφα, δημοτικό πηγαμε όλοι τουλάχιστον 3. Να διαβάσεις καλά τι έχει πει ο άλλος για να αντιπαρατεθείς 4. Να σεβεσαι τη γνωμη του συνομιλητή σου, οποιος κ αν ειναι αυτός, κάτι που προφανώς εσυ δεν το κάνεις. Όλοι στο φορουμ μπαίνουμε για να πούμε την άποψή μας,να ενημερωθούμε κ να βοηθήσουμε δικτυακά τον αλλον, τον συνάνθρωπο αν μπορούμε. Προσωπικά δεν εχω με κανέναν, αλλωστε ο καθένας εδώ μπορεί να κρίνει τον άλλον από τις απόψεις του Ευχαριστώ:) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CosPaok Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 Ναι κ μόλις το διαπιστώσαμε cosPaok εαν ηθελα να μεγαλώσω το thread δεν θα έγραφα ενα μηνυμα 15 γραμμές αλλά μία. Αν δεν σ αρεσει η άποψη μου μπορείς απλά να την προσπεράσεις... Επίσης καλό είναι να μάθεις ότι σε μια κουβέντα μιλάς με λογικά επιχειρήματα κ όχι με ατάκες, του στυλ... που εχουν γραφτει κ ανορθόγραφα. <--- συγνωμη Καλό θα είναι όταν προσβάλεις κάποιον, ή αντιπαρατίθεσαι να το κάνεις 1. Με λογικά επιχειρήματα κ όχι με τσιτάτα 2. Όχι ανορθόγραφα, δημοτικό πηγαμε όλοι τουλάχιστον 3. Να διαβάσεις καλά τι έχει πει ο άλλος για να αντιπαρατεθείς 4. Να σεβεσαι τη γνωμη του συνομιλητή σου, οποιος κ αν ειναι αυτός, κάτι που προφανώς εσυ δεν το κάνεις. Όλοι στο φορουμ μπαίνουμε για να πούμε την άποψή μας,να ενημερωθούμε κ να βοηθήσουμε δικτυακά τον αλλον, τον συνάνθρωπο αν μπορούμε. Προσωπικά δεν εχω με κανέναν, αλλωστε ο καθένας εδώ μπορεί να κρίνει τον άλλον από τις απόψεις του Ευχαριστώ:) 1. Δεν σε προσβαλα εγω αλλα εσυ με τις ανωριμες ανοφορες σου πανω στο θεμα '' σκουλαρικι σε ανδρικο αυτι''. (λιγη δοση αυτογνωσιας δεν κανει κακο) 2. Αν ο Λαζοπουλος ηταν εμπορικος δε θα σταματουσε το Αλ τζαντιρι πανω στα 70% που εκανε. Οσο για αυτους τους 2 καλλιτεχνες τους ανεφερα εντελως συμπτωματικα. 3. Ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα μπορεσεις ''εσυ'' να κρινεις εμενα. 4. Δε θα κατσω να μαλωσω εγω με καποιον ανωνιμο που μεσα απο ενα Site μου το παιζει και μπαμπας. Παντα φιλικα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Φραπεδάκι ολέε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts