filipposrodos Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Εάν θες να φιλτράρεις τα αποτελέσματα μίας αναζήτησης όχι δεν έχει τέτοια επιλογή . Υπάρχει η επιλογή στο more σχετικά με τα recent videos που έχουν γίνει upload στο youtube. ;) σε ευχαριστω πολυ .θα το δοκιμασω αυριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σήμερα , ενώ έκανα sync το iPhone με το pc για να περάσω κάτι τραγούδια και για update σε εφαρμογές μου έβγαλε ένα μύνημα για να κάνω update σ carrier settings .. κάτι τέτοιο.. σαν αυτό που σου βγάζει όταν ενεργοποιείς το iPhone.. Δεν έχω κάνει restore όμως ούτε καμία επαναφορά γενικά.. Τι μπορεί να ήταν αυτό? Σημείωση: ¨Εχω Vodafone σύνδεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σήμερα , ενώ έκανα sync το iPhone με το pc για να περάσω κάτι τραγούδια και για update σε εφαρμογές μου έβγαλε ένα μύνημα για να κάνω update σ carrier settings .. κάτι τέτοιο.. σαν αυτό που σου βγάζει όταν ενεργοποιείς το iPhone.. Δεν έχω κάνει restore όμως ούτε καμία επαναφορά γενικά.. Τι μπορεί να ήταν αυτό? Σημείωση: ¨Εχω Vodafone σύνδεση Eίναι update για τα settings της vodafon, μπορείς να το κάνεις άφοβα.. Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σήμερα , ενώ έκανα sync το iPhone με το pc για να περάσω κάτι τραγούδια και για update σε εφαρμογές μου έβγαλε ένα μύνημα για να κάνω update σ carrier settings .. κάτι τέτοιο.. σαν αυτό που σου βγάζει όταν ενεργοποιείς το iPhone.. Δεν έχω κάνει restore όμως ούτε καμία επαναφορά γενικά.. Τι μπορεί να ήταν αυτό? Σημείωση: ¨Εχω Vodafone σύνδεση Αλεξ το εκανες τελικά το update; Παρατηρησες κάποια διάφορα στις ρυθμίσεις του mms η του Internet tethering; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Eίναι update για τα settings της vodafon, μπορείς να το κάνεις άφοβα.. Σπύρο, μπορείς να το κάνεις άφοβα ακόμα σε jailbreak περίπτωση; Και εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει τίποτα ρε παιδιά το iTunes;;; :worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Αλεξ το εκανες τελικά το update; Παρατηρησες κάποια διάφορα στις ρυθμίσεις του mms η του Internet tethering; Sent from my iPhone using Tapatalk Σπύρο, μπορείς να το κάνεις άφοβα ακόμα σε jailbreak περίπτωση; Και εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει τίποτα ρε παιδιά το iTunes;;; :worry: Το έκανα.. Όχι, δεν είδα καμία διαφορά.. Μπορεί να ήταν τίποτα ρυθμίσεις για το menu της vodafone στις ρυθμίσεις.. Έψαξα και στο google πάντως πληροφορίες και είδα ότι όλοι μπορείτε να το κάνετε (είτε έχετε jb είτε όχι) .. Το μόνο κακό είναι ότι επαναφέρει το logo στην αρχική του μορφή και πρέπει να το ξαναπεράσετε αν το έχετε αλλάξει. Αυτό φαίνεται και από τις ρυθμίσεις.. Στο general > About> Carier μου γράφει ''vf GR 5.1 '' , ενώ πριν είχα 5,0 Soom vodafone έχεις κι εσύ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σπύρο, μπορείς να το κάνεις άφοβα ακόμα σε jailbreak περίπτωση; Και εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει τίποτα ρε παιδιά το iTunes;;; :worry: Κοίτα, τo δικό μου δεν ήταν ποτέ χωρίς jaill και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με την cote... Ίσα ίσα παίρνει τις ρυθμίσεις αυτόματα για το internet και το tethering.. Μήπως ό φίλος μόλις έκανε κάποιο restore και χρειάστηκε να τις ξανά κατεβάσει, γιαυτό δεν στο βγάζει εσένα? Το μόνο κακό είναι ότι επαναφέρει το logo στην αρχική του μορφή και πρέπει να το ξαναπεράσετε αν το έχετε αλλάξει. Λογικό αφού σου περνάει καινούργιες ρυθμίσεις, και είναι το μόνο που χαλάει σε jail συσκευή.... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Μήπως ό φίλος μόλις έκανε κάποιο restore και χρειάστηκε να τις ξανά κατεβάσει, γιαυτό δεν στο βγάζει εσένα? . Όχι, το έγραψα από την αρχή.. Δεν έκανα κανένα restore. Kαι σε άλλο forum kάποιοι με vodafone έγραψαν για αυτό το update.. Μπορείτε να το δείτε και από τη συσκευή σας αν έχετε το τελευταίο.. Settings > General > About > και στο ''Carrier'' όσοι έχετε Vodafone θα πρέπει να γράφει ''vf GR 5.1'' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 υπάρχει free εφαρμογή που να έχεις ραδιόφωνο έστω μέσω ίντερνετ? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 υπάρχει free εφαρμογή που να έχεις ραδιόφωνο έστω μέσω ίντερνετ? Δες αυτή εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ;) Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Δες αυτή εδώ την πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση ;) δεν είναι σε μορφή προγράμματος?πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στο site ή δε κάνω κάτι σωστά? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 δεν είναι σε μορφή προγράμματος?πρέπει κάθε φορά να μπαίνω στο site ή δε κάνω κάτι σωστά? Ακριβώς, μπορείς όμως να δημιουργήσεις ένα εικονίδιο στο home screen (μέσα από το safari -> + -> Add to Home Screen) οπότε να το ανοίγεις κατευθείαν από εκεί. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Ακριβώς, μπορείς όμως να δημιουργήσεις ένα εικονίδιο στο home screen (μέσα από το safari -> + -> Add to Home Screen) οπότε να το ανοίγεις κατευθείαν από εκεί. είσαι πρώτος:-) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Wunderadio στο Appulo.us Η κορυφαία εφαρμογή για ραδιοφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalog Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Wunderadio στο Appulo.us Η κορυφαία εφαρμογή για ραδιοφωνο. Κορυφαία (αυτή χρησιμοποιώ) αλλά όχι δωρεάν ή με προϋπόθεση jailbreak. Παράθεση iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ... Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjArte Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Σπύρο, μπορείς να το κάνεις άφοβα ακόμα σε jailbreak περίπτωση; Και εμένα γιατί δεν μου έχει βγάλει τίποτα ρε παιδιά το iTunes;;; :worry: Το έκανα.. Όχι, δεν είδα καμία διαφορά.. Μπορεί να ήταν τίποτα ρυθμίσεις για το menu της vodafone στις ρυθμίσεις.. Έψαξα και στο google πάντως πληροφορίες και είδα ότι όλοι μπορείτε να το κάνετε (είτε έχετε jb είτε όχι) .. Το μόνο κακό είναι ότι επαναφέρει το logo στην αρχική του μορφή και πρέπει να το ξαναπεράσετε αν το έχετε αλλάξει. Αυτό φαίνεται και από τις ρυθμίσεις.. Στο general > About> Carier μου γράφει ''vf GR 5.1 '' , ενώ πριν είχα 5,0 Soom vodafone έχεις κι εσύ? Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Από ότι φαινεται θα το κάνω και εγώ σήμερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [imgalign]http://img411.imageshack.us/img411/2249/applelogo1.gif[/imgalign]Αρτέμης pushme.to & pingChat2 : djarte iPhone 4 32GB Black with iOS 4.3, MacbookPro Late 2008 15" with Snow Leopard 10.6.6, Apple Led Cinema Display 24", Airport Extreme BS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avid Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 Wunderadio στο Appulo.us Η κορυφαία εφαρμογή για ραδιοφωνο. Appulo.us!!!!! Tι μας θύμησες....:happy: Δεν υπάρχει πια....:rolleyes: Όσο για την επιλογή συμφωνώ αλλά δεν είναι δωρεάν... Παράθεση _______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________ N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User ________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis009 Δημ. March 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2010 (edited) Appulo.us!!!!! Tι μας θύμησες....:happy: Δεν υπάρχει πια....:rolleyes: +1000 Χαχαχα ...... ειδες πως φαινονται τα καλα παιδια που δεν κλεβουν :lol: @minovg το appulo εχει κανα μηνα που εχει αλλαξει χρηση, πλεον δεν μπορεις να βρεις "δωρεαν" εφαρμογες εκει..... http://i36.photobucket.com/albums/e16/sakis007/Capture.jpg Edited March 16, 2010 by sakis009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Πώς δεν υπάρχει το appulo. Η εφαρμογή μπορεί να μην είναι δωρεάν, αλλά είναι «δωρεάν». :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Πήρα το 32GB GS και αμέσως το αναβάθμισα στην 3.1.3. Είναι φυσιολογικό, όταν έχεις επιλέξει στα region settings το Greece και μετά στα keyboards τα Greek & English να το γυρνάει μόλις βγεις από τα settings μόνο του μόνο σε Greek keyboard και φυσικά να μη μπορώ να κάνω εναλλαγή όταν πληκτρολογώ; Αν επιλέξω UK στο region και τα 2 keyboards δουλεύουν κανονικά! Χμμμ, bug μου μυρίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Όντας κλειδωμένο το iPhone, και πατώντας παρατεταμένα το Home Button βγαίνει το Voice Control. Τι ακριβώς κάνει η εν λόγω λειτουργία;:worry: Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 (edited) Όντας κλειδωμένο το iPhone, και πατώντας παρατεταμένα το Home Button βγαίνει το Voice Control. Τι ακριβώς κάνει η εν λόγω λειτουργία;:worry: Τώρα το ανακάλυψες ?? :p:p Είναι φωνητικές εντολές.. Π.χ. μπορείς να πεις '' play <<μια playlist που έχεις>> και να την παίξει (την μουσική) Ή call <<μια επαφή>> ή call και ένα νούμερο. Ή play <<shiffle>> κτλ κτλ.. Ελληνικά πάντως δεν έχει και για να δουλέψει με τις επαφές πρέπει να ναι με greeklish. Όταν έχεις τα ακουστικά και πατήσεις πολύ ώρα το κεντρικό πλήκτρο από τα ακουστικά επίσης ανοίγει αυτή η λειτουργία http://img55.imageshack.us/img55/9907/picture1yig.png Edited March 16, 2010 by Alex0077 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Παιδιά, αν έχεις κάνει authorize 4 PCs, εκ των οποίων το ένα μόνο πρόσφατα και τα άλλα πέρυσι και στο μεσοδιάστημα έχεις κάνει format στα υπόλοιπα 3, ή δε θυμάσαι ποια είναι authorized, τι μπορείς να κάνεις ώστε να αφαιρέσεις το authorization από αυτά; Μέσω του iTunes μπορείς να βρεις ποια PCs έχουνβ γίνει authorized; Αν κάνεις τελικά και το πέμπτο και πας για έκτο, θα σου δώσει την επιλογή να "σβήσεις" κάποιο από τα παλαιότερα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Τα σβήνεις όλα και κάνεις από την αρχή authorize ;) So Simple Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. March 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2010 Τα σβήνεις όλα και κάνεις από την αρχή authorize ;) So Simple Όταν λες τα σβήνεις όλα τι εννοείς; Από που τα σβήνεις και ποια (και πως); Μπορείς, αν θέλεις, να είσαι λίγο πιο αναλυτικός; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts