Jump to content

[iPhone FAQ] Απορίες «αρχάριων» χρηστών

pperiklis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολις δηλώσεις στο τηλέφωνο το λογαριασμό με τον οποίο αγορασες τις εφαρμογές απο το app store θα κατεβούν ξανά.

Αυτό δεν το κατάλαβα φίλε μου. Τι ακριβώς εννοείς;

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό δεν το κατάλαβα φίλε μου. Τι ακριβώς εννοείς;

Στο settings / store δηλώνεις το apple id σου με το όποιο έκανες τις αγορές. Μόλις το κάνεις αυτο οι εφαρμογές σου είναι διαθέσιμες για κατέβασμα και σε αυτη τη συσκευή.

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5, iPad2 WiFi, MacBook Air Rev C, MacMini, iMac, MacPro ...

Προσωπικός ιστοχώρος: kkblog Twitter:kkalog pushme.to:http:\pushme.to\kkalog

Εναλλακτικά κάνεις authorize τον υπολογιστή σου μέσω του του iTunes για το συγκεκριμένο Apple ID.

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

Εναλλακτικά κάνεις authorize τον υπολογιστή σου μέσω του του iTunes για το συγκεκριμένο Apple ID.

Εδω να προσέξουμε μόνο ότι - αν δεν κανω λαθος - στο ίδιο apple ID μπορούν να γίνουν authorized μέχρι 5 συσκευές ενω δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσες συσκευές μπορούν να μοιράζονται τις αγορασμενες εφαρμογές απο το ίδιο apple ID.

Καλοκαίρι θα είμαι για κανά μήνα στο εξωτερικό.

Αυτό που θέλω να κάνω, είναι να μεταφέρω ολόκληρο το iTunes, όπως είναι στημένο στον δικό μου υπολογιστή, στου πατέρα μου τον υπολογιστή.

Ποια αρχεία πρέπει να αντιγράψω ώστε να μπορώ να κάνω στον νέο υπολογιστή αλλαγές, και όταν επιστρέψω να τις ξαναπεράσω όλες αυτές τις αλλαγές στον δικό μου υπολογιστή?

Κάνοντας πλήρη αντιγραφή του iTunes-φακέλου?

Αν ισχύει αυτό, προτείνετε να μην εγκαταστήσω την βιβλιοθήκη στον υπολογιστή και να την έχω σε εξωτερικό σκληρό δίσκο?

Φυσικά θα επιθυμούσα κάτι σίγουρο, ώστε να μην χαθούν τα metadata ή όπως αλλιώς τα λένε.

Διευκρίνιση: Ρωτάω, επειδή θέλω να κάνω εκτεταμένη χρήση του συστήματος iPhone-iTunes

Edited by mpempoulinos

Καλησπέρα,

Είμαι υποψήφιος κάτοχος για ένα iphone 4, και θέλω να ρωτήσω το εξής: Πέρυσι είχα το Iphone 3 το οποίο και πούλησα (τι το ΄θελα?) και είχα ανοίξει λογαριασμό στο i tunes. Είχα κάνει μάλιστα και κάποιες αγορές με πιστωτική, τραγούδια κ.λπ. Τώρα, αν το πάρω τελικά, θα ανοίξω άλλο λογαριασμό; Και αν ναι, γινεται να μην δηλώσω πιστωτική, αφού δεν έχω πια;

Βασικά είμαι ανάμεσα στο iphone και στο xperia arc, αν και νομίζω ότι το Iphone υπερτερεί. Συνεχίζω το διάβασμα στις σελίδες του forum, μπας και βγάλω άκρη...

Ευχαριστώ

Καλησπέρα,

Είμαι υποψήφιος κάτοχος για ένα iphone 4, και θέλω να ρωτήσω το εξής: Πέρυσι είχα το Iphone 3 το οποίο και πούλησα (τι το ΄θελα?) και είχα ανοίξει λογαριασμό στο i tunes. Είχα κάνει μάλιστα και κάποιες αγορές με πιστωτική, τραγούδια κ.λπ. Τώρα, αν το πάρω τελικά, θα ανοίξω άλλο λογαριασμό; Και αν ναι, γινεται να μην δηλώσω πιστωτική, αφού δεν έχω πια;

Βασικά είμαι ανάμεσα στο iphone και στο xperia arc, αν και νομίζω ότι το Iphone υπερτερεί. Συνεχίζω το διάβασμα στις σελίδες του forum, μπας και βγάλω άκρη...

Ευχαριστώ

Αν δεν έχεις απεγκαταστήσει το iTunes από το pc σου τότε θα έχει κρατήσει το account σου και το τελευταίο backup από το προηγούμενο iPhone. Αν δεν και ξανακατεβάσεις το πρόγραμμα μόλις δηλώσεις το ίδιο account θα μπορείς να ξανακατεβάσεις τις εφαρμογές που είχες αγοράσει δωρεάν.

Twitter.

Καλησπερα!!!Την βοηθεια σας κ παλι γιατι ειμαι ετοιμη να το σπασω... πατησα καταλαθος ενεργοποιηση voice over κ δεν μπορω να το επαναφερω πηγαινω ρυθμισεις αλλα δεν μου δειχνει την επιλογη να το αλλαξω γιατι δεν κατεβαινει η οθονη ουτε γυριζει σελιδες... τι να κανω??????

Καλησπερα!!!Την βοηθεια σας κ παλι γιατι ειμαι ετοιμη να το σπασω... πατησα καταλαθος ενεργοποιηση voice over κ δεν μπορω να το επαναφερω πηγαινω ρυθμισεις αλλα δεν μου δειχνει την επιλογη να το αλλαξω γιατι δεν κατεβαινει η οθονη ουτε γυριζει σελιδες... τι να κανω??????

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και ενώ είναι συνδεδεμένο με το iTunes, αλλά δεν ξέρω από ποιό μενού. Ψάξε στο google σίγουρα θα βρείς κάτι.

Twitter.

Μπορείς να το απενεργοποιήσεις και ενώ είναι συνδεδεμένο με το iTunes, αλλά δεν ξέρω από ποιό μενού. Ψάξε στο google σίγουρα θα βρείς κάτι.

βρηκα αυτο το βιντεο..

ευχαριστω πολυ παντως!!!!!!!!!

• 2 weeks later...
Παιδια καλησπερα....πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο το 5800 στο iphone??επισης ειχα κανει εναν λογαριασμο παλια που δεν χρειαζοταν και καλα πιστωτικη καρτα αλλα τωρα δεν το δεχεται...ξερει κανεις τι γινεται ?
:w00t:

παλια δεν ζηταγε πιστωτικη για τις free εφαρμογες αλλα τωρα ζηταει. κανε μια χρεωστικη με τουλ 5 ευρο και εισαι οκ.εκτος και αν εχεις πιστωτικη.
iphone xs max ipad 6th gen

Eχω χρεωστικη και θα παω αυριο να ανακτησω τους χαμενους κωδικους :P Καποιος που να ξερει πως να μεταφεω τις επαφες απτο 5800 στο αιφον? Edited by andreas1022

τελευταια εχω προβλημα με το κεντρικό κουμπι του iphone 4. μερικές φορές μπλοκάρει και ξαφνικά επανερχεται.Φταιει το hardware ή το software.δεν ειναι JB.

Παιδια καλησπερα....πως μπορω να μεταφερω τις επαφες απο το 5800 στο iphone??επισης ειχα κανει εναν λογαριασμο παλια που δεν χρειαζοταν και καλα πιστωτικη καρτα αλλα τωρα δεν το δεχεται...ξερει κανεις τι γινεται ?

Για να φτιάξεις λογαριασμό χωρίς την χρήση πιστωτικής κάρτας θα πρέπει να πας να κατεβάσεις από το itunes μια δωρεάν εφαρμογή π.χ. το Facebook και όταν θα σου βγάλει να κάνεις sign in εσύ θα επιλέξεις να φτιάξεις νέο λογαριασμό. Αυτό που σου λέω είναι σε περίπτωση που θες να χρησιμοποιήσεις άλλο mail οπότε και νέο λογαριασμό. Αν θες τον λογαριασμό που είχες φτιάξει παλιά, τότε ζήτα να σου στείλουν τα στοιχεία όπως είπες και εσύ.

Για να περάσεις τις επαφές από 5800 σε iphone θα πρέπει να συγχρονίσεις το 5800 με το outlook μέσω ovi suite και μετά το iphone με το outlook μέσω itunes.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Για να περάσεις τις επαφές από 5800 σε iphone θα πρέπει να συγχρονίσεις το 5800 με το outlook μέσω ovi suite και μετά το iphone με το outlook μέσω itunes.

To προσπαθουσα τοση ωρα και με το 5800 και με το omnia2 αλλα δεν εβγαζα ακρη...αλλα τελικα πηγα και εκανα κατι ρυθμισεις ολα οκ...Σευχαρστω...

Παιδες να ρωτησω,υπαρχει στην αγορα κανενα εξωτερικο πληκτρολογιο που να συνδεεται με το iphone ? (ipod touch)

Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι..

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Βοήθεια :(

Έκανα restore και πάω να ανοίξω το κινητό και μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η sim και να βάλω μια έγκυρη sim τι εννοεί δηλαδή με αυτό? :(

Έκανα restore και πάω να ανοίξω το κινητό και μου λέει ότι είναι κλειδωμένη η sim και να βάλω μια έγκυρη sim τι εννοεί δηλαδή με αυτό? :(

Η συσκευή σου φαινεται οτι είναι αγορασμενη απο χώρα που πουλιέται κλειδωμενη στον τοπικο πάροχο. Θα πρέπει να την ξεκλειδωσεις με εργαλείο ανάλογα με το μοντέλο συσκευής / έκδοση firmware ενω κάποιοι συνδυασμοί μπορει να μην ξεκλειδωνουν.

Αν σου φαίνονται δυσνοητα τα παραπανω είναι καλύτερα να σε βοηθήσει απο κοντα κάποιος φίλος που γνωρίζει τι πρέπει να κάνει.

αν αναφέρεις τι έκδοση του ios χρησιμοποιείς και ποιο iphone έχεις (να υποθέσω το 4 λόγω του avatar σου) θα μπορέσω να σε βοηθήσω

[sIGPIC][/sIGPIC]

iPhone 4 32GB using AppleWeb HD v2.5.

bittenApple - Subscribe for the latest major news about Apple, guides, reviews, solutions and more!

Follow me on twitter.

Εντάξει το έφτιαξα το πηγα στο κατάστημα που ειναι ο πάροχος και μου το έφτιαξαν εκεί σας ευχαριστώ πολυ :)

Edit: Θέλω να ξανακάνω jailbreak το κινητό μου (iphone 4) έχω την έκδοση 4.3.5 πως μπορώ να το ξανακάνω? Πήγα στις οδηγίες του φόρουμ όπου το είχα κάνει

αλλά τώρα δεν γίνεται ίσως επειδή έχω την καινούργια έκδοση :worry:

Edited by gatoula25

παιδιά έχω ένα 3gs και θέλω να σβήσω όλα τα προσωπικά μου στοιχεια (επαφες-ημερολογιο) γιατί το πούλησα σε κάποιον αλλα δεν θέλω να χαθούν τα προγράμματα και τέτοια...υπάρχει λύση ???

παιδιά έχω ένα 3gs και θέλω να σβήσω όλα τα προσωπικά μου στοιχεια (επαφες-ημερολογιο) γιατί το πούλησα σε κάποιον αλλα δεν θέλω να χαθούν τα προγράμματα και τέτοια...υπάρχει λύση ???

Καλημέρα. Το εύκολο είναι να σβήσεις τα στοιχειά σου... το δύσκολο είναι να κρατήσει ο άλλος τα προγράμματα σου... (ειδικά εάν μερικά τα έχεις αγοράσει με το itunes account σου)

Καλημέρα. Το εύκολο είναι να σβήσεις τα στοιχειά σου... το δύσκολο είναι να κρατήσει ο άλλος τα προγράμματα σου... (ειδικά εάν μερικά τα έχεις αγοράσει με το itunes account σου)

όλα καλά αλλά δεν πείρα απάντηση τι να κάνω :)

όλα καλά αλλά δεν πείρα απάντηση τι να κάνω :)

Κάνε ένα reset στο κινητό και δώσε το. Άσε τον επόμενο ιδιοκτήτη να κατεβάσει οποία εφαρμογή χρειάζεται.

• The topic was unpinned